2083
Szal...
-
4 cd sem kevés... -
192x50 mb -
KIJÖTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BlackWolf #158 na az jólenne mikor jön már?????de mig kijön addig is elleszek valahogy ezzel a láma vice city-vel -
4,7 giga???? ÚRISTEN! :) -
persze. Hivatalosan egyszerre jelenik meg. Innentől a cracker csapatokon múlik, hogy milyen hamar szerzik be a cuccost. Úgy tűnik az XBOX verzót hamarabb tudták lenyúlni... -
MiZo@game #151 Na most már kinn van a PS 2 is az NFORce.nl-en! Csak az a gáz hogy ma kaptam PS 2-t, és NTSC-s, a feltöltött cucc meg PAL.... Ezt szíttam..... :( -
krisz073 #150 skacok egy csomo helye azt irják,hogy már játszanak az X-BOX-os verzioval.
ez,hogy lehetséges,akkor a PC-s nek nem kellet volna kijönnie? -
"...és csak ISO -ban lesz."
Sztem meg meglátjuk. Régebben fejtegettük, hogy mikl a lehetőségek. Ha a CDk a videókkal/zenékkel vannak tömve akkor van esély a RiPre, ha pedig textúrákkal és egyéb finomságokkal akkor kevesebb az esély... -
dzseni #148 Requirements/Recommendations
Windows 98/2000/XP ; Processor: Pentium III 600 MHz or Higher ; Video Card: 3D Video Card ; Hard Drive: 4.7 GB HD; CD-ROM: 4x or Faster ; RAM: 128 MB RAM ;
mivel 4.7 Gb -ot kér a vinyóból ezért szinte biztosra veszem és látszik hogy CD-rom van és nem DVD,ezért sok CD -n és csak ISO -ban lesz.
-
Nem baj mert hamarosan lesz Ps2 ozt kit izgat akkor mar a Pc nem ?:))) -
Nem tudom,hogy mi lesz igaz a 6CD-ből vagy minem de sztem felejtsétek el a CD-s megjelenést ha a mérete valóban ekkora akkor ez is DVD-n fog megjelenni.Az ilyen cuccokat már nem húzzák CD-re ha nem muszáj.Lásd MGS2.A DVD praktikusabb sokkal. -
Mikor fog megjelenni a játék? -
BlackWolf #143 Bizos a 6cd?Mert annak aletöltése nálam 1egész napot venne igénybe!!!nemtom ti hogy vagytok vele de én nem vagyok 1 igazán türelmes egyéniség -
dzseni #142 Nem vagyok biztos benne ,hogy lesz rip.gondolj bele bloodrayne,metal gear 2... nem volt belőlük sem rip hiszen így is jó nagy maradna (zene video nélkül is) . a textúra méretek jó nagyok lesznek .bár a soldier of fortune 2 ből is volt rip ugy hogy a nagyobb felbontásuakat kiszedték.
De szerintem igy nem az igazi. szal ISO -ban kell gondolkodni. -
BlackWolf #141 vérható=várható -
BlackWolf #140 Na szóval kurvajó lesz a game!!!6cd biztos?Rip mennyivel késöbb vérható?szerintetek 15.-nél hamarabb nem lehet majd letölteni? -
ez mind!ez mind? -
nekem is... csak en vizsgazom is:) -
MiZo@game #135 Jó neked! -
MiZo@game #134 Hát nagyon az :) -
Eleg lamer haverod van, hallod e:) -
meguntad a duke nukem forevert?:) -
lolka azert ne kamuljatok mar be mindent:D -
nkm már a doom3 is megvan ... -
MiZo@game #126 Bázz, ez most kamu vagy nem? Ne bassz ki velem, tudom mit jelent az hogy "fake cd"...... -
Szerintem a www.fakecds.com-ról -
MiZo@game #124 Úgyhogy ez legyen! Amúgy ha nem jössz fel, akkor mondd má el léci hogy honnan szerezted be! -
MiZo@game #123 De kár hogy nincs X-BOX-om.... Egyik haveromnak van, de azért annyira nem jó haver, hogy neki leszedjem! -
MiZo@game #122 Na akkor gyere fel DC++-ra és nyomd át!!!!!!!!! Mondj egy HUB-ot és találkozok veled! Előre is kössssz... -
krisz073 #120 mé nem jöhet ki elöbb? -
krisz073 #118 a pc-s verzió nem akar egy kicsit elöbb megjelenni?
mondjuk holnap? -
krisz073 #115 na ez a 10 nap igen lassan fog eltelni,a megjelenésig:(( -
mi lenne ha elolvasnád az előzményt? :) -
xboxos :( -
Mondjuk iNNen...
persze csak az infót... -
MiZo@game #111 Dzseni, mondd má meg légyszi, hogy ezt az 57 x 50 MB-ot honnan vetted, mert engem az X-BOX verzió is érdekelne... Multi asszem nem lesz a játékban, viszont lesz még menekülés a polipok elől a légpárnás hajóval is! -
sztema filmek teszik ki a nagyrészét, habár a játék elég sok oldalú lesz, harci jelenetek, autós üldözés, szóval lehet, hogy nem lesz érdemes RiP-elni...
Habár sztem kár lenne a filmbetéteket kihagyni. -
6cd lol
a rippetl meg csak 2 mi?:) ez se lesz kasszasiker... -
dzseni #108 x-box-ra megjelent szép nagy méretű ( 57 x 50 MB), akkora mint a metal gear solid 2.Szóval DVD írók előnyben. :)