93
Dragon Ball Z teljes részek
  • djukel
    Ezekrol a moviekrol amik az egyes sorozatokhoz keszultek mit kell tudni? Kapcsolodnak valahogy az adott sorozathoz?
  • kill3r22
    rendeld meg valahonnan....letölteni nem tudom honnan lehet,,...
    innen megrendelheted
  • evil 007
    hy nem tudna valaki adni 1 pontos webcímet ahonnan a dragon ball nem a ½z hanem csak a sima dragon ball összes epizódját letölthetem???
  • Starfighter
    Hi! Nemtudtok véletlenül vmi FTP-t amin DBZ+DBGT van? DVD-rip érdekelne csak.
  • Alien1024
    mi az az Af??,
  • datango
    link ?
  • Seth
    real media player
  • evil 007
    nekem az összes rész RM formátumban van , de a windows media player és a neroshowtime nem viszi

mibe kéne lejátszani?????
  • RumiTT
    Én írtam az AF et :)
  • jimmy127
    nem tudjátok hol lehet egy pár dragon bal részt letölteni amugy meg a dragon bal nagyon jó sorozat csak megvan keverve a története mint a szar,egyébként szerintem a yu yu hakusho jobb a szereplőket tekintve meg sztori nincs annyira megkeverve de a dragon ball-se rossz.
  • Seth
    AF= another fanfiction....
  • peterx
    Honnan vetted h lesz 2 év múlva AF? :) OLvastad vhol? Nagyon érdekelne... + egy link is :) THX
  • datango
    DBZ - Lost Movie - Plan to destroy the Saiya-jins specialt.
    ezt honnan tudom letolteni?
  • pruzs15
    csááá.most vagyok itt először nincs meg valakinek vagy tudja hohy hol kell letölteni az összes részt??? írjatok légyszi ha tudjátok a fórumba vagy ide de inkább ide [email protected]
    Mellesleg nézzétek meg a honlapomat www.corp.uw.hu games film stb...
  • vigyori14
    hy.
    tud vki működő torrentet a DBZ Movie 12-höz?
  • sigmavirus1
    DE! Elvileg az csak egy kitaláció és van rá 1% esély hogy valaha is elkészül...
  • sigmavirus1
    A Cell saga után is benne van, mikor Gokutól segítséget kérnek hogy verje le Friezát és Cell-t a pokolban mert nagyon rakoncátlanok!:D
  • simoend4
    Figyelj már nézd meg az összes DBZ,DBGT részeket ha nem érted meg a történetét akkor nézd meg a MOVIE-kat is.Mert igaz hogy a DBZ 291 rész de ha csak dermesztő érdekel akkor csak a 120. részig nézd meg.Ha azon kívül is látni akarod akkor nézd meg a BOO-s részeket ott szitkozódik a pokolban.Amit az elöbb írtam az a GT 42,43 rész és ott is a pokolban van.Ha még ez sem elég akkor töldsd le a DBZ - Lost Movie - Plan to destroy the Saiya-jins specialt.
    De ha még ez sem elég akkor várjál 2 évet az AF-re ahol igaz nem sokáig lesz benne mert FUSIONál BOO-val meg CELL-el.
  • simoend4
    A 42,43-ban szerepel Freeza!(Dermesztő)
  • simoend4
    Nem tudtok valami hirt a Dragon Ball AF-ről?
  • sigmavirus1
  • sigmavirus1
    Jóvan én is időben válaszolok de:
    ennyire sík nem lehet, mondom Movie 13! Nem GT, hanem Movie 13, de ha így se vágod le akkor DBZ Movie 13...

Amúgy is rosszat írtam mert azóta utánnan néztem és a movie 12-ban vagy 11-ben van benne már nem is tom, a 13-ban Hildegarn vagy kivan...:P
  • datango
    heh, mitőrtént evvel a fórummal ??? nagy volt bene mar egy csomo hozzászolas megm inden és most van 28 , el is vesztettem a fonalat hol is jártunk ??? ehh :(
  • Gabesz amd64
    Te honnan szedted le?
  • datango
    ok ,köszike... megneztem az ova-t .. :( szegény dermesztő ugye nem örökre halt meg ??? :|
  • Adam5
    ezeknem ban dermesztő = ezekben van dermesztő
  • Adam5
    ezeknem ban dermesztő
  • Adam5
    jah

GT 42-es 43-as és 44-es rész
  • Adam5
    vmi=vhova
  • Adam5
    az ova a cell torna elött játszódik, igazából a mozik és a sorozat 2 külömböző világban játszódnak de ha bekell rakni vmi akko a cell torna elé.
  • datango
    gt 13. részében egy ijen macska szeruség van , az nem dermeszto bazz...

de az igaz hogy az ova ba benne van , dermesztő ... ami kiraly , és ez az ova a gt után van vagy miis ez most sztori szerint ???
  • datango
    értem... akkor fereza bennevan a 13 gt részben ??? :D kiraly ,megnezem .. valaki esetleg ahonan lelehet szedni ?
  • Bucser
    POntosabban a DB Movie-kat kiadták OVa formában is. Mikor 3 vagy 4 részre felvágják a moviet... éljen a kapitalizmus.. ugyanezt cisnáltk a Macross plus OBVA/Movie eseténn az ovaból kivágtak pár jelenetet aztán belenyomták egy egészestés filmbe.. (mit ne mondjak fos lett)

Bár a DB moviek mind 45 50 percesek szal inkább OVA-k mint a moviek mégis Movie nevet aggatják rájuk...
  • sigmavirus1
    Hát én asszem egyikben sem szerepel, csak a Movie 13-ban tér vissza Janemba miatt vagy valami ilyesmi, még én sem láttam!:P
  • datango
    valaki tudna pontos részeket mondani a Gt ben amikor szerepel dermesztő?

---
    Valaki tudna valami cimet adni ahol lelehet tőlteni az OVA-t ??

• Waterhorse
    valószínűleg elírás.
  • grebber
    kb 3 hete néztem végig a DBZ részeket ahonnan abbahagyták a magyaroknál nagyon jó kis sorozat ez.
    Már csak a GT részeket kéne szinkroniálni.
  • Adam5
    igen azon én is csodálkoztam hogy az OVA jelentés ellenére olyan néven volt a neten.
  • Adam5
    pedig anno azt a mozit én OVA néven találtam meg. mind1.
  • Waterhorse
    Az OVA az nem Movie, ez két külön dolog az animéken belül van Movie ami általában egy egészestés különálló film, és van az OVA ami megintcsak különálló, de sorozat. Azt hiszem "original video animated", vagy vmi ilyesminek a rövidítése, szokták OAV-nek is rövidíteni, a különbség a rendes sorozattól annyi az OVA-kban, hogy nem tv-s vetítésre készültek, csak kereskedelmi forgalomban kaphatóak.
    A DB-hez OVA nem készült, ellenben több Movie-ja is van.