Grom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Retteketet
Köszi!
Szerintem annyi volt, hogy eddig csak az egérrel "pumpáltam", most meg a gombokkal probáltam, meg álldogáltam ide-oda!!!
Mégegyszer köszi!
Nem valami konkrét dallamot kell lejátszani?
Ha sikerül, minek kellene történnie?
Ja, és mennyi ideig kell "pumpálni"?
Rá kell állni egy karakterrel, és gyorsan váltogatni kell a guggolást-állást. Egy darabig ezt csinálod, és hallhatod is, hogy más lesz a kürt hangszíne. Ennyi😊
Retteketet
Végre más is nyomja rajtam kívül!
Sajnos elakadtam, de úgy hogy semmit sem tudok csinálni. Tehát... egy fújtatóval mûködtetett kürtnél vagyok és fújhatom akárhogy, bármelyik karakterrel, nem történik semmi. Ráadásul innen nem tudok visszamenni sem. Korábbi mentésem meg nincs. Szóval, ha valaki tud, legyen kedves adjon tanácsot(és ha vmit elszalasztottam akkor egy korábbi mentést).
Köszi

Retteketet
Retteketet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A bányánál az õr, miért nem enged be?
Mit kell ott csinálnom?
Külömben észrevettétek, hogy mindíg eltûnik vmi a hátizsákokból? Elõször azt hittem, hogy csak rosszul emlékszem, míg egyszer a gép lenyúlt, vmi nagyméretû kincset a zsákomból. Nem tudtam nem észrevenni.
Ha vki tud segítsen!
Köszi
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Retteketet
minõsítéssel volt gondom.
Magadra vetted?
Hja, ehhez gondolkodni is kell...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Retteketet
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
bár a S.W.I.N.E. is vicces és aranyos gáma és az is két cédés de az meg is van 😄DDDDD
Nem mindegyik játék véresen komoj.
linket nem tudok, fizetõs ftp-ken fent van mindenütt.
pupcika:
2 cd. ja, az egyik "cd" ~420mb, a másik meg ~690mb, persze ezek a cue-bin méretek. 950mb-t rak fel.
zzzz:
c64. mutass 1 c64 játékot, aminek ilyen a grafikája...