F1 Championship Manager

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig nem tudtok valami hasonlo játékot
Ez a játék megjelenik még valamikor?
HELLÓ! Nem tud valaki valami friss hírt a játékról?
Én is találkoztam ezzel a weblapon. sajnos
a.carkey
És azt se lehet tudni hogy körülbelül mikor jelenik meg?
a.carkey
FrezeR
hali. egyenlõre még mindig csak tesztelgetik és ha jól tudom még a kiadót sem találták meg😞 tovább reménykedünk és várunk...
Egyébként már a neve is más lett még pedig Grand Prix Racing Manager

Helló mindenkinek. Valaki nem tudná megmondani hogy mikor jelenik meg az F1 Championship Manager?
mer nagyon érdekelne.
a.carkey
Nem az F1 Championship Managerre gondolok persze, de nem akartam saját topicot kreálni ennek a szarnak, ami pár napja jelent meg

RTL Racing Team Manager

címmel.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez bizony jelen állapotában egy ótvar szar.
Nem elég, hogy nem official nevek vannak benne, de még bugos fos is az egész. Nevetséges!

Viszont ha kijavítják a bugokat, valaki átírja az összes nevet, csapatot, akkor talán 1x érdemes lenne továbbvizsgálni a játékot, de amíg szinte játszhatatlan a bugok miatt, emellett baromira unalmas az egész, addig nagyon elkerülendõ!

Pl. van egy motorod, ami mondjuk 740 HPt tud, 4 csillagosnak felel meg egy skálán és be akarod tenni az autóba, akkor érdemes csak venni, mert valami baromság miatt nem ezt fejleszted ill gyártod, ha van erre lehetõséged, hanem egy olyan alap motort, ami 1 csillagos és kb. 300 HPval tud kevesebbet. De saját alapítású csapatnál IS kb. 4-6 mp vel vagy lassabb az egész elsõ szezonban a legszarabbnál is, és tulajdonképpen ettõl le(nne)sz unalmas az egész, mert mire elérnél oda, hogy túl vagy pár versenyen, elõjönnek a bugok, ami miatt nem tudsz továbbmenni.

Pl. kiválasztod a fõszponzort, és nem tudod visszaikszelni, és ha újrakezded és mégújabb csapatot indítasz AKKOR IS alapból már KI LESZ választva a fõszponzor, pedig még el sem kezdõdött a játék.

stb.

Nagy kár érte, mert nem lett volna rossz game, bár dögunalmas.

Megj. a játék köszönõ viszonban sincs az idei szabályokkal, de a tavalyiakkal sem.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Itt egy másik F1 manager, míg a F1 Championship Manager megjelenik:

Rtl Racing Team Manager (c) RTL Games

A medve nem játék.

ezt honnan lehet letölteni
Help17
Nem elhet tudni mikorra lesz kész?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

FrezeR
na ja 😉 de reméljük már nem várat magára sokáig

HURRICAN
jónak tûnik csak egy baja van - még nincs kész 😄

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

FrezeR
nos kijött egy videó a játékról! csekkoljátok <#wink>
videó

nekem fent van ez a 2003as update aszt nem értem hogy a simában lehet fejleszteni a gumi benzint eben nem tom meg motort(grang Prix manager

ALien

jo, nemtudtam, csak a pcguru azt irta hogy 2006 második negyed év, és az már megvolt.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

és a grand prix world hõz van magyarositás

ALien

felkratam a a grand prix word ot és a 2003 as updatet aszt nem leeht megoldani bene hogy mclarenel ne ferrari motort ha nem mercedes motort jelezen. az EA F1 2000 erét honantom leszedni??

ALien

jah sajnos 😞

f1cm.co.uk

webibebi
mivel még meg sem jelent

msn:[email protected] bárki felvehet

Honnan lehetne leszedni? Mert torrentetn nincs, dc n sem találtam, a bolt polcán sem 😞

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Pluskast
Én is sajnálnám ha ebbõl nem lenne semi. Pang az f1 manageres piac és biztos sokakat érdekel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

jah énis ugy tudom, hogy nincs kiado :/

de ha kész lesz szerintem biztos találnak, üres az f1 manager piac

FrezeR
sajnos még kiadót sem nagyon találtak. legalábbis ezt olvastam nemrég. nem igaz, hogy senki nem lát benne fantáziát. reménykedjünk azért!

<#nemtudom> de ha egyszer elkezdtek már es ennyi idõt aldoztak rá, szerintem már csak azért is befejezik 😄

robotnyk
ha egy játék 3 éve alpha, akkor kétlem, hogy valaha is befejezik -.-
"The F1CM development team are currently working on a major game upgrade that will be used as the final alpha test platform and the Alpha Test Team Competition. General game play has been 'beefed up' for this version and as importantly the game engine race weekend has been upgraded to provide far more user inter-activity.
25 Jun 2006 by Ratko Simovic"

sztem jövöre talán megjelenik majd

webibebi
megjelenési info??

"Hey guys, sorry there hasn’t been progress news for a while, this follows extensive overhaul and major bug problems on the game. I can assure you all that we have been very busy with f1cm..."
06 Apr 2006 by Ratko Simovic

hat jah jo lenne tudni, legalabb azt megmondanak, hogy kb mikorra lesz kesz a jatek 😞

Pluskast
Azért jó lenne tudni, hogy végre mikor jelenik már meg.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az jo lenne, mert ahogy neztem a kepeket, kezd egyre jobban zavarni, hogy 2003ban kezdodik 😊

FrezeR
nekem sem tetszik a 2003-as kezdés. de az is lehet, hogy a végsõ változatban már 2005-tõl lesz. mintha olvastam volna errõl valamit ott a fórumon. majd kiderül😊 a multi tényleg jó lenne!

jah, meg arra kiváncsi vagyok nagyon, hogy lehet-e multiba nyomni majd, az nagyon jó lenne

én sem vagyok biztos benne, lehet, hogy teljesen 3d-s lesz, teged nem zavar, hogy 2003rol kell kezdeni? engem elegge zavar, hogy a regi csapatokkal, versenyzokkel stb... kell menni 😞

FrezeR
ezt sajna nem tudom 😮

lehet, hogy rosszul emlekszem, de nem azt mondtak a fejlesztok, hogy nem lesz teljesen 3d-s?

FrezeR
ok😊 egyébként nekem is tetszik. remélem a futamokat jól megoldják és lehet nézni 3d-ben is. ha már az f1 manager 2000-ben is megoldották...😊
A tartalommal biztos nem lesz gond ha jól megoldják a fejlesztést meg a többi részt.

jah igen, akkor ugyanaz

FrezeR
ja és a BAR csapat van a fókuszban végig

FrezeR
nem tudom, hogy ugyan azok-e 56 db-ot kaptam. összesen. végülis a menüt nézik benne végig fejlesztés, a "szerzõdésem", tesztnap. az elsõ futam helyszinének leirása pályatérképpel. ezek vannak neked is?

webibebi
küldenél nekem lécci képeket a játékról?

Kivancsi vagyok te is ugyanazokat a kepeket kaptad-e mint en, eltudnád küldeni az email cimemre? Egyebkent nem ertem minek a forumon kerni a kepeket, miert nem lehet feltenni az oldalra <#nemtudom>

hát a képek alapjan egesz jo lesz a jatek szerintem. Tetszik, hogy masik sorozatok is mennek hatterben pl.: cart, formula 3000. A fejlesztések is tetszenek, legalabbis az amit lattam belole az tetszik. A versenyekre vagyok kivancsi, a kepek alapjan nem nagyon vettem le, hogy milyen lesz. Szerintem megéri várni rá 😊

FrezeR
én egy hete kértem és ma jött meg 😊 kicsit gyorsabban ezek szerint! és mit szólsz hozzá?

jah, én júliusban kértem a képeket és szeptemberre megis kaptam 😊

Oldal 1 / 5Következő →