202
F1 Championship Manager
-
#82 amúgy nálam elsőre elindult a Team F1, de azért ez már kiábrándítóan régi, meg olyan alacsony herzel ment hogy a 2 perc alatt kifolyott a szemem :D -
donpedro #81 Közben kiderítettem, hogy két patch van, egy 1.02, illetve egy 1.02b. Utóbbi javítja a hibát, viszont csak az előbbihez van crack... :((( Jeleztem az underdog fórumában, hogy eetleg kinyomhatnának egy cracket a második patch-hez is, hátha válaszolnak. -
#80 Ez egy nagyon durva kép :)
-
donpedro #79 Az a poén, hogy elvileg már 2001-ben volt alpha verzió... Tavaly kb. novemberben írta valami fejes a fórumba, hogy néhány napon belül kezdődik az alpha 2, ehhez képest még mindig ugyanezt mondogatják. -
#78 ehh :( de jó lenne már ha kijönne a game, de ez a sok tologatás nem fog jóra vezetni, nem örülnék ha egyszercsak szónélkül a kukába vágnák a játékot. -
donpedro #77 Korán örültem. :(((( A második szezonban visszatért a bug. 6 versenyen 6 kiesés elektronikus hibával, mindkét versenyzőm számára, mindig a 15. kör környékén... Nem tudom mit csináljak, már az agyamra megy ez az egész. -
donpedro #76 Már írtam, hogy az Underdogs-ról szedtem le, ami ugye határeset a legalitás terén. Nem a pénzt sajnálom rá, de egyrészt nem tudom lehet-e még kapni, másrészt asszem találtam már más megoldást.
Egész éjjel játszottam, és minden alkatrészt igyekeztem javítani, csak az elektronikához nem nyúltam, az maradt az eredeti. Ennek eredményeképpen még egy ilyen kiesésesem sem volt. :)) -
#75 Eredetid van?
Lehet, hogy a tört miatt van a bug. De én úgy emlékszem - anno vagy 10 szezont nyomtunk végig haverokkal -, hogy nem volt a törttel sem semmi baj. Próbáld meg, hogy más elektronikát teszel a kocsiba 1 verseny erejéig. Aztán vissza a másikat. Lehet, hogy ott a bibi!
Megj.:Már két éve is 1999 forintért vesztegették az eredetit. -
#74 Én is így tudok angolul annyit, amennyit, de lustább vagyok annál, hogy amit nem értek, azt nekiálljak lefordítani. És ha nem tudom, miről van szó egy játékban, azt halálosan utálom. -
donpedro #73 A fejlesztésekre azóta már rájöttem, azzal nincs is semmi gond, az igazi gubanc az, hogy a hülye bug miatt 10 versenyből átlag 2-t fejeznek be a versenyzőim... Olyan, hogy mindketten célbaérjenek talán még nem is volt...
Ami a nyelvtudást illeti, én anno így tanultam meg angolul, az olyan játékokból, mint pl. a Team F1, és azért egész magas szintre jutottam. -
#72 GPM2-vel még akkor játszttam, mikor kiadták. Azóta, hogy megjelent a Grand Prix World, csak azt nyomtam F1 kategóriában. Igaz, utána megjelent az EA-féle F1 Manager, de szerintem azon kívül, hogy ennek volt a három közül a legelfogadhatóbb a grafikája, szerintem semmi mást nem tudott felmutatni, úgyhogy maradt a GPW. GPM2-ben - emlékeim szerint - valahol volt valami menü, ahol a fejlesztéseket lehetett kezelni, de szerintem ezzel a segítséggel nem sokra mész. Viszont nálam a Team F1-ben a probléma mingyárt a játék elején jelentkezik, amikor csapatválasztásnál feltesz 5-6 kérdést, amiket ki kell X-elni, de már itt fingom nincs, hogy melyik mire jó, úgyhogy hagytam is a francba. Szerintem F1 managerrel már csak akkor fogok játszani, ha megjelenik az F1CM. -
donpedro #71 Még egy gondom akadt, van egy bug a GPM2-ben: egy idő után a versenyzőim állandóan kiesnek electronic hibával. Erre kiadtak egy patchet is, de azzal nem megyek sokra, mivel az exefájl kicserélése után kéri az eredeti CD-t.
Valami javaslat?
P.s. közben találtam egy FAQ-ot a játékhoz, így már valamivel könnyebb lesz. :) -
#70 -
donpedro #69 Mondjuk szerintem a Team F1 annyira nem gáz, én anno rájöttem a lényegre, igaz, a nyelvtudás sokat segít ilyenkor.
Tulajdonképpen a GPM2-vel sincs komoly bajom, azon kívül, hogy nem nagyon jövök rá, hogy lehet fejleszteni az egyes alkatrészeket. Ha jobb motort, váltót, vezetőszárnyat, stb-t akarok, akkor kénytelen vagyok lopni a konkurrenciától, mert nem tudom hogyan kell ezeket továbbfejleszteni. Ha valaki ebben tud segíteni az írjon!!!
A másik problémám valszeg ugyanabból ered, nem fejlesztem az autót, így a szezon végére általában lemaradunk. -
donpedro #68 Na, én most ugyanígy vagyok a GPM2-vel. Azt ugyanis sikerült beüzemelnem, de egy csomó dolgot abszolut nem értek. -
#67 Hali!
Most már tényleg jó lenne, ha kiadnák, és azért remélem nem kell feltétlenül év végéig várni, mert már nem bírom tovább! -
#66 Annak örükök is, de b...hatom, ha nem tudom kezekni!!! -
donpedro #65 Örülj neki, hogy megy. :) Jelenleg nem sokan vannak így vele rajtad kívül :)) -
donpedro #64 Meg nem erősített információim szerint még elég sokat kell rá várni. 2004 végét jósolta a vezető designer. :( -
#63 Pole Position volt a tisztességes német neve ... :)
Nem rossz, de ultrabrutál hülyeségek voltak benne.
A verseny grafikus szinten real life volt. Két óra. Ha egyszer léptetted az időt, annyi volt.
Sok új lehetőség volt benne, de volt sokkal jobb F1 manager is. Autót lehetett benne tervezni és szélcsatornában tesztelni. Németek csinálták, mint a Team F1-et. Nekem anno csak a "tört" volt meg.
╔═════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║ ║
║ F1 MANAGER (C) EUROPRESS ║
║ ║
╟─────────────┬────────────────────────┬────────────────┬─────────────────────╢
║ Cracked by │ Phoenix │ Release date │ Sept. 27th, 1996 ║
║ Supplied by │ Miss Piggy │ Protection │ CD CHECK ║
║ Packaged by │ Miss Piggy │ Game type │ Simulation ║
║ Stripped by │ Miss Piggy │ Size │ 11 x 1.44 ║
╟─────────────│────────────────────────┴────────────────┴─────────────────────╢
║ Min. Req's │ 486 dx2-66, 8 meg ram, vga card. ║
╟─────────────┴───────────────────────────────────────────────────────────────╢
║ Can you make it in the tough world of Formula 1 motor racing? (I hope you ║
║ can, because we coudln`t work out what the fuck was going one! ) ║
║ Negotiate with banks, sponsors etc........ ║
║
De játékrészben ez nyújytotta a legtöbbet, bár a Pole Position (Team F1) volt az, amivel a legtöbbet játszottam.
-
#62 jó lenne ha már tudnánk a pontos dátumot az f1 ch manager kiadásáról, nagyon várom:) -
#61 Nem lehet rossz ez a Team F1, még el is indult, hang is van. De annyira összetett, hogy azt sem tudom hol mit kell csinálni, pedig játszottam már néhány formula 1 managerrel. Nincs ehez valami magyarosítás véletlenül? -
#60 Sikerült letöltenem, illetve most tölti. Kíváncsi leszek rá , hogy el tudom-e indítani? -
donpedro #59 De én ma 3 órán át játszottam vele... :)))
Most viszont el sem indul :) -
#58 Ja nekem se megy. VGA teszt megvolt nekem se mutatta rendesen egyiket se, aztán mikor indítom a monitor Power Saving-be rakja magát azt annyi.
Már túl régi a játék ezekhez a gépekhez :( -
donpedro #57 Letöröltem az egészet a fenébe, majd újra kitömörítettem, elindítottam, és így is szar. Ez egy vicc. Csak tudnám, hogy miért működött kb. 3 órán keresztül tökéletesen... -
donpedro #56 Hú, mérgemben már fogalmazni is elfelejtettem... :) -
donpedro #55 Fut, ha a hangot kikapcsolom, de nem sokat érek vele :((
Egyszerűen nem tudok mit kitalálni, Nem bírom működésre bírni a játékban a rohadt egeret.
Valószínűleg a videokártyámmal is van valami baja, lefuttattam a VGACard.exe-t és a teszt során mutatott képet egyszer sem láttam normálisan. Megoldási javaslatnak kiírja, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatukat... Kösz, bazzeg!! :) -
#54 Szóval neked fut xp-n?? Mert nekem el sem akart indulni annak idején. -
donpedro #53 Huhh, most nagyon felidegesített ez a szar. Eddig nem volt semmi baja, csak épp a 3D-re állított verseny miatt kilépett, mert elfelejtettem átállítani. Elindítom újra, át akarom állítani, de nem tudom, mert a k...a k......tt k....g egeret nem tudja rendesen kezelni ez a szar!!
Egyszerűen nem tudok balra menni a képernyőn a kurzorral, csak a kép feléig.
Az egészben az a legszebb, hogy eddig semmi baj nem volt az egérrel, csak most hülyült meg és fogalmam sincs mitől... (Az egér természetesen jó, egyébként tökéletesen működik, csak a játékban nem.) -
donpedro #52 1. Mármint a Team F1 linkre, amit lentebb megadtam :) -
donpedro #51 Én most szedtem le onnan, azóta játszok, bár sajnos az első futam közben kilépett a disznó, de majd még próbálkozom :)
Szóval segítség kell, na figyelj:
1. Ráklikkelsz a linkre
2. A táblázatban megkeresed a Here! [55MB] feliratot, és ráklikkelsz az első Here-feliratra.
3. Itt bejöhet több reklámoldal, azok nem érdekesek, simán zárd be őket, csak az underdogs oldal kell. Az oldal közepe taáján, van egy Home of the Underdogs banner, aminek az alján van egy 5 betűből/számból álló kód, nálam ez HGcf8. Ezt keresd meg.
4. A banner alatt valamivel van két üres rubrika, mögöttük egy Go feliratú gomb. A felsőbe írd be az előbbi kódot (a kis-nagybetűk is számítanak, erre figyelj), és klikk a Go-ra.
5. Innentől kezdve már ismerős lesz :) Mentés, ahova jól esik, aztán kitömörítés és hajrá!
Elsőre bonyolultan hangzik, de hidd el egyáltalán nem az. Sok szerencsét. -
#50 Szóval az underdogsról nem megy. PLZ valami más megoldást, vagy magyarázd el, hogy kell onnan letölteni, mert registrálva vagyok, de csak 6000000000000000000 oldalra ellinkel, letöltés meg semmi. HELP!!! -
#49 Kösz a linket, de underdogs-ról én még sose tudtam letölteni semmit. Meg nem tudok angolul. -
donpedro #48 Nem kell warezolni, mivel a játék abandonware, tehát ingyen letölthető, pl. az Underdogs oldaláról. Adok linket:
Team F1
Itt minden info-t megtalálsz. -
#47 De a TEAM F1-ről valamit mondanál:
-hivatalos honlap;
-honnan lehetne "warez" letölteni;
-stb... -
#46 Ilyen nálam is volt. Úgy oldottam meg, hogy a cél előtt kimentettem, és amikor kilépett, elindítottam a sima GPW.exe-t úgy, hogy a tulajdonságokban a kompatibilitásnál átrktam 98/ME módra. No problem... -
donpedro #45 A patch is megvolt, ment is a játék, csak akkor lépett ki folyton, amikor nyertem, vagy dobogón végeztem. Egy ideig próbálkoztam, utána meguntam, és letöröltem -
#44 Szerintem a GPW-hez patch kell, ha XP-tek van, mert nálam azzal fut. Amúgy meg ez a TEAM F1 érdekelne engem, mert nálam a GPW a legutóbbi manager - leszámitva az "EA Sports Fos1 Managert" - de már kicsit unom. Szóval jó lenne valami új, amég várok az F1CM-re, remélem nem örökké! -
donpedro #43 Nálam most egyik sem indul. Se a GPW, se a Team F1, de még GPM2 sem... :(