20
-
#20 az:)) 6110 volt a kiraly:)) csak kar, hogy mar kioregedtek... nagybatyam meg mindig az 5110et nyomatja... autoszerelo, hentereg neki az olajban, meg mindenhol.... 5 eves a telo, semmi ara sincs, de meg megy... pedig megjarta a szereloaknak melyet, a kocsmak asztalat... es megy
ma talan a jo draga 6250 tudja ezt, talan meg az sem... egyebkent a 6210 2 oplogot tarol... ha valtok a ket kartyam kozott, a logok is valtanak vele egyutt, a netmonitor mutatja a homersekletet, az akku elhasznaltsagot, satobbi... nemtom az alkatel tud e ilyet:))) talan meg az uj sony RXon, esetleg a siemens... de a jo oreg 6110et semmi se veri meg strababan...:)) batyamnak is, nekem is olyan volt, pipec telok voltak, semmi bajuk nem volt -
#19 Öreg, az alcatel lópikula, nem telefon... -
AtisH #18 Na meg az eredeti Nokia aksikat hol gyártják? Többek között Mo.-on is készültek (voltak is futószalagról leesett barabok:-)))... A lényeg, hogy a valódi, belső akkut ki szállítja. Az is lehet, hogy nem is az akksik vannak elb****a, hanem maga a töltő elektronika. A Nokia valahol a 6110-estől abbahagyta a tartós telefonok gyártását - nem üzlet az időtálló telefon gyártása. -
#17 szerintem meg mindig a nokiak a legjobbak, a betervezett amortizacio a tobbinel ugyanigy megvan (lsd: RXon) -
#16 azt:)) ex anyosnak volt olyan... szornyuek azok a telok.... szerintem a franciak maradjanak inkabb a parfumgyartasnal:)) (privat velemeny) -
#15 vegyél acatelt bazz az legalább megbízhatóak nem mint a szar nokiák... -
#14 naigen:)) es az en 6210 li-ion aksimra mi van irva ? ohhhoho:)) made in taiwan:)) rendszeresen tul van toltve, es mikor megvettem, a netmonitor 2 %os elhasznaltsagot mutatott, most ez 4%, egy ev alatt... anyam telojaban (8210) eredeti austriaban vett aksi van... birja is am neki egy, azaz 1 teljes napig:)) nameg miert/hogy is van az, hogy a 7110nek jobb az aksija, mint a 6210nek? na, es a 6110es miert volt jobban megepitve, mint a 6210? titokzatos dógok am ezek, xaktakba valok... a 6110est meg 5 evig lehetett hasznalni, az 5110est is... de a 3210/3310est mar nem... szandekos betervezett amortizacio az egesz... es akkor meg mindig a nokia telok a legjobbak, a tobbi meg ennel is hulladekabb... (nekem pl 2 ericcson osszesen 3 honapig tartott... ) -
#13 Ebben van valami. Nekem voltak olyan walkman akkuim, amik mindent kibírtak. Azzal égettük a padot a suliban (rotringheggyel rövidrezártuk, az meg izzott, mint állat), és évekig működtek. Egész nap walkmaneztem pedig. -
Flashy #10 szerintem utangyartottba is vannak jo minoseguek (hologramos cimke, igenyes csomagolas, az igazi szart kezedbenyomjak csak ugy), habar en egyelore akkorse engedhetem meg magamnak a 10x olyan draga eredetit ha szarabb minosegu, 10x olcsobb de tobb, mint tizedannyira jo, vagyis megeri. szegenyemberfelfogas, de mukodik... nekem mind2 telefonomban utangyartott aksi van, nem tartozok akoze a nehany ember koze a vilagon akiknek felrobbant. még. :) -
tomcs #8 elhiszem hogy vannak jo minosegu utangyartott cuccok de ketsegtelenul vannak bovlik is.. ha teszem azt nem is cseszi szet a telefont csak epp nem lehet semmire se hasznalni mar az is epp eleg szvsz. en meg nem akarom naprakeszen tudni hogy melyik nonem akku a jo, ergo soha nem fogok utcainal tartozekot venni :) -
tomcs #7 miert jo utangyartott cuccokat venni? sokszor tenyleg kihagyjak a felet hogy olcsobb legyen aztan meg semmire se jo. nekem a tok amiben hordom is eredeti - bar rxonrol van szo - de amiota megvan lathato karcolas nincs is rajta. -
#4 Ez volt a tv-be is...
Utángyártott cuccokat nem szoktam venni amúgy se... -
#2 De hogy jo ez ide? Nem a sugarzas miatt olvad meg.