Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerintem kivárok egy ilyen vasra a Dell-tõl, és ha még olcsóbbak is lesznek... erre nagyon kíváncsi leszek...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Saor Alba
ez parszt nyelven mit jelent? Video RAM memória
512 MB
Teljes grafikai memória
Kb. 2230 MB
Megjegyzés
* Teljes elérhetõ grafikai memória a grafikus memória osztályozására vonatkozik, ami a mûködés körülményeitõl, az eszköz-illesztõprogram verziójától és a rendszermemória méretétõl függ
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Most már egészen biztos hogy ez a HP lesz. Amint megvan írok véleményt róla ha gondoljátok 😊
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Ezen egy esetleges notebookhûtõ segíthet valamilyen szinten?"
Termeszetesen.
Saor Alba
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem sok támpontom van nem értek a hardwares részhez
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Konkrétan a HP Pavilion DV6-1130EH-ról lenne szó: LINK
Ahogy néztem ebben elég jó a videó kártya. Tudom hogy se ez se a proci nem mai gyerek, de én sajna nem engedhetek meg magamnak ennél jobbat. Olvastam róla tesztet és csak attól félek hogy nagyon túl fog melegedni. Ezen egy esetleges notebookhûtõ segíthet valamilyen szinten?
Ez meg zsir uj: link.
Saor Alba
Saor Alba
Jönnek a Sandy Bridge procik jövõ héttõl a laptopokba is.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
http://www.focuscamera.hu/acer_as7740g_464g64mn_lxplx02473_173_core_i5_460m_253ghz_4gb_640gb_w7hp_notebook-42483.html
(nem szúrhatok be linket még!)
vagy inkább HD5730 kéne neki?
jah és kérdeztem már de megkérdezem újra:
Nem e tudjátok h az árak mikor mozgolódnak? (úgy értem h újév elején vagy inkább a végén vagy mikor új szériák jönnek...)
nekem kb. 4-5 hónap múlva lesz rá igazán szükségem inkább várjak vele?
köszi a válaszokat elõre is!
Ugyanannál a youtube HD videónál, hasonló hardver esetén nálam a TP hangtalan, és 20 fokkal hûvõsebb a procija mint egy MacBook-é.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
amire õ használná, arra nem való
Az egy profi szoftver például fotómanipuláláshoz, amit a netbook-on remekul lehet használni 15mpx-es fotokhoz akár.
Erre való a netbook? Nem.
Megy rajta a PS használhatóan arra amire a csajnak kell? Megy.
Mi a kérdés?
pl megnézném a csajod netbookján egy 22megás psd-t párszáz layer-el hogyan viselkedne😄
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Csajom szimpla netbookján is vigan szalad a Photoshop CS2.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"MINDEN MAI JÁTÉKOT FULLON VISZ!"
Hohoho... <#vigyor>#vigyor> A GT230m... Igaz lehet, 800x600-as felbontas eseten.
A Vaio-k eleg tisztessegesen ossze vannak rakva btw, remek cuccok.
Saor Alba
De nagyon szépen köszönöm a segítséget!
? Jahogyne' mikor a hd flash video akad vele...
<#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
egy core i3 procis géppel + 3-4gb rammal simán elboldogulsz és az már 160-200 körül nagyon jót kapsz.
méghogy 500eFt? hülyeség.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
nem vagy egy kicsit he? elõször 500eFt aztán már csak 300eFt. Most akkor mi van?
És akkor... most még egy segítséget kérnék. Ugyanezekre használnám, mint amit elõzõleg leírtam, de árban viszont alább mennék... Olyan 300 körüli gépet ha tudnátok ajánlani, ami megfelelõ lenne mindehhez. Köszi elõre.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen laptopot vegyek?
Mindenképpen Dell-re gondoltam, de innentõl kezdve nem igazán tudom eldönteni melyik gép lenne a legmegfelelõbb.
Elsõsorban munkára használnám, azon belül nagyigényû grafikai és fotószerkesztõ programokhoz (photoshop, illustrator, indesign, coreldraw, dreamweawer, lightroom, after effects stb.) és különbözõ videószerkesztõ és 3d programokhoz.
Ezenkívül játékra is használnám...
Árban nem igen szeretnék 450-500 fölé menni.
Kérlek segítsen egy jobban hozzáértõ, milyen laptop lenne az ideális ezekhez a cuccokhoz, ami simán viszi mindezt.
Köszönöm elõre a válaszokat.