Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nézõ pont kérdése, a jelenlegi AMD-k olcsóbbak, az intel erõsebb, ugyanakkor a most megjelenõk közük inkább AMD.
Az hogy kicsivel gyengébbek az AMD-k még nem jelentik azt, hogy nem teljesítik maradéktalanul a feladatokat, amikre használnátok 😊
Én most kivárok egy AMD Bulldozer HP vagy DELL-re, ha minden igaz év közepére meg is jelennek addig ráérek nekem nem sürgõs a lapos csere

Klon
köszi! nem sürgõs, várunk. 😊
amúgy inkább intel, vagy amd ?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Solten
😉

Saor Alba

mhhh Nagyon szépen köszönöm 😉

Solten
Hi.: link1, link2, link3.

Mondjuk kijelentesed nem egeszen pontos, hiszen pl. az 5470 is DX11 ficsorrel van ellatva 😊

Saor Alba

Solten
Szvsz az a Lenovo messze jobban futtatna a jatekokat a kisebb nativ felbontas miatt.

Saor Alba

Sziasztok!
Laptop ot szeretnék vásárolni viszont akárhogy nézem azok amelyikeknek DirectX11 es videókártya van beépítve azok 200k felett kezdõdnek... Csak én nézem rossz helyen vagy tényleg így van? Nem sokat játszok de azért nem ártana ha az a pár játékom ami megvan elfutna rajta értem ezen pl a Modern Warfare 2 ill Bad Company 2 játékokat. Tudnátok ugy kb megsaccolni ehez tényleg ilyen árban vannak a laptopok vagy csak én vagyok a suta és nem találok nomrális áron?

Solten
Udv.: #11693. Ha "surgos": link.

Saor Alba

szerintem várjatok kicsit, nem sokára jönnek a 15"-os Brazos-ok, MSI CR650 január 15.-én jelenik meg, nem hinném hogy nagyon drága lesz.

Klon
sziasztok!
asszonyomnak kéne egy laptop, de nem tudok segíteni benne, mert nem vagyok otthon a laptopokban.
leginkább netezésre, és irodai programok (word, excell stb) használatára kellene. egy kikötés van, az a képernyõ. nem lehet kevesebb 15" nál.
ja, és wifi és kell bele.
tudnátok ajánlani ilyet? Minnél megbízhatóbb annál jobb, de az ára se legyen sok.
op. rendszer nem fontos, azt már vágom.
ára max 100e.
köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Solten
"A koreai vállalat gépe legvastagabb pontján 16,2 milliméter csupán, az Apple MacBook Air 13" verziója ennél 1 milliméterrel dundibb. A Samsung gép tömege is kisebb a MacBook Airnél, bár a különbség elhanyagolható, 5 gramm mindössze."

El kene olvasni a cikket... 😉

Saor Alba

Solten
Higany
Ilyent vettem kb. egy hónapja! Csak ajánlani tudom! Ennyiért meg fõleg!

mafiahq
150e ft-ig milyen laptopot ajánlatok ami megbízható fõleg irodai munkákra, netezésre, de azért ne integrált intel videokártya legyen benne, hanem olyan ami stabilan alkalmas alap grafikai programok futattására is.
Konkrétan ezt néztem: Lenovo IdeaPa G565A Vélemények??

A videókari miatt megérné a kisebb proci és a kisebb kijelzõ? vagy a márka miatt?
az 5650-nél a 5730 csak egy picivel jobb nem?

megnyugodtam akkor ha nem dolgozik vele együtt.. 😊
passatgt
1 grammal könnyebb, vastagságra egyforma nem?
amúgy ebbe sokkal erõsebb hw van, kíváncsi leszek majd valami tesztre, mennyire megleszik stb

Solten
Szuperkönnyû és ultravékony laptop a Samsungtól

"Valószínûleg a 13 hüvelykes MacBook Air mûszaki paramétereivel keltek és feküdtek a Samsung tervezõmérnökei, de végül sikerült a bravúr és az Apple gépénél vékonyabbra tudták "lapítani" a 9 Series laptopot."

Saor Alba

Solten
Hi. Esetleg: link.

"jah és az érdekelne még h az új proci a meglévõ videó karit segítené vagy csak egyedül mûködne?"

Ha a Sandy-re gondolsz, 100% hogy nem dolgozik egyutt Nvidia ill. Ati VGA-kkal... 😊

Saor Alba

PLZ help! Úgy alakult h mégis most kell vennem laptopot 240k a plafon!

http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=34804

ezt néztem ki ennél tudtok jobbat? a lényeg a játék lenne! (StarCraft 2 Full-on)
A Sandy-s procikat így nem tudom megvárni szerintetek lejjebb menne mindenek az ára?
jah és az érdekelne még h az új proci a meglévõ videó karit segítené vagy csak egyedül mûködne? (csak h tisztán lássam a helyzetet)
köszi elõre is!
mikor jönnenk piacra a Sandy Bridges procival felszerelt laptopok?
Router-bõl a Linksys és a D-Link szvsz a legjobb vétel, esetleg TP-Link!

az SMC abszolút a belépõ kategória!
Wireless rourerre gondoltam
Köszönöm a válaszokat!
És esetleg van valami márka, mi már bevált sokaknak megbízható és ajánlják?
passatgt
de õ most vette, gondolom akkor nem valami régi szar😄

Higany
Jah és tudok olyant mutatni, mert kb. egy hónapja passzoltam el egy olyant, mert alapból nem volt benne, csak pcmcia-os bõvítésre volt lehetõség. <#taps>

Higany
Ki tudja, akár tönkre is mehet benne és akkor volt-nincs! <#zavart1>

passatgt
mutass egy notebookot, amiben nincs wifi😄

Higany
Router/switch és sok kábel vagy ha kényelmesebb megoldást akarsz, akkor vezeték nélküli router+ valami wlan-os cucc a számítógépedbe, feltéve, hogy a notiban beépített vevõ.

Helló!
Van otthon egy PC-nk, ami csatlakozik a netre, és most vettünk egy notebookot. Ezt mivel tudom a legegyszerûbben, legolcsóbban rákötni a már meglévõ netre, vezeték nélküli kapcsolattal??
Hellosztok
valahogy sejtettem hogy még várnom kell egy kis idõt a laptop vásárlással. Most találtam egy szerintem best buy-t egy packard bell személyében: link
Magáról a márkáról mi a véleményetek? Minõség és megbízhatóság szempontjából jók?
Ha az akkor valószínû inkább ez lesz mert azért mégis csak 20k-val olcsóbb mint a HP és teljesítményre meg majdnem ugyanazt hozza.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

akkor itt a sandy bridge-es proci letiltja ha valami illegálisat (vagy akármit) akarnánk sokszorosítani??? 😮

és amúgy ezt a beépített grafikus gyosítás (a prociban) ki lehet használni úgy is h mellette megy egy rendes VGA is? ergo azt gyorsítja/segíti?

hát ahogy nézem a 3D Mark eredményeket nem hiszem, hogy az a +92 pont megérne 528$-t.

#11669: a hardveres védelem feltörésél az a baj, hogy azt nem fogja megoldani minden mezei user, én nem értek hozzá de nem fogok rá pénzt áldozni, hogy feltörjék nekem a védelmet. akkor inkább veszek egy olyan notit, amiben AMD muzsikál, amiket olvasgatok róluk egyre jobban arra hajlok, hogy AMD Liano-s legyen a következõ notim.

Sir Quno Jedi
asszongya: "feltörhetetlen hardvervédelemet " na, az az, ami nem létezik!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Solten
Omg, tenyleg... Biztos aranyat is tartalmaz vagy ilyesmi... <#alien>

Saor Alba

Wow, nem nagy kicsit a lépcsõ árban az elsõ kettõ között? 😊

Solten
Hehh, errol az inteles-masolasvedelemrol gozom se volt... 😊)

Hardveres video-másolatvédelmet nyújt az Intel új processzora

Viszont "haladasnak" nevezheto hogy a desktoppal ellentetben, egyik mobil Sandy Bridge verziobol se hereli ki a Hyper-Threadinget az Intel...:

Saor Alba

Hát akkor megvárom a LIano-kat. 😄

Solten
Ha teljesitmenyt varsz, meg kell varnod a Lliano-t, a Zacate a CULV-ok ellen megy, az Ontario meg az Atom-ot nyugdijaztatja:

“Zacate” (18W max)

AMD E-350 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (dual-core CPU at 1.6GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz) (NOTE: SIMD = 80x total Vision Engine nanocores for parallel computer capability and graphics)
AMD E-240 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (single-core CPU at 1.5GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz)

“Ontario” (9W max)

AMD C-50 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (dual-core CPU at 1.0GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz)
AMD C-30 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (single-core CPU at 1.2GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz)

Saor Alba

azért remélem lesznek erõsebb procik is ahogy néztem az E-350 az SU9300 teljesítményének felel meg, ha hiszünk a Cinebench R10 pontozásának (notebookcheck.net), akkor a P320-as 58%-át nyújtja teljesítményben. Intel új processzorai számomra meg felejtõs lesz a hardveres másolás védelem miatt.

Solten
5 oran keresztul siman mukodik egy optimusos gep is. Megfeleo akkuval nem lehetetlen a 10 ora (E-350 18W TDP). Meglatjuk... 😊

Saor Alba

Lacee86
"A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetõvé tehet." Akkor ezt nyugodtan megfelezhetjük gondolom. <#alien> De azért 5 óra se rossz. Biztos jó cucc, de külsõre nem tetszik annyira.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Solten
A HP elenjar az AMD-s termekek eseten, a Brazos-cuccuk (Pavilion dm1) Jan. 9-en jelenik meg:

"A Brazos platformos gépben a kétmagos, 1,6 GHz-es E-350 APU dolgozik, ami egy DirectX 11-et és WebGL-t támogató Radeon HD 6310-es IGP-t rejt. Emellett 750 GB-os merevlemezt, 3 GB memóriát, Dolby Advanced Audio hangrendszert és Wi-Fi kártyát is kapott, továbbá opcionálisan GPS-szel is ellátható. A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetõvé tehet."

(PH!)

Saor Alba

Higany
Veszek is egyet jövõ héten a Lenovo notimhoz.

Lacee86
Oh, értem. 😊

Higany
Köszi mindenkinek az infókat!

Solten

Saor Alba

Lapotokon van neki hely, abba kell belerakni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee86
És akkor van egy vmi heveder, ami rá van téve a laptopra, hogy átfogja az egészet, és az van lezárva? Mondjuk nem rossz, bár picit túlzásnak érzem. 😊

Solten
Erdemes szvsz, mert kituno vedelem az un "besurranasos tolvajlas" ellen (otthagyod a koliszobaban, stb), es nem mindeni jarkal 40-50 cm-es drotvagoval 😊 Szamzaras annyiban jobb hogy nem hagyod el a kulcsat... 😄

Saor Alba

passatgt
aha😊