Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, csocso feltehetne a msg1et az oldaladra vagy nemtom hogy megy ez,mind1 a lenyeg hogy felkerulhetne mig leszedi par ember?
Most nem tom, mi bajod a "szörvéjlenc kkámérá..." szöveggel... Nem hallottál még angolul beszélõ embert, vagy mi? Az biztos mindenesetre, hogy ennél jobb alakítással még nem találkoztam semmilyen más játékban.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Itt vagyok.Átnéztem.(De már nem sokáig)
komolyanmondom.. amikor megszolal az elején hogy szörvéjlenc kkámérá... akkor majdnem a falra másztam...sokkal jobban bejön a japcsi szöveg sokkal mélyebb durvább hanguk van...zoralabb az egész
"angol szinkron nem lett annyira jo.."
Ugye csak viccelsz? 😊
Ugye csak viccelsz? 😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Nem tudna valaki elerni? ;D
Tenyleg djcomot idehivom hatha..Az rendes sracnak tunt.
Lehet tevedek de mintha ez man nem is menne😄
Szal megsincs 1elore feltoltohely😞
Szal megsincs 1elore feltoltohely😞
Kell a hlc-hez a pass,vagy mi mas kell meg?Mert uploadolni lehet siman nem?
Marmint a passra gondolsz?
huhh hát ez a lépcsõsdolog nem volt egyszerû..3szorra felnyûttem magamat😊 csak jol kell taktikázni..
claymorokat pakoljatok hátrafelé...majd az elsõ ellenségnél vegyétek elõ a chaff nadeot.. vagy a másikat nemtom hirtelen melyik van az elektronikára és melyik az ellenségre..szal azt dobáljátok...
claymorokat pakoljatok hátrafelé...majd az elsõ ellenségnél vegyétek elõ a chaff nadeot.. vagy a másikat nemtom hirtelen melyik van az elektronikára és melyik az ellenségre..szal azt dobáljátok...
Ezazt jelenti hogy mar csurog felfele vagy hogy nekem 8 oszt varjatok csak szarok bele😄
Hlc esetleg?
😊
😊
Ha talalsz neki helyet es felteszed akko lehet nekikezdek😉
1cd?
szerintem meg izlesek es pofonok.De ha ezen mulna hogy valahova felporkold akko akar japanul is megtanulok.😉
javato jirosicsava arigatooo
😊 nem beszélek ferdecsemûl de tény hogy jobb mint az angol szinkron
😊 nem beszélek ferdecsemûl de tény hogy jobb mint az angol szinkron
megvenni tuti lehet
Ui.:életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT!!!!!!!!!!
ezerszer tutibb a gamez..oké igy jobban megérted.. pl nemis tudtam hogy snake ennyire rászállt meryl seggére😊))))
amugy japán szöveggel durvább az egész..jobban átérezhetõ az emberek haragja vagy fájdalma...angol szinkron nem lett annyira jo..
Ui.:életemet JAPO SZÖVEGES MGSÉRT!!!!!!!!!!
ezerszer tutibb a gamez..oké igy jobban megérted.. pl nemis tudtam hogy snake ennyire rászállt meryl seggére😊))))
amugy japán szöveggel durvább az egész..jobban átérezhetõ az emberek haragja vagy fájdalma...angol szinkron nem lett annyira jo..
ftp-t (vagy fptét whoa) nem tudok, sajna.
Viszont megvenni , lehet-e ?
Ui:japo szöveget én se vágom.
Viszont megvenni , lehet-e ?
Ui:japo szöveget én se vágom.
Jah tedd man fel plz valahova.De ugye nem olyan japo szoveg van benne?😊
msg😊)metal sear golid...
nah.. szal nemtom valahova fel kéne paklászni..én feltenném szivesen... valaki tud ftp-t?
nah.. szal nemtom valahova fel kéne paklászni..én feltenném szivesen... valaki tud ftp-t?
ugye?😊) bár nekem nem volt meglepi az ocelot mert a 100 megás 10 perces vidioban is benne volt mikor azt az egy õrt lelõtte meg dumált...
szászirodijoko..... kjóódásj!!
😊)))))))))
szászirodijoko..... kjóódásj!!
😊)))))))))
Ok, mgs (hihi)
Hi all!
Az msg elsõ részéhez hogyan lehet hozzájutni?
Az msg elsõ részéhez hogyan lehet hozzájutni?
Sajnalattal kozlom, hogy 18 a elott nem jelenik meg...
A cdk szamaval kapcsolatban pedig: az xboxos valtozat 5 giga korul mozgott, ket dvdn adtak ki... Ebbol a pcs tomoriteseknek hala lesz 4 giga, es kb 6 cd..... Vagy egy dvd.
A cdk szamaval kapcsolatban pedig: az xboxos valtozat 5 giga korul mozgott, ket dvdn adtak ki... Ebbol a pcs tomoriteseknek hala lesz 4 giga, es kb 6 cd..... Vagy egy dvd.
`Take a look to the sky just before you die`
maradák=maradék
A történetet nem fogja 100%-ig venni, az aki nem nyomta végig az elsõ részt - de a hideg így is kifogja néhányszor rázni! 😊
(nálam az volt a legütõsebb jelenet, amikor egy meghalt - a maradák három meg elindult a kamera felé - félelmetes dramaturg!)
(nálam az volt a legütõsebb jelenet, amikor egy meghalt - a maradák három meg elindult a kamera felé - félelmetes dramaturg!)
De aki nem jaccota az elso reszt az megszivta mert pl engem a kis bemutatoban csak akkor razot ki a hideg amikor Ocelot megjelent 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En is varom mar elegge,meg kivancsi is vagyok nyujt e valami ujat,mert videorol csak annyi jott le hogy szep graph,mert az egeszet az in-game reszek tettek ki.
nekem mindegy hány cd😊)))))) csak mire lejön?😊)) nembaj elmegyek valami t1 es emberhez oszt leszedem oszt real time downloading instalálom😊))))))))))
Jaj anyam ha ezenm a hetvegen jelenik meg meine mutter!!!
Vajon hany cd lesz? 7 ?😊)))))))))
Vajon hany cd lesz? 7 ?😊)))))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én félek a grafikátol😊 a gépem full behal az mgs1 ninja water effectjéstõl😊))))))))9 mi lesz ha jön az mgs2?😊))
Akkor már gold lenne a game. Vagy lehet hogy nem jelentik be hogy gold hanem csak kiadják😊
V9ykn8_TZL0