Dragon Ball Z
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kösz
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
hogy gyõzik le brolly-t?
nekem dbz-m japánul és németül,meg egy kicsi angolul van.
hogy ölik meg main buu-t? ezek a részek hiányoznak. valaki segítsen légyszi.
köszi szépen elõre;
Gohan
Az lenne a kérdésem nekem is, hogy 138-291-ig szinkronos részek léteznek-e. ha valaki tudja írja már meg, ha nem léteznek azt is.
Azt szertném kérdezni hogy hol lehet Dragon Ball Moveokhoz feliratot szerezni ingyen? Meeg még azt szeretném megkérdezni hogy most ki mit tud a Dragon Ball AF-rõl és a Dragon Ball GD-rõl? Tudnátok nekem olyan oldal címeket tölteni ha találtok ahonnan le lehet tölteni majd ezeket.
Köszöönöm a válaszokat.
Csufi.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Lesz egy új része a DB-nak. Olvastam az interneten. Az lesz a címe hogy Dragon Ball GD(Gigantic Discovery) az-az gigantikus felfedezés.Elég érdekeset találtak ki, azt írták hogy a GT rész csak addig igaz amíg Son Goku elmegy Sharon hátán ettõl kezdve nem igaz semmi. Beleértve azt is hogy Goku megjelenik a Nagy Tornán.Azt írták hogy lesz egy ellenség aki az idõben tud járkálni mindenféle gépezet nélkül és vissza jön abba az idõbe amikor Goku elmegy Sharon hátán ahhoz
képest 35 év múlva amikor Ifj. Goku már 20 éves.
Azt írták hogy Son Goku unokája, Goten fia ifj. Son Goku lesz a fõszereplõ. Arról szól hogy az elején Ifj. Goku még nem tud képességeirõl pedig már 20 éves és felesége is van. Ifj. Goku egyébként egy üzletember saját cége is van.
Goten nem mondja el neki a család történetét, mert nem akarja bajba sodorni a fiát. Vagy is félti.
Szóval ez a szörnyeteg egyszerûen elpusztítja a Földet és Goku nem tud mit tenni ellene. És Ifj. Son Goku tudtán kívül dimenziót vált egy másik földre. Tehát ugyanazon a helyen és idõben csak másik földön. Egyenlõre még ennyit írtak meg még valami olyasmit hogy annyian meg fognak halni a földön hogy nem férnek el a mennyben és átmennek arra a másik Föld túlvilágába. Ennyit írtak többet biztos nem akarnak elárulni.
Zoli
tudjátok hosszú filmeket,nem pedig a sorozatot.
Fõleg Brullis részek kellenek nekem.
új vagyok még itt az oldalon.elõre is köszönöm.
dermesztö...de a movikban vannak dolgok amiket nem láthattál a sorozatba...
Garlic Junior elözményei...songoku hasonmása..cooler ,metal cooler,broly...bio broly,hildegarn...goku vegeta fuzioja Gogeta...janemba...bojack..stbstb...szal a movikba soksok jo dolog van...😄😄😄 van még Bardock story (songoku faterja vs dermesztö vagy Trunks story a robotok ellen...a mesél jövöben....)
innen megrendelheted
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
ALien
mibe kéne lejátszani?????