27
-
vax #27 Igazad lehet. De úgy látom tegnap illetve ma mi voltunk az "éjjeli baglyok". -
#26 király
lehet egyszer én is veszek egy nokiát
persze csak ha nem lesz több 20rókánál
egyelőre a palm m515 + motorola 260 páros jobbnak tűnik
-
#23 Azért jött, hogy lefikázza azokat a dolgokat, amiket ő nem tart lényegesnek. Persze másnak még fontos lehet (mondjuk nekem nem az), de ha neki nem, akkor az már felesleges és szar. Emléxem még anno a WAP is milyen hülyeség volt Munch kollégának... -
vax #22 Akkor mit keresel a Supergamez site-on? -
vax #21 Hát nem tudom, hogy vagy vele, de ahogy az ember "öregszik" családja van egyre kevesebb az ideje számitógéppel játszani. Talán csak akkor jön vissza amikor a gyermekét elkezdi lekötni és érdekelni ez a fajta játék. Igy egy társat találhat benne. Napközben várakozva, dugóban beállva, tömegközlekedési eszközön, hivatalokban várakozva stb. Néhány perces holt időkben szerintem kiváló szórakozás még az egyszerű kvarc játékokkal is elütni az időt. Szerintem nem minden egy játékban hogy 16 millió szinben tunduköljon 5.1-es hanggal. Persze ez sem elhanyagolható élményfokozó lehet egy játéknál. Ezért én nem nevezném ezeket a játékokat baromságoknak. Egyrészt a maiaknak az alapjait teremtették meg másrészt jó pár egyszerű kinézetű játék létezik amit szólóban és csoportosan kiválóan alkalmasak játékra.
Abban viszont egyetértek veled, hogy nagyon sok mobilos csak a telefonálás miatt tart mobil telefont. Részben másra nem akarja illetve tudja használni mivel nem akar és nem szeretne belemélyedni a készülék lelki világába. -
vax #20 Hát nem tudom, hogy vagy vele, de ahogy az ember "öregszik" családja van egyre kevesebb az ideje számitógéppel játszani. Talán csak akkor jön vissza amikor a gyermekét elkezdi lekötni és érdekelni ez a fajta játék. Igy egy társat találhat benne. Napközben várakozva, dugóban beállva, tömegközlekedési eszközön, hivatalokban várakozva stb. Néhány perces holt időkben szerintem kiváló szórakozás még az egyszerű kvarc játékokkal is elütni az időt. Szerintem nem minden egy játékban hogy 16 millió szinben tunduköljon 5.1-es hanggal. Persze ez sem elhanyagolható élményfokozó lehet egy játéknál. Ezért én nem nevezném ezeket a játékokat baromságoknak. Egyrészt a maiaknak az alapjait teremtették meg másrészt jó pár egyszerű kinézetű játék létezik amit szólóban és csoportosan kiválóan alkalmasak játékra.
Abban viszont egyetértek veled, hogy nagyon sok mobilos csak a telefonálás miatt tart mobil telefont. Részben másra nem akarja illetve tudja használni mivel nem akar és nem szeretne belemélyedni a készülék lelki világába. -
#19 Gépen se játszok, nem még majd telefonon...
Ez a telefon is a tizenéves gamelammereknek szól... -
QuakeSkull #17 A hír nem tartalmazza, de Javat is fog támogatni és lesznek hozzá ingyenes játékok, így kívánja a Nokia még barátságosabbá tenni a játékosok számára. Ezen az oldalon pedig találhattok további érdekes információkat:
http://forum.nokia.com/Nokia_Previews_N-Gage -
Gabest #14 Nem csak jövője van, hanem múltja is. A nokia már régóta játékgépet fejleszt :P -
#9 Jah erted :
Figyely dragam nem tudok most beszelni mert eppen lonek ram!!
-
#8 Mi jöhet még???:)))) -
#7 tul kicsi a képernyö
meg arra is kiváncsi lennék mennyibe fog ez kerülni
mert egy GBA 20 ezer forint -
vax #6 Kiváncsi lennék a véleményedre. -
vax #5 Miért?