3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • ottar
    Nem egészen, ez akkor jön be, ha egy historical izére kattintottál, ami ráadásul a fejezet vége. Igaz, ha a cancelre méc, akkor visszajutsz a térképre. A térképen kell lennie másik kis barna gyűrűcskéknek amikre rákattintva a fejlécben balra az ablakban meglátod azt hogy random mission... És alatta kell lennie, hogy az adott random izéért milyen upgrade elérhető. Azaz valamilyen ágyú, vagy tank képe.
  • Ombika
    Click OK buttonto advanced to the next chapter.You will not be able to return to this chapter again.Click CaNCEL button if you wish to play anorher random mission in this chapter.You will be able to advance to the next chapter any time by returning to the campaign screen and pressing the advance to next chaper button.!!

Erre gondolsz ugye itt kell Cancel-t nyomni es akkor jon a random map,ahol sokat lehet fejlodni?!
  • ottar
    Sikerült?
  • ottar
    énis...
  • Ombika
    Privit kuldtem!!
  • ottar
    Igen van..
    Néhány screenshot, meg az a szöveg, amit bemásoltál ide... :-))
    Hú, akkor sietnem kell vele... :-))
  • Ombika
    MEg nem neztem!!!!!!!!!
  • ottar
    Húú, az ördög lesz.. A cdv honlapon van róla infó?
  • Ombika
    2004 masodik feleben jon ki a kiegeszito! :(
    DE meg ezzel sem birok!! :)

A CDV előállt az első hivatalos Blitzkrieg: Burning Horizon kiegészítővel. A Lángoló Horizont egy 18 küldetésből álló, Rommel oldalán legyeskedő második világháborús kampánnyal és nyolc japán, szingli küldetéssel szolgál. Lesz módunk evakuálásra, settenkedésre, defenzív megmozdulásokra, orgyilkoskodásra, légi csapásmérésre és egyéb háborús taktikák bevetésére.
    Ötven új egység, többek között Zero vadászgépek, brit Blenheim bombázók, az M5 Stuart könnyűtank, egyéb speciális német lánctalpas egységek, amerikai tengerészgyalogosok és az Afrika Korps erőivel taktikázhatunk a csatatéren. A hajhullást a feljavított, gyenge pontjainkra előszeretettel összpontosító, az aknamezőket semlegesítő és a légi egységekkel ügyesen manőverező AI szavatolja

• ottar
    Nyitottam PZ elite topikot. :-))
  • ottar
    Hmm.
    Így hirtelen nem tudok mit mondani. Mondjuk ha visszolvasol, van pár általánosan megszívlelendő dolog lejjebb: Felderítés gyalogosokkal, mögöttük tankok, repülőket használj, legyen légvédelmed, addig ne használd a tüzérséged, amíg az ellenségét ki nem iktatod valahogyan, stb... Ja igen, házakban lévő gyalogságot ne emberekkel támadd, hanem ágyúval, vagy tankkal, házak közé ne menj be tankkal mielőtt nem tudod mi van ott...
    stb.

• Ombika
    Enyemre valasz @957?
  • I.C.ram
    Aki a legkönnyebb kampányra vágyik, annak ajánlom az orosz kampányt, most játszottam végig oroszokkal is, és alig kellett loadolni... Kicsit agyon vannak tápolva a brutál tankjaikkal.
  • ottar
    Mission közben sajna nem jöttem rá hogyan kell. Pedig nem lenne haszontalan, mert nekem is volt olyan, hogy a legvégén lőttek ki, amikor már csak úgy kóricáltam a házak között.. Hmm. vagy mégis? mintha valami rémlene... Magyarítást nem tudok, de nem is kerestem.. Mondjuk eddig pár órát játszottam vele, de iszonyatmód teccik.
  • Ombika
    UP
  • nagykispeter
    A panzer Elit Spec. Edit.-t?!Az nekem is megvan de nem tudtam benne menteni,pedig van benne ilyen menü!neked sikerült valahogy vagy csak a küldetés végén lehet?kerestem ilyen topikot de nem találtam!Neked sikerült menteni valahogy?Tudsz hozzá magyarítást valahol?
  • Ombika
    3 falu van !elsonel egy hidon mesz at de hazak tele vannak emberekkel aztan van agyuloveg amit kurva nehez szetbombazni raaadasul bombaznak allandoan,az aknakat sohe nem tudom hatastalanitani,mert mindig kilonek +2 varos egyik jobb also sarok ,masik vele szembe levo sarok!! Szoval nem igazan tudok elore haladni!!! :(
  • ottar
    Melyik is az?
    Mit kell tenni?
  • Ombika
    Alliednel 4 -ik kuldetes eleg gazos !!!!!!
  • ottar
    Én most Bastogne-nál járok.
    Bár vmelyik nap megvettem a Panzer Elite című gyönyörményt, szerintem az visszaveti a lendületem kicsit... :-)
  • ottar
    Oda kell lopózni, és jól orcán verni mindenkit.. :-)
    Ha jól rémlik az norvégia? És ott van tüzérségük is, szóval óvatosan....
  • I.C.ram
    engem az érdeklene, hogy a 3 megszerezhető rangnál a harmadik milyen bónuszt ad? 1. +3 tüzérség, 2. +3 pancélos és a 3. mit ad? a Major General.
  • I.C.ram
    Orosz kampány a legkönnyebb... Most vagyok Kursknál, és 6 KV-1-es tankom kicsinál mindent a pályán.
  • nagykispeter
    Na igen van ilyen is
  • antijedi
    kivéve azoknál a küldiknél ahol a map oylan hogy minden ház kertjében van 10db légvédelmi ágyu... :p
  • nagykispeter
    Így nem emlékszem már rá de ha lehet légi segítséget kérni akkor először bombázd le az meggyengíti a helységet!Én minden küldit így kezdtem és általában bejött!
  • Ombika
    Nem ez meg nem az most ott jarok ahol kibasz emberekkel+3 konnyu gepagyuval es elottem egy varost kell megsemmisiteni!!!! NAgyon zsir ez a a jatek!!
  • nagykispeter
    Melyiknél vagy,ahol szétrobbantják a hidat?Régjátszottam vele de úgy emlékszem ott hogy ez az!Asszem újra kellett építeni a hidat aztán lehet tovább menni!
  • antijedi
    ua mitn railway station csak elirtam véletlen :P
  • Ombika
    Mi az a railyard?
  • I.C.ram
    agressive move, az az, hogy kiadsz neki egy parancsot, hogy hova menjen, és a kezdő, végpont között mindent megtámad, ami az útjába kerül. Sima moveval meg csak átmegy mindenen, és leszarja az ellenséget.
  • antijedi
    embereknél disband a csapatra csak ugy lehet egyesével kijelölni, amugy általában railyardokat el kell foglalni :)
    jah és a mozgástipusokat tutorial (első map midnen népnél) tökéletesen elmondja...
  • Ombika
    Allied!!
    Amugy van az agressive move stb ezek mire jok igazabol?
    Meg kijelolok egy bandat aztan 1-es csapatnak elnevezem de ha csak 1 embert akarok abbol kijelolni ,kijeloli az osszeset ez meirt van?
  • antijedi
    melyik néppel vagy?
  • Ombika
    1 kuldetesnel 2 feladatanal a RAilway Stationnal mit kell csinalni?
  • Ombika
    Megy az csak en voltam vak! :D
  • Ombika
    1.2 nocd vki tudna adni,mivel gamecopyworld.com nem megy :(((
  • antijedi
    várj minyá átdobom icq-n :P
  • I.C.ram
    Valaki tudna adni egy 1.2-es cracket? GCW-n nem működik a link a neten máshol meg találok... :(
  • Pip Boy
    © Pip Boy 2004. jan. 19. 16:00 | Privát | Válasz | #930

Hali! Tudnátok segíteni multis pályákat töltöttem le és nemtudok velük játszani, mert nemlátszódnak a listán! Rossz helyre másoktam vagy mi a fene van vele! A patch is szükséges hozzá?! Könyörgök segítsetek Már kéthet az alap pályákon játszok mindenn nap és jól jönne egy kis változás is!