2083
Szal...
  • justin
    4 cd sem kevés...
  • And5
    192x50 mb
  • And5
    KIJÖTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BlackWolf
    na az jólenne mikor jön már?????de mig kijön addig is elleszek valahogy ezzel a láma vice city-vel
  • KeKKSZike
    4,7 giga???? ÚRISTEN! :)
  • M@TriX
    persze. Hivatalosan egyszerre jelenik meg. Innentől a cracker csapatokon múlik, hogy milyen hamar szerzik be a cuccost. Úgy tűnik az XBOX verzót hamarabb tudták lenyúlni...
  • MiZo@game
    Na most már kinn van a PS 2 is az NFORce.nl-en! Csak az a gáz hogy ma kaptam PS 2-t, és NTSC-s, a feltöltött cucc meg PAL.... Ezt szíttam..... :(
  • krisz073
    skacok egy csomo helye azt irják,hogy már játszanak az X-BOX-os verzioval.
    ez,hogy lehetséges,akkor a PC-s nek nem kellet volna kijönnie?
  • M@TriX
    "...és csak ISO -ban lesz."
    Sztem meg meglátjuk. Régebben fejtegettük, hogy mikl a lehetőségek. Ha a CDk a videókkal/zenékkel vannak tömve akkor van esély a RiPre, ha pedig textúrákkal és egyéb finomságokkal akkor kevesebb az esély...
  • dzseni
    Requirements/Recommendations
    Windows 98/2000/XP ; Processor: Pentium III 600 MHz or Higher ; Video Card: 3D Video Card ; Hard Drive: 4.7 GB HD; CD-ROM: 4x or Faster ; RAM: 128 MB RAM ;

mivel 4.7 Gb -ot kér a vinyóból ezért szinte biztosra veszem és látszik hogy CD-rom van és nem DVD,ezért sok CD -n és csak ISO -ban lesz.
  • Sephi
    Nem baj mert hamarosan lesz Ps2 ozt kit izgat akkor mar a Pc nem ?:)))
  • Unknow
    Nem tudom,hogy mi lesz igaz a 6CD-ből vagy minem de sztem felejtsétek el a CD-s megjelenést ha a mérete valóban ekkora akkor ez is DVD-n fog megjelenni.Az ilyen cuccokat már nem húzzák CD-re ha nem muszáj.Lásd MGS2.A DVD praktikusabb sokkal.
  • KeKKSZike
    Mikor fog megjelenni a játék?
  • BlackWolf
    Bizos a 6cd?Mert annak aletöltése nálam 1egész napot venne igénybe!!!nemtom ti hogy vagytok vele de én nem vagyok 1 igazán türelmes egyéniség
  • dzseni
    Nem vagyok biztos benne ,hogy lesz rip.gondolj bele bloodrayne,metal gear 2... nem volt belőlük sem rip hiszen így is jó nagy maradna (zene video nélkül is) . a textúra méretek jó nagyok lesznek .bár a soldier of fortune 2 ből is volt rip ugy hogy a nagyobb felbontásuakat kiszedték.
    De szerintem igy nem az igazi. szal ISO -ban kell gondolkodni.
  • BlackWolf
    vérható=várható
  • BlackWolf
    Na szóval kurvajó lesz a game!!!6cd biztos?Rip mennyivel késöbb vérható?szerintetek 15.-nél hamarabb nem lehet majd letölteni?
  • sumi
    ez mind!ez mind?
  • magus
    nekem is... csak en vizsgazom is:)
  • MiZo@game
    Jó neked!
  • MiZo@game
    Hát nagyon az :)
  • gergou
    Eleg lamer haverod van, hallod e:)
  • magus
    meguntad a duke nukem forevert?:)
  • magus
    lolka azert ne kamuljatok mar be mindent:D
  • And5
    nkm már a doom3 is megvan ...
  • MiZo@game
    Bázz, ez most kamu vagy nem? Ne bassz ki velem, tudom mit jelent az hogy "fake cd"......
  • Dynamic
    Szerintem a www.fakecds.com-ról
  • MiZo@game
    Úgyhogy ez legyen! Amúgy ha nem jössz fel, akkor mondd má el léci hogy honnan szerezted be!
  • MiZo@game
    De kár hogy nincs X-BOX-om.... Egyik haveromnak van, de azért annyira nem jó haver, hogy neki leszedjem!
  • MiZo@game
    Na akkor gyere fel DC++-ra és nyomd át!!!!!!!!! Mondj egy HUB-ot és találkozok veled! Előre is kössssz...
  • krisz073
    mé nem jöhet ki elöbb?
  • krisz073
    a pc-s verzió nem akar egy kicsit elöbb megjelenni?
    mondjuk holnap?
  • krisz073
    na ez a 10 nap igen lassan fog eltelni,a megjelenésig:((
  • M@TriX
    mi lenne ha elolvasnád az előzményt? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    xboxos :(
  • M@TriX
    Mondjuk iNNen...
    persze csak az infót...
  • MiZo@game
    Dzseni, mondd má meg légyszi, hogy ezt az 57 x 50 MB-ot honnan vetted, mert engem az X-BOX verzió is érdekelne... Multi asszem nem lesz a játékban, viszont lesz még menekülés a polipok elől a légpárnás hajóval is!
  • M@TriX
    sztema filmek teszik ki a nagyrészét, habár a játék elég sok oldalú lesz, harci jelenetek, autós üldözés, szóval lehet, hogy nem lesz érdemes RiP-elni...
    Habár sztem kár lenne a filmbetéteket kihagyni.
  • magus
    6cd lol

a rippetl meg csak 2 mi?:) ez se lesz kasszasiker...
  • dzseni
    x-box-ra megjelent szép nagy méretű ( 57 x 50 MB), akkora mint a metal gear solid 2.Szóval DVD írók előnyben. :)