Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
7600gt extrem-em van és ha elindítom a játékot, és mikor már a hajón vagyok, minden fekete, csak árnyékokat látok, meg az esõbõl pár részletet. Tudtok segíteni, hogy ez mitõl lehet, és hogyan orvosolható?
Elõre is köszi: Szabinger
KILLER2
PCn nem csoda. Nekem XBOXon bejött.

Töltsük le az internetet!

ez egy szar ez a játék! irányítani lehetetlen,a hangok szarok, a grafika pocsék. egyedül a történet lenne jó,ha nem lenne ennyire idegesítõ a többi.
törlöm is lefele

KILLER2
Igen, az 1, az még PS1re van.

hát,ha rendesen írták volna át... amúgy, az mgs1,az ps1-es??😮
hihhetetlen szar azirányítás,és a grafika is szörnyû:C

KILLER2
XBOXon nagyon fasza az irányítás. Sajnos PCn szinte játszhatatlnaok az ilyenek.

Látva az újabb E3-as videókat kedvet kaptam a játékhoz én is. Úgy gondoltam, hogy a MGS4 érkezéséig megnézem a korábbi részeket. PC-n már évek óta meg van a 2, de valahogy kimaradtt az életembõl, soha nem próbáltam ki. Most nekikezdtem a 2-résznek, de rá kellett jönnöm, hogy oltári marha voltam, hogy annak idején ezt kihagytam. A grafika, animációk mai szemmel nézve, már elég gyengék, de maga a játék mindenért kárpótol. Fantasztikus hangulata van, eszméletlen. Egyedüli gondom az irányítás. Ez katasztrófa. Gondolkoztam, hogy vegyek egy kontrollert pc-hez, vagy szerezzem meg ps-re a játékot. Gyors google keresés után: MGS2 3.99Font+MGS3 12.99Font. Legkésõbb hétfõre itt lesz <#vigyor0>.
Már csak azon kell izgulnom, hogy PS3-on gond nélkül menjen mindkét rész. Asszem hivatalosan is MGS fanatikus lettem....

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

adsz torrent keresõt?😊

KILLER2
linket nem tudok, torrentet meg találsz. Kis önállóság nem fog megártani, még ilyenkor sem. Ha kell torrent keresõt tudok adni, de mást te is találsz. De lásd, hogy kiv agyok, ment a PM.

megdobnál egy torrentel(vagy linkel,de ne legyen fizetõs) priviben? természetesen a 2-höz😊

KILLER2
1 is van. Nekem ez a rész XBOXra van meg, de elég jó. Gépre leszedtem, de valami baja volt a videókártyámmal, mert szürkék voltak az emberek. Szerintem nem bánnád beg.

és érdemes beszereznem?
amúgy, az 1 van pc-re? ha igen,akkor most azt töltöm...😄

KILLER2
Google, gamespot

screenshotokkal megdobnátok engem?😊
érdemes beszereznem-e?

Evin
A kódekek szoktak mindig bezavarni.
Szerintem 2dolgot tehetsz, hogy elinduljon:
1.újrarakod a win-t és frissen telepíted a gémet
2.Nem tudom a 6.3-ban van-e még, de az 5.93Pro-ban volt eltávolító rész, ami minden kódeket törölt. Ezt meg kellene játszani, és csak az mpeg1-2 kódekeket kellene felrakni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

driver friss 6.11 catalyst patch 2.0 és leszedtem minden codecet és a model qualityt leszedtem 2-es re és így már csak simán kidob,hogy az mgs2 hibát észlelt...
Szedd le az ace codec pakkot sõt minden codekpakkot, és frissítsd a géped directx-ét és ati driver-ét

Csáo! Kérlek segítsetek,leszedtem a játékot,megvolt az install leszedtem az ATI patchet és ezek ellenlre ki ír egy hiba uzit amikor elindítom a game-t: DirectShow Texture3D Sample Could not add Decoder renderer filter to graph! A gépem:WinXP,256MB Ram,ATI Radeon 9200 series 128MB,Athlon XP 2400+,ACE codec pack 6.3 és DirectX 8.1
Evin
Továbbra is csak ennyit lehet tudni róla: #3222

grayfox
Én már próbáltam az emulátort, de amenüig sem jutottam. 😞

grayfox
kizárt, hogy lesz.
próbálj egy ps2-t beszerezni, vagy probald a ps2 emulátort, van is itt topikja az sg-n.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Tudom hogy már kérdezték de azóta vane valami hír?

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

<#kerdes>

Helo nemtudjátok megmondani mikor lessz már metal gear3 PCre vagy lessz-e valaha egyátalán?<#nemtudom>

Seth
szerintem az mgs 1 elején Mei Ling(így hívták egyeltalán?? O_o) elmagyarázta a mûködését,amikor feljövünk a lifttel, legalábbis így rémlik, régen volt már 😄

PSN ID.: Beegabor

xeth004
Na igen, az egyértelmû, hogy spórolás gyanánt csinálták ezt, mert eszméletlen hosszú párbeszédek voltak benne, és ha arra még animációt is kellett volna rávinni..... Csak én azt hiányoltam, hogy nem magyarázták el ennek a mûködési elvét, mert én (többek között) azt is rettenetesen díjaztam az mgs-ekbe, hogy mindennek szinte tökéletes technológiai hátteret adtak, még ha fikció is volt.

Seth
Na igen, ennek köszönhetõen van egy két idiótának tûnõ jelenet, ott vannak 1 méterre egymástól ( elképzelem ahogy egy katona mondjuk figyeli õket valahonnan,azok meg ott állnak egymással szemben szótlanul és néha bólintanak egyet 😄 ) Mondjuk inkább spórolásra tippelnék, elég sok munka lett volna megcsinálni azt a sok beszélgetést "élõben", a karakterekkel, így sokkal egyszerûbb

xeth004
Hát amirõl tudok mint létezõ nanokommunikáció az ilyen elven mûködik (fingom sincs már, hogy hol olvastam, de engem is meglepett, hogy tényleg van ilyen). De az mgsbe én is az agyhullámos dologra tippeltem, mert hát nem egyszer volt olyan hogy egymástól fél méterre sem álltak és codec-eltek<#circling> De nem emlékszem, hogy megmagyarázták volna a játékba, csak annyit, hogy ha jelez a codec, akkor azt más nem hallja, mert a fülbe stimulálja a kis csontokat vagy mi a franc.

Seth
"a nanokommunikáció meg a hangszálak rezgésébõl táplálkozik" - ez tény??

miért ne lehetne mondjuk agyhullámok segítségével,gondol és azt közvetíti a beépített nanoszerkenytû

xeth004
Üdv.!
Van egy-két dolog ami nem tiszta nekem a mgs2-be, az egyik ilyen, hogy hogy is van ez a codec-es dolog (nem a winfos codecjei, hanem a játékba a codec)? Itt a második részbe elõszeretettel használták a privát beszélgetésekre, hogy más ne hallja, de a nanokommunikáció meg a hangszálak rezgésébõl táplálkozik, tehát suttogás kizárva. Szóval nem értem, tudja valaki pontosan hogy van ez?

Evin
Azt nem lehet tudni, remélem mind2.
De az MGS1-et a MS adta ki pc-re.
Ha csak várni kell, én várok, csak adják 1x ki pc-re is.

Egy kissé zavaros... most a MGS3-ról vagy az MGS4-rõl van szó?
Ha jól tudom a MGS 2 Substance-t a Konami portolta és adta is ki PC-re.
Ha meg is szerzi a Microsoft címeket (mert biztos van az a pénz amiért a konami eladja) akkor elõször úgyis x360-ra adják ki.

Evin
A bejegyzés címe "Egy kész, kettõ még hátravan", tartalma pedig három játékcím: Devil May Cry, Final Fantasy, Metal Gear Solid, melyek közül a DMC át van húzva. Ezek szerint a Microsoft szemet vetett a másik két híres, PS-exkluzív sorozatra is. FF és MGS rajongók örülhetnek a hírnek, hiszen a Microsoft várhatóan PC-re is meg kívánja jelentetni a címeket, ha sikerül megszereznie õket.
Forrás: Gamestar Online
Akkor talán jön a 3?

nem tudja valaki ,hogy van e olyan crack a metal gear solidhoz ,amivel megy lemez nélkül is?
Evin
Meg. Linket nem tudok adni, mert nem tudom már honnan szedtem, de a magyarítás telepítõjébe már az van berakva.
(link itt alul)

Hi!!

Valaki megtalálta már a megoldást a szürke textúrák ellen Nvidia kártyákkal kapcsolatban mert nekem a 2.0-ás patch sem változtatott semmit!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

keresek eladó MGS 2-t PC-re. Fontos lenne!!!
Sarapetike
másold fel a gépre mid a 2db dvd és akkor már jó lesz a deamonal mountolod és már megy is a telepités

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Üdv! Nekem megvan ez a játék 2 DVD-n, az elsõ lemezen egy mdf-mds fájl van a másodikon pedig egy md0 fájl.Ha becsatolom az md0 fájlt Daemon Tools-ba vagy Alcohol-ba akkor a virtuális meghajtóba nincs semmi!! Remélem tudtok segíteni hogy mit kell csinálni az md0 fájllal mert így nem tom telepíteni a game-et.Remélem érthetõ voltam...Aki tud segíteni annak elõre is köszönöm!!

hellnight
Konkrétan a játék videóit akarnám kimenteni. Hang lényegtelen, mivel egy kis videót akarnék csinálni, ahhoz meg nem kell, hogy legyen rajtuk hang. De lehet marad a FRAPS + végigjátszás. Úgyis jó játék, végig kell vinni újra 😄
Amúgy várom nagyon a magyarításod 😊 Az a kis béta állapotú fordítás nagyon tetszetõs lett. Remélem mihamarabb kész leszel a teljessel.

Viszont ha neten fellelhetõek a videók akkor majd utánuk nézek. Csak nem tudom milyen minõségûek. Nah majd csak lesz valahogy. Mindenesetre köszi az infokat.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Evin
Nem tudom mit akarsz kimenteni.
A netre fel van valahova rakva az MGS:TTS, MGS2:SOL, MGS3 összes átvezetõ videói.
Másik mód, hogy a játékban van egy PAC mappa. Ebben van némi videó anyag, persze hang nélkül. Media Player Classic lejátsza õket.(A pac fájlok valójában mpeg1-es fájlok!)

Seth
hát mivel nem videók, hanem játékengine-es átvezetõk, így nemigazán marad más

hellnight
Üdv.
Csak érdekelne, hogy az MGS2-bõl a videókat ki lehet menteni könnyebb úton is, vagy csak FRAPS segítségével végigjátszás alkalmával?
Most jelenleg nincs fennt a gamma helyhiány miatt 😞

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Ez is jó játék volt.Magam se tudom hányszor toltam végig.Ezek a tagok tudnak valamit akik ezt a remekmûvet létrehozták.

Sarapetike
találkozol még Sneak-kel de irányitani nem fogod ez van

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

kilyking
Hi All!
A hajós küldetés után csak Raidennel kell menni?

!!!HALA MADRID!!!

Evin
Mihez? DX9-hez? Azt hiszem ez az.

Tudnál néhány jó linket adni Evin?
Evin
Minden codec packot szedj le, és rakd fel a legújabb DX9-et.

Sajna a Fast Whrite funkció kapcsolgatása sem segített....:-(
Majd még próbálkozom mindenfélével.....:-(
Azért köszi srácok....!
a biosban(és a Catalyst.Cont.Cent.) próbáld ki vagy be kapcsolni a fast write opciót. egyébként tedd fel friss xp-re, csak a legszükségesebb dríverekkel