2083
Szal...
-
#107 Aha benne lesznek, de csak 10:00-18:00 ig lehet játszani a gammával világszerte, mert csak akkor érnek rá a főszereplők :DDDDDDDDDD -
#106 a film főszereplői is benne lesznek a játékban :))) -
krisz073 #104 Még elég sok nap van hátra,sajnos:-(( -
#103 Még nem, 6CD, készülj.....2003.05.15....tehát türelem (filmmel együtt jön), vagy várd a RIP-et. -
#101 Egy pár képecske....gyönyörű!!!????
Modemesektől bocs... -
#99 Mamint a nigga csaj es a japcsi hapi:) -
#98 Ize latta valaki az uj 100 valahanymennyi megas elozetest? En nem mertem ketszer megnezni mert majd elelveztem :)
De erdekes hogy a jatek foszereploi is benne lesznek a filmben! -
TneX #97 Jééé egy Sephi-topic :D -
#94 Már alig várom, hogy nyuzzam a joy-t!! -
dashed_ #93 Enter The Matrix aranylemez
Dixie Flatline, 23:22 - Játék: Gold - (8 komment)
(BluesNews) A Shiny csapata kitartóan szelte a szupersztrádát, amikor megszólalt az egyik kóder: Gyerekek, az utolsó mérföldkövet immáron fél órája elhagytuk.... ÍÍÍÍÍÍ! Sikított a fékrendszer, keresztbefaroltak az úton, majd célba vették a legközelebbi sokszorosító üzemet, hogy még a Mátrix 2 megjelenése előtt leadják az Enter the Matrix aranylemezét.
Május 15-én, az összes platformon elérhető lesz...
csak hogy mindenki ertse...
www.Hardwired.hu -
djcom #92 Enter The Matrix Gold - [10:55 18 April 2003 john_d PC News ]
Atari and Shiny Entertainment today announced that development is complete on Enter The Matrix for the PS2, Xbox, GameCube and PC. The worldwide launch of the game to retail outlets will occur on schedule on May 15, 2003, day and date with the theatrical release of the Warner Brothers action movie The Matrix Reloaded. Read the press release for more details.
-
#91 Hátazértnem.
ETM azért ekkora mert kiba sok kiba jóminőségű vidijót raknak bele. Azért ennyit még nem fognak egy ideig átlagjátékba rakni..
textúrák, hangok meg nem nőnek még 1-2 évig akkorára. Szal nem azt mondom, rossz a hasonlat, csak még van 1-2 éve a cd-nek játék téren. Az ETM most megelőzi a korát, ennyi (persze lesz még több ilyen.. mint mgs2 is most volt). -
#88 Olvastuk.Ezek szerint a lentebbi nfo(#46) kamu volt. -
#87 ja -
krisz073 #86 pedig elöbb utobb már csak DVD-re fognak kijönni a játékok. -
#85 én azért nem vettem, mert DVD-n nem nézek filmeket. nem is gondoltam arra, hogy a játékok már DVD-n is megjelennek... -
#84 én azért nem vettem, mert DVD-n nem veszek filmeket. nem is gondoltam arra, hogy már játékok már DVD-n is megjelennek -
krisz073 #83 Igen,ugy látszik elöbb vagy utobb mindenképpen be kell ruházni 1 DVD olvasora. -
#82 én is most olvastam, de azt is írják, hogy lehet hogy ki fogják adni DVD-re is -
krisz073 #81 Azért én nagyon kiváncsi leszek,hogy milyen hangulata lesz a játéknak.
A film az nagyon bejött nekem,remélem a játékot se szurják el. -
#80 szereintem nagy halom videóval lesz tele. Mondjuk azt nem tudom, hogy a filmből lesz vagy a játékhoz készítenek filmrészleteket. JObb lenne, ha nem a filmből lennének részek... -
krisz073 #79 Olvastátok már,hogy 6 db CD-n fog kijönni a Enter The Matrix!!
Most mát egyre jobban kiváncsi vagyok rá,hogy mit tudtak 6 cd-re felpakolni.
-
#78 Naesakkormivanvazz? :))) -
#77 Ami meg kiderult hogy eloszor a filmet kell megnezni es aztan jaccani mert erosen oszekotodik a jatek a filmmel. A filben nem magyaraznak el egy ket dolgot amit viszont a jatekba tejesen benne lesz. Nah kivancsi leszek! -
#76 Ezt szajkózom mindig. :)) -
#75 Sok kulfoldi forumon alitjak hogy mar van jacchato verza is baaz. En mat nem tudom mit higyek. Az tuti hogy a Dev es a FLT meg nem adtak ki es titkoloznak ezugyben. Sajnos nem tudom kiszedni toluk hogy mi is tortenik.
Varjunk es majd kiderul! -
#74 miből gondoltad hogy ma fog +jelenni? -
#72 május 15-én, a filmmel együtt -
#70 nem -
#68 hát, mondani sok mindent lehet -
#67 Te figyej a FLT-nak alitolag megvan a a GTA:VC mar de nem agyak ki mert valami eros beta es nem tudtak elinditani. En nem tudom mit higyek de ekzdek mar ketelkedni ezekben. -
#66 Meg az sem biztos egyaltalan, hogy a pcs verzio goldban van e, mert ha nem, akkor holt elet, hogy csak betat tudnak relasolni a teamok... Egyebkent nagy valszinuseggel 1 hettel az official relase elott varhatunk a legkozelebb ra. Kepzeljetek el, milyen nagy bukas lenne ez egy ilyen nagy koltsegvetesu gameznek. Egyedel a The thing volt az, ami tenyleg 1 honappal elobb kijott warez dormacioban , mint originben( a syberiarol ne beszeljunk, mert az szandekosan fel evvel kesobb jott originalban:) -
#65 Ja, pedig már bekészítettem többnapi hidegélelmet...ne csináld Sephi.......ööö...nahát csak nem berúgtam ma este...hehe....heehheheheeee...oooolllláááárréééé óóóóó óóóóóóó kántáréééé óóóóóó -
#64 ohh jaj most irja ismeros hogy 90% hogy nem lsze belole semmi egyenlore :((((
en mar nem tudom mit higyek. Majd ha lesz stabil info csak akkor irom ki! Bocs hogy itt felizgattam a nepet :( -
krisz073 #63 Na reméljük a legjobbat,hátha pénteken tényleg tudunk már játszani a GAméval. -
#62 Magyarul amit en tudok egy csavotol hogy a jatek mar letezik a warez nagyobb korokben de meg nem lehet tudni hogy ki fogja feltorni erted? Szal nem tuti hogy deviance lesz az elso. De ha minden igaz akkor a devinace holnap estere agya ki a gamat. Ha nem agya ki akkor mast nem tudok mit mondani mert a FLT nem erositett meg semmit. -
#61 Nked legyen igazad. -
#60 tehát akkor mikor a film, vagy nem jol értem? -
#59 [10:00] *** Now talking in #deviance_hq - (F5)Record: re
[10:00] *** Topic is 'Should we go to the fair this weekend Hairy baby?:))))'
[10:00] *** Set by Tamo on Wed Apr 09 17:55:06
[10:00]and he took of and said that he will crack it no mather what!
[10:01]aye lads!
[10:01]but will he be the first one? :\
[10:01]guys!!!! Molatri sended me a nfo file about the ETM is out! is it true????
[10:02]hey Seph! how are you?
[10:02] *** CharleX sets mode: +v Sephi
[10:02]well it is true that they might got it but i dont know and none heard either!
[10:02]but the nfo man!
[10:02]naaah! Molatri whas fucking with you dude =>>>
[10:02]hello Sephi man !
[10:02]ohh common!!!! he never did that! why did he now?
[10:02]relax lad! i will look into it ok?
[10:03]im calling Marko right know ok?
[10:03]by phone???
[10:03]no really you were fucked lalala biiiiggg tttiiimmmeee hahahahah!
[10:03]shat ap!! bitch :)))))) well gungen?
[10:03]not phone dude. Icq... but he's away now. Are you online on icq dude?
[10:03]Seph the game will be out when the movie is out to. I mean in the movies =>>>
[10:03]gungan im online
[10:03]ok i will tell when i know somthing ok?
[10:03]ok but ill be fucking mad if he lied to me!
No comment... -
#58 Nos felreertessek elkerulese vegett meg nem jelent meg de holnapra tervezik hogy kidajak a Devianctol. Kamuzni nem kamuzok mert neten kudtek az o csatiukrol a nfo-ot szal valosagos! Amikor megkerdeztem hogy mikor jon ki aszonta nekem hogy mar pentek este jachatom. Nah hogy ezt hogy ertette nem tudom.
Ha ellenben kamu volt akkor en mesze nem tehetek rola szal nem fikazni merty akkor en is at lettem verve. Dehat altalban ugye nem kamuznak :)