8
-
cue #8 ""A Halo jelenleg 49 dolláros áron is igen jól fogy" - folytatta a vezető hozzátéve, hogy később ez a játék is bekerül a programba."
Ekkora mocsadékokat... egy másfél éves játék, de pusztán sóherságból nem árazzák le.
(ez a "Platinum" elnevezés is jó... eredeti ötlet! :( )
-
Yfel #7 Egyetértek... a legjobb ha mindenkin vár még legalább egy generációt a véleményével.
Majd a Ps3 és az Xbox2 piacrészesedése megmutatja, hogy mire szavaznak a vásárlók igazán.
Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy még így is magasabb példányszámban fognak a PS3-ak elkelni mert a döntő többség most PS1-2 játékokkal játszik amit nem fognak csak úgy kidobni a Microsoft kedvéért
Egyébként én is az Xbox-ra szavazok de ez ízlés kérdése
Y -
RoadkilleR78 #5 Nézd azt, hogy a ps mióta van a piacon és nézd azt, hogy az xbox mióta. Szerintem egyáltalán nem bukta. Az ms-nek van annyi pénze, hogy ki tudja várni amíg elterjed. Nem hiszem, hogy arra gondoltak, hogy majd megjelenik és mindenki kidobja a ps2-ét. Még egy-két generáció és a ps nem lesz abszolult piacvezető. Már csak azért sem, mert egyre több cég jelenik meg konzollal. Ez pedig versenyt jelent, a verseny pedig gyorsabb fejlődést, és áresést. Sz'al nekünk felhasználóknak az a jó, ha minél több ps, xbox és társai van a piacon. Ennek persze van egy olyan hátulütője, hogy míg a ps1-nek kb 5 év volt az életciklusa, addig a ps2-nek max 3 év lesz. Amúgy meg mindenki vegye azt amelyik neki tetszik. Én azért szavazok az X-boxra, mert közelebb áll a pc-hez. És a konzolos játékok nekem nem jönnek be. Hozzászoktam az igényesebb játékokhoz. És itt nem a grafikára gondolok, hanem játékmenet, kihívás, ami szerintem elég fontos, ha már az ember pénzt fektet egy játékba. Meg ha nem akkor is :-) -
natalyel #2 Csakhogy van eleg penze. Kivancsi vagyok, ket ev mulva is igy fogsz-e nevetni. Felreertes ne essek, en sem orulok az xbox nyomulasanak, de lesznek itt meg erdekes fejlemenyek.
Mellesleg mar most sok embernek van es kell az a szar xfos... hogy a szavaidat idezzem.
nat