Shadow of Memories

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökmindegy, ha valaki segítségért idetéved, legalább meg is tud vmit
Seth
Hozzászólás dátumát azért figyeled? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

A kulcsot meg tudod szerezni 1902ben, menj fel a toronyba, ott a kötél. Aztán vissza a jelenbe a támadás elõtti éjszakára, kösd fel a kötelet, vissza a jelenbe, meghúzod a kötelet és kész. De itt egy link a végigjátszáshoz: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/367317.html
Elakadtam a torony-kotels résznél nincs esetleg végigjátszásotok hozzá...

Amugy jó a fordítás csak it-ott nem jelenik meg a szöveg és néha angol felirat van.de összeségében nem zavaro

Én nagyon bírom, a C2 véget értem el, és most magyarítjuk<#vigyor3>
Nem azért "gyenge", mert konzolgame, inkább a 2 éves kora miatt.

Sephi
Igen sajnos:( Pedig erdekes de asztan kezd faraszto lenni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az 5let erdekes de a kivitelezes nagyon gyenge,nemhiaba,ha jol sejtem konzolgame.

Randal
ahham, szal csak a név más...hmm, ez érdekes, na mindegy, szal valszeg akkor a mostaniba nincs javítás ugye?

Sir Quno Jedi
Megerõsítem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Randal
Most jelent meg a Konamitól PC-re ez a játék, érdekes a neve és a fõszereplõ is, hiszen pont ugyanezt az emberkét láttuk a Shadow of Destiny címû játékbanis.
Most ez a játék annak a folytatása vagy teljesen ugyanaz csak más címmel?