A legjobb P2P progi mp3-ra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
csum666
DC++ a legjobb sztem

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Dani20
picsaba.. tul sokat irtam eccere és ledobott a picsaba..
és most nem akar visszamenni rá.. picsaba.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
mostmar jo.. milyen néven vagytok.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
ujra megprobalom feltenini.

VinylToy
1.52

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
negatzivv.nektek hanyas verzio vanÛ??,,

Dani20
negatzivv.

Gyiik
/me ul a szekeben, es szurkalja a danit jelkepezo vudu-babat

....................................................................................................

VinylToy
Ne bénnnnáááááz!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
/me -nek nagy ko esett le a sziverol eheh

....................................................................................................

Dani20
nem tok csatlakoni:==((( mééééééér

VinylToy
már nem kell....

nem ám csak viccelek :DD

Dani20
megyek.

VinylToy
Anyukádvallaga! :))

Gyiik
dani, NE GYERE:DDD

VinylToy
Dani gyere Seekre...most!

PResident Evil
azt meg nem tudom használni :P

PResident Evil
sztem Winmx... :D

Gyiik
meg mindig a soulseek

LittleL
LimeWare és az eDonkey 2000

most a csúcs nálam

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mp3Pintyo
új napster? :))))))
Soha nem szûnt meg! :)))

Az mp3 Legyen Veled!

Az új AG:
http://www.gltpoliane.cjb.net/

Még egy kicsit gyerekcipõben, de érdemes kipróbálni...

KRi2
"Soulseek fénykora után" hmm, inkább most virágzik...

lll l ll lllll l lll ll

nem találom az mp3 portálon belül a fájlmegosztókat. bemásolnád ide az url címet?
imesH is da bezt!!!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Mp3Pintyo
Az IRc-et mindig elfelejtitek. Az egyik legjobb lehetõség letöltésre az FTP után.

Az mp3 Legyen Veled!

Mp3Pintyo
Az Mp3Portalon kinnt van egy csomo fajlmegoszto teszteljetek le oket. Az ismertetokben pedig megtalaljatok azt a leirast amiben kielemezem, hogy melyiket kinek erdemes hasznalni :)

Az mp3 Legyen Veled!

Gyiik
az nehez lesz, eddig a soulseek messze a legjobb volt szerintem, barmilyen szempontbol

VinylToy
Audiogalaxy, sokkal a Napster elõtt volt, mármint a zenék fellelhetõségében.

Hát nem tudom hogy mi lesz ezután, de remélem lesz olyan jó legalább mint a Soulseek :))

A Winmx és a Kazza se a legjobb zenére, de még csak a DC++ se. Pl. italodisco ritkaságokat egyiken se találni.
A fenti felsorolásból egyébként kimaradt az Audiogalaxy. A Napster után a legjobb volt, utána jött a Soulseek. Szóval melyik a következõ trónkövetelõ?