41
NFS 5 Porsche unleashed és Win XP. Nem szeretik egymást?
-
blekike #41 üdv
már megtaláltam a megoldást, egy patch-et kellett fölrakmni, valami nfspu patch, szócval ebböl nem sok derül ki, na mind1. -
blekike #40 ja és bevan nyomva a játékban a triple buffering. nemto mez számit e valamit. -
blekike #39 üdv
nekemis az volt a gondom hogy 1fps em volt, kitöröltem a gimme.dll-t de a helyzet változatlan. mit tegyek? (nincs fölrakva a gameba semmi xp patch, csak nocd patch és win98 kompatibilitással nyomom, xp-m van.) -
#38 valaki lanon? [email protected] -
#37 -
steweee #36 ha visszaolvastál volna a topicjában rájöhettél volna hogy másoknak is volt ilyen gondja, és a megoldás rá hogy a:
gimme.dll -t kitörlöd a könyvtárából és ennyi -
vzoole #35 Hali!
Az a gondom a játékkal, hogy ha még minimumra veszem a grafikát akkor is jó ha 1 azaz egy FPS-el megy!
(ezt egy 3Gh P4-en gef 4ti4200 win XP)
És full grafikán is úgy néz ki mint valami commodore-os játék.
Mi lehet a gond?
A kompatibilitást már próbáltam állítani. -
#34 :) Igen, feltámadtam...A gamecopy-n már nézztem régebben, de ott se találtam, amit kerestem. -
#33 Hi gyraph örülök, hogy magadhoz tértél :)
Nemtom hogy xp-s frissítés van-e, de a különböző verziók fenn vannak a http://www.gamecopyworld.com/ -on. -
#32 XP-s frissités a gammához...nem az op-hoz , mint azt a topic cím is mutatja.... -
#31 Startmenü/programok/windows update.:) -
#30 Még1szer felhozom a topicot a lecsoból hátha tud vki. segíteni! :) -
#29 Szeretnénk multizni a gammával, de XP-alatt nem indul a multi rész, illetve elindul, de 5 másodpercen belül leáll a menet és hibaüzenetel kilép. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Szeretném megkérdezni annak az oldalnak a linkjét is, ahonnan az xp-s frissitéseket le lehet kapni, hátha találok valami megoldást. THX -
#28 menniert adják kb? -
#23 cracket találtam viszon ha elinditanám játékot ezt az üzrnetet kapom:mrbupd.dll hiányzik telepitsem ujra megtettem megkrekkelte de ua a hiba legyszives segitsetek
mennék multizni is mert amiatt raknám fel -
#22 heelp valaki pls -
#21 valaki cracket tudna nekem küldeni?
-
#19 link? -
Kacsa_ #16 Hi!
Nekem se megy a játék, de nekem azt írja ez nem Win32 alkalmazás. A kompatibilitásos dolog nem megy. A gimme.dll meg nem találom. Létezik ez, vagy mit csináljak? -
#15 boeder ffw az mi... -
#12 öhh melyik? -
#11 nah az szar volt.. nem huzott vissza középre.. ahol megált ott kleményedett:(((((((((( -
#8 tök király volt mikor a strat elött nyomtam egy kövéret és a kormány ugy rezgett mint atom..csak ebben a gamezban láttam ezt eddig -
#7 porschenek volt kormány bajai? az MS emmel királyul emnt..ugy emléxem legalább is.. -
Capone #2 Probald meg a program compatibility-vel elinditani mondjuk atrakod w98-ra.Nekem igy müködött igaz hogy egy kicsit szaggatott de ment.
-
Todd #1 Hm, adott egy Win Xp és egy Poesche Unleashed. Indulásnál a játék a főmenüig sem jut el (csak loading oszt kész). Egyszerűen csak nem kompatibilis az XP-vel?