16455
-
Play4Real #12651 130 ra dobj rá még 6 ezret és tudsz olyan acer-t venni ami a mai játékoknak is megfelel..i3,4giga ram, gt540 -
HUmanHunter #12650 az újabbakkal PC n tudok játszani, ezért jah kb annyi évesekkel. -
#12649 Egyetem a legjobb alkalom a retro gamingre :) -
Inquisitor #12648 Konkrétan mivel játszanál, mert ezekkel az integrált cuccokkal (HD4xxx vagy az i3 beépítettje) 3-4 évnél újabb játékokkal nem nagyon fogsz. Mondjuk ilyen árkategóriában elég reménytelen ... -
HUmanHunter #12647 Hali! Egyetemistaként akarok laptopot venni, főleg tanulásra meg néha játékra. 100-130 között. Dell Inspiron M5010 Dellt néztem, mert fontos lenne hogy legyen rá jópár év garancia. 4 gb rammal akarok, 500gb körüli vinyóval, de nem tudom hogy i3 as vagy AMD procival vegyem e? -
#12646 Szerintem jó gép lehet ezzel a paraméterekkel, de nem kompromisszumok nélkül! Amúgy náluk tervezek venni valami hasonló notit a barátnőmnek, mert van valami 8000 Ft-os beváltható kedvezményem. Lehet, pont ez a gép lesz a befutó... -
#12645 Vélemény? Nem feltétlenül innen venném,csak a gép a lényeg -
#12644 Nem feltétlenül szerintem. Kérdezz rá esetleg ott, ahol vetted. -
#12643 És ez milyen papíron van ? Megnéztem és a gépre elvileg 2 év gari van, akksiről kéne valamerre lennie külön papírnak ? -
Inquisitor #12642 Bizony. Sőt van amelyikre 6 hónapot. Meg láttunk már olyat, hogy egy modell megjelenése után 3 évvel már semmilyen módon nem lehetett hozzá akut szerezni. Olyankor marad az újracellázás. -
Nardon #12641 akksikra max 1 év gari szokott lenni asszem. -
#12640 Tavaly vettem egy ASUS laptopot és most azt játssza, hogy 10 perc után meghal az akksi (windows figyelmeztet is, hogy rossz). Akkut cserélnek garanciálisan ? -
#12639 hali laptop vásárlás előtt állok és a segítségeteket kérném max olyann 130e-ig nézelődök. ami fontos hogy megbízható legyen. az akksija jól bírja és 1-2 játék elfusson rajta. kezdetnek eztnéztem. vélemények? -
#12638 sziasztok.
samsung laptopokról mi a tapasztalat?
ezt néztem ki: Samsung RV511 -
#12637 Sziasztok!
Nem tudom hova fordulhatnék. Megvettem a gépet, amit ti is ajánlottatok. Az Acer 5750G-t. Tök jól megy minden, de sajna a touchpadon a "scroll" nem működik. Olvasgattam fórumokat, sokaknak van ilyen gondjuk. Felraktam a legújabb Synaptics drivert, így se megy és nem tudom mit kezdjek. -
Cabaye #12636 Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Fontos szempont:megbízhatóság, numerikus billentyűzet,lehetőleg legyen cseppálló bill, körülbelül 70%munka -30%játék arányban használnám. Szóval elsődlegesen munkára kellene. 100k-150k a keret amit erre szánnék.(+5k még beleférne ha úgy van)
Első körben ezt néztem: ez
Az ilyen processzor,vga meg ilyen dolgokhoz nem nagyon értek.
Köszi a segítséget előre is. -
cargame #12635 Szoval a lenyeg, h itt ebben az arban nem igazan kaptam jobbat. Sztem nem is fogok ahogy elnezem. Akkor erdemes megvenni vagy nem?:) -
cargame #12634 Erdekes mert az itt nem 130 hanem 160 ba jon ki. Ugyanis itt romaniaban vagyok. es az itteni penzbol szamitom at Ft be. Fura, h ekkora az arkulonbseg... -
#12633 Udv. Igen. -
cargame #12632 helló
Laptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb :
-Dual-Core T4500 2.30GHz
-3GB
-500GB
-ATI Radeon 4650 1GB
Ár: 130.000 ft
Érdemes megvenni? vagy ilyen árban kapok értelmesebbet !?
-
#12631 Akár. Vagy. -
masssza #12630 Laptopot keresek net, filmnézés, dvd írás új legyen 80-95e Ft között milyet vegyek ? Lenovo-ban gonkoldtam. -
#12629 Az AMD visszaszerezte a leggyorsabb mobil VGA címét
"A Radeon HD 6990M a vállalat szerint 10-25%-kal gyorsabb a pünkösdi királyságot megélt Geforce GTX 580M-nél." -
Play4Real #12628 hi
A Sandy Bridge-s alaplappal rendelkezö laptopok vásárlása jobban megéri? gondolok itt arra hogy Intel Core i3, 2310M, al többet ki lehet hozni Turbo Boostal mint egy core i380 al ami kicsit erösebb és nem sandy-s...vagy ez hülyeség ?:) vagy csak i5-nél müködik??? -
#12627 azt elotte irtam le 2 uzivel :-D
net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido, es ehhez hozzatettem h full HD filmet birjon :) igazabol a lenyeg h megbizhato legyen :) -
#12626 attól függ mire kell
szimpla netezésre, munka jó lehet egy G565 is 90 körül -
#12625 KLIKK -
#12624 A P6100 a Core i3 "olcsositott valtozata" (ugyanaz a CPU csalad), TurboBoost, hyperthreading es egyeb szamodra nelkulozheto ficsor kilove belole. 32 nm-es, keveset fogyaszt, az altalad felallitott kriteriumoknak boven megfelel. -
#12623 enyem most azert ment szarra mert a hutő paszták annyira kiszaradtak h alig kozoltek hot a hűtővel... es egyszeruen szarra egett a vga. azt ajanlom ha nincs ra gari, akk vidd el egy szervizbe, ahol rendesen kipucoljak meg kicserelik ezeket a pasztakat ujra, jo minosegüre! eletet tud menteni, tapasztalat! -
#12622 Solten, nem lenne jobb egy core i 3as proci mondjuk a laptopba? :) nem ertek hozza. de az ujabb technika meg talan kevesebbet fogyaszt,nem? :) nem lenne celszerubb olyat venni? :-/ -
prezson #12621 Hi! Van egy HP laptopom, pár éves, kikaptam a billentyűzetet és láttam, hogy a ventilátor poros, de nem tudtam sűrített levegővel lefújni, mert hozzá van tapadva. Ez okozhat problémát? Mert azt vettem észre, hogy nagyon melegszik a gép és csúcsra van járatva a ventilátor, aminek a hangja nagyon zavaró :( De lehet, hogy csak a magasabb szobai hőmérséklet miatt van.
Vagy tudok ezzel valamit csinálni? Várom a tippeket! :) köszi! -
#12620 Ez elkerülte a figyelmem, bocs! -
Balee 007 #12619 nekem az acerben is egy Intel HD graphics van és simán viszi a full HD filmeket, sőt még natívban játszok is rajta -
#12618 amugy azt az asust inkabb kihagynam! olvasd el a velemenyeket :-/ nem tul biztatoak... -
#12617 koszi mind a kettot, Solten ez egy full HDs filmel azert megbirkozik? :) -
bcrics #12616 Hát a kommentek alapján úgy tűnik szériahibás a termék.
engem az érdekelne hogy ez a gép megér 45.000ftot?
LInk
Tehát a proci érdekelne, hoyg ez a turion olyan mint az intelnél a Celeron? az órajel az Kb. megfelelő
2gb ram van benne, de az nem lényeg mert van itthon elfekvőben még pár giga és azt ugyis belepakolom,
Ami még zavar az a Vga.
ugyanis nem dedikált, így a közös memóriából eszik, volt szerencsém már ilyen típusú lapikhoz, éshát nemigazán nyerte el a teszésem,
ez a Vga is kb az itt megszokott szintet hozza vagy vmivel használhatóbb már akár egy két 10 évvel ezelőtti játék indításáara is ?
Vélemény?
Szóval én várnék még lehet, -
#12615 link -
#12614 Szerintem ez megfelelő lenne neked. -
#12613 120e max. nezegettem vmi alap lenovot, azokrol mi a tapasztalat? -
FGB #12612 mennyit szánnál rá?
mindenkinek más az olcsó... :)