16455
-
#13971 Sziasztok! Notebook lámpából melyiket ajánljátok? -
#13970 HAli!
JAtekra abszulot bestbuy, ha picit lok a kereten: Lenovo y580 -
#13969 sziasztok!
barátomnak keresünk 250k körüli áron játékra (főképp mmo-kra gondolunk)leginkább alkalmas gépet, ha van ötletetek ne tartsátok bent..:-)
köszi -
RohenHun #13968 Még esetleg ezt nézd meg, mert ennél jobb teljesítményű laptopot nem kapnál ilyen áron. Igaz, h nem fehér, de a vga-ja miatt játszásra nagyon jó, ha fullHD-ban kéred (1920x1080), akkor a kijelzője gyönyörű, és a hangszórója is kiváló. A tesztelő min fényerővel 7 órát mért, közepessel filmnézés közben meg 5 órát, ami sztem nagyon jó. Ez csak 1 tipp, de én 1 ilyennel szemezek már 1 ideje :D
http://www.laptopkalauz.hu/tesztek/lenovo_ideapad_y580_teszt_1090.htm -
#13967 Köszi! De sajnos már itt sincsen... -
Balee 007 #13966 ITT még van 270k-ért a fehér általad áhított laptop ha kéne és ez fehér. A fekete egy 10essel olcsóbb ugyanitt -
#13965 Bocsánat a késői válaszért, mostanában nem volt igazán időm ezzel az üggyel foglalkozni.
Ahogy viszont kicsit utánanéztem már nyugodt szívvel meg mertem volna venni ezt a gépet, de sajnos már sehol nem lehet kapni, úgyhogy új alternatíva kell.
Tehát az elképzelés egy Sony VAIO VPC-CB3S1E-hez hasonló laptop. A lényeg, hogy 15"-os és fehér legyen, numerikus billentyűzettel, az ár max olyan 270 ezer (de a legjobb lenne ha 200 körül lenne csak). Ezenkívül nem hátrány a billentyűzetvilágítás, minél nagyobb felbontású kijelző, minél hosszabb akkuélettartam. Ezek alapján ki mit ajánl? :)
Ja és sznobság, túlárazottság ide vagy oda, a legjobb lenne egy Sony. Eddig mint márka csak ez vált be.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#13964 13-14"ben 130ert nem kepsz ertelmes gepet. Es az igenyid nem kicsik. A 3D filmek lejatszasahoz arra kepes kijelzo is kell, na ezt nem teszik bele akarmibe, szorozd meg a keretet min. 2vel :) BAr gondolom HDMIn keresztul szeretned lejatszani arra megfelelo TVvel. Az i3 megbirkozik az 1080p-vel, azzal nem lesz gond.
Lenovo: de erdems a garit kiterjeszten, mert alapbol csak egy ev.
HP Megbizhato masina, 3ev garival
Dell: szinten jo gep 3ev "hazhoz megy a szerelo" garival.
A HPba es a Dellbe erdemes meg bedobni +2Gb memoriat.
Ezek belepo uzleti modellek, jo kasznival. AMugy az akksija egyiknek sem fogja kibirni 6oranal tobbet, vagy csak nagyon minimalis hasznalat/fenyero, 4-5ora talan realis, de az attol is fugg mit csinalsz. Vagy nagyobb akksi pluszban (9 cellas).
-
#13963 Ehhez mit szólsz? Most elfogyott, tegnapi napon még volt, de szerintem ennyiért jó masina. -
#13962 Üdv.
A kulcskérdésem a tisztelt szakértő közönséghez:
Egy i3-as procival és egy HD3000-es Vidkarival le lehet játszani az 1080p SBS (3d-s) MKV videókat olyan 15-20Giga méretben, HDMI-n keresztül? Vagy egy ilyen vas ehhez vérszegény?
Ha vérszegény, akkor a következő kérdésem az hogy milyen gép éri el a követelményeket? Esetleg pár példát is mutathattok (csak hogy képbe kerüljek az árakkal).
Hó végén, vagy jövő hónapban (inkább mert akkor jön fizu :P), tervezek venni valami masinériát. Amit mindenképpen szeretnék a fenti 3d filmek lejátszásán kívül:
- Matt kijelző. E nélkül szóba se jöhet. Gépezni szeretnék, nem borotválkozni.
- 130ezer magassági ár
- 13-14" ha lehet, ha nem akkor egy olyan 15"-os amin nincs numerikus billentyűzet.
- Ennek megfelelően 2 kilóhoz legyen közelebb a súlya mint a 3-hoz, nem tudom ez mennyire reális elképzelés, de a legutolsó szempontok egyike.
- Akku élettartam normál irodai használat mellett pedig 6 óra, vagy több. Kevesebb nem lehet.
Ha prioritások kellenek:
1, matt kijelző
2, Jó akku
3, 3d képes
aztán a többi.
Igényeim vannak, pénzem viszont korlátozottan. Ha gondoljátok ajánlattok egészen 200-ig is gépeket, legalább látom hogy mivel számoljak, ha minden vágyamat be akarom teljesíteni. De akkor is a célkitűzés 130 és vonzáskörzete, max 150-ig.
Minden segítséget előre is köszönök! -
#13961 a sony laptopok egy túlárazott szarok. sznobok terméke, max a refurbished termékek árai reálisak (de néha még azok is túl vannak lőve). -
#13960 Mennyit szánsz rá és mire kell? :)
Szerintem úgy könnyebb lesz, aztán írnak itt a többiek jó gépeket amiből lehet válogatni. -
#13959 Sziasztok!
Kinéztem egy laptopot, a Sony VAIO VPC-CB3S1E-t. Azonban vásárlás előtt megkérdeztem két informatikus ismerősömet. Mindkettejük szerint jó, csak a GPU-val van probléma. (AMD Radeon HD 6630M 1GB) Egyikük ajánlotta helyette a Sony VAIO VPC-EH2J-t, amiben egy nVidia GeForce 410M van, és kb. mindenben gyengébb. Így utánanézve azonban úgy látom, hogy ez az nVidia is gyengébb, mint az AMD. És semmi rosszat nem találtam erről az AMD-ről.
Szerintetek van vele bármi probléma vagy nyugodtan megvehetem?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#13958 Abban az arban igen. Legalabbis ugy tunik. Jovo heten mar felhasznaloi kezekbe kerul, es kiderul milyen (Hutes, kaszni, stb.). -
#13957 Sziasztok! Játékra most a Lenovo Y580 a bestbuy vagy van hasonló árban jobb laptop? -
vato loco #13956 A dúralumínium javíthatatlan, ha egyszer törik, csak cserélni lehet. Mivel ezek az aluházak 1 darabból vannak kimarva, 1 repedés teljes burkolatcserét jelent. Amíg nincs baj, addig jó, de aztán... A teszkós notik olcsójános műanyagainál mindenképp jobb, de nem a legjobb. Nincs is legjobb. A Lenovo a Thinkpadnál inkább maradt a hajlékony (nehezebben törik) karbonszálas műanyag + rollcage kombónál, kisebb a szervízköltség. Hogy elegáns-e? Ezzel meg lehet jelenni egy tárgyaláson, nem röhögnek ki vele mint egy Acerrel. -
#13955 Egyébként mire használná? Elég az Intel IGP? Csak új jáccik?
HP EliteBook-okat nézd meg ha nagyon kell a fém, aftermarket SSD alap. -
#13954 Ez olyan mint az hogy fehéret akarok de feketét kapok mert az nem piszkolódik (annyira). -
#13953 a napokban megyek megnézni egy alig használt gépet, amire lehet, hogy be is ruházok. mire érdemes figyelni ilyen esetekben? milyen árulkodó jelek lehetnek arról hogy nagyobb baj van a cuccal? szóval mindenre kíváncsi vagyok, amit ti megnéznétek egy használt laptopon :D -
#13952 Csak nem az alreged ? -
#13951 Nagy különbség van a között, mi "kell" és mi "a jó". -
#13950 az a lenovo Ivy Bridges. -
#13949 Nem is ilyen kell neki...
"lehetoleg elegans (fem)"
"13-14" kijelzo"
-
vato loco #13948 Ennél jobbat nem találsz. -
#13947 Dell
HP
Palinko: Mint lentebb irtak, mar meg is erkeztek :) -
#13946 mikor várhatóak az első fecskék? -
G_ArchAngel #13945 Sziasztok,
egy holgy ismerosomnek kellene egy laptop, lehetoleg elegans (fem), konnyen hordozhato, Win OS, 4 GB ram, 13-14" kijelzo, brutto 250e HUF
segitsegetek elore is koszonom! -
RohenHun #13944 Tévedsz, beszúrom ezt másik fórumból:
"Na nem is kell két hetet várnod az y580 ra, ugyanis most hívtak a laptopszalonból, hogy ott van náluk a boltban és akár már ma átvehető a gép..... úgyhogy jelentem mától forgalmazzák Magyarországon végre.... Kíváncsi leszek rá..."
Úgyhogy indulhatnak a rendelések :D -
#13943 1-2het es kaphato: Lenovo Y580
Palinko: Meg nem kaphato A10.
-
#13942 A10 es APU val van már gép? -
vato loco #13941 Így hívnak? Illik hozzád! ^^ -
#13940 alreg -
#13939 Gyökér. -
vato loco #13938 Nem, kb ennyit vártam a teszkós birkanyájtól. ^^ Sose lássatok jobbat! -
#13937 Max netto 200k-ért (bruttó ~250-260k) tudna valaki masinákat ajánlani?
Ez az egyik
a másik
ezekhez hasonló "tudással" keresnék...
köszi -
#13936 17. -
#13935 csodálkozol, idejössz osztod bunkó tahó módon az észt, parasztozol itt össze-vissza aztán fogalmad sincs szerintem arról hogy mit beszélsz, itt inkább neked nincs érved amellett hogy minek vegye valaki a drágább és számára esetleg teljesen felesleges cuccot, én meg nem állok le hülyéknek magyarázni, vegyed azt ami a legdrágább... -
#13934 Nem csodálom :-) -
vato loco #13933 16 teszkós paraszt magára ismert, pontozgatnak lefele. :D -
vato loco #13932 Inkább nyasgem!