Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Ezt úgy kell elképzelni, h le van zárva, mint a bicikli? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Valami nyomkövetõ cuccnak szerintem is több értelme lenne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

passatgt
aki akarja az a számzárasat és a kulcsosat is 4 másodperc alatt kinyitja kb, de simná elvágom a drótot aztán volt laptop nincs laptop, szerintem felesleges😄

Higany
Sziasztok! Tudom, hogy annyira nem illik ide a kérdésem, de hátha tudtok segíteni. Nmrég vettem egy Lenovo G565-ös notit. Akarok venni hozzá Kensington zárat. Érdemes-e venni és ha igen, akkor számzárasat vagy kulcsosat? Köszi! Üdv!

Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az elsõ noti AMD Brazos platformal. Már nagyon várom egy ilyen gép teszt. Remélem már gyártósoron vannak 😄
Szerintem kivárok egy ilyen vasra a Dell-tõl, és ha még olcsóbbak is lesznek... erre nagyon kíváncsi leszek...

Szerintem olcsóbban kijössz, ha feltöltöd.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

passatgt
senki nem mondta, hogy ott nincs😊

passatgt
"Akkumulátor élettartama (óra) 3"

tehát 3 óra használat után vehetek egy új akksit?😄

Lacee86
De hát ez nVidiánál is van TurboCache néven, nem? Vagy az más?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Solten
A VGA rendelkezik sajat "fedelzeti" memoriaval -> 512MB. Nos, ez most ha kulonbozo grafikai feladatok eseten nem bizonyul elegsegesnek, a grafikus processzor kepes "lecsippenteni" a rendszermemoriabol. Az ATI a "HyperMemory" fantazianevet adta ennek a ficsornek.

Saor Alba

Errõl mit gondoltok?: Sony

ez parszt nyelven mit jelent? Video RAM memória
512 MB
Teljes grafikai memória
Kb. 2230 MB
Megjegyzés
* Teljes elérhetõ grafikai memória a grafikus memória osztályozására vonatkozik, ami a mûködés körülményeitõl, az eszköz-illesztõprogram verziójától és a rendszermemória méretétõl függ

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kösz az eddigi segítséget <#vigyor0>
Most már egészen biztos hogy ez a HP lesz. Amint megvan írok véleményt róla ha gondoljátok 😊

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Solten
Na, ez egesz jo.

"Ezen egy esetleges notebookhûtõ segíthet valamilyen szinten?"

Termeszetesen.

Saor Alba

Blasta
A szemetet ne vigye ki ennyiért? 😄DD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Promi
Erre inkább inteles asztali gép lenne megfelelõ.
Higany
Ennyibõl nehéz lesz!

Laptopot szeretnék venni kb 150 körül van rá keret, 3d, re video és kép szerkesztésre használnám eslõ sorba, tudtok ajánlani esetleg valamit? 😊

nem sok támpontom van nem értek a hardwares részhez

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Idõközben utánajártam kicsit a dolgoknak és találtam egy viszonylag jó gépet ami még beleférne a keretbe de csak nagyon szûkösen, ám legalább új lesz a gép 2 év garanciával..
Konkrétan a HP Pavilion DV6-1130EH-ról lenne szó: LINK
Ahogy néztem ebben elég jó a videó kártya. Tudom hogy se ez se a proci nem mai gyerek, de én sajna nem engedhetek meg magamnak ennél jobbat. Olvastam róla tesztet és csak attól félek hogy nagyon túl fog melegedni. Ezen egy esetleges notebookhûtõ segíthet valamilyen szinten?

nem az a lenyeg hogy mennyi a proci homerseklete, hanem hogy gyakorlatilag nem hallog a hutes hangjat szinte sosem.
Értem hogy új, de nekem a nagyon max az 150K lenne ezért gondoltam inkább erre mert azért jobb mint amit 150ért újonnan kapok.

köszi a választ! nah arra a procira kíváncsi leszek 😊
Solten
"Nem oly reg" valami csoda folytan meg 200 korul dobaltak a HD 5650-el szerelt Vaio-kat, erdemesebb lenne egy olyanra beruhaznod szvsz.

Ez meg zsir uj: link.

Saor Alba

Solten
Ez nagyszeru hogy a csajod vigan elvan egy 5 eves programmal, nem az volt a kerdes hogy "megy". Megy a Need for speed is 640x480 /15 fps-el... A teljeserteku, gyors hasznalatrol van szo, a Photoshop egy komolyabb 2 magos gepet is megizzaszt nemhogy a harmatgyenge atomot a fingnyi 1GB ramjaval. Megy a CS4 is, akinek van 400 kilo turelme es szeretni szivatni magat, vigan tudja hasznalni... 😊

Saor Alba

franc0
Ha csak 4-5 hónap múlva kell, természetesen érdemes várni. Na nem az árak miatt, hanem mert ugyanazért a pénzért jobb gépet fogsz kapni.
Jönnek a Sandy Bridge procik jövõ héttõl a laptopokba is.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

egy ilyen gép elvinné szerintetek a starcraft 2-t ultra grafon??

http://www.focuscamera.hu/acer_as7740g_464g64mn_lxplx02473_173_core_i5_460m_253ghz_4gb_640gb_w7hp_notebook-42483.html
(nem szúrhatok be linket még!)

vagy inkább HD5730 kéne neki?

jah és kérdeztem már de megkérdezem újra:
Nem e tudjátok h az árak mikor mozgolódnak? (úgy értem h újév elején vagy inkább a végén vagy mikor új szériák jönnek...)
nekem kb. 4-5 hónap múlva lesz rá igazán szükségem inkább várjak vele?

köszi a válaszokat elõre is!
franc0
Azért az Apple hûtését ne állítsuk be elitnek, mert nem az. Nem is lehet, mivel feláldozták a jó hûtést a design oltárán. Persze biztos jobb, mint egy átlag konzumer gépé, de egy ThinkPad-hez képest sehol sincs.
Ugyanannál a youtube HD videónál, hasonló hardver esetén nálam a TP hangtalan, és 20 fokkal hûvõsebb a procija mint egy MacBook-é.

Nézd nekem nem az a lényeg hogy minden játékot fullon vigyen a gép. Tisztában vagyok vele hogy a laptop nem játékra való. Nekem ha már egy NFS Shift-et meg egy DiRT 2-t közepes felbontáson visz natív felbontásban azzal bõven megelégszek. Arra meg szerintem jó és ha igaz amit a minõségükrõl mondtál akkor ez lesz a befutó nekem.

passatgt
személy szerint én azért nem szenvednék vele😄

Blasta
Ja az nem is kerdes, persze, hogy nem, csak Solten irta lentebb, hogy ps + netbook: "jahogyne".

passatgt
" azon belül nagyigényû grafikai és fotószerkesztõ programokhoz (photoshop, illustrator, indesign, coreldraw, dreamweawer, lightroom, after effects stb.) "

amire õ használná, arra nem való

Blasta
Miaz, hogy nem ott kezdodik???
Az egy profi szoftver például fotómanipuláláshoz, amit a netbook-on remekul lehet használni 15mpx-es fotokhoz akár.

Erre való a netbook? Nem.
Megy rajta a PS használhatóan arra amire a csajnak kell? Megy.
Mi a kérdés?

passatgt
ja, de photoshop nem ott kezdõdik, hogy egy 800x600-as képet átméretezünk 640x480-ra😊

pl megnézném a csajod netbookján egy 22megás psd-t párszáz layer-el hogyan viselkedne😄

ha akksiról megy akkor akad vele, viszont hálózati töltõvel simán vitte.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Blasta
Mi a baj?
Csajom szimpla netbookján is vigan szalad a Photoshop CS2.

Az a baj hogy a PCs laptopok hulye modon alulrol vagy esetleg meg oldalrol szivjak be a levegot es oldalra nyomjak ki. Nemtom, az Applen kivul csinal-e meg valamelyik gyarto olyan hutest ami a billentyuzetbol sziv es hatra a monitor fele viszi ki. Ja es hangtalan. 😊
kem001
Sziasztok Ezta gépet néztem ki minap, kérdés mennyire érdemes megvenni? Vagy tudtok jobbat ilyen áron?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

legyen 200e és még mindig DELL

Kösz a választ 😊

passatgt
a hp nem új

Solten
Hello.

"MINDEN MAI JÁTÉKOT FULLON VISZ!"

Hohoho... <#vigyor> A GT230m... Igaz lehet, 800x600-as felbontas eseten.

A Vaio-k eleg tisztessegesen ossze vannak rakva btw, remek cuccok.

Saor Alba

Bocsi a kavarásért, de most közöltek velem valamit, ami most anyagilag le fog húzni, ezért le kell faragnom a laptop árából, nem költhetek rá annyit, amennyit eredetileg terveztem... : /
De nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Solten
"photoshopot próbáltam egy NETbookon! amibe 1.6 atom proci meg 1gb ram volt. simán ment vele!!!"

? Jahogyne' mikor a hd flash video akad vele...

<#rolleyes>

Saor Alba

Solten
Egykilos netbookot cipelni egesz nap is pain in the ass tud lenni... <#alien>

Saor Alba

franc0
Na mizu, elúszott a tippmix?
link1
link2

photoshopot próbáltam egy NETbookon! amibe 1.6 atom proci meg 1gb ram volt. simán ment vele!!!
egy core i3 procis géppel + 3-4gb rammal simán elboldogulsz és az már 160-200 körül nagyon jót kapsz.
méghogy 500eFt? hülyeség.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

És akkor... most még egy uccsó segítség, mert ugyanarra használnám mint... de már csak 100eFt van rá! estébé

nem vagy egy kicsit he? elõször 500eFt aztán már csak 300eFt. Most akkor mi van?

Köszönöm a válaszokat.
És akkor... most még egy segítséget kérnék. Ugyanezekre használnám, mint amit elõzõleg leírtam, de árban viszont alább mennék... Olyan 300 körüli gépet ha tudnátok ajánlani, ami megfelelõ lenne mindehhez. Köszi elõre.
franc0
Neked egy 15 colos MacBook Pro lenne a legjobb.

Szerintem EZZEL elég szépen el lennél, de ha kicsit több kell akkor EZT nézd meg

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen laptopot vegyek?
Mindenképpen Dell-re gondoltam, de innentõl kezdve nem igazán tudom eldönteni melyik gép lenne a legmegfelelõbb.
Elsõsorban munkára használnám, azon belül nagyigényû grafikai és fotószerkesztõ programokhoz (photoshop, illustrator, indesign, coreldraw, dreamweawer, lightroom, after effects stb.) és különbözõ videószerkesztõ és 3d programokhoz.
Ezenkívül játékra is használnám...
Árban nem igen szeretnék 450-500 fölé menni.
Kérlek segítsen egy jobban hozzáértõ, milyen laptop lenne az ideális ezekhez a cuccokhoz, ami simán viszi mindezt.
Köszönöm elõre a válaszokat.