Delta Force: Black Hawk Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen, nem tudom felrakni a magyarosítást mert állandoan ezt írja ki:"This self-extracting executable file has been corrupted. The installation will be terminated." valaki könyörüljön meg rajtam és segítsen. Elõre is köszi.

ewuk
rakd újra az egészet, szardd le a magyarítást pakold rá a peccseket, cravkeld meg és játsz.
rossz no-cd... ^^

hiába csinálok profilt nem tudok a single playerre kattintani.please help me!!!!!!!!!!!!!!!

valaki segítsen please mert nem tudok vele gamelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem csak az update nélküli gémmel ment a magyarítás... -_-

hy.nekem nem jó a magyaritás a játékhoz.amikor belépek a játzékba nem tudok singleplayert játszani.hiába csinálok újprofilt.valaki segítsen PLEASE!!!!!!!!!!
ja a telepítési kód ez:
1.5.05 verzió---QDGF-EWW4-MX28-3HZ5-KACN
1.0.4 verzió---8WME-YF4C-45G3-LHAV-L5EE

dinomano
facca gém... az a gáz, h. 633mhz-s celerongyon nyomom; Geforce 2-ön, 16megason..midnen minimumon, és néha kegyetlenül beszaggat...amikor folyamatos, akkor latom, h. ez 1 facca gém... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ibrik
Igen.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

HI Ifjuság!
Végignyuzta valaki a kiegészítõ TEAM SABRE-t?

ja,ok.Má én se jáccok vele.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

shrek82
Nem én nyitottam, és nem is ! És már nem is jáccom vele.. Elakadtam és egyébként is jobban bejön SWAT4!! Azért figyelek, hátha mond vki vmi érdekességet, vagy vmi hasznos infót... 😊

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

ja,yo..akko meg olyannak kellett volna nyitnia,aki ír is,nem csak figyel😛.

Ibron

shrek82
csak figyeljük a topicot, hátha van vmi érdemleges esemény... 😊

hmmm..fasza ez a pontozás....hívok egy náci kódmegfejtót,hátha tudja,h mit akartok ezzel😄DDD.....mer én nem.

Ibron

shrek82
...

...

mostmá mind1...leszedtem,me szar volt,meg kellett a hely a Universityhez..thanks a nagy semmit😄D.

Ibron

nekem a short patrol pálya után(azt szerencsésen végig vittem) betölti az újabbat1introval és ha ott meghalok és kiakarok lépni a játékból,akkor egyszerûen eltûnika kép és csak újra indítással lehet megoldani a problémát.Van valakinek ötlete?Mert,ha nem,akkor valszeg leszedem,mivel haamarosan felnyomom a Universityt és ahhoz kell a hely.Meg amúgy sincs értelme,h ott legyen akkor a gépen.

Ibron

Thanks,leszedtem,betettem az elsõt az updatebe,aztán az FTP-t akartam és nemtom sehova se betenni,meg az Update exe is elromlott.Asszem jöhet az újra telepítés😄

Ibron

shrek82
Nemtom! Vhogy nekem sem mûxik az update... Elindítom, aztán egy ideig(volt, hogy 98%ig, volt,h csak 64%ig) ment, aztán megállt, és semmit sem csinált, aztán leállítottam és letöltöttem inkább az update-et innen, és kézzel feltettem!

ahamm,thank a segítséget.én is így csináltam és szerencsére sikerült átérnem a faluba.De!Updateltema játékot és hibákat írt ki,majd leírom(mer leírtam,csak nem nyomtam meg rendesen a mehet gombot és elveszett),viszont,h félbe maradt az Update,nem engdei betölten küldetés közben a mentéseimet.De miért?Telepítsem újra?

Ibron

ibrik
A Short Patrol nem az, amire te gondolsz.
Itt egy homkos (hehhe...) tengerpartra teszik ki a csapatot, ahol aláaknázott részen keresztül kell bejutni a (halász)faluba.

ibrik
Ott nekem is kellet némi menyiségû "próbautat" tennem annó...
Ha jól emlékszem, balra mentem kõcsoporttól kõcsoportig, aztán amelyiktõl a partvonallal párhuzamosan látszik a bejárat, ott egyenesen (azután, hogy kilõttem a látható ellenséget).

A multis kérdésedhez nem tudok hozzászólni, mert nem szoktam multizni, de ottvan a #1058-as hozzászólás magyar szerverekkel...

shrek82
naszóval!! Nemtudom melyik az a Short patrol nevû pálya, de asszem azon már én is túljutottam!! Úgy kezdõdik, hogy repülõvel mentek, és a tengeren már vár egy motoros csónak, és ott kell kiugrani a helikopterbõl, majd miközben mentek a partra, az iraki(vagy mittoménmilyen) partiõrség hajóiból lõnek rátok és szét kell bombázni a .50-essel? Mer ha igen, akkor én úgy csináltam, hogy próbáltam mindig olyan helyre lépni, ahol volt fû, bár nem tudom, hogy ezért, vagy csak szerencsébõl, de sikerült nem meghalnom az aknákon!

Ami a multiplayert illeti, nálam sem talált szervert, ha a sima searchre nyomok... Nyomj a join game-re, és ott felül a LAN helyett válaszd ki a "novaworld" v. "novagame" v vmi ilyesmi cuccot, aztán már tudni fogod, h mit kell tenned..Azért nem tudom leírni a továbbiakat, mert nem emléxem.. <#nemtudom>

Hy all!

Vááá,ki hitte volna,h van errõl a jáékról is topic!😄.Na,elakadtama Short patrol nevû pályán.Egy alá aknázott part és sehogy se tudok túljutni rajta.Tudnátok segíteni?Ja ésa multiplayer részbe miért nem találok szervereket?

Ibron

nincs mit.jelszó nincs, Ck-ról pedig fogalmam sincs 😊

shrek82
Köszi szépen! Jelszó nincs sehol, ugye? És a ck mit jelent a végén?

R.I.P. Server Hungary: 193.109.252.63:17479 CK=0
~DFH~ Statserver: 195.56.172.16:17479 CK=0
*3F*: 193.202.83.173:17479 CK=0
SAP Arena: 193.202.83.168:17479 CK=0
=(SOS)= Kill Zone: 152.66.252.134:17479 CK=0

shrek82
Sziasztok!

nincs kedvem most visszaolvasni, tud vki mondani mûködõ magyar szervert? thx

gumikacsa
Találtam kösz! (a #54-es hozzászólás)

Renault magnum http://kamionszim.hu

ibrik
Akkor valamit nem jól csinálsz, mert ez mind az alapjátékhoz van és JÓK!
Azért van ennyi, hogy többen is tudjanak multizni LAN-on.

gumikacsa
Köszi! Sajna egyiket sem fogadja el. (az alapjátékhoz kell.)

ibrik
AV4E-YVQE-NACM-DD3M-KBW3
ABRR-65QC-S4AQ-S2G7-CKCG
ACWY-D9VK-72CJ-5S5A-9MQU
A587-HGH6-HZ47-GNBT-HRNA
A7YL-R5SH-MY2E-4JPA-ZJB3
A2BH-77ZS-9TPT-NY43-D9QK
AX8E-93SJ-3RWE-CHK3-6XTM
A2YN-PGM3-CGDR-CBU8-D45R
A5QX-FT2B-6Y35-HZ69-TXPL
AF87-6MWH-FJ4G-33CK-LYJC

gumikacsa
Valaki segítsen ki egy CD kulcsal plíz!!!!

REALITAS
Csak a Team Sabre nincs meg😞

REALITAS
2 napja.

manoG
Hi all!
Nekem nagyon begyött,bár ez volt az lesõ DF rész amivel nyomtam. Az tetszett, hogy a sok civil közt köllött leszenni a terrorokat<#violent>
Mán leszedtem a következõt, de még nem tettem fel, talán most.
Egy jókívánság: nõjjön köröm a pöcsötökre<#taps>

nem rossz ez 😊 mióta nyomod?

REALITAS
HALOKING néven nyomom ha jönne valaki.

REALITAS
Király a játék csak kevés a server.

REALITAS

Istencsászár
valaki szedje le azt mondja milyen merha olan mint a régi akkor nempazarol rá az idõt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
2005-04-20 Delta Force: Xtreme (c) Nova Logic VENGEANCE 49x50 MB

Next PC upgrade: 2022

megköszöntem, próbálom. Egyebe iránt mi az ajánlott magyar szerverlista mai napság?

Legfölül jobb oldalon benyomod a BHDTS-t, refreshelsz egyet,search for server,és beirod a nevét(dfh,r.i.p,sap,ddt,killzone,hun),aztán ha megtalálta rákattolsz és hozzáadja a listedhez.

kérdezném tisztelettel, hogy hogyan is kell használni a DFBHD pinger nevû cuccot, kitüntetett figyelemmel éerdeklõdnék leginkább a "hogyan kell felvenni az általatok ajánlott magyar szervereket" kérdéskör irányában. köszönöm elõre is.

nm

Köszi!
' ö '