16455
  • harlond
    kicsit elkallódott, és sztem már senki sem veszi észre :) meg egyre sürgősebb lenne ugyhogy ujra bemásolom, remélem nem köveztek meg érte :D

tudnatok nekem egy laptopot ajanlani? 15"os, amire kellene: net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido. de ez annyira nem fontos. persze jobb lenne minnel olcsobban :)
    elore is koszi!!
  • FGB
    páromnak ugyan ilyenje van immár 3,5-4 éve, egyszer kellett tavaly ősszel szervizbe küldeni (mivel nem volt garis így helyi laptop szervizbe adtuk be, 10e volt a javítás), a feszültség szabályozója tönkre ment. Az akksi elég jól bírja még mindig 1,5-2 óra.
    Én a CPU-t kicseréltem neki egy T5550-re, most W7 van rajta és vígan muzsikál vele igaz VGA-hoz nem az igazi a driver.
    Párom nagyon szereti a notit és vigyázz is rá, nem bántuk meg a vételét, bár a HD videot elfelejtheted 720p felbontás eléggé szaggat, ahhoz kevés az X1100.
  • Yoda001
    Asus X51RL: Intel Core 2 Duo T2370 (1,73GHz) 1M Cache 533MHz FSB, 2gb ram, ATi X1100 integrált, 160gb wincsi, 2 óra akksi, gari már nincs, két éves karcmentes laptop... csak net (youtube is, hd videó lejátszás), filmre kellene. megéri egy ilyet beszerezni manapság? ha valami gebasz lesz vele hova viszem majd?
  • V43 1105
    :DD
  • KaBuTo666
    Akkor bántsd a robotomat.
  • V43 1105
    Őt nem bántom, te kis pitvar ~_~
  • KaBuTo666
    DannyL-nek mar nem mersz válaszolni, mi ? :D:D
  • V43 1105
    Na te csak csitt csak 2500k xDD
  • KaBuTo666
    Feltölteném youtubra!
  • DannyL
    Nézném!
  • V43 1105
    Dugnám :|
  • FGB
    Llano APU-val érkezik a HP Pavilion dv6z Quad Edition

• V43 1105
    Mint kettőben ugyanannyi a memória, az Acerben kicsit erősebb a videókártya. A garanciáztatás, szervizelés pedig 5/5 ! :)
  • kn00bis
    Játék nem szempont szóval a videokártya nem túl lényeges, a sok memória viszont jól jön.
  • Terence007
    Gyengébb a grafikus kártyája.
    Viszont ha az Acerhez is rendelsz 2 év gari kiterjesztést (Dellnek eleve 3) akkor már a Dell fölött vagy árban. Plusz abban több a RAM és megbízhatóbb márka is elvileg. Mondjuk nem tudom az Acer mennyire megbízható, de a szervizét kiemelném. Bátyám most gariztatta a laptopját és minden nagyon gyorsan és flottul ment (leejtette a laptopot és szétvált kicsit a teteje, azt cserélték ki). Attól függ mire kell, ha pl. játszani nem akarsz komolyabb játékokkal vagy amihez erősebb vidkari kell akkor még meggondolandó lehet a Dell is.
  • kn00bis
    Köszi a választ!
    A dell-el amit linkeltem egyébként mi a probléma? Az árán kívül?
  • DannyL
    Bizony!
  • V43 1105
    Ezzel jobban jársz szerintem és olcsóbb is
  • kn00bis
    Erről mi a véleményetek?
  • harlond
    Sziasztok!
    sajna elozo gepem videokartyaja feladta magat..
    tudnatok nekem egy laptopot ajanlani? 15"os, amire kellene: net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido. de ez annyira nem fontos. persze jobb lenne minnel olcsobban :)
    elore is koszi!!
  • V43 1105
    Most látom, igen igen, ez frankó lesz :)
  • Narxis
    Acer szakik ezt ajánlották ezen az árkategórián: Link

Rákeresve a VGA-ra tényleg jobb és Sandy Bridges CPU.
  • V43 1105
    Ez esetleg?
  • Narxis
    Vélemény?

Igen, Acer, fúj stb. :D Engem az ár/érték arány érdekelne. Elég jó vas ennyi pénzért, 130-150 ezernél többet pedig úgy se áldoznék laptopra.
  • franc0
    HP Renew
  • Solten
    Gariba visszavitt cucc - helyrepofozva, ujraertekesitve. Na most ne feltetlen agyonhasznaltra gondolj, anno pl. b.no uj Pavilionjaban alapbol sz@r volt az IGP, visszavittem cserere. Gondolom helyrepofoztak es eladtak "renew"-kent.
  • kn00bis
    ez mit jelent: "...a HP Renew Program keretében, a Hewlett Packard Company által hivatalosan újraértékesített "újszerû" termék..."?
  • franc0
    Én ezt venném.
    Jó, mondjuk ez nem középkategória, hanem abszolút felső.
  • kn00bis
    max. 180-200e HUF :)
  • V43 1105
    Mennyit szánnál rá.. ? :P
  • kn00bis
    Sziasztok!

Olyan laptopot keresek ami egy erősebb processzorral és 4 GB memóriával rendelkezik, a videokártya/3D-s teljesítmény nem fontos főleg munkához kell. A processzor teljesítménye azért lenne fontos, mert olyan progikat használok amik elég sokat számolgatnak és jó lenne, ha minél gyorsabban haladna vele a noti is ha épp nem érem el az asztali gépet. Nem kell, hogy a legújabb legerősebb legyen sőt igazából egy ilyen középkategóriás gépre gondoltam, mivel videokártya úgy se szempont, csak a processzor legyen azért normális benne :D
    Köszi az ötleteket! :))
  • Lacee86
    HP, Toshiba meg még esetleg Lenovo, én ezekben gondolkoznék márkailag.
  • Lacee86
    Ez már túl drága lenne nekem, meg amúgy sem mérvadó annyira a játék, bár ha már vennék notit, azért olyat vennék, aminek van vmi értékelhető 3D teljesítménye is, tehát ilyen GMA4500-at kerülnék.
  • Balee 007
    Az 5750esnek újabb a processzora mert az már a Sandy Bridge platform. Én azt választanám.
  • CharrDen
    Sziasztok!
    Nemrég ajánlottatok nekem egy notebookot, de nézegettem utána is a topicot. Láttam egy másikat, lényegében én csak a processzort láttam eltérőnek. Melyik jobb? az 5742 processzora a fejléci sorrend szerint jobb, többi hasonlónak tűnik. Mit gondoltok?
  • DannyL
    Ez tényleg karaj ennyiért!
  • hykao #12575
    Ha a HP szimpatikusabb, akkor ezt válaszd: KATT. A videokártyája sokkal erősebb a szóban forgó ACER-énél, tehát játékra még alkalmasabb.
  • Nardon
    szerintem ezt ugy lehetne jol jellemezni, hogy olcsó/erős/minőségi
    most válassz ebből kettőt :D

amúgy az acer minősége azért nem egy toptop, van ott bőven kopogós és nyekergő-nyikorgó hajlongó műanyag bőven. a timelinex szériát leszámítva én pl rosszul vagyok az acerek fedlapborításától.
  • Lacee86
    Hát azt szeretném, h tudjon is vmit a kicsike, megbízható legyen, nézzen is ki jól, és persze hosszú távra terveznék vele. :) Mint a nő. :D
    Nem aktuális még a notivásárlás, pusztán érdeklődöm. Ja, és én ebben a 140 vagy nagyon max. 150 e Ft-os árkategóriában gondolkozom.
  • DannyL
    A HP nyilván "csinosabb", meg szebb. De teljesítményt akarsz vagy ékszeres dobozt? :) Nincs semmi gond az ACER minőségével.