12
  • RoadkilleR78
    Szerintem nem örülnénk annak, ha az ati megenné az nv-t. Jó nekünk ez a harc a két óriás közt. Hiszen a versenyhelyzet mindíg a vásárlónak kedvez. Gyorsabb technikai fejlődés, alacsonyabb árak. Amúgy meg mindenki vegye azt, amelyik neki tetszik és amit a pénztárcája megenged. Nekem is Ati dobog a gépemben igaz csak egy 7500-ös, de még egy ideig jó lesz. És azt mondom: Hajrá ATI, hajrá nVidia, és hajrá az összes többi grafikus kártya gyártó! Harcoljatok a kegyeinkért! :-)
  • RpPRO
    Nem baj, h. ilyen presztizsmeccset vivnak, de erdemes abba belegondolni, h. egy 9900pro-t kb egy 5 gigas p4 tudna teljesen kihajtani. Ujabban a szerencsetlen vga-knak a "lassu" procikra kell varniuk :)
  • Mice
    De mindezek ellenére nem hiszem, hogy csökkenne az nv piaci részesedése, hiszen ha az órajelek tovább vándorolnak fölfelé, akkor szeptember-december környékére már az eszkimók is megjelennek mint vásárlók, és majd körbeülik az fx-et ha nagyon hideg lesz.
  • Én Nyitottam
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Zsoltee_a_bator
    hat ez a pro az adatok szerint nem lesz semmi az tutko..
  • Csudri #2
    Ne temessük az nVidia-t. Lehet, hogy a GefFx egy hamvába hult ötlet, de van még a tartalékuk!
  • asysoft
    Na, egyre nehezebb helyzetbe kerül az nVidia...