3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#3573 Szerintem ennek a vonalnak teljesen vége. Nem lesz Blitz 3. A Blitz 2 is bukás lett. Ott van a testvér program a Sudden Strike, abból is megbukott a 3. rész. Talán még azt is megkockáztatnám, hogy nem is a Blitz 2-vel vagy a Sud 3-al volt a baj (bár sokan fanyalogtak), egészen egyszerűen a mai játékosokat nem érdekli ez a stílus. Csili-vili 3d-s fps-ek kellenek, ezekkel játszanak. Na meg a multis játékok hódítanak és a böngészőben játszható játékok, mint például a város építős, harcolós, kertet tervezős játékok.
Ez a vonal nagyon keveseket érdekel.
Jó példa erre a Theatre of War. Én ezt a játékot a Blitzkrieg és a Sudden Strike játék tovább gondolásának tartom. Nagyobb léptékben, gyönyörű grafikával ellátva. Még sem lett túl nagy siker. Igaz, már megérte a 3. részt is, de például Magyarországon alig játszik vele valaki.
Megemlíthetnénk még a MOW családot is, ami elég nagy siker és nálunk is sokan játszanak vele. Tényleg remek játék, csak nekem a mikromenedzsment része nem jön be. Nem szeretek lőszer után kotorászni a halott katonák zsebében. Igazából ott csak néhány egységet irányító pályák vannak pont ezért. Bár jelentek meg nagy létszámú pályák is, de azok meg megosztották a játékosokat, hiszen ott képtelenség lőszert gyűjtögetni, meg minden katonát egyesével irányítgatni.
Na összefoglalva ennyi. -
#3572 nem fog menni mert mindenki wotozik.. új videókártyával én is azt nyomnám de nem is bánom, nagyon eredeti és jó hangulata van a blitzkriegnek, én szeretem. mellesleg jön a sword of justice is ami meg magyar de az is csak"""" neten keresztül lesz játszható, ez van már minden játék így működik, pedig a hálónál nincs jobb na meg a modok-nál!! Idővel majd rájönnek hogy hülyeség, csalásokra,bugokra ,pénzköltésre.. gondolok amik hátrányai a netes játékokak. Éljen a pc-multy ! -
gooooliath #3571 ey de jó lenne ha ki dobnák a blitzkrieg 3at! egy 2ds motorral..finomabb megmunkálással! uhh -
#3570 panzers phase one , two
-
gooooliath #3569 aki tud ajánljon már blitzkrieghez hasonló géjmt...2.vh..jobb a 2d.. -
gooooliath #3568 -
ngazsi #3567 A HRA folytatódik készülnek a további pályák itt van néhány kedvcsináló kép tesztelési fázisból:
-
#3566 http://gabgames.ucoz.hu/load/hra/7
-
#3565 https://skydrive.live.com/?cid=27631bc4ef2b7047&sc=documents&id=27631BC4EF2B7047!973 ok köszi -
gooooliath #3564 én multizok szívessen ha van kedved a jövő héttől veled..egyenlőre meszelek..cirkusz van nálam de utánna bele lendülhetünk...
itt pedig meg találsz mindent ami csak kell..mindent!!
https://skydrive.live.com/?cid=27631bc4ef2b7047&sc=documents&id=27631BC4EF2B7047!973 -
#3563 http://www.pic-upload.de/view-13720640/bal4.jpg.html -
#3562 http://www.pic-upload.de/view-13720640/bal4.jpg.html
....Balaton csata. -
#3561 http://www.pic-upload.de/view-13720569/bal1.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-13720618/bal3.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-13720640/bal4.jpg.html -
#3560 JA még volna egy két dolog, a panzerIV. a. H" módusulat(a lánctalp védő páncélos) grafikája nem tölt be teljesen, valaki tudja hol lehet ezt orvosolni? Tengeri ütközetre még vevő vagyok (mod). -
#3559 Matthias-Hun*** -
#3558 multiplayerben is nyomhatnánk akit érdekel, Matthias a nevem.(fel fel vitézek a csatára, stratégia a blitzkrieg java) -
#3557 üdv!Úgy döntöttem hanyagolom a wotot egy jó időre már egyébként is untam , sok számít a fps -en a grafikán a gépen a pénzen ... és a sok bug na meg hülye gyerek ,szval váltanom is kellett így visszatértem a blitzkrieghez. Jobban szeretem a régebbi verziókat így jó helyen is járok ahogy észreveszem .Letöltöttem sok modot így van szép számmal de sajna néhány kiválóság nem jön be pl: az ardenneki mod meg a hra magyar ,pedig utóbbinál mindet leszedtem és beraktam kicsomagolva a datába.. nem lett jó így kivettem, csak az beveztö zene és magyar hátterek maradt benn,szvl aki tudna linkeket honnan lehet leszedni érdekesebbnél érdekesebb modokat a blitzkriegbe(olyat ami nen kavar be) annak örülnék és hálásan köszönetet is mondanék!:) jelenleg kb vagy 12 misszió német ágon és ennyi usa valamint szövetséges ágon van még az egypályás modokból is egy rakat de jobban örülnék ha tudnátok küldetéses modokat ajánlani, lehetőleg 44 - 45 árnyékából na megy hra.hra -nál nem volt jó a nyelvezet minden elmosódott volt ezért vettem le. -
gooooliath #3556 szia magyargyerek! irtad h kursk-oltál...B1-ben? mission kurszk? ..az a király öregem! messze a kedvencem! ha van kedved multizni benne szólj! -
setchoo #3555 Már én is! :) Ha nem megy akkor jön a terepasztal. -
#3554 Én is WoT-otok éppen most is :) -
setchoo #3553 A Wot és Blitzkrieg nálam is elengedhetetlen páros. Vicces, de a Blitzben meglehet csinálni azt mint a Wotban. Egy gyors Pz III-al körbe táncolod a lomhább ellenséges tankot. :) A Gzm-be belerakták az E szériát is. Már alig várom! -
magyargyerek #3552 Sziasztok. Játszogatok a kedvenc játékunkkal még néha, legutóbb a télen fent volt megint Kursz-ot nyomtam elölröl kezdtem. Ezt nem lehet megunni. De most Wot-ozok egy darabig. Be szoktam kukkantani hozzátok jó látni hogy a játékunk újra él. Nem követem a mai játékokat elvagyok maradva teljesen, az új gamek nem vonzanak.Meg aztán a gépemen se fejlesztgetek 3 éve fullos volt azóta nekem megfelel. Grepolisoztam egy évet aztán ogame-t is nyomtam szóval ezeket az online vonalakat vittem. De valahogy mindíg a Blitzkrieghez viszatérek. -
setchoo #3551 Örülök, hogy dübörög a Blitzkrieg! Én egy olyan isot találtam ami egy natur 7.00-as Gzm.
Ha Gooooliath felszeretné rakni majd elérhetővé teszem a modolási lépéseimet. Akkor majd kiderül a csalás vagy nem csalás történet vége. :)
Egy ilyen oldalnak örülnek. Ahol vannak ilyen plusz kiegészítők. Pl a HRA modra ráraknék valami minőségi hang modot. -
#3550 Említettétek, hogy ehhez a GZM-hez is készültek plusz küldetések.
Van valami hely, ahova össze van gyűjtve az összes plusz pálya és plusz küldetés ehhez a modhoz? -
#3549 Ezer köszönet a mentett állásért. Betöltve itt is kockás a minimap, de csak kérni kell a pálya újrakezdését és akkor már a minimap is tökéletes.
Kipróbáltam az ailogic.dll-t, de nem működött. Kipróbáltam a #3524-es beírásban közölt minkét parancsot most is, de nem reagál rá semmit. Mint említettem a régebbi 7.20-as verziónál simán működött a cheat. Azt is el tudom képzelni, hogy ciril orosz betűkkel működik csak a cheat ennél a verziónál. Én azt a verziót szedtem le, amelyben egyetlen .iso fileba belegyúrták az orosz alapjátékot és a teljes 7.51-es verziójú GZM-et. Ennek nagy előnye, hogy egyszerű telepíteni és nem kell patch-eket letölteni/telepíteni. Viszont úgy látszik, hogy ennél nem működik a cheat. -
setchoo #3548 Csak próba képen néz már meg, hogy a x:\Blitzkrieg\Run\ mappában lévő ailogic.dll megegyezik-e ezzel? ailogic.dll
Nálam ezzel jól működnek a csalások.
Itt a második német küldetés. -
setchoo #3547 Szerintem az okozza a problémát. hogy orosz. nem elég egyértelmű a telepítése sem. Nálam viszont nagyon jól működik! A keretből is látszik, hogy nagyon ott van a hangulata! Az egységek sokszínűsége fantasztikus! A történelmi csaták eszméletlenűl durvák. Meg a mellék küldetések is izgalmat és kihívást okoznak. Líbiaban járok és már eleve tartok az orosz fronttól.
Én nagyon ajánlom neked. hogy próbáld ki! egy teljesen új játékot kapsz! Figyelem a fórumot és tudok neked segíteni a telepítésben. -
gooooliath #3546 hjajj annyi gond van ezzel a gzm-el..bisztos hogy jó az a mód...?! mindenki panaszkodik rá... :( Látom sok uj jármű van benne meg minden..de ennyi vesződés vele.. huuuuu
-
setchoo #3545 Ez érdekes. Majd miután hazáértem tudok segíteni.
Azt nem tudod véletlenül. hogy egy küldetés teljesítésekor. Mi alapján adja az érte járó egységet?
lentebb már feltettem ezt a kérdést. -
#3544 A csalaást már számtalanszor próbáltam, de sajnos nem reagál rá. A 7.20-as verziónál még működött a csalás, de ennél a 7.51-nél már nem. Két gépre is telepítve van és egyiken sem működik. -
setchoo #3543 Öcsémel laptopon rakjuk össze a multit.
Axon: Próbáld meg a csalást. Lentebb írtam, hogy mit kell a konzolba beírni.
Velem is előfordult már, hogy nem adta be a következő pályát. nálam az okozta a problémát, hogy rosszúl telepítettem a GZM- et. -
#3542 Tegnap órákig pöcsöltem a GZM-el és végre sikerült a német kampány első pályáját megcsinálnom. Ez az a bemutatós pálya. 18 feladat van rajta és nagy nehezen sikerült mindegyiknél kitalálnom mit is akarnak. 18. küldetés után kiírta, hogy minden sikerült, mindent megcsináltam, eltűnik az utolsó rózsaszín nyíl is. Aztán pedig nem lesz vége a pályának és nem adja végre a következő pályát a spanyol polgárháború első pályáját. Van valami ötletetek?
Nincs valakinek mentése véletlenül a spanyol polgárháború 1. pályájáról? -
gooooliath #3541 igen..én mondjuk jobban szeretem a szokványos 10 élet pontot..hol játszol GZM-et multiban? -
setchoo #3540 Jövőhétvégén ki is fogom próbálni multiban a GZM-et. Ha jól emlékszem akkor a gyalogság életereje 24 pont. Amit nagyon nem szeretnek: álló helyzetben a tarackot. :) -
gooooliath #3539 sem az alapban sem itt nem lehet...a B2ben lehet zoomolni -
#3538 Zoom-olni nem lehet az egérgörgővel,mint az alapban?Szeretem sasolni az apró részleteket is.:) -
#3537 Kösz a segítséget
-
gooooliath #3536 különben ezt a GZM módot az oroszok játszák game spyon sokszor..multiban...az azért jó móka lehet! Apropo..gzm-ben is dupla erőssek az emberek? 20 az élet pontjuk? az alapjátékban csak 10 -
gooooliath #3535 szép beszámoló! kedvet kap az ember játszani! Látom sok német új egységgel is bővült a repertoár! További képeket várok! üdv -
setchoo #3534 Na egy kis javítás
A gyülekezési körletből hamarosan megkezdődik a következő előrenyomulás. Mindenki pattanásig feszült idegekkel várja a parancsot.
Ez előre nyomult páncélos éket hamarosan beéri a gyalogság.
A páncélos rajtaütés! Érdemes megfigyelni a kis térképen, hogy milyen messze nyomultak be a frontvonaltól.
A Luftwaffe is tiszteletét teszi.