Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
na akkor fixáljuk le
icq számom:237600802

!Forza Ferrari!

zoli80
milyen néven szoktál?ha szervert inditok neve hun.

zoli80
nyomjunyomjuk

oneal1
nincs kedve valakinek most játszani???

!Forza Ferrari!

oneal1
ja tisztra köcsögök én is voltam fenn...
csak németek....
de én háistennek egy normáûlisat fogtam ki csapattártnak...
õ faszán kiépítette a védekezést én meg támadtam

!Forza Ferrari!

zoli80
hat bazeg ezek a friccek elkeseritoek,de tényleg😞 2vs2 és a csapattarsam meg sem mozdul!amikor ketten levernek kirohog.mocskos kis........ teljesen marhak.antijedi!:multiplayer,gamespy es ott jatszol ahol akarsz.

szedd le dc++-rol

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Nem fizetõs linket nem tudtok???

A medve nem játék.

nem tom hogy fogok holnap ráérni de elvileg ok 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

oneal1
persze!!! de majd holnap mer most gpl versenyem lesz

!Forza Ferrari!

egyátalán a tört gamevel megy az multy?

kene csinalni akor valami multyt 1v1v1 ? 😄DD

sivatagoson most jutottam tul 😄

oneal1
háát én a sivatagosnál vagyok szóval nemsokat nyomtam😊

!Forza Ferrari!

zoli80
antijedi!!gyere multizni!tényleg csak hervaszto friccek nyomják😞( csak ott jelent meg vagy mi a szosz?

Örm
bounce.warez.hu

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

az jo 😄

ewrre van a tuzerseg, en szinte durvabb enemy pancelosadag elen nem is megyek ugy hogy ne szornam mega teruletet 😄

3P
Kb 14-15 kuldi van kapanyonkent.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Axon
Na találkoztam az elsõ KV1-es orosz tankkal....
Négyszer kellett visszatöltenem mire sikerült kilõnöm. 4 tank, fõleg Pz4D, meg két kupac gyalogság dobálta gránátokkal. Amikor a gránátok odaértek már mozgásképtelen lett a tank de addig felaprította a 4 tankomat, pedig azok gyakorlatilag folyamatosan lõtték és köröztek körülötte ész nélkül. A KV1 pedig csak állt egyhelyben szép lassan forgatta a tornyát és lekaszabolt mindenkit.

hány küldibõl álnak a campaignok?
én perpill a németekel khrakov-nál vagyok, itt jönek majd képbe a nehéz önjároütegek meg a howzitzerek, kiváncsi vagyok mekorát fognak aratni 😄

oneal1
antijedi:nem kell annyira összeszedned magad mer még én sem éltem bele magam annyira😊

!Forza Ferrari!

tudom, azért mondom hogy kicsit gáz ez a tüzérség, de azé nekem bejon a game, ha pl ugy csinálnák hogy rendes limit lene a tüzérségre (pl nem lehet õket utántölteni) akkor már nem lenne rossz...

3P
Majd az lesz a kellemetlen, ha kesobb az ellennek is lesz boven tuzersege, es visszaporkol az agyuidnak... :-/
Ebed utan mar csak szep kratereket latsz a nehezlovegeid helyen...

érdemes minden extrát összeszedni egy "historycal" küldi elött vagy nem , mert késöbb ugyis tovább kel upgradeolni és meg lehet a kevesebbel is csinálni?

király ez a nem teljesen kötött campaignrendszer, hogy az ember ha akar akor elött gyüjtögethet mindenféle bonusz upgrade-okért + mapokon

hmmm, ágyuzás érdekes, etikus ha egy várost ugy foglalok el hogy megadom tüzérségnek látatlanban pergõtüz az egészre és addig elmegyek ebédelni?? (persze teherautoknak megadom hogy loszert mindig vigyenek nekik)

na kipróbáltam, a tankok tényleg jók de a tüzérség tényleg kicsit tul ütös 😄D (az normális hogy az campaign elsõ mapját 2 tankal fejeztem be?? 😄)

oneal1: még elõször kupálodok kicsit campaignban , de talán majd lehet egy multy-t is megkockáztatnék 😄

oneal1
figy!!!!
nem akar valaki multizni????
nagyon király a játék de csak németekkel tudtam eddig játzsani és nem értettem sokat😊)
aki akar az dobjon egy üzenetet icq-ra!!
237600802

!Forza Ferrari!

skorpio7
Mégvalami ... regisztráld a Winiso-t is .

WinIso 5.3

RegName = Wu Chia Hsuan
RegCode = B9EDA3326B574719D67268E9339320519E80ACD5ECDFA87F

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Winotto !
Nálam sem megy az isobusterrel , állandóan hibát jelez , de még a teljes kicsomizása a cd-nek sem tökéletes vele .
Ellenben a Winiso-val semmi gond !
Szedd le a Terminal-ról és azzal már ki tudod szedni a bin-bõl gond nélkül a crack-et ... na meg normálisan meg lehet vele írni a 2-es cd-t is !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

oneal1
no megakadtam megin😊
német küldetés...
sivatagos...
körben vannak az egységeim és a középpontból támadnak

!Forza Ferrari!

király! 😄

Axon
Azért egy jó mesterlövésszel és némi szöszmötöléssel még mindig végig lehet csinálni az egész pályát.
Ha pedig az elfoglalt ágyúkba beülteted a saját embereidet, akkor sima ügy.
De egyébként én is tankmánias vagyok. Egy jó kis páncélos roham, szinte mindent el tud söpörni. Na ez pl. nem volt így a sud-ban.
Egyébként a német kampányban úgy az 5. pályától már nem kaptam olyan embereket, amelyek tudták volna az elfoglalt ágyúkat kezelni. Sajna nem figyeltem meg az elején milyen emberekkel lehet ezeket elfoglalni.

3P
Az egesz topic errol szol...
A gyalogsag ebben egy kalap kaki, 1-1 tankoz talan egy egesz hadoszlop is keves 😊
Ha a tankok a kedvenceid, akkor ez a te jatekod, csak a vegen nehogy te is rakapj a katyusara 😊))

oneal1
háát ja a tüzérség nagyon brutál lett😞(
az meberek meg gyikfingok
de remélem lesz valami patch ami javitja!!

!Forza Ferrari!

egy kérdés: ugye itt nincs az mint sd2ben hogy a gyalogság az übererõs tank meg alig van eleinte meg ilyenek ?? 😄
csak mert én nagymértékben tankmániás vagyok 😄

3P
Szerintem is erdemes. Nem kell eloiteletekkel neki allni ezzel jatszani, es csak azt keresni, hogy miben gynegebb, minjt a SD2, mert akkor biztos csalodas a vege. (Megjegyeznem, hogy osszessegeben ezt sokkal jobnak latom, de ez magan velemeny es nem akarok off-olni ezzel)

Szerencsere, ahogy latom tobben megereztek a jatek hangulatat, engem egyszeruen magaval sodort.

Csak az hulye nehez tuzerseg ne lenne ilyen...

oneal1
nekem eddig a sudden strike 2 volt a favorit,de ez sokkal jobb annál!!!
érdemes!

!Forza Ferrari!

oneal1
egyébként nagyon krály a játék!!!
nagyon beleéltem magam a nácik szerepébe😊)

!Forza Ferrari!

oneal1
ugye😊)))

!Forza Ferrari!

Tenyleg...de FASZA gyerek vagy!😊)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

oneal1
picsába már törölték😞

!Forza Ferrari!

oneal1
NA LÁSD MIYLKEN FASAZ GYEREK VAGYOK!😊
tp://64.226.246.215/_vti_log/daggds/gafdgdsfds/dgsae/bfdbbdf/bfdbzfbr/gfg fdvg/sdsvv/com2/ /aux/WiNnErPL/Blitzkrieg.ENGLiSH-STRiKE/

de nemtom müxe e még,,pár napja szedtem innen

!Forza Ferrari!

Axon
Na kipróbáltam a Blitzkrieg editor pakkot.
Letöltve 320 mega. De!!!!
Kicsomagolva 7,2 GIGA!!!!!!!!!!!!!!!
Csakis helymilliomosoknak ajánlom és persze az sem kis idõ amíg kicsomagolja. 84 ezer file-t pakol fel. Még a szárított kutyaszarról is 30 féle nézetû kép van benne, természetesen külön téli és nyári pályán 😊
Tényleg minden lópikulát át lehet állítan, még azt is amirõl fogalmad sincs micsoda, vagy, hogy ilyesmit is állítani lehet.
A textúra szerkesztés viszont nem sikerült. Azt gondoltam, hogy betölti valami kis szerkesztõbe és én pixelenként újratervezem az egész királytigrist. De nem, vagy csak én nem találtam.
Nos pl. egy tank teljes textúrája egyetlen tga file-ban van eltárolva. Ebben a képben egymás mellé meg vannak rajzolva a tank különféle részei és elvileg a program mazsolázza ki, hogy melyik pixeltõl melyik pixelig tart béldául a tank jobb oldala és a következõ pixike már mondjuk a tank teteje vagy csöve. Nem tudom, hogy csinálja.
Elvileg ezt a tga filet bármelyik képszerkesztõvel át lehet szerkeszteni, csak jöjj rá, hogy milyen nagyra rajzolhatod az alkatrészeket. Mert egy tank legalább 15-20 apró kis pici fecnibõl épül fel.
A szerkesztõben ezután már nagyvonalúan ki lehet jelölni, hogy melyik tga kép legyen például a téli vagy nyári textúra. Így elvileg könnyen lehet új tankokat létrehozni.

Axon
Nekem is felrobbantották, de simán újjá lehet építeni a szerelõkocsival.
Persze csak azután, amint lelõtted az õrt a híd túloldalán.

oneal1
ok
kössz
legalább mi tartsuk a topic ot😊

!Forza Ferrari!

oneal1
na akkor kezdeném ..
kis apróság szerintem az egész..
a német küldetés..legeleje majdnem..
ugy kezdõdik hogy egy hidon kéne átmeni de ah közelebb emgyek rögtön felrobbantják...
mit tegyek hogy ne robbantsák fel?

!Forza Ferrari!

zoli80
ha van is hiba nem tul zavaro mert én egyet sem vettem észre.

WiZZaRD
az a baj ezzel a gameval, hogy a sudden strike ota semmit sem fejlodtek a keszitok, ugyanazok az idegesito hibak vannak benne

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter