93
Dragon Ball Z teljes részek
  • maffioso
    köszi
  • cocobanana
    www.animedb.atw.hu
  • maffioso
    vmi pc-s normális game amihez nem kell eredeti pl az esf?
  • WuFraZselic
    hy all! vki tudna egy olyan linket adni, ahol a legelsőtől a legutolsó részig letölthetőek a GT részek??? előre is thx
  • Krezga
    Nem lezs se Gd, se Af, ezek csak fan cuccok.
  • datango
    dermesztő benne lesz?
  • datango
    A lap nem jeleníthető meg.
  • peccsy
    Hi all, a Dragon Ball AF-ről én is szeretném tudni hogy mi van mert elég sok infót találtam róla, többek között azt is hogy Amerikában már elkezték.
  • Carfanatic
    van valaki akinek meg van a dbz összes része aviba vagy legalább is jó minőségben és megegyezés alaőján bizonyos pénzösszegért elpostázná nekem [email protected] itt az msn címem ha valakit érdekel és meg akarja beszélni
  • RelakSfromhome
    Miért van két DBZ totyik? :D
  • Seth
    nincs AF, soha nem is lesz , érted?????
  • reygan
    csá!tud valaki valamit a dragon ball AF-ről? Annyi biztos hogy amerikában már elkezdték vetíteni.
  • Carfanatic
    Hi a GD-ről adna valaki infót vagy esetleg valami linket?
    Kösz
  • Gohan
    légyszi mondjatok oldalakat,ahol lehet tölteni movie-kat . nagyon fontos lenne.Igen! Brolly kifejezetten kell.
    hogy győzik le brolly-t?
    nekem dbz-m japánul és németül,meg egy kicsi angolul van.
    hogy ölik meg main buu-t? ezek a részek hiányoznak. valaki segítsen légyszi.
    köszi szépen előre;
    Gohan
  • Sáry
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem nekem is, hogy 138-291-ig szinkronos részek léteznek-e. ha valaki tudja írja már meg, ha nem léteznek azt is.
  • Csufi
    Sziasztok Csufi vagyok.
    Azt szertném kérdezni hogy hol lehet Dragon Ball Moveokhoz feliratot szerezni ingyen? Meeg még azt szeretném megkérdezni hogy most ki mit tud a Dragon Ball AF-ről és a Dragon Ball GD-ről? Tudnátok nekem olyan oldal címeket tölteni ha találtok ahonnan le lehet tölteni majd ezeket.
    Köszöönöm a válaszokat.
    Csufi.
  • Lesli16
    valaki azt mondta, hogy megvan neki magyar szinkronnal a 138-291-ig a dragon bll. azt akarom megkérdezni, hog honnan lehet letölteni, vagy hogy mennyiért írja dvd-re.
  • kill3r22
    Evil De honnan veszed hogy vant kint a neten 137 feletti részek szinkronban? tuti hogy az rtlklub leszinkronizálta de netre csak 15rész került ki tudtommal...de remélem tévedek...
  • evil 007
    olyan oldal nincs ahol 137- további részek vannak??? persze szinkronosak és ingyen letölthetőek
  • BONO
    #66 ha van reged sirály ha nincs cumooo...
  • kill3r22
    honnan veszed hogy van?
  • evil 007
    melyik oldalon van az első kétszáz rész szinkronosan ?????????????
  • kill3r22
    Hi skacok! aki szereti az 5.1 es hangot az szerezzen be pár Funimationos Dragonball Z Movie-t! Atom 5.1 es hangal van....nagyon ütös aki szereti a hangzást annak föleg...az uj db-röl meg annyit hogy a nten kapásból 30 helyet mutatok ahol mindenféle dbkröl irnak.....ezek csak sztem ijen rajongoi történetek....ijet én is tudok...jön uj ellenség...mivel nagyon erös ezért a mennybe és pokolba lévö karakterek fuzionálnak . lesz belölü vegofreecellgojan aztán gyepálnak...szal érted...:D
  • BONO
    Mi van merre???
  • bobo15
    merre van??
  • BONO
    Áhh persze, hogy elcseszd az accountomat mi? Reggeld magad az Endless-Skyline HQ oldalán!!!
  • datango
    Dragonball Z Online game !

Ajánlom figyelmetekbe !
  • datango
    linkelj torrentet pls !
  • BONO
    Kösz a segitséget de már megtaláltam torrenten szinkronosan AVI-ban (nem TV-ből lopott minőségben hanem normálban 1024 x 768-ban) az összes részt de csak az első kétszáz magyar szinkronos a többi németh magyar felírattal de az is full jó minőséggel rendelkezik!
  • BONO
    Tényleg nem tudtok vmi jókis linket ahonnan az első 15 részt is letudnám szedni magyarul???
  • datango
    a másik kérdésem pedig az lenne, hogy te ezt honnan hallotad ? mert akarhogyan keresem a neten még hasonlot sem talalok...:( és pedig elég szomoru dolog lenne ha ez a hir ismét valami "kitaláció" lenne...!
  • datango
    dermesztő nem lesz benne?
  • chopin42
    Az az érdekes hogy csak legszeretettebb családtagjait Goten-t, Cho-t(a terhes feleségét) és magát repíti át a másik dimenzióban lévő Földre.
  • chopin42
    Heló mindenki!
    Lesz egy új része a DB-nak. Olvastam az interneten. Az lesz a címe hogy Dragon Ball GD(Gigantic Discovery) az-az gigantikus felfedezés.Elég érdekeset találtak ki, azt írták hogy a GT rész csak addig igaz amíg Son Goku elmegy Sharon hátán ettől kezdve nem igaz semmi. Beleértve azt is hogy Goku megjelenik a Nagy Tornán.Azt írták hogy lesz egy ellenség aki az időben tud járkálni mindenféle gépezet nélkül és vissza jön abba az időbe amikor Goku elmegy Sharon hátán ahhoz
    képest 35 év múlva amikor Ifj. Goku már 20 éves.
    Azt írták hogy Son Goku unokája, Goten fia ifj. Son Goku lesz a főszereplő. Arról szól hogy az elején Ifj. Goku még nem tud képességeiről pedig már 20 éves és felesége is van. Ifj. Goku egyébként egy üzletember saját cége is van.
    Goten nem mondja el neki a család történetét, mert nem akarja bajba sodorni a fiát. Vagy is félti.
    Szóval ez a szörnyeteg egyszerűen elpusztítja a Földet és Goku nem tud mit tenni ellene. És Ifj. Son Goku tudtán kívül dimenziót vált egy másik földre. Tehát ugyanazon a helyen és időben csak másik földön. Egyenlőre még ennyit írtak meg még valami olyasmit hogy annyian meg fognak halni a földön hogy nem férnek el a mennyben és átmennek arra a másik Föld túlvilágába. Ennyit írtak többet biztos nem akarnak elárulni.
    Zoli
  • FrezeR
    szvsz Brolly-ra gondol neme?:)
  • BONO
    A "Brullis" engem is érdekelne (mármint, hogy mi is az) de a #53-ra a válasz mégjobban!
  • datango
    "Brullis részek kellenek nekem."
    Brulli? azmeg ki?
  • Gohan
    valaki tudja,hogy hol lehet dragonball movie-kat letölteni?
    tudjátok hosszú filmeket,nem pedig a sorozatot.
    Főleg Brullis részek kellenek nekem.
    új vagyok még itt az oldalon.előre is köszönöm.
  • BONO
    Felmentem az itt >>> #5 feltüntetett oldalra és sajnálattal vettem észre, hogy az első 15-rész hiányzik és azt szeretném tölettek kérdezni, hogy nincs e meg vmelyikötöknek? Ha megvolna feltudnátok tölteni egy oldalra, hogy gyorsan lekaphassam??? Természetesen magyarul kéne! Előre is THX!
  • kill3r22
    semmilyen formábvan nem kapcsolodik...teljesen saját történettel rendelkeznek....joh néha szerepel benne a sorozatbol is egykét figura...pl a
    dermesztö...de a movikban vannak dolgok amiket nem láthattál a sorozatba...
    Garlic Junior elözményei...songoku hasonmása..cooler ,metal cooler,broly...bio broly,hildegarn...goku vegeta fuzioja Gogeta...janemba...bojack..stbstb...szal a movikba soksok jo dolog van...:D:D:D van még Bardock story (songoku faterja vs dermesztö vagy Trunks story a robotok ellen...a mesél jövöben....)