Videókártya probléma

← ElőzőOldal 22 / 22

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az utóbbi pár napban a monitoron csíkok és rángások jelentek meg aminek a vége fagyás. A kártya nincs húzva. Már próbáltam a Powerstrip-el lefelé húzni, de szabálytalan idõközönként újra elõjön. A kártya egy Inno3D Geforce 2 Ti 64 DDR. Van valami ötletetek, hogy mitõl lehet?

Gerry
Hát a 600-as cerka ma már elég kevés, de ha jól lehet húzni, akkor megfelelõ alaplapi driverek (VIA 4in1 Hyperion v4.45, vagy Intel INF/Application Accelerator), valamint Detonator (41.09 official vagy 42.30 WHQL beta) mellett még lehet rajta játszani, igaz nem high detail-en, de azért élvezhetõen...

Gerry
Annyin megy a Ti200 175/400-on, de jól lehet õket húzni, egyébként nem az órajel számít a Ti200 és az mx440 között, hanem az, hogy a Ti200 DirectX 8-as, az mx440 meg DirectX 7-es kártya...

Ja, a kártya nem lassú, legalábbis nálam az unreal2 800@960 cerkával minimum 15 FPS-el megy, ha sokan jönnek ellenem+nagy tér.

Nem, az annyin megy. Viszont a proci tényleg kevés neki. 3Dmark2001SE-ben hány pontot kapsz?

Hali mindenkinek!

A GeForceFX és Radeon 9700 korában lenne egy kérdésem S3 Savage4-el kapcsolatban.
A tesomnak összeraktam egy gépet (166MMX) netezésre, és került bele egy S4-es PCI-os videókártya. A 2D-s felületeket szépen megjeleniti, de a 3D-s hardveresen gyorsított felületek elég érdekesen jelennek meg. A polygonok csúcsai össze-vissza ugrálnak, alig kivehetõ, hogy mi van a képen. Próbáltam az órajelet minimumra visszavenni, mind a Core, mind a MEM -et. Pedig jó lenne, ha müködne, mert legalább NFS3-al tudnánk hálóba nyomni.
De a 2D-s játékok mennek (PL Tiberian Sun), vagy softveresen rendereltek.
Ha van valami ötletetek, osszátok meg velem! Elöre is köszi!

A probléma megoldásáb talán tudok segíteni hogy ha leírod a problémát!!!ne is mond fogadjunk az S3 trioval van baj!!! 😊)

← ElőzőOldal 22 / 22