Discman-ek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
id3 felesleges... nézegeted a discmant vagy használod? 😊
mind1, te döntésed, de számítógép (és talán cdíró) tulajdonosnak NEM éri meg nem mp3as discmant venni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bradley
Iriver IMP-350 és 450 ártól függõen az etalon. 😊)) Eccerüen megvan 3 hónapja és nem találok benne hibát! 😊))

Jah egyet még is netrõl kell rendelni mert itthol nem kapható...

Breki te index fórumon is fórumozol hasonló kategóriábann?

cSuwwi
Miért olyan marha fontos az az ID3? Vedd úgy mint ha egy sima discmant vennél, csak még mp3-at is le tud játszani. Az enyém sem tud ID3-at, mégis megvagyok vele...

shit happens

Stann
De a normális mp3-discmanek 30K-nál kezdõdnek, amik még ID3-at sem tudnak! Mig 20-25-ért kapok egy fullos, márkás, minõségi discmant!
MP3-asok között láttam egy JVC-t 30K-ért, meg Samsung SM55-öst 30K-ért, de azt mostanában mindenki szidja....
A Philips meg drága!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Dzsini
butaság a sima discman...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Stann
Áááá, ugy döntöttem elég lesz nekem egy sima udio-Discman. De 4közül nemtok' választani:
-Sony E350
-Philips 2101
-Thompson
-Sanyo(Tescoban akcios éppen)

cSuwwi
Ez a szöveget melyik újságból kopiztad? 😊)

shit happens

cSuwwi
Bocs, elnéztem az utalást, azt olvastam hogy a 17-esre reagáltál. 😊

Egyébként meg a KSMEI-is ugyanolyan noname-nek számít itthon, mint az Elta Media, amit én vettem egy fél éve...

shit happens

cSuwwi
Mármint ami nekem van 😊

shit happens

BADE
Minidisces discmenek közül melyik márkát ajánljátok?Ja és mennyi az ára?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Ismeri valaki a Hitachi discman-eket?
cSuwwi
A márkája: Elta Media 8863MP3. Mp3-as discman + CD-RW + CD-R + CD-t tud lejátszani. Koromfekete, az egész, csak belül szürke. CD-re 45sec a rázkodásvédelem, mp3-ra 120sec. Kaptam hozzá még egy fülest és egy tápegységet, meg 2év garanciát.

shit happens

cSuwwi
Az árát, jobb is ha nem mondod. A video CD nagyon megdobja az árát. 40 alatt, vagyinkább 50 alatt ilyet nem kapsz sehol, max. Németországban.

shit happens

Dzsini
olvasd át a hardveres topicot... rennnnngeteg minden ki van ott tárgyalva.

cSuwwi
Rázkódásvédelem: CD-nél legalább 45 sec, Mp3-nál alapból vagy 3x ennyi.

CD-RW: Ha újraírható CD-ket is használsz akkor erre is figyelj, hogy lekezeli-e?

Hangszínek: Jó, ha van, nem lételem, pl: az enyémen sincs. Csak a fülesemen, de az is jó.

Az mp3-asnál arra figyelj, hogy milyen bitrátákat szeret. Van olyan discman (pl: az egyik Hitachi) ami csak 112 fölöttieket eszi meg, de a 192-t és a 256-ot nem tudja 😞. Az ID3 tag-olás az jó dolog, és hasznos is 😊 Arra is figyelj, hogy tud-e könyvtárakból olvasni, és hány könyvtár mélységig.

Az én discmanem pl.: 32 könyvtárt tud olvasni, egyenként max. 300 számot...

Lényegében ennyi. Ha még adnak hozzá tápegységet is, akkor kevesebb elemmel is ellehetsz, mert akkor általában ha aksival használod, még tölteni is tudja, legalábbis nekem.

shit happens

Stann
Lehet, hogy rádumáltok, ma láttam egy JVC mp3-plajert, br. 25.000-ért, és asszem a zID3-akat is kijelzi! Ezt nem ismeritek véletlenül?
Amugy ezeknél a discmaneknél még mirte kell figyelni:
Rázkódázvédelem(mp), CDRW, hangszinek, meg még mi a lényeg? Mûködési ideje(meddig használható)/minõségét meg lehet vhogy állapítani?

Dzsini
ha nem mp3-ast veszel nagyon figyelj hogy elfogadja a cdrw-t... nem általános szokás.

Ramore
Valaki az aproneten árul Hitachi és Grundig típusú discman-eket. Ismeri valaki ezeket a típusokat, netán vett már valaki ilyet?
G@b0r
Lenco-t ne vegyetek! 120mp antishock van rajta de 2* úgy akadozik mint a régi 8mp-es philips discman-em! Kicseréltettem egy másikra de az se mûködik. Valszeg típushiba.

mateos
na ez az.. nekem meg nincs szivem meg lelkem letörölni a számokat 😊
mateos
én is most fogok venni...én philips ez fogok venni..de az mps as lesz...az sokkal jobban megéri
Stann
De elsõsorban én sima Discman-re gondoltam, mivel én 2rw cd-vel egy hétig elvagyok, utána megunom, letörlöm, teszek rá vmi mást, szoval nekem bõven elég a discman. De van írom is

Dzsini
a hardverben van egy mp3discman topic
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1011467903

cSuwwi
Én kb. 1/2 éve vettem egy itthon noname-nek számító mp3 discmant (Elta media), 20+Fá-ért a Media Marktban, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Azért nem mindegy hogy 1 cd-n 15 szám, vagy 150 van, szóval szerintem mp3-asba ruházz be, nagyon nagy különbség, hogy reggel 1 cd-vel indulsz munkába/suliba, vagy 15-el, és állandóan cserélgetni kell õket. Mondjuk mp3 discmannél nem árt, ha van cd íród is 😊

shit happens

Stann
Hello!
Éppen egy Discman vásárlására készülök, és nem tudom, milyet vegyek. Az mp lejátszó felesleges lenne, mármint nem azért, mert nics elég mp3 cd-m, hanem idegesitene, hogy 1lemezen van 2-300 szám, másrészt árban 25E-ig mennék el.
Gondolkodtam a Sony alaptipusán(E220asszem),
Egy Philips 2101-n(átlátszó burkolatú), meg egy Thomson is szóba jött, de a tipusát nemtudom. A neten hol lehet utánuknézni, estleg tanácsok-tapasztalatok jól jönnének! Ja, és utsó kettõt a Tescoba láttam, az jelent vmi hátrányt???