Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta is keresek a 100ezres kategóriában notit és unokatesóm eladja az övét:
HP G62
i3as 2 magos proci 2.1ghz 4giga ddr3 ati hd 512es videokártya ledes kijelzõ hd 500giga winyó meg van rá több mint fél év garancia.
Azt mondja oda adja nekem egy 100asért mert rokon vagyok de többért hirdeti amúgy. Annyi hogy játék közben kicsit melegszik állítása szerint.
Szerintetek ebbe belemenjek vagy nézelõdjek tovább? vagy ennyi pénzért jobbat nem kapok? COD 6ot azt mondja viszi olyan gépet meg úgy sem tudok ennyiért venni amin bf3azni tudnék 😄 vélemény?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
LINK
de várd meg a többiek mit szólnak hozzá
Igaz ez már nem SB processzor de még sztem ez is elég erõs lehet.
egyébként nem lenne olyan fontos hogy full hd felbontása legyen, de menjenek a játékok rajta
kicsit olcsóbban
Én most így gyors nekifutásra sajna csak ezt találtam. Ebben már elég erõs a VGA a high gameléshez sztem. Igaz ez már majdnem 400
laptopot szeretnék venni, EGYÁLTALÁN nem vagyok jártas a témában.
Fõként játékra,filmnézésre, photoshopolásra kellene.
Fõ szempontjaim: -full hd filmek menjenek rajta,jól nézzenek ki, hdmi-s
legyen, hogy tv-re tudjam kötni
- új játékok fussanak rajta highon.(modern warfare3 gtaIV
battlefield 3, skyrim, batman arkham city,)és még pár
évig alkalmas legyen az új játékokhoz
-viszonylag sokáig bírja egy feltöltéssel
-könnyen hordozható legyen
- vinyója jó lenne ha egy terás lenne, vagy ahhoz közel
amennyit rászánnék: 200-250 ezer HUF
#13338: sose bizz nem 0%-rol indulo grafikonokban... <#alien>#alien>
Saor Alba

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A legfontosabb a procira, a VGA-ra és a kijelzõre szûrni.
Példa:
Megveszed mondjuk ezt a gépet, veszel 2 darab 8 gigás memóriamodult, egy ehhez való SATA HDD caddy-t és egy SSD-t. Minden cserélhetõ garanciavesztés nélkül és lesz a gépben SSD+HDD kombó.
Így lesz megoldható 500-ból a történet.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saor Alba
Új laptopot szeretnék venni, és ehhez szeretnék segítséget kérni. Fõként netezésre, fõsuli, játékra és film nézésre. (call of duty: modern warfare 2, world of warcraft). A felsõ határ 200e Ft.
Elõre is köszi a válaszokat!
Gigabyte nVidia GeForce 7900GTX PCIe | Gigabyte GA-M57SLI-S4 | AMD Athlon 64 X2 4200+ | Kingmax 4x512 DDR
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Keresek laptopot az alábbi jellemzõkkel, de nem találtam. Lehet, hogy még nincs ilyen?
Minimum elvárások:
- 16 GByte RAM
- i7 négymagos processzor (vagy jobb)
- CUDA magos videókártya
- SSD
- Full HD felbontás
Jó lenne, ha:
- 15"-16"-os képernyõ. Nagyobbat találtam (Alienware-ek rendelkeznek a minimum elvárással, de az 18"-os, nehéz és drága is.), de fontos a hordozhatóság, ezért
- 3 kg alatti súly.
- 500.000 Ft alatti ár. Ez a legkevésbé fontos, mert inkább gürcölök még egy kicsit, de a gép legyen csúcskategóriás.
- Háttértár. Ha be lehetne még "suvasztani" egy 1-2 Gbyte-os vinyót az SSD mellé, az maga lenne a tökély. 😊
Nagyon örülnék, ha adnátok tippeket akkor is, ha nem minden kritérium teljesül. A laptop egyébként videóvágásra, 3D modellezésre és helyszíni prezentációra kell.
Elõre is köszönöm!
most nem csak az árfolyam dob az áron, hanem a winyó hiány is, ha nem életbe vágó a vásárlást, érdemesebb várni egy rész a winyók helyzete is rendezõdni fog ami leviszi az árat más rész mennek lejjebb majd a modellek ára is. ha nem muszáj várjon fél évet.
Bocs a dupla postért.
Off: Hányan tudták, hogy a muszáj szót pontos j-vel kell írni és nem ly-al? Nekem nagyon furcsa eddig úgy tudtam ly-al kell. Ma is tanultam valamit. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Asztali gépbe vagy AMD vagy INTEL való.
Notiba vagy AMD vagy INTEL való.
Látod, innen nézve semmi különbség <#nevetes1>#nevetes1>
van amelyik az alaplapra van forrasztva, van amelyik nem, de egyik se hasonlít az asztalira 😊 vannak óriás 18.4"-os notik amiben asztali proci van, de nem jellemezõ.
Alienware m14x
A laptopokban ugyanolyan proci van, mint a pc-kben? köszi.
Alienware m14x
ez a munkatársamé, holnap meg tudom kérdezni tõle, hogy meg van-e még, ha gondolod...
gari nincs rá úgy tudom, de hibátlan kis masina, egy csomó játék elfut rajta
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Laptopot szeretnék vásárolni de nem vagyok jártas a témában. 80-100 ezer forintom van rá 100 a teteje annál többet semmiképp sem fogok rákölteni. Ennyibõl mit lehetne kihozni ? Igazából csak netre meg windowsban használnám amire az elõzõ gépem (celeron 1,7 egy magos, 1,5 giga ram) is elég volt bõven. De szeretnék újítani illetve a régi sokat szarozik. Arra is kíváncsi vagyok hogy egy ilyen kategoriás gépen mint amennyit rászánok mi lenne a max játék ami el-el futna. Nem vagyok gamer csak kíváncsi vagyok mi az amit ki tudnék próbálni rajta ha valamikor kedvet kapok játékhoz.
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_7750g_2674g75mnkk_lx.rb102.115_fekete/187748
játékra mennyire alkalmas?
Sajnos elõzõ laptopom elhalálozott (alaplap miatt), így most be kell ruháznom egy másikba. Nem igazán követem az utóbbi idõben a piacot, légyszi segítsetek már hogy ne vegyek hülyeséget.
Amire használnám: filmnézés, netezés, játék
Hirtelen körülnéztem, és ez tetszett meg elsõre: Acer Aspire 5742G-3384G75Mn. (bármilyen más laptopot ajánlattok!)
Köszi!
Segítséget szeretnék kérni, a kérésem a következõ: Egy nõ ismerõsöm tervezi, hogy laptopot vesz, annyi kikötése van, hogy: a felsõ határ olyan 100k környéke, teljesítményre pedig: olyan teljesítményû, vagy erõsebb mint a következõ laptop: Lenovo Ideapad B560A.
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm!
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Nem tudjátok a Samsung R528-as SuperMulti írója támogatja a DualLayer-es írást?
Nem találtam errõl neten semmit, így félek nem 😞