1071
Videókártya probléma
  • taaz
    plusz ventivel sem jo? ha nem akkor nem tom! :(
  • nagy chris
    le van véve ...
  • taaz
    Probáld meg levenni a géped oldalát! Azt nézd meg ugy hogy mükszik e rendesen!
  • nagy chris
    mer ez igy elég illuzio rombolo pl játék közbe :( vki nem tud vmi megoldást ?
  • nagy chris
    :( mer ugymond régebben 4-5 honapja még nem volt baja , és akkor mit lehet vele csinálni ?
  • NeoMaN
    mELEGEDÉS!
    nYÁR VAN, TESSÉK HŰTENI 1000L!
  • balu666
    Sajna ez inkább memóriahibára utal, mint driver szerintem...
  • nagy chris
    Hy! nem tom hogy jo helyre irom de azért megkérdezem :) nekem olyan problémám van hogy elkezdek vmivel jáccani pl :cod2 és egy kis idö után megakad a játék és az egész ké szemcsés lesz nem nagyon lehet semmit látni , gondolom egy driver kéne de már töltöttem 2 félét is , egyikse volt jo , valaki tudna mondani egy konkrét linket ahol egy tuti jo driver van ? :) a kártyám : GeForce FX 5600 , elöre is kösz :)
  • teamwork100
    CSao.
    Van egy GF 6600 GT kártyám és egy eadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
    Üdv.
  • Blufox
    Könnyü tuning/teszt!Atikhoz.

http://vgacentral.4ce.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=67
  • Blufox
    Az xpervision oldalról szedj drivert.122MB a driver , csodákat művel. Az összes catalystot felejtsd el,csak ezt rakd fel.Mindenhol a gagyi butitott catalystokat adják,innen az eredetit kapod.
    http://www.xpertvision.com/en/support/driver.html
    Ezzel a driverrel életre keltesz minden ATI kártyát és csodákat fogsz látni.

Fontos A PU recoveriből NE!!! vedd ki a nyilat. A 9600Prokkal amúgy is gond van,a P4 s alaplapok nem szeretik. 9600pro256mb/128bit -s van?
  • ele
    pci-os Vga-hoz segéd táp kábelt,átalakitót keresek 6tűs lehet ilyet venni vhol?HELP
  • vodMarci
    Ok,megnézem.
  • NeoMaN
    www.drivers.hu
    sztem 4.12-5.4 között válogass valamit.
  • vodMarci
    Van egy ATI 9600 PROm.Az Empire Earth 2 nagyon szaggat(Intel Celeron 2.6GHZ,768MB RAM) még ha mindent lebeszek a grafikából.Én VGA hibára tippelek.Azt ajánlották,hogy rakjak fel egy friss drivert.Elkedtem,de amikor a Control Centerhez lrt,megállt,és nem csinált semmit.Azt mondták,hogy a CC-t hagyjam a francba,szedjek le egy olyat amiheez nincs CC.Tudnátok adni linket,hogy hol lehet ilyet leszedni?
  • somaaa
    Van egy Feforce FX5200-as videókártyám legfrissebb driverrel és az a problémám hogy játék közben rendszeresen kifagy a gép. A kép megáll de a hangokat lehet továbbra is hallani, szóval olyan mintha a játék futna tovább csak a kép állt volna meg. Nem szoktam sokat játszani de az érdekes hogy csak bizonyos játékoknál hal meg, pl: Warcarft 3-nál igen, de Age of Empires 2-nél nem. Minél tovább megy a gép annál gyakrabban jelentkezik a fagyás. A gépnek elméletileg elégnek kéne lennie hogy fusson rendesen (AMD 2800+, 512 DDR). Nem tudna valaki segíteni hogy mi lehet a probléma?
  • [Jakuza]
    ftp://download.nvidia.com/Windows/84.21/84.21_forceware_winxp2k_english_whql.exe

Igaz ez a 84.21-es, de azert probald meg hatha.
  • LasCar16
    sziasztok nem tudnátok csatolni egy linket?... Abit Siluro GF4 Ti4200-8x(64mb)
    grafikus kártyám van és nem működik az általam talált 61.77es driver, villog a kép, plus kékhalál... visszaraktam az alap drivert de a kép akkor is Lszállt , próbáltam Nvidia honlapjáról leszedni, szintén, Guru3D is kilőve, pls írjatok, thx...
  • Fred10
    rendszergazda módban de a catalyst írja ki és nem is tudok belépni a programba
  • izb
    Rendszergazdamódban írja ki ezt az üzenetet,vagy kiemelt felhasználóban?

--------------------------------
    www.izbsystem.hu
    --------------------------------
  • rugóláb
    Egy olyan programot keresnék, amellyel videokártyám hőmérsékletét tudnám tesztelni. Mit tudnátok ajánlani? Az Everest Home Edition nem vált be. A kártyám Shapire 9800 Atlantis 128bit. Valószinű hogy nagyon melegszik.
  • Fred10
    felhasználó fiókot a windowsban igen
  • Fred10
    milyen fiókokat?
  • izb
    Létrehoztál fiókokat?
  • Fred10
    Hello az lenne a gondom hogy formáztam a gépemet és miután felrakom a legujabb verzióját az Ati Catalystnek amint beindul a gép kiírja hogy nincsen engedélyem arra hogy váltsak a Catalyst Control Centerre!"You have not permission to change Catalyst Control Center".De ha csak simán a bolti cd-t rakom föl ami vagy 1éves már akkor nincs baja de amint felrakom az ujjat ezt írja ki!!!
    Mitcsináljak??Help Please!!
  • Kyle85
    Sziasztok!!!
    1 kis segítséget kérnék. Asrock 775VM800 alaplapon a VGA kártya integrált, azonban XP telepítése után mikor a VGA drivert rakom fel a gép folyton újraindul 1 bizonyos pontnál a driver telepítés közben. valami VIA/S3G UniChrome Family Display Driver található az eredeti driver lemezen , de azzal sem megy. Ugyanez a gond ha frissebb drivert töltök le :( Már BIOS-t frissítettem, VIA Drivert felraktam, szóval minden működik csak ez a szar VGA nem :( Ha valaki tud valami megoldást kérem szóljon.

Köszönet...
  • rvn
    egy videokarinál..mondjuk egy x600 nál mennyi az a höfok ami még normálisnak mondható 3d s teljesítés alatt...???
  • MaSzKa
    amelyik tv outos kártyán a chip tönkremegy akkor leszeded a chippet és valszeg működni fog
    én a gf2mx400-asommal csináltam ilyet
  • NeoMaN
    41.09 volt a legjobb hozzá...
    itt

vagy

ITT
  • LasCar16
    sziasztok, nvidia GeForce Ti4200-as vgacardomhoz keresnék drivert Nvidia honlapján
    lévő vgadriverek kilőve vhogy nem tetszenek neki, Guru3D-n kívül vmi más? pls help, egy LINKnek örülnék, előre is thx
  • csuhi
    ezaz :)
  • Gabesz amd64
    viheted vissza a boltba ahol vetted,persze,ha még van rá garancia :D
  • csuhi
    hali!

lenne egy kis gond a videokártyámmal...
    az a helyzet, a 9600os TV kimenetes káryámmal, hogy miután "nem rendeltesésszerűen" volt összekötve a TV-vel, (egy pár napig ment is :P) rövidre zártam, és valószínüleg tönkrement a TV-out, mert azóta az istenért sem akar menni...
    erre van valami megoldás? (a videokártya cseréjét leszámítva, persze)
  • Gabesz amd64
    nincsmit :)
  • ulrik
    oke meglesem thx
  • Gabesz amd64
    openGL-ben az Nvidia viszi a pálmát.
    a hőfokot az everest progiban tudod megnézni vagy a VGA driver is kimutatja.
    Huzni egy Nvidia vga-t pedig a coolbits 2.0-val tudsz.
    az ati-nál nemtom

itt az xbitlabs honlapján +
    az anandtech honlapján telálsz nagyobb teszteket.Ezek nagyon jó "tesztelő"honlapok
  • ulrik
    nem feltetlen csak ilyen kartya osszehasonlitasokat nvidia vs. ati opengl-ben, vagy vmi hasznos linket, illetve erdekelne meg olyan progi, ahol lehet allitgatni a vga parametereit(huzas, meg hofok ellenorzes)
    remelem nem csak biosbol lehet:)
  • Gabesz amd64
    mármint a 6600Gt és az x1600Xt-ről?
  • ulrik
    Tudsz linket ehhez a teszt eredmenyekhez, nem azert, mert ketelkedem csak erdekelnek:)
    OpenGL

x800gt jonak tunik valoban
  • Gabesz amd64
    olvasol egyáltalán teszteket?

te le vagy maradva.SLI-ben éri utol? wehehehe
    amíg meg nem jelent az x1900Xtx addig a 7800Gtx volt a legjobb VGA.Most csak azért van ATI a topon,mert:"mindent bele, csak azért is mi leszünk az elsők, semmi más nem számít" ...És a semmi más alatt a felhasználókat is értjük...by PH!
    az x1900Xtx-re a 7900Gtx lesz a válasz márciusban.majd akkor eldől megint melyik a jobb VGA.:)

Geforce7 szériát se éri útol az Ati egyik bukott szériája az x1800.Se a 7800Gtx-et se 7800Gt-t.és természetesen árban olcsobbak az NV kártyái.
    x1600Xt középkártyájáról nem is beszélek
    OpenGl-ben a 6600Gt megveri.igaz Dx9-ben visszaszerzi előnyét,de az élsimitásban nagyon gyengus.

a 9800Pro már nagyonrégi kártya(nem szólom le,nagyon jó kártya),de akkor is egy 6600Gt 128Bit-vel megveri,holott a 9800Pro 256Bit-es és ez rengeteget számít.

az a táblázat a 3Dmark eredmények alapján készült. és Te azzal játszol? LOL
    azok csak számok.játékban más az eredmény.
    44k-ért kapsz egy x800GTO-t most ez a legjobb középkategóriás vga.de egy 7800GS AGP-s veri az X850Xt PE-t.
    [nemkötekedő,de ezek tények]