Discman-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy INTERNETEN hol lehet rendelni Mp3-as CD lejátszókat? Mert sajnos nem találtam eddig még olyan lapokat, ahol rendelhetnék.
Itt van például EZ A DISCMAN... Hol tudom ezt megrendelni?
Szóval mondjatok már nekem olyan lapokat, ahol széttudok nézni és ha látok valami jót, akkor azt meg is tudom rendelni! Köszi a segítséget! ;)
Ui.: PESTRE nem tudok utazni!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
car kitt (szivargyujtó táp+kazetta adapter)
1. Mp3, Cd-R, CD-RW lejátszása
2. Rádió legyen benne.
+1. Hogyan lehetne megoldani, hogy az autóba beszerelt hangfalakon is tudjam használni? Utazás közben is ezt szeretném használni.
Tudna valaki tanácsot adni, illetve valami márkát ajánlani?
amelyiTudna valaki tanácsot adni?
Mindenesetre a lista:
SONY, Panasonic: 40000
THOMSON: 30000
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mondjuk és személy szerint nem szeretem a rádiókat, az a "változatosság" sem testesül meg bennük, amit állandóan hangoztatnak. Ami nagyon jó szám, azt letöltöm, és kiírom CD-re. Sztem felesleges 10-15000 Ft-ot költeni eg rádiósra. Ez egy tanács. De te tudod.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Amit találtam: SONY, Panasonic: 40000, meg nagyhirtelen nem tom millen márka 30000 (akrva életbe, egy órája sincs, hogy skubiztam. Kéne az a kavinton?)
1: Melliket ajánljátok?
2: Mondjatok mán márkákat, hátha rá tudok bökni, hogy azvótaz!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Valszeg mégiscsak felmegyek Pesre, de ha tudsz, mondj már olyan helyeket, ahol lehet kapni Philips-eket, lehetõleg olcsóbb, de megbízhtó helyen! Vagy ha van netcime, esetleg megnézem ott! Electroworldben van vmi jóó?
Ja, és a verbatim is érdekelne
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
A Thomson és a samsung 28,5K
A Philips 311-es asszem amit kinéztem meg 45.000(!)
Az árkeret br. 30.000 se több, se kevesebb!
Amit láttam ilyen árban, az 1 Thomson 2090,
Samsung SM55, JvcPM20!
Mivel aránylag mindegyik elég sokat tudnak, mind szóba jött!
Értsd meg, hogy én nem kötöszködni akarok, hanem ha akarnék nem tudnék mást! Láttam egy Philips201-est 30.000-ért, de az sztem sok érte, mivel van benne 45s ESP, és ennyi. Nem kell nekem id3 sem! A Verbatimot meg fogalmam sincs, hol lehet kapni. 1 helyen láttam(R*miris), de az meg nagyker! A fentiekre is van 1 év gari, szóval most már tényleg nemtudom!
http://it.asia1.com.sg/assets/images/philipsexp101-1030.jpg
Nekem sony fules van hozza. Eleg szepen szol vele.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Az októberi Gamestra szerint naaaagyon jó....
Ugy értettem, ha pl. egy cd-n van 6album, be lehet-e tenni könyvtáranként, vagyis albumonként?
Hogy csak 1albumot töltök be...
Vágod?
A külseje kevésbé fontos.
Ma nézek a Philipre árat, utána majd meglátom, de ha jo árban van, akkor az lesz!
Ennyi!
Külsõ tök 8!
És pl. könyvtáranként bele lehet tenni a zenéket?
És már én sem tom, mit akarok...
Lehet, hogy mégis marad az audio-plajer, mivel olcsón van a SM55-ös, Philipset meg nem láttam. Amugy a id3 kivételével télleg jó? Meg van hozzá táviráníitos fülhallgató?
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A mini azért jo, mert most még belefér a kabátom zsebébe a sima, de pl. nyáron nembiztos hogy bele birom tenni a rövidgatyám zsebébe a sima mp3-ast. 185mb-ra is elég zene fér, és mindig kisebb a sima Discmaneknél, holott 3x annyi zene fér rá!
Verbatimot hol lehet kapni, és milyen árban?
A Verbatim mennyibe kerül?
És a Beatman I. -rõl van vkimek tapasztalata?
Szóval talán nem véletlenül ilyen olcsó, és ha már olcsó, akkor azt nyílván a minõsége és a majdani vásárló sínyli meg...
Nekem régebben volt egy Philips fülesem, és nem bírta tovább 3 hónapnál. (Ez egy nagy HI-FI füles volt) :(
shit happens
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
shit happens
Nekem minden mp3 cd-m tokjában ottvan a lista, és spóroltam vagy 10 rongyot, nem? :)
shit happens
Bár embere válogatja, én ugy járkálok hogy hátizsákban ott fityeg még vagy 5 mp3 cd és azt hallgatom amihez épp kedvem van. :) Na most aki 5 mp3-as cdnek megjegyzi a file szerkezetét, persze, ha nem csak albumok vanna krajta, ha nme esetleg válogatások is, azelõtt le a kalappal.
Jahh és az Iriver-en van rádijóóó is :)))
a JVC cuccosról van valahol pikcsör, meg egy kis leirás...??
-Ha pl. egy könyvtár 1 album, lehet ugy, hogy csak
1 könyvtárat, vagyis albumot olvasson be?
-Ha készítek playlisteket, azokat kiirom cd-re(pl.m3u),
azokat be bírja olvasni a discman
-Ha a fileoknak nincs ID3 tagjuk, a filenevet beolvassák?
-Samsung sm55 vs. JVC?? Mivel 1 árban vannak
Thx
Vsz igazatok lesz, és mp3-asat veszek!!