60
Újra Dallas az m1-en minden hétköznap 09:00-tol!
-
Regiujzenek #60 A régi és az új Dallas sorozatok összegzése:
Régi Dallas új Dallas
-
Suffering #59 Berényi Miki el tudná játszani, hisz ő a magyar Jockey Ewing! :D -
spike0007 #58 Elvileg a 2-ik évadban az első 6 részben szerepelni fog.
6 részt leforgattak még vele. Valszeg valahogyan kiírják a sztoriból. -
#57 énis nagyon. remélem nem lesz helyette senki, szerintem a világon nincs olyan ember aki eltudná játszani a szerepét, már ha még kell forgatni a 2. évadból, vagy esetlegesen lesz 3. -
High end PC #56 Basszus, csak az ő karaktere miatt kezdtem el nézni az új sorozatot, ha nem lett volna benne, lehet neki se álltam volna, de végignéztem az évadot, geci ó volt, és a befejező rész is, kurva jó 2. évadot hoztak volna össze, sajnálom, hogy ő már nem lesz benne, Ő volt a Dallas egyik kulcs karaktere. Sajnálom. -
#55 Oh,mit kapott az a szervezet.
RIP :( -
#54 Nyugodjék békében :( -
#53 http://www.life.hu/szorakozz/20121124-elhunyt-larry-hagman-a-dallas-jockeyja-1.html
:((( -
#52 Sajnos - mivel jópárszor végignéztem az eredeti 360 részt és a filmeket - nem tudok elvonatkoztatni a régi megszokott szinkronhangoktól, így a 3. rész óta nem is nézem magyarul (megjelenésükkor eredetiben megnéztem mind a 10-et).
Szerencsére Csankó megmaradt Bobby hangjának, mintha Lucy-t és Ray-t és a régiek szinkronizálnák, de sajnos Szerencsi Éva (Samantha), sem Kránitz Lajos sincs már köztünk, így két örökbecsű hang esett ki. Reviczky talán a lehető legjobb választás volt, annak aki újonnan nézi a sorozatot hamar hozzászokható, nekem viszont nem megy, a nem megszokott hangok megölik az egészet.
Ráadásul Kránitz nem csak a hangot adta, hanem saját stílusára alakította Jockey-t, a gonosz nevetésétől drága nagyapám mindig majd' lelökte a TV-t a polcról, annyira tökéletes munka volt.
-
Dean Winchester #51 7.részig szinkronosan néztem aztán nem bírtam már várni és a maradék három részt felirattal néztem.
A sorozat nagyon fasza, várós a következő évad, már ha lesz! Egész vég azt vártam, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bobby meghal, de nem ez történt. Vártam, hogy most tényleg happy end lesz a vége és a két tesó közös projektbe kezd. nem ez lett :D Vártam, hogy a Rebecca elmondja majd az igazat és nem úgy lett, szóval egész faszán megoldották ezt az évadot .
a szinkronnal semmi gond, nekem bobby és picit Jockey hangja volt fura hiszen az ő eredeti hangját még soha se hallottam :D No meg a nevek...
Samantha és Jockeyt se így hívják eredetiben! No meg Jhonny-t se hanem John Ross..
-
Dean Winchester #50 10 részes csak az új évad???? -
#49 Kránitz Lajos -
Dean Winchester #48 régen ki volt jockey hangja? Amúgy Revickyvel se rossz -
Dean Winchester #47 no második résznél járok!
JOrdana Brewstter csak szerintem ocsmányság???
ha pár kilót felszedne még nézne is ki valahogy de így számomra nagyon csúnya nő :S
horrorfilmbe nyugodtan elmehetne szerepelni :D -
IXEMGabeo #46 1978-1991-ig tartott az 1. éra most következik a következő 30 év -
#45 ma harmadik rész evribádi! első kettő jó volt sztem, jókis sorozat lesz az hétszentség -
#44 Most végeztem a második résszel.
Ez már nyugodtabb tempót vett.
-
#43 Végig ilyesmi lesz az első 10 rész, sokmindent tömörítettek bele, de lesz meglepetés bőven.
Gondolom arra is rákészültek az alkotók, hogy ha nem lesz további megrendelés, akkor is önmagában a 10 rész elég legyen egy minisorozatnak. De szerencsére lett :) -
#42 Eléggé zsúfolt és hatásvadász volt az első rész.
Keményen néznek ki a régi szereplők... -
#41 Revicky lesz az öreg Jockey hangja -
#40 Az első rész nekem is bejött nagyon.. -
#39 Hűha, az első rész engem meggyőzött :) -
#38 De ki lesz Jockey szinkronhangja ? :( -
SlayR #37 RTL adja majd ők már állítólag meg is vették :) -
ldavid #36 ja, már volt, sorry xD -
ldavid #35 vajon a story tv mikor fogja ezt is adni? :D
egész nézhető lett amúgy
-
#34 jön le, csak lassan :D -
#33 -
#32 ma jön az S01E01... -
#31 Egy ekkora klasszic sorozat topikjában csak 30 hsz?:D -
#30 Új Dallas előzetes :)Sorry, rossz link.
-
#29 Új Dallas előzetes :) -
#28 Újabb kép a 2012-re várható Dallas tévésorozatból
-
#27 -
Pretorianus #26 a polcról, ha megvetted -
#25 üdv!
honnan tudnám leszedni az összes évadot? -
sonic333 #24 most kezdődik nem nézitek??? -
sonic333 #23 A Story Tv elkezdte most adni minden hétköznap 19:00kor, ma volt a második rész. -
Herman1990 #22 Nekem megvan a Dallas DVD-n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected] -
#21 szupi hír