WORMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új magyar Worms Armageddon clan! Play For Fun (P4F)! FÓRUM a menüben, akárki írhat, akárki segíthet nektek ha kérdésetek van!
P4F Site
takraj
Egyszerûsítem a kérdést: Ki tud olyan worms2-t amit lehet hálózaton játszani? (Nem armageddont és nem is world party-t)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Senki?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Ja és world party nem jó, meg armageddon sem mert novell hálózat van és csak 8+3 karaktert enged fájl/könyvtárnévnek...

takraj
Egy hálózaton is mûködõ Worms 2-t tudna valaki mondani? Sajna nincs eredetim 😞 De az nem is lenne jó... suliba kéne lanparty-hoz 😛 Amim most van az Start Game-nél ezt írja ki: "Disconnecting from Network..." és kidob mindenkit.... a patchet ha felrakom, akkormeg kéri a CD-t... Kéne egy mûködõ verzió... vagypedig crack a 105-ös verzióhoz... tudtok segíteni?

CLINT EASTWOOD9
A worms nekem is meg volt az egyik része csak a cd-je úgy eltût hogy azt már nem találom nem-e tudja valaki hogy hol van fent a neten a dc++-n kívül???????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

ja, mint általában mindenki. de azért továbbra is keresem!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Eye-scream
Sajnos nemtok segíteni én már anno crackeltel nyomtam

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

emberek, ez mind igaz, nekem is szép emlékeim fûzödnek hozzá, de mivel fanatik vagyok, ezért keresem az 1. LEMEZES(!!!!!!) versiont (NEM a CDs-t, NEM a crackest, hanem az igazit, amit még anno 2 floppyn árultak és volt hozzá zene + minden.)
Na???

Eye-scream
A WWP valami eszméletlen jó lett. A 2 nekem annyira nem tetszett, de az Armageddon meg a WWP méltó az elsõ részhez. A WWP-ben próbáljátok ki ezt: beállítod, hogy az elején ne kapj semmi fegyvert, és a create showert. Nekem ez a kedvenc játékmódom.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mikike
Bemutatnám a hõs Kartel csapat tagjait:
Kedves Aranyos
Miki G.
Ne bants
Bunko
Kis Miklos
Ganxsta Zolee
Doglegy
Bumm a fejbe

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Az egyik legjobb jatek amit valaha csinaltak ! Anno meg Amigan kezdtem el vele jatszani de meg ma is fent van a World Party a gepemen. Jon a 3. resz (http://www.worms3.com/) bar az elsonel soha nem csinalnak jobbat!
Sephi
Jaj amikor haver eloszor elhozta egesz ejjel ezt nyomtuk😊 Nalam aludt 3 haver es mind csak ezt jacotuk😊 En erdekesen mindig akkor nyertem ha poklos palyan harcoltunk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eye-scream
Naná, az de fasza játék volt! A rettenthetetlen Undead csapat mestere voltam😊))

mikike
koleszban bajnok voltam

mikike
kiráj

Hali minden Kukacgenerálisnak!

Ez egy olyan topik lenne, ahol a Worms játékokról diskurálnánk. (nahát! )

Amúgy azt kérdezném így rögtön elsõként, hogy találkozott-e már vki a régi, PCs Worms1 elsõ, DOS-os, LEMEZES változatával?