16455
-
#12771 és a Hp Pavilion Dv6-os szériához mit szólsz?
-
#12770 Inkabb ezt: acer Gt540 vgaval el is jatszogatsz. De erdemes kiboviteni a garit +2evre (~20ezerft).
plu604: Lenovo laptopok jok. Megbizhatosag: rendben, 3ev garit adnak ra alapbol. Strapabiras: jo anyaghasznalat, femhaz, stb, az is jo. Teljesitmeny: hat annyi amennyit szansz ra :) Osszefoglalva Lenovo gepek jo valasztas. -
#12769 Lenovo laptopokról mi az általános vélekedés? Megbízhatóság, teljesítmény, strapabírás, stb... -
#12768 Mit szóltok ehhez a géphez- Samsung R530 (Intel i3-as procival)?
-
#12767 aki tud, az segítene erre a kérdésre #12749? :D -
szobipeet #12766 Köszi
-
#12765 Nem találtam dedikált noti topigot, úgyhogy ide írom: keresek Toshiba NB550D-hez 10,1"-es lcd-t beszereléssel együtt, Pesten. 23k a legjobb ajánlatom eddig, ha valaki tud esetleg ennél jobbat, ne tartsa vissza. Ráléptem aztán befolyt a kvarc csomó helelyen. Egy ideig azért adott képet, de mostmár csak fekete/szürke összevisszaság látszik rajta, szal vége van mint a botnak. Köszi. -
#12764 link -
#12763 Udv, eleg jo ez ennyiert... Esetleg: link. -
szobipeet #12762 Sziasztok. Laptopvásárlás előtt állunk, az összeg 100.000 ft körül. Tescoba és egyéb ilyen helyeken szabad laptopot vásárolni?(tudom hogy asztali gépet nem...) Csak azért néztük ott, mert ott szoktak nagy akciók lenni. De ha van valami másik hely ahol jót és olcsón lehet venni akkor azt figyelmembe ajálnhatjátok nyugodtan :) Jobb lenne valami Radeon vga, nem intel HD graphic, mert játékra lenne főleg. Illetve milyen márkát prefaráltok? Én Acert néztem, mert azok elég jók(2is van az ismeretségi körömben) meg nem kell megfizetni feleslegesen a márkanevet ha jól tudom.
Én ezt néztem ki. Vélemény? Előre is kösz ! -
#12761 Laptopba jó az olcsó is.
A chipset tudja a SATAIII-at, a kérdés hogy a Lenovo korlátozta-e. Rá lehet keresni, van aki szerint a W520 simán tudja, olyat is hallottam hogy T420 esetén csak az Ultrabay kapta meg...
De szerintem nem kell laptopba SATAIII SSD. -
#12760 A kilógó akksi helyett inkább az optikai meghajtó helyére berakaható plusz akksit javaslom, bár nem tudom, ezekhez a legújabb modellekhez van-e kompatibilis. -
SlickAdam #12759 ha mar ssd... te melyiket ajanlanad? ugy tudom, hogy a manapsag meno Vertex 3 pl felesleges lenne, mert a thinkpad csak sata-300-at tud. talan az uj macbook-okban mar 600-as van... -
#12758 Na kb annyira tippeltem, az nagyon megéri.
Garibővítés kőkemény 40€, a 9 cellás kilóg hátul, míg a 6 cellással is elmegy 5-6 órát böngészéssel.
Laptopot SSD nélkül venni ebben az árkategóriában badarság. -
SlickAdam #12757 van olyan gep is, amit irsz, 1000 euroert.
na most ha ahhoz is megveszem a garibovitest, rendelek hozza egy 9 cellas akkut (ami a masik kettonel alap), plusz egy 120-as ssd-t, akkor maris 1340-nel vagyok. es a gep sokkal gyengebb lenne (kiveve ssd).
-
#12756 Vazz, szerintem a facse alatt izzadni fog :D
8 giga RAM lehet nem lenne rossz, ezt a W520-ban könnyebb megoldani, mivel abban 4 slot van. -
SlickAdam #12755 Visual Studio, Photoshop, video vagas (semmi komoly persze), ... meg FACEBOOK :D -
szobipeet #12754 ok köszi -
#12753 Mondom, szerintem egy i5+HD3000+1600x900+SSD T420-nál nem kell jobb, kivéve ha megmondod végre mire kell :) Nem látom milyen kedvezmények vannak, de ennek tippre ki kéne jönnie max 1200€-ból.
Relatív vannak túlárazva, tehát szerintem a két modell között nem 50, hanem kb 150€ különbségnek kéne lennie.
@szobipeet
Én inkább csak az üzleti gépekhez értek, de azok 200 körül kezdődnek... -
SlickAdam #12752 a quadro irtam, hogy nem fontos, de a proci jobb, port tobb van a w-ben, umts installalva, jobban bovitheo, ... de eleg nagy... :(
egyebkent mindket modell kedvezmennyel ennyi. alap aruk itt 2-300-al tobb. csak mert irtad, hogy tul van arazva.:) -
szobipeet #12751 12742re esetleg vmi ötleted?:) -
#12750 Ha a burkolatot leszeded, belemegy. Mondjuk a gari más kérdés. Viszont most ugrott be, asszem ezek már támogatják a mSATA SSD-ket, szal meg van oldva a kérdés.
Így a kettő közül jobban megéri a W520, mert azt a T420-at kicsit túlárazták. De még mindig nem tudom mihez kéne neked i7+Quadro... -
#12749 Sziasztok, a segítségeteket kérném, 130-160k Ft közötti notebookot vennék.
Általános felhasználásra- tanulás..., na meg egy kis játék, szóval nem árt, ha erő is van benne :) Melyek a mostani legjobb gépek teljesítmény, kezelhetőség és ár/érték arányban?
Válaszokat előre is köszönöm -
SlickAdam #12748 x220-ba csak 7mm-es SSD mehet (mint a T420s-be is).
itt vannak a nem teljesen reszletes specifikaciok:
T420 (1290 euro): 35 cm (14.0") HD+ matt LED (1600 x 900), IntelŸ Core™ i7-2620M (2.70 bis 3.40 GHz, 4MB), 500GB, 4GB, NVIDIA QuadroŸ NVS 4200M mit 1GB und Optimus™ Technologie, DVD±RW DL, Webcam, Bluetooth™, eSATA, DisplayPort, FingerPrint, WindowsŸ 7 Professional (64bit)
w520 (1340 euro): 39.6 cm (15.6") HD+ (1600 x 900, 60% Farb-Gamut), IntelŸ Core™ i7-2630QM (2.00 bis 2.90 GHz, 6MB), ab 500GB, ab 4GB, NVIDIA QuadroŸ 1000M mit 2GB , DVD±RW DL, Webcam, Bluetooth™, WWAN, USB 3.0, eSATA, DisplayPort, FingerPrint, WindowsŸ 7 Pro (64bit)
-
#12747 Mondom, nem látom melyik 2 típust linkelted, de a W és T ára között igen nagy különbség van (nálunk kb 190K, Amerikában 500$)... szal gondolom egy alap W520-at és egy fullos T420-at nézhettél. Az alap W520 és T420 árkülönbségéből simán kijön egy SSD...
Nem tudom milyen MBP-d van, nekem unibody 15"-el van tapasztalatom. Azt még úgy-ahogy lehet nap mint nap hordozni, a W520 szerintem már nem erre való. Kivéve ha on-site mérnök vagy, mert akkor muszáj...
X220-ba is rakható SSD minden tovább nélkül, nincs azzal semmi baj. Max annyi, hogy nincs Ultrabay, tehát nem lehet bent egyszerre 2 háttértár. -
SlickAdam #12746 a W tenyleg csak azert jott kepbe, mert arban nincs lenyeges kulonbseg a ket gep kozott. es igazabol nekem a MacBook Pro-m meretevel sincs gondom. a W pedig kb ugyanakkora, csak 100-200 grammal nehezebb es vastagabb egy "picit".
ssd idovel menne a gepekbe (na pl ez mar problemasabb lenne az X220-nal), de egyelore maga a kivalasztott gep is szep kis kiadas lesz, hiaba a student kedvezmeny.:D -
#12745 Hordozhatóságban mindenképp nyerő az X220, valamint ez a legmasszívabb is.
W-t minek vennél? Egyrészt bazinagy, másrészt minek neked a Quadro? Ha szükséged lenne rá, már kérdezés nélkül megvetted volna...
Ha programozáshoz lesz, egy 1600x900-as T420 jó választás. Esetleg T420s.
SSD-t gondolom teszel bele. -
SlickAdam #12744 x220 is jonak tunik, viszont az lehet mar tul kicsi lenne (programozashoz pl mindenkepp).
mit ertesz az alatt, hogy a W nem nekem valo? :D
garanciabovitesre azt ertem, hogy a T-hez csak Bring In gari van, viszont 40 euroert pluszba mar a helyi javitas is benne lenne. ezt a W ara alapbol tartalmazza. termeszetesen minden esetben a 3 ev gari marad. -
#12743 Nekem nem jönnek be a linkek.
A W520 nem neked való. Inkább egy IPS paneles X220-at fontolnék meg.
Mondjuk engem személy szerint kiborít a 16:9 képarány, magamnak T410-et vagy X201-et néznék.
Nem látom hány év garit ír, de gondolom hármat. Szerintem felesleges kibővíteni a gart, ha egyik fő alkatrész sem szarik be 3 év alatt, akkor az már nem is fog. A többi meg fillérekért cserélhető otthon. -
szobipeet #12742 Sziasztok. Laptopvásárlás előtt állunk, az összeg 100.000 ft körül. Tescoba és egyéb ilyen helyeken szabad laptopot vásárolni?(tudom hogy asztali gépet nem...) Csak azért néztük ott, mert ott szoktak nagy akciók lenni. De ha van valami másik hely ahol jót és olcsón lehet venni akkor azt figyelmembe ajálnhatjátok nyugodtan :) Jobb lenne valami Radeon vga, nem intel HD graphic, mert játékra lenne főleg. Illetve milyen márkát prefaráltok? Én Acert néztem, mert azok elég jók(2is van az ismeretségi körömben) meg nem kell megfizetni feleslegesen a márkanevet ha jól tudom.
Én ezt néztem ki. Vélemény? Előre is köszi ! -
SlickAdam #12741 Szerintetek melyik gepet valasszam a ketto kozul? Egyertelmu, hogy a W szeria erosebb (jatek es egyeb butasagok nem szempontok, de jol johet az erosebb grafikus kartya...), viszont a T se gyenge es kisebb, jobb akkuidovel. Nehez a dontes. Arban egy szinten vannak kb (T-hez jonne meg egy garanciabovites). Termeszetesen sokat hordoznam oket.
A linkek nemet oldalra vezetnek (itt van eleg jo diakkedvezmeny hallgatoknak), de a specifikaciok konnyeden leolvashatok.:)
W520
T420 -
#12740 Ez 1 netbook. Bar a leirt elvarasoknak megfelel. Nem tudom mennyire fontos a meret, de ennyiert sokkal erosebb 15,6" kap. Persze, ha meret miatt valasztotta ezt, akkor ez nem rossz vetel ennyiert. -
Nardon #12739 ~50ezerrel biztos nem,
vidkártya realtive ugyanaz, processzor csak hyperthedben különbözik szinte, maximum épitési minőség és a garancia a kül. -
Bladzs #12738 Unokatesóm szeretne gépet venni, net, film, msn és semmi játék. 90 ezer forint lenne a maximális keret.
ezt nézte magának, de csak vaktában tüzelt
Acer
előre is köszi -
SkylineGTR #12737 Hello. Már linkeltem ezt a gépet de láttam most itt az msi-t amit solten linkelt ahoz képest ez a Dell mennyivel erősebb?
Dell
Az egyikben i3 másikba i5 van, meg a vganal gt520 ill 525 van. Ezek annyival erősebbek hogy megéri a plusz 40 ezret? Amúgy ez a két gép erősebb mint az aláirásomba leírt asztali gépem igaz? -
#12736 THX! -
#12735 Udv.: link. -
#12734 Köszi a tippeket, de Acer-t nem szeretnék, mert fontos a legalább 2 év gari és max 135e Ft-om lenne rá. -
#12733 Egy, kettő -
#12732 Szeva! Tudnál nekem segíteni, hogy kb. 130-140e Ft-ért milyen notit érdemes venni, amire legalább 2 év gari van és minimálisan játszani is lehet vele? Köszönöm előre is! Esetleg, amit a korábbi hsz-embe írtam, arról mi a véleményed, annyiért?