1136
-
#751 Ja sajnos :( Egész 7végén megy egy ideiglenes ~DFH~ Server 8 emberrel aki tud jöjjön ! :) -
#750 UP!
Szegény topic nagyon sűlyed :( -
Novca #749 Indítunk ma is szervert a kupa pályáival.
~DFH~ Squad -
Novca #748 Indítunk ma este szervert. A mai hostolás elsödleges célja ismét a 2 vs. 2 TDM kupa pályáival való ismerkedés.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!
~DFH~ Squad -
#747 UP! -
#746 Hi ! Van ~DFH~-s Irc csati aki akar jöjjön !
irc.extra.hu, #~DFH~-Squad -
#745 Tegnap este rátaláltam egy magyar szerverre, de sajnos 22 óra körül le is állították. 5-6 játékos volt fent. -
Novca #744 Elöre láthatólag 8 körül indítunk szervert. A mai hostolás elsödleges célja a 2 vs. 2 TDM kupa pályáinak tesztelése, azokkal való ismerkedés.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!
~DFH~ Squad -
#743 Hali all... nyaralas utan ujra itt, reszkessenek a kutyautok, es akik a velem ellentetes csapatban jatszanak.. :) -
#742 szeptembertől indítjuk 2 vs. 2 TDM kupánkat, jelentkezés itt: dfh-squad.uw.hu -
#741 Esetleg hétfőn? :) -
Novca #740 Sajna nem hostoltunk sem tegnap sem ma. :-( -
#739 Tegnap, s ma sem talállak benneteket! :-(
-
#738 Mármint ma (szombat) este? Hány órakor, s milyen névvel indul a szerver?
A DFBHDPinger-el rá lehet keresni? -
Novca #737 Nem volt túl nagy érdeklödés, úgyhogy hamar befejeztük. Talán holnap este. -
#736 Sajnos nem talállak benneteket! :(
Milyen néven fut a szerver? -
#735 Ma este csináltunk egy szervert, aki akar és tud is azt szeretettel várjük -
Novca #734 ATT_! Sajna ICQ-t nem használok, viszont ha pontosan leírod, hogy mi is a hiba, és meddig sikerült eljutnod, akkor talán tudok segíteni.
Illetve sok segítséget találsz (többek között a játékohoz szükséges upgrade-et, no cd patch-et) honlapunkon, fórumunkban:
~DFH~ Squad -
#732 Lesz ma szerver? Olyan jó lenne kipróbálni egy hazai (kicsi Pingű) szerverrel is a játékot :) -
#730 Köszi Laza, egyenlőre ez a módszer úgy-ahogy műxik, bár így is sokszor visszadob a loginhoz. -
#729 Ma este indítunk egy szervert ami bizonytalan ideig fog menni. Mindenkit szeretettel várunk.
-
Novca #728 Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb legyen állandó 24/7-es szerverünk, ám ez technikai problémák miatt nem egyszerü feladat. Viszont mind Hardver, mind Szoftver oladalon minden szükséges eszköz rendelkezésünkre áll, úgyhogy remélhetőleg nem kell már sokat várni.
Mindenképpen jelezni fogjuk, ha beindulunk. Addig is honlapunkon, illetve fórumunkon megtalálod a legfrisseb információkat:
http://dfh-squad.uw.hu -
#727 Magyar szerver mikortol lesz allando?!
vasarnapra nagyon eltunt :) -
Novca #726 Jaja! :)
Szeva Laza itt is! ;) -
Novca #725 Jaja! :)
Szeva Laza itt is! ;) -
#724 csak nem Novca.. :)
mar talalkoztunk online celkeresztben.. :)) -
Novca #723 Örömmel írom kedves honi bajtársainknak, hogy tegnap este beindult szerverünk próbaverziója egyenlöre 16 fővel, és ha minden jól megy, egész hétvégén menni fog.
Mindenek elött, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, egyben szeretnénk megkérni Titeket, hogy látogassatok el minnél többször hozzánk a hétvége alatt, hogy letesztelhessük a szerver "munkabírását".
Bajtársi üdvözlettel:
~DFH~ Squad -
#722 na majd ma prosza -
Coco #721 :), találsz egy "find"-et a listánál, és *dfh* vagy *hun* -t beirod és biztos lesz vki :) -
#720 egyebkent ahhoz kepest, hogy neten hetvegen nyomtam eloszor, rogton magas tudomannyal megaldott mesterlovesz lett belolem.. :)
nemhiaba a kedvenem a 'tavcsovezes'.. :) -
#719 de van valami gyulekezo hely?!
mert minden listazasnal a ping alapjan listaz, igy eleg nehez megtalalni barmit (barkit) is...
nekem magyarok kellenek.. :) -
Coco #718 akkor műxik?
mi általában a krk server-en szoktunk jáccani az nagyon jó!nekünk is lesz hamarosan serverünk, addig meg mi is a külföldieken jáccunk... -
#717 nekem is WinXP Pro van, s mukszik fajan...
En az Updatet az automata updatelessel vegeztem, es ugy raktam ra a patchet..
hol vannak magyar szerverek, ahol magyar emberekkel lehet jatszani?! -
Coco #716 hat nekem csak a demoban csinalta ezt..... -
#715 Annyi a változás, hogy egy reboot és egy új játékos létrehozása után sikerült elérnem egy angol szervert, de ez egyedi eset volt, azóta sem tudtam újra felcsatlakozni (állandóan kilép az XP-be).
Esetleg töröljem az összes játékost? -
#714 Tomi, Lazahoz hasonlóan nekem is upgradet kért multiban a Novaworld.
A dfh-squad.uw.hu oldalról letöltöttem az upgradet és a noCD patchet is. Így már fel tudok jelentkezni a szerverre, letölti a szerverek listáját, viszont amint megjelenik ez a lista, utána 1 mp. múlva kilép a program a Windowsba :(
OS WinXP prof.
Más is járt így? Van rá valami megoldás? -
#713 Goddzo: A True Combat-ben van multi mód?
-
Coco #712 mukodnie kéne.... -
Coco #711 na megy?
-
Coco #710 Figyi!
Nem kell accountot csinálni meg semmi cdkeyt!
Egyszeruen rakattintasz a legalso "click here"- re amire az van irva hogy: To bypass the login, go straight to....stb szal nem kell semmilyen dolgot csinalni ott!