190
hat ez nagyon szar!
-
#190 fúj eminem már alapból szar,egy okádék zene,a filmet nem láttam de nem is avgyok rá kíváncsi mert a zenéje vetekszik a disznószarral -
Whisky007 #189 Eminem!!!! D12 -
#188 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EZ BRUTÁÁÁÁLIS!!!!! -
#187 rapper:)
magyarországon nem igazán vannak rapperek, csak szeretnének :) -
Cat #186 http://www.sensimedia.net/x/rapkit/
ennyit a repperekről - szerintem magyarországon is megérné ilyet kiadni :) -
Cat #185 feliratok.hu n szenvedtek vele heteket az emberkék
nem volt angol eredeti, csak a nehezen érthető, gyors, szlengekkel megspékelt szöveget csak hallás után lehetett fordítani
igy az igazán brutál :) -
#184 Én csak egy linket találtam nem tudom volt-e már?
http://eminemunalmas.freeweb.hu/index.html :)) -
#183 naja, lásd Zolee barátunk...... vagy a Junkies frontember, akiből Fiesta frontember lett a nagyobb anyagi siker reményében -
magyar ember 2 #182 Ice T is ugyanezt csinalta. -
#181 Hát nemtom.
Én eleve utálom, ha valaki stílust vált. Nembeszélve egy ilyen arcról, aki igencsak ALAP volt a hip-hop-on belül....
Erre nekiáll rockerkedni. Nem veszi ezt be az én gyomrom....:-DD -
#180 Legalább a felirat jó hamár a film ratyi:) -
#179 Höhö igen ezen én is röhögtem mint állat amikor a BB-be mondta:DDD Mik nincsenek?:)A végén a Picasso Branchból meg Punk zenekar lesz...aztán átveszik a szívembe az első helyet az Offspringtől:) -
#178 Szvsz van egy-két jó száma is.
98.6-on szokják játszani. -
#177 Most néztem meg a film DVD (EMB-s) verzióját, vazzeg tíz klasszissal jobb a felirat, mint a moziban! Akárki csinálta, gratula neki! ;) -
#176 Everlast az igen híres és hírhedt House of Pain nevü ír rapcsapat frontembere volt! (Jump around, jump around, jump up, jump up i get down.....:-)))
Azóta rokkernek avanzsálta magát (mély megrökönyödésemre) és énekelni próbál.... -
Cat #175 én nem gondoltam semmire, gőzőm sincs a raphez, sőt, utálom :)
http://index.hu/kultur/mozi/eminem0225/ -
#174 Eszküzmi, ennyit értek a RAP-hez.... :| -
#173 Sajnos ez a szomoru valoság, szegények nincsenek tisztában az öltözködéssel, sajnos Mo-ra ez jutott el, pedig kint nem ez a hiphop divat, de ez van... -
#172 " "pechére Everlastnak öltözött" - Jaj....
Az Everlast egy márka, nem egy személy... :P"
Everlast tényleg egy márka, de Cat szerintem a személyre gondolt, aki egy fehér rapper: " A former graffiti artist and protégé of Ice-T, US rapper Everlast was one of the few white members in the Rhyme Syndicate posse...... -
#171 Ah, nem kell, megvan... -
magyar ember 2 #170 Hat nemtom, en birom a rapet (is), de ez a film akkoris tre' volt. -
#169 "pechére Everlastnak öltözött" - Jaj....
Az Everlast egy márka, nem egy személy... :P
(Dobj lécci egy cikk linket!) -
#168 és ez a szomorú valóság......... a cigányok niggert játszanak, a magyar fehérek meg puerto rico-it.... mindezt Kelet-Európában -
Cat #167 index czikk :D
Mellettem hidrogénezett Eminem-hasonmás beszélget a holnapi bioszdogáról pár albínó Coolio-klónnal, előttük túlméretezett fekete farmert és U-alakúra gyűrt baseballsapkát viselő Cypress Hill-rajongók röhögnek egy srácon, aki pechére Everlastnak öltözött, körös-körül pedig csacsogó lányok, akik Pinket követve szeméremvonalig lehúzva hordják a gyakorlónadrágot, vagy, mint J Lo, hagyják a farmerből elővillanni a fekete csipketangát. Mögöttem pár szakközépiskolás unalmában rap sessionbe kezd, egyvalaki a ritmust percegi vadul, míg a többiek nagy beleéléssel hadarnak és gesztikulálnak; a monoton mormolás csak néha torpan meg, olyankor együttes lelkesedéssel skandálják, hogy kinyírnak minden ringyó magyartanárt.
Az elsötétítés után a hangzavar alábbhagy, a teremben gyéren mutatkozó nagykorúak idegeit már csupán néhány bekiáltott "Yo!" borzolhatja, de a rap-rajongók gyakorlatilag néma áhítattal fogadják be a 8 mérföld minden kockáját. -
#166 Izé, Thruman elnök volt ! S míg Uma-t gondolom sokan megraknák, őt valszeg. csak egy szűk kör tekintette szexszimbólumnak :-))) -
#165 Ki lehet? Hmm? Nem megy. Segíts! ;-)))))) -
#164 Elképzelésem nincs, kire gondolhatsz.... -
#163 Van itt egy arc,aki kindig a vitapartnerére mutogat.
Kábémint Ali G.
...still talking about yourselt... -
#162 Letöltöttem - megnéztem - nem volt rossz - letöröltem.
Ennyi erővel tényleg nézhetném az RTL-t, de azokat a filmeket már láttam....
Ennyi. Over. Ináff. -
magyar ember 2 #161 Hat meg a tied milyen unalmas.
Olyan meg plane ne ugasson nekem, aki e'lenja'r az esznelkuli anyazasban! -
#160 ennyi erővel senki ne fórumozzon, hisz miről dumálnánk? -
#159 Szerintem egy nagyon jó film, főleg az a rész tetszett, amikor a fickó aki lefutotta a 8 mérföldet, odaért Rómába és azt kiáltotta GYŐZTÜNK....
Bocs, de már álmos vagyok.
Miért nem lehet elfogadni agymástól különböző ízléseket?????? -
#158 ennyi erővel nézd az RTL Klubot, minden este van egy olyan film, amit csak egyszer nézel meg, de legalább a felének van mondanivalója.... (pl. ne nézz filmeket! :)
:DDD -
#157 Hát nézd! Nekem senem tetszett, senem nem. De mindenképp nézhető volt. Sok elismert "filmszínész" szerepelt már kilóméterekkel szarabb filmekben (csak a példa kedvéért, Bosszuállók: Connery, Fiennes, Thruman).
Viszont nem arról szólt, amit írtál, miszerint:
"senki utca gyerekből megastar, american dream..."
De tény, hogy jól "megleckéztette" a zsírkemény fekákat...
Mélyebb mondanivalója nemigen volt, csak amit már 100-szor láthattunk...
Nem hiszem, hogy mégegyszer vágynék rá, hogy megnézzem, de nem volt szar! -
#156 Jujjjj, azon a beszólásán leakadtam baze.....
-
#155 ok, de adj hozzá pár Kozsó CD-t is, most úgyis kőkemény rap lemezt akar csinálni -
#154 Odaadjam kazin,hogy szenvedj?:) -
#153 mesélj róla
mit tud, amit más nem? -
#151 pihenj már, tényleg kurva unalmas ez a stílus -
magyar ember 2 #150 Sztem magadat jellemzed itt 1folytaban, talan azert nem tunt fel. Ahogy elnezem meg neked sem, de javaslom a tukrot, az segit.