Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy kicsivel gyengébbek az AMD-k még nem jelentik azt, hogy nem teljesítik maradéktalanul a feladatokat, amikre használnátok 😊
Én most kivárok egy AMD Bulldozer HP vagy DELL-re, ha minden igaz év közepére meg is jelennek addig ráérek nekem nem sürgõs a lapos csere
amúgy inkább intel, vagy amd ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Laptop ot szeretnék vásárolni viszont akárhogy nézem azok amelyikeknek DirectX11 es videókártya van beépítve azok 200k felett kezdõdnek... Csak én nézem rossz helyen vagy tényleg így van? Nem sokat játszok de azért nem ártana ha az a pár játékom ami megvan elfutna rajta értem ezen pl a Modern Warfare 2 ill Bad Company 2 játékokat. Tudnátok ugy kb megsaccolni ehez tényleg ilyen árban vannak a laptopok vagy csak én vagyok a suta és nem találok nomrális áron?
Saor Alba
asszonyomnak kéne egy laptop, de nem tudok segíteni benne, mert nem vagyok otthon a laptopokban.
leginkább netezésre, és irodai programok (word, excell stb) használatára kellene. egy kikötés van, az a képernyõ. nem lehet kevesebb 15" nál.
ja, és wifi és kell bele.
tudnátok ajánlani ilyet? Minnél megbízhatóbb annál jobb, de az ára se legyen sok.
op. rendszer nem fontos, azt már vágom.
ára max 100e.
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
El kene olvasni a cikket... 😉
Saor Alba
Konkrétan ezt néztem: Lenovo IdeaPa G565A Vélemények??
az 5650-nél a 5730 csak egy picivel jobb nem?
megnyugodtam akkor ha nem dolgozik vele együtt.. 😊
amúgy ebbe sokkal erõsebb hw van, kíváncsi leszek majd valami tesztre, mennyire megleszik stb
"Valószínûleg a 13 hüvelykes MacBook Air mûszaki paramétereivel keltek és feküdtek a Samsung tervezõmérnökei, de végül sikerült a bravúr és az Apple gépénél vékonyabbra tudták "lapítani" a 9 Series laptopot."

Saor Alba
"jah és az érdekelne még h az új proci a meglévõ videó karit segítené vagy csak egyedül mûködne?"
Ha a Sandy-re gondolsz, 100% hogy nem dolgozik egyutt Nvidia ill. Ati VGA-kkal... 😊
Saor Alba
http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=34804
ezt néztem ki ennél tudtok jobbat? a lényeg a játék lenne! (StarCraft 2 Full-on)
A Sandy-s procikat így nem tudom megvárni szerintetek lejjebb menne mindenek az ára?
jah és az érdekelne még h az új proci a meglévõ videó karit segítené vagy csak egyedül mûködne? (csak h tisztán lássam a helyzetet)
köszi elõre is!
az SMC abszolút a belépõ kategória!
És esetleg van valami márka, mi már bevált sokaknak megbízható és ajánlják?
Van otthon egy PC-nk, ami csatlakozik a netre, és most vettünk egy notebookot. Ezt mivel tudom a legegyszerûbben, legolcsóbban rákötni a már meglévõ netre, vezeték nélküli kapcsolattal??
valahogy sejtettem hogy még várnom kell egy kis idõt a laptop vásárlással. Most találtam egy szerintem best buy-t egy packard bell személyében: link
Magáról a márkáról mi a véleményetek? Minõség és megbízhatóság szempontjából jók?
Ha az akkor valószínû inkább ez lesz mert azért mégis csak 20k-val olcsóbb mint a HP és teljesítményre meg majdnem ugyanazt hozza.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
és amúgy ezt a beépített grafikus gyosítás (a prociban) ki lehet használni úgy is h mellette megy egy rendes VGA is? ergo azt gyorsítja/segíti?
#11669: a hardveres védelem feltörésél az a baj, hogy azt nem fogja megoldani minden mezei user, én nem értek hozzá de nem fogok rá pénzt áldozni, hogy feltörjék nekem a védelmet. akkor inkább veszek egy olyan notit, amiben AMD muzsikál, amiket olvasgatok róluk egyre jobban arra hajlok, hogy AMD Liano-s legyen a következõ notim.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hardveres video-másolatvédelmet nyújt az Intel új processzora
Viszont "haladasnak" nevezheto hogy a desktoppal ellentetben, egyik mobil Sandy Bridge verziobol se hereli ki a Hyper-Threadinget az Intel...:
Saor Alba
“Zacate” (18W max)
AMD E-350 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (dual-core CPU at 1.6GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz) (NOTE: SIMD = 80x total Vision Engine nanocores for parallel computer capability and graphics)
AMD E-240 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (single-core CPU at 1.5GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz)
“Ontario” (9W max)
AMD C-50 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (dual-core CPU at 1.0GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz)
AMD C-30 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (single-core CPU at 1.2GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz)
Saor Alba
Saor Alba
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"A Brazos platformos gépben a kétmagos, 1,6 GHz-es E-350 APU dolgozik, ami egy DirectX 11-et és WebGL-t támogató Radeon HD 6310-es IGP-t rejt. Emellett 750 GB-os merevlemezt, 3 GB memóriát, Dolby Advanced Audio hangrendszert és Wi-Fi kártyát is kapott, továbbá opcionálisan GPS-szel is ellátható. A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetõvé tehet."
(PH!)
Saor Alba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Saor Alba