1071
Videókártya probléma
  • petike14
    Szevasztok videókarit szeretnék beújjítani ebbe a gépbe, MIT VEGYEK? :::::Abit is7-e2, 768mb ddr400 ram, celeron 2.53 proci, abit geforce 4 ti4200. A vga-ra olyan 28e ft-ot szánok. előre is thx. by

Légyszi ha lehet linket is küldjetek,de nem fontos.
  • NeoMaN
    DX9-ben sajnos ilyen szar a COD2.
    Állítsd át DX7-re....
  • dtm
    Az a Club-3d-s regfile véletlenül nem csak a tünetet tünteti el ? Vagyis nem jelenik meg a hibaüzenet, de a probléma továbbra is fenn áll. És egy idő után bekakál a gép. Mert nekem ilyesmi helyzet uralkodik a gépem felett. Vagy 3x tettem újra a windowst egymás után...
  • gabyka13
    Hi mindenkinek.Egy kérdésre szeretnék választ kapni.Lehetséges az,hogy pl:a call of duty játékban ugyanannyi fps-em legyen 1027x768 vagy még nagyobb felbontásban,mint 640x480ban?Ez azt jelenti,hogy mindegy milyen felbontáson vagyok néha-néha akad a kép.6800gs videókari van benne 1024mb ram,meg 2,2+AthlonXp proci.Előre is kösz
  • adamprof
    Helo!
    Azt szeretném kérdezni, h mit csináljak ha:
    1. Játék közben elkezd recsegni a hangszóró fokozatosan erősödve
    2. Aztán egyszercsak lefagy, és nem lehet vele csinálni semmit csak resetelni
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna válaszolni.
    Konfigom: P4 2800Mhz
    GeForce MX 4 64Mb
    512 Mb ram
    Eddig nem csinálta ezt, a gép 2 éves.
  • RTW
    hello!
    Videokártyával lehet valami, ha a játék (Lock On: Modern Air Combat) futás közben egyszer csak gondolja magát és kilép teljesen? Most olyan is volt, hogy megy a játék , egyszer csak lefagy, majd kilépek az asztalra Alt+TAB-bal, visszalépek és a képernyő fekete csíkokkal villódzik, a játék nem jön be.
  • KoPf04
    Hello!
    van egy nem kicsi problémám,mégpedig sejtésem szerint a videókártyám okozza,ami egy MSI 7800GS.A probléma a következő:ha jól hallgatózok akkor megítélésem szerint a kártyám sípoló hangot ad,egy-két 3d-s játéknál,pl:SiMs2,Blitzkrieg2.A Sims-nél ha ráközelítek a karakterre,Blitzkriegnél már a menüben csinálja.Ez a hang néha éles és hangos de szokott szaggatott és folyamatos is lenni,de különösebben nem merem erőltetni ezeket az alkalmazásokat amik "sipoltatják".Még néhány pályaszerkesztőnél is besipol,egyébként nem a ventillátor hangja.
    Ez valami kis hangszóró szerűség,és sajnos fogalmam sincs hogy mi ez,de biztos hogy nem jó...
    Egyébként a kártya nincsen húzva,a gép sem.Minden gyári,nem melegszik semmi.
    Ha valaki tapasztalt már hasonlót,esetleg tudja mi lehet ez,azt kérem segítsen mert aggaszt ez a dolog.
    Köszönöm a választ előre.
  • RTW
    Akinek GeForce 7600 GS AGP videokártyája van és bekapcsolás után bejön egy hibaüzenet, hogy nem kap elég áramot a gép és ezentúl kisebb teljesítménnyel fog tovább működni, az ha meg akarja oldani ezt a problémát, menjen rá a www.club-3d.com honlapra, majd ott a support, majd bal oldalt középen láthat egy Update 2: GeForce 7600 GS AGP linket, arra menjen rá és ott le van írva a probléma megoldása.
    Le kell tölteni egy .rar fájlt, majd azt kibonati és feltenni a gépre... .
    Én próbáltam és tényleg működik.
    Sok sikert!
  • Blasta
    Én nem szeretném megcsinálni, lévén nem értek hozzá/nem követem a dolgokat, csak érdekelt volna 1 dolog most, gondoltam benézek abba a táblába, de akkor tárgytalan. :)
  • czky
    Ezt a kérdést már jópáran feltették és mindíg a következő választ kapták: Csináld meg te!!!
  • Nemcso
    1. próbáld ki a gépedet másik videokarival
    2. nézd meg, hogy nincs-e kontakthiba a videokábel bekötésinél
    3. próbáld ki a gépet másik monitorral
  • Blasta
    Sziasztok!

A VGA kártyák erősorrendje topikban található táblázat tényleg 05.09.29-én volt frissítve, ergo nem túl friss? :)
  • DjCooll
    hello.
    nekem olyan problémámvan hogy beakkarom kapcsolni a gépet és azt írja ki hogy NO VIDEO INPUT pedig minden bevan dugva.előtte szét szedtem a gépet kitakarítottam meg minden és össze raktam akkor ment még tudtam játszani is és akkor lefagyott újra inditottam éss azóta ezt írja ki nem tudd vki segíteni?
  • PeeVee
    hát jobb klikk asztalon és ott van az NVIDIA DISPLAY beáliások tod.. na ott belépsz és állitgatod:D ez nekem is gáz sajna.. nemtom hogy volt beállítva pedig jó volt :S na de legalább már jó... nemigaz alonso nyert... :PPP
  • Adam II
    HELP!!! #191
  • RTW
    és hol kell visszaállítani ezeket, amiket átállított?
  • PeeVee
    Amúgy visszaállított csomó beállítást.. nekem is majd állítgatni kell! Remélem beválik a support oldal! :) még 1x kössz
  • Ricky18
    Futtasd még le párszor a 3D markot. Előfordul hogy néha kevesebb vagy több pontot ad pár százassal ugyanarra a rendszerre... Nekem is volt ilyen. Egyszer 10400 körül adott majd pont 10000 majd 10520-at. Ne zavarjon szerintem.
  • RTW
    A videokártyám teljesítménye lecsökkent.
    3774 pont (3dmark 05) volt hibaüzenet megjelenése elött 300 W-os táppal, majd hibaüzenet megjelenése után már Chieftec 400 W-os táppal csak 3554 pontot kaptam.
    Tehát tényleg lecsökkent a teljesítménye a kártyának. Hol tudnám megnövelni, visszaállítani eredeti állapotába?
  • izb
    csak ügyesen
  • norbi09
    Aha, jó megpróbálom köszi a segítséget.
  • izb
    akkor valszeg memória problémád lesz videókártya szinten
    ha van lehetőséges próbáld ki a gépedet egy másik videókaresszel is és ha azzal ok akkor egyértlemű a dolog.
  • norbi09
    Ja igen meg volt már olyan is, hogy lefagyás után a fél képernyőn zöld(meg mindenféle színű) csíkok jelentek meg.
  • norbi09
    Valamiféle Fsp group táp
  • izb
    engem ez nem zavar,viszont hogy a válasz gombot nem használod az annál jobban.
  • norbi09
    Bocs hogy mindig ennyiszer elküldöm, nem direkt van! Csak lassú a net és mindig frissitem.
  • izb
    na ha nem tudod, és nagyon jól eggyütmúködnek akkor a hiba itt lehet elsősorban...
    Ugyanis szerintem valami gagyi tápod van és most jött el az amikor ki kéne cserélned.
    2 tippem van így láthatlanban... codegány és vargá és társa....
  • norbi09
    Nemtom. De már vagy 3 éve nagyon ügyesen eggyüttműködnek:)
  • norbi09
  • norbi09
  • izb
    tápod milyen?
  • norbi09
    Megtaláltam.
    1. A VPU RECORVERY engedélyezett.
    2. Hibajel. kész. az Ati th. számára ha a vpu akt.
    Mindkettő be van x-elve.
  • izb
    az ati drivernél van egy olyan funkció a beállításoknál, VPU recovery.
    na ez ki van,vagy be van kapcsolva?Ha elöbbi akkor elképzelhető hogy a hiba ebben van,és a hűtés a probléma...
  • norbi09
    Nincs rajta venti, tehát gondolom passzív.
  • norbi09
    Nem akartam leirni mert csak röhögnétek, de 1 ati9200se (naggyon ott van) :)
    De most komolyan tönkrement szerintetek?
  • izb
    Válasz gombot please használd....
    passzív a hűtése vagy aktív?
  • norbi09
    Nem akartam leirni mert csak röhögnétek, de 1 ati9200se (naggyon ott van) :)
    De most komolyan tönkrement szerintetek?
  • izb
    Milyen videókarcsid van?
  • norbi09
    Hello all. Nekem kb. 5perc játék után lefagy, majd újraindítja magát a gép. És utánna a 3d hűtőbordái igencsak forróak.
    Ez mi lehet? Tönkremed a 3d? Vagy 1 hűtőventillátor megoldás lehet?
  • norbi09
    Hello all. Nekem kb. 5perc játék után lefagy, majd újraindítja magát a gép. És utánna a 3d hűtőbordái igencsak forróak.
    Ez mi lehet? Tönkremed a 3d? Vagy 1 hűtőventillátor megoldás lehet?