Discman-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1, te döntésed, de számítógép (és talán cdíró) tulajdonosnak NEM éri meg nem mp3as discmant venni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jah egyet még is netrõl kell rendelni mert itthol nem kapható...
Breki te index fórumon is fórumozol hasonló kategóriábann?
shit happens
MP3-asok között láttam egy JVC-t 30K-ért, meg Samsung SM55-öst 30K-ért, de azt mostanában mindenki szidja....
A Philips meg drága!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Sony E350
-Philips 2101
-Thompson
-Sanyo(Tescoban akcios éppen)
Egyébként meg a KSMEI-is ugyanolyan noname-nek számít itthon, mint az Elta Media, amit én vettem egy fél éve...
shit happens
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
shit happens
shit happens
CD-RW: Ha újraírható CD-ket is használsz akkor erre is figyelj, hogy lekezeli-e?
Hangszínek: Jó, ha van, nem lételem, pl: az enyémen sincs. Csak a fülesemen, de az is jó.
Az mp3-asnál arra figyelj, hogy milyen bitrátákat szeret. Van olyan discman (pl: az egyik Hitachi) ami csak 112 fölöttieket eszi meg, de a 192-t és a 256-ot nem tudja 😞. Az ID3 tag-olás az jó dolog, és hasznos is 😊 Arra is figyelj, hogy tud-e könyvtárakból olvasni, és hány könyvtár mélységig.
Az én discmanem pl.: 32 könyvtárt tud olvasni, egyenként max. 300 számot...
Lényegében ennyi. Ha még adnak hozzá tápegységet is, akkor kevesebb elemmel is ellehetsz, mert akkor általában ha aksival használod, még tölteni is tudja, legalábbis nekem.
shit happens
Amugy ezeknél a discmaneknél még mirte kell figyelni:
Rázkódázvédelem(mp), CDRW, hangszinek, meg még mi a lényeg? Mûködési ideje(meddig használható)/minõségét meg lehet vhogy állapítani?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1011467903
shit happens
Éppen egy Discman vásárlására készülök, és nem tudom, milyet vegyek. Az mp lejátszó felesleges lenne, mármint nem azért, mert nics elég mp3 cd-m, hanem idegesitene, hogy 1lemezen van 2-300 szám, másrészt árban 25E-ig mennék el.
Gondolkodtam a Sony alaptipusán(E220asszem),
Egy Philips 2101-n(átlátszó burkolatú), meg egy Thomson is szóba jött, de a tipusát nemtudom. A neten hol lehet utánuknézni, estleg tanácsok-tapasztalatok jól jönnének! Ja, és utsó kettõt a Tescoba láttam, az jelent vmi hátrányt???