3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Evin
    Most pihen. Nem csak ezt csinálom, és a többit is be kellene fejezni. De jövőre adom ki a következő verziót. Abban (remélehetőleg) teljes VR textúrázás meg újabb szövegek lesznek. És akkor már csak a codec szöveg a Snake tales textúrák, és a 130oldalas előzmény marad hátra.
  • grebber
    Amugy hogy haladsz vele mármint a magyarítással?
  • Evin
    Nekem eredetiben van meg, és feltelepítve igenis magyar. Neked vagy nem eredetiben van meg, vagy 4.5GB-os vágott verzió, és akkor csak a feiratok lesznek nálad magyarok.
    Vagy nem 7.8GB-ot telepítettél fel.
  • ffxi
    Hali all! Nekem a hanggal van próblémám. Tisztára recseeeeeeg!!!!

Jah és feltettem a magyarítást, de nem lett magyar:(
  • Ioles
    Vagy ha lenne valakinek olcsón eredetiben akkor az érdekelne!
  • Ioles
    Sziasztok!

Nekem meg van PS2-re a játék de PC-n szeretnék vele játszani mert nem nagyon értem a szöveget és ahogy láttam PC-re van magyarítás. Na most mennyire hasonlít a PC-s verzió a PS2-eséhez, és honnan tudnám letölteni a játékot? Köszi!
  • Evin
    Ez most talán önreklámnak fog hangzani, de a magyarításban (link1 link2) benne vannak a javított .exe-k, amiknél minden grafikai felbontás mehet max-ra. (Nvidia-n jó, Ati-n nem tudom)
    Persze a 2.0-hoz van.
  • szabinger
    Tudsz adni egy linket? Nem találom :S
  • ronhaven
    rakd fel a oficial patchet es GCW-n van geforce patch hozza
  • Seth
    a character detailst vidd le majdnem miniumra. Sajna nálam csak így volt jó vagy #3134-es hozzászólásban lévő módszer, de azt nem próbáltam azóta
  • szabinger
    Sziasztok!
    7600gt extrem-em van és ha elindítom a játékot, és mikor már a hajón vagyok, minden fekete, csak árnyékokat látok, meg az esőből pár részletet. Tudtok segíteni, hogy ez mitől lehet, és hogyan orvosolható?
    Előre is köszi: Szabinger
  • KILLER2
    PCn nem csoda. Nekem XBOXon bejött.
  • gyuri12
    ez egy szar ez a játék! irányítani lehetetlen,a hangok szarok, a grafika pocsék. egyedül a történet lenne jó,ha nem lenne ennyire idegesítő a többi.
    törlöm is lefele
  • KILLER2
    Igen, az 1, az még PS1re van.
  • gyuri12
    hát,ha rendesen írták volna át... amúgy, az mgs1,az ps1-es??:O
    hihhetetlen szar azirányítás,és a grafika is szörnyű:C
  • KILLER2
    XBOXon nagyon fasza az irányítás. Sajnos PCn szinte játszhatatlnaok az ilyenek.
  • Lorienel
    Látva az újabb E3-as videókat kedvet kaptam a játékhoz én is. Úgy gondoltam, hogy a MGS4 érkezéséig megnézem a korábbi részeket. PC-n már évek óta meg van a 2, de valahogy kimaradtt az életemből, soha nem próbáltam ki. Most nekikezdtem a 2-résznek, de rá kellett jönnöm, hogy oltári marha voltam, hogy annak idején ezt kihagytam. A grafika, animációk mai szemmel nézve, már elég gyengék, de maga a játék mindenért kárpótol. Fantasztikus hangulata van, eszméletlen. Egyedüli gondom az irányítás. Ez katasztrófa. Gondolkoztam, hogy vegyek egy kontrollert pc-hez, vagy szerezzem meg ps-re a játékot. Gyors google keresés után: MGS2 3.99Font+MGS3 12.99Font. Legkésőbb hétfőre itt lesz .
    Már csak azon kell izgulnom, hogy PS3-on gond nélkül menjen mindkét rész. Asszem hivatalosan is MGS fanatikus lettem....
  • gyuri12
    adsz torrent keresőt?:)
  • KILLER2
    linket nem tudok, torrentet meg találsz. Kis önállóság nem fog megártani, még ilyenkor sem. Ha kell torrent keresőt tudok adni, de mást te is találsz. De lásd, hogy kiv agyok, ment a PM.
  • gyuri12
    megdobnál egy torrentel(vagy linkel,de ne legyen fizetős) priviben? természetesen a 2-höz:)
  • KILLER2
    1 is van. Nekem ez a rész XBOXra van meg, de elég jó. Gépre leszedtem, de valami baja volt a videókártyámmal, mert szürkék voltak az emberek. Szerintem nem bánnád beg.
  • gyuri12
    és érdemes beszereznem?
    amúgy, az 1 van pc-re? ha igen,akkor most azt töltöm...:D
  • KILLER2
    Google, gamespot
  • gyuri12
    screenshotokkal megdobnátok engem?:)
    érdemes beszereznem-e?
  • Evin
    A kódekek szoktak mindig bezavarni.
    Szerintem 2dolgot tehetsz, hogy elinduljon:
    1.újrarakod a win-t és frissen telepíted a gémet
    2.Nem tudom a 6.3-ban van-e még, de az 5.93Pro-ban volt eltávolító rész, ami minden kódeket törölt. Ezt meg kellene játszani, és csak az mpeg1-2 kódekeket kellene felrakni.
  • Ralien
    driver friss 6.11 catalyst patch 2.0 és leszedtem minden codecet és a model qualityt leszedtem 2-es re és így már csak simán kidob,hogy az mgs2 hibát észlelt...
  • sorrow
    Szedd le az ace codec pakkot sőt minden codekpakkot, és frissítsd a géped directx-ét és ati driver-ét
  • Ralien

Csáo! Kérlek segítsetek,leszedtem a játékot,megvolt az install leszedtem az ATI patchet és ezek ellenlre ki ír egy hiba uzit amikor elindítom a game-t: DirectShow Texture3D Sample Could not add Decoder renderer filter to graph! A gépem:WinXP,256MB Ram,ATI Radeon 9200 series 128MB,Athlon XP 2400+,ACE codec pack 6.3 és DirectX 8.1
  • Evin
    Továbbra is csak ennyit lehet tudni róla: #3222

grayfox
    Én már próbáltam az emulátort, de amenüig sem jutottam. :(
  • grayfox
    kizárt, hogy lesz.
    próbálj egy ps2-t beszerezni, vagy probald a ps2 emulátort, van is itt topikja az sg-n.
  • VL1
    Tudom hogy már kérdezték de azóta vane valami hír?
  • VL1
  • VL1
    Helo nemtudjátok megmondani mikor lessz már metal gear3 PCre vagy lessz-e valaha egyátalán?
  • Seth
    szerintem az mgs 1 elején Mei Ling(így hívták egyeltalán?? O_o) elmagyarázta a működését,amikor feljövünk a lifttel, legalábbis így rémlik, régen volt már :D
  • xeth004
    Na igen, az egyértelmű, hogy spórolás gyanánt csinálták ezt, mert eszméletlen hosszú párbeszédek voltak benne, és ha arra még animációt is kellett volna rávinni..... Csak én azt hiányoltam, hogy nem magyarázták el ennek a működési elvét, mert én (többek között) azt is rettenetesen díjaztam az mgs-ekbe, hogy mindennek szinte tökéletes technológiai hátteret adtak, még ha fikció is volt.
  • Seth
    Na igen, ennek köszönhetően van egy két idiótának tűnő jelenet, ott vannak 1 méterre egymástól ( elképzelem ahogy egy katona mondjuk figyeli őket valahonnan,azok meg ott állnak egymással szemben szótlanul és néha bólintanak egyet :D ) Mondjuk inkább spórolásra tippelnék, elég sok munka lett volna megcsinálni azt a sok beszélgetést "élőben", a karakterekkel, így sokkal egyszerűbb
  • xeth004
    Hát amiről tudok mint létező nanokommunikáció az ilyen elven működik (fingom sincs már, hogy hol olvastam, de engem is meglepett, hogy tényleg van ilyen). De az mgsbe én is az agyhullámos dologra tippeltem, mert hát nem egyszer volt olyan hogy egymástól fél méterre sem álltak és codec-eltek De nem emlékszem, hogy megmagyarázták volna a játékba, csak annyit, hogy ha jelez a codec, akkor azt más nem hallja, mert a fülbe stimulálja a kis csontokat vagy mi a franc.
  • Seth
    "a nanokommunikáció meg a hangszálak rezgéséből táplálkozik" - ez tény??

miért ne lehetne mondjuk agyhullámok segítségével,gondol és azt közvetíti a beépített nanoszerkenytű
  • xeth004
    Üdv.!
    Van egy-két dolog ami nem tiszta nekem a mgs2-be, az egyik ilyen, hogy hogy is van ez a codec-es dolog (nem a winfos codecjei, hanem a játékba a codec)? Itt a második részbe előszeretettel használták a privát beszélgetésekre, hogy más ne hallja, de a nanokommunikáció meg a hangszálak rezgéséből táplálkozik, tehát suttogás kizárva. Szóval nem értem, tudja valaki pontosan hogy van ez?
  • Evin
    Azt nem lehet tudni, remélem mind2.
    De az MGS1-et a MS adta ki pc-re.
    Ha csak várni kell, én várok, csak adják 1x ki pc-re is.