1136
-
#795 Gondolom feltették már ezerszer a kétrést, de kénytelen vagyok kérdezni, mert geci lusta vagyok olvasni... Alap gámát kell feltuningolnom most játszható verzióra. Mit kell tennem??? -
Coco #794 nem tom, én csak hallottam hogy nem volt vmi jó, bár.. -
#793 Nekem nem nagyon m1 :( Már mint nem tok jáccani neten. #767 -
#792 nagyon jól teszi!! úgyis olyan kevesen BHD-znek nálunk -
#791 Uristen Nancsika! Már te is?!?! Nem baj, így tovább!! -
#790 Jóó napot!!
Rangers lead the way!!
Gondoltam valakit érdekel :) -
#789 általában esténként szoktunk indítani ~DFH~ Servernéven -
#788 Ja, és van valahol magyar szerver? -
#787 Köszönöm! -
#786 elég az update -
#785 Egy kérdés.
Van külön patch, vagy elég, ha az update-et nyomkodom? -
#784 aki előnyt kovácsol magának a bugokból, vagyis kihasználja őket, hívják glitcher-nek. hogy mik ezek? hát ez nem publikus dolog, mindenkinek a kis titka -
#783 aki előnyt kovácsol magának a bugokból, vagyis kihasználja őket, hívják glitcher-nek. hogy mik ezek? hát ez nem publikus dolog, mindenkinek a kis titka -
#781 én játszottam vele sokat, sztem nem volt rossz! -
#780 miért kell cd key?? lehet anélkül is játszani -
#779 a glitch kb ugyanaz mint a bug -
#778 Köszi, akkor nem töltöm le -
Coco #777 Az már elég régi, nekem nem volt meg de azt mondják nem volt túl jó.... -
#776 A NovaLogoc oldalán körülnézve találtam egy Delta Force Land Warrior - Multiplayer demot. nézte már valaki? Milyen játék? -
Marcus_ #774 köszi találtam... -
Marcus_ #773 Cd key-t légyszives!!
THX -
#772 S miért van az, hogy engem viszont egyes pályákról dob ki? Tehát bármelyik pulic serverre fel tudok menni, de csak abban az esetben, ha "támogatott pálya" (bocsi, de nem tudom másképpen kifejezni) fut rajta.
Egyébként utolsó telepítésem a Te által javasolt 4 pont szerint, és azon sorrendben történt.
-
#771 néha nekem is szívózott, ha a játékon belül update-eltem, ezért a kövi sorrendet javaslom telepítésként (miután letörölted az egészet):
1.feltelepítred a játékot
2.letöltöd az update-et (bhdupd8d.exe), és a nocdpatch-et (DFBHD1.2.1.1-No-CD-Patch.zip) a dfh-squad.2ya.com címről
3. elindítod az update-et
4. bemásolod (felülírod a dfbhd.exe-t)
ennyi
-
#769 Nekem volt fent 98-on (SE), s gond nélkül ment. Viszont nálam XP-n van bibi, egyes pályák betöltése után (a pályát 2-3 mp-es megmutatása után) egyszerűen kilép a serverek listájához. :( -
talpi #768 Sziasztok!
Az egyik havernak kölcsönadtam,de nem müxik neki,99%-nál megáll az install.Neki Win 98-a van fent nekem XP.Lehet hogy ez a gáz ,vagy van valamimás ötletetek.Köszi -
#767 MI az hogy NovaWorld Statistic servers are currently disebgaged. Please try again latr? Ezt mondja és nem enged fel... Amugy elég nagy a pangés :( -
#766 Köszi megnézem:) -
Novca #764 A fórumunkban találod a DF:BHD/BHD Pinger 3.1 topikban. -
#763 Sajnos nem ez az :) akko honnan lehet +szerezni? Lécci segiccsetek mer a single már... -
#762 Faxom nem engedi letölteni mer visszautasítja a kapcsolódást a tar... -
#761 Ez az a DF BAN List Server ez az a külső pingelő?? :) -
Novca #760 Helyes!
Bejelentés! Oldalunk új helyre költözött. Mostantól itt találtok minket. -
#759 Köszu már kászülődök ugyhogy rettegjetek :):) -
Novca #758 Nem kell regisztrálnod. Alapvetöen kétféle módon juthatsz el a server-ekig:
1.) a játék azon ablakában, ahol az Accountot kellene megadni, a legalsó 'click here'-re kattintasz (ekkor elkezdi betölten, és pingelni a szerverlistát, ami elég sokáig tart)
2.) a másik (nem biztos hogy egyszerübb, de mindenképpen gyorsabb) megoldás, hogy letöltesz egy BHD Pinger nevü programot, és azzal csatlakozol a játékhoz. Ezt a programot a fórumunkról le tudod szedni.
~DFH~ Squad -
#757 Van valami magyar verzió de hüleség. Én elég ujj vagyok, még neten se tudtam jáccani mer valamit regisztrálni kell. Valaki segíthetne másolt verzióval ez hogy lehetséges? -
Novca #756 Én nem tudok róla. -
#755 Sziasztok! a Black hawk down-höz létezik magyarosítás??? -
#754 Hogy mikor lesz ujra szerver azt meg nem mondom neked :D De viszont ha lesz elég jelentkezö a kupára akkor lesz szerver ha gondolod jelentkezz te is :)
http://dfh-squad.uw.hu -
#753 Feltámadás!!! :)
Legközelebb mikor lesz server? Megszereztem a gamét dfh-ról lehuztam patch + crack. -
#752 Ezt elfelejtettem elméletileg Hétfö este 9-ig megy :D