Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Speciel az a barátom, aki a legjobb tanulmányi eredményeket érte el és azóta is a legtöbbre vitte, negyedéves korában szerzett be egy laptopot. Akkor is egy 50 ezer forintos használtat. Azon is remekül megy a net és az office.
Ha csak szeretnél egy laptopot, akkor mondd azt. De a rizsa szükségtelen. Fõleg ha csak magadat ámítod.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Majd még jelentkezem. 😊
PS3 Slim 250 PC
De elõfordulhat hogy olcsóbban kapsz erõssebet is.
Én ezt néztem ki annó de inkább az Asus-t és a több garit választottam hiába az helytálló hardver.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Igazából a proci és vga dologban nem vagyok otthon laptopoknál.
Pc-nél még csak-csak, de itt annyi féle butított elnevezése van 1-1 vga-nak, processzornak...
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor kijött a 6 os sorozatú radeon hd 6990 es csúcskártya pc re és utánna elkezdenek gyártani nagyon olcsó de a 6 es széria számot viselõ 6670 es kártyákat.
Ezért nem tudom hogy most igazából pl ebben a laptopban lévõ proci és vga jó-e...
PS3 Slim 250 PC
Kereten belül van egész jó hardverrel.
Jók az Asus laptopok tapasztalatból mondom.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
PS3 Slim 250 PC
Idén érettségizem. Ha minden jól megy akkor szeptemberben már egyetemre/fõiskolára járok majd.
Általános tapasztalat hogy ilyenkor az emberek jó ha rendelkeznek laptoppal.
Így én is gondolkozom 1 laptop vásárláson.
Kérdezném a témában otthon lévõ embereket, hogy mit ajánlanának maximum olyan 150 ezer körül.
Mire kell figyelni?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Eddig egy asztali konfigurációt használ(ok)tam de régóta szeretnék már egy laptopot venni amit fõleg netezésre és HD filmekre használnék.A gépet egy LCD tv-re hdmi-in keresztül kötve is nézném.A hangot pedig úgy szeretném átküldeni egy erõsítõre, hogy vigye az 5.1 és DTS hangsávokat is. Az asztali géppel ezt mind egyszerûen megtudtam oldani de abszolút laikusként nem nagyon értek a laptopokhoz.A hdmi-vel a képátvitel még oké de a hangot nem nagyon találom melyik gép tudja kiküldeni.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
fuck mmo's..i.,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy otthoni használatra szeretnék venni egy laptopot használtan, de azért lehetne stapabíró. Ismerõstõl tudok szerezni egy HP EliteBook 8530p-t. Szerintetek mennyire jók ezek a gépek? Sajnos pár helyen olvastam, hogy a HP nem éppen a legjobb, de gondolom azért az EliteBook széria talán jobb lehet vagy nem?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
-LenovoZ575 2ev garival femhaz
-ToshibaP750: http://hardverapro.hu/apro/toshiba_satellite_p750-12u_i5_6gb_ddr3_gt540m_2gb/hsz_1-50.html BAr hasznalt, de meg van ra 2,5ev gari, es ennyiert jo vetel.
-HP : Kulfoldrol behozott gep, es a bill. matricazva van. Ha ez nem zavar, akkor ez is jo vetel. Az elado 100% megbizhato, tobb tucat gepet adott mar el az evek alatt. Picit tobb, mint a kereted, de jatekra ez a legalkalmasabb. Van nala AMD verzio is,pottyet gyengebb, olcsobb: dv6-6126sl alu - 174 900.-Ft
AMD A8-A3510MX,4GB,500GB,HD6755G2 1GB Pmben megkeresed, mindenre valaszol.
fuck mmo's..i.,
Namost what? 😊
i7 proci szerintem nem kell, pláne laptopban. Asztali verzóira is kell már egy izmosabb hûtés ami laposban nincs. Játszáshoz egy külsõ dokkolós hûtõ biztos kelleni fog (nekem bevált) +RAMot is se ártana venni bele. (2v4et)
Az h most melyik márka a jobb... hát nem tudom. Nekem Asus van, többet biztos nem veszek. Rossz konstrukció bent ragad a hõ és a por is. Meg amúgy is az alkatrészek számítanak, nem az h milyen házba van rakva.
Amit ne felejts el, az h nézd meg a gyártó weboldalán a pontos specifikációkat. Ne utólag derüljön ki h szart lassú ram/winyó van benne.
Épp laptop vásárlás elõtt állok és szeretném kérni a tanácsotokat, mert nem vagyok annyira otthon ebben a témában. Fontos lenne hogy a mai játékok is elfussanak rajta (pl Diablo 3 élvezhetõen fusson). A keret amit rá tudnék szánni olyan 180-190 ezer forint körül van.
Az elsõ kiszemeltem ez a laptop lenne, de az egy év garancia eléggé kevésnek tûnik és mivel elég sokat lenne használva a gép félek egy picit ettõl. Illetve úgy hallottam hogy az Acer márka nem is a legjobb választás.
A második kinézett laptop pedig ez lenne. Kicsit gyengébb mint az elõzõ Acer de 3 év garancia van rá.
Szeretnélek megkérdezni titeket hogy ez a kettõ közül valamelyik jó választás lenne e vagy esetleg egy harmadikat ajánlanátok. Elõre is köszi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
fuck mmo's..i.,
Vagy HP-nál maradva és az árba beleférve, amit írtál, akkor ez.
Nekem legalább is ez a meglátásom.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Elvileg a 6850M gyorsabb mint a 7670M,szerintetek?
Vagy ha valaki tudna esetleg max 630euróig(szállítással együtt,belgiumba) akkor várom a javaslatokat. És igen, amazon-ról olcsóbb rendelni mint belgiumban megvenni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://www.pcland.hu/shop+ASUS-K53TA-SX140D_104871_150024
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ez a laptom számomra elég jó vételnek tûnik. Elsõsorban Netezésre, Filmezésre és Játékra használnám (f1 2011, LoL, CoD)
Kérdésem szerintetek megéri és lehet a fentebbi dolgokra kifogástalanul használni?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Akkor kell 4gb ram, GT540 vga(az ez alattiak semmire valóak) i3 proci.
160-170e -tõl már van. Ha találsz olyat amihez nem jár OS akkor olcsóbb. De mivel a legtöbbön már gyárilag rajta van. <#szomoru1>#szomoru1>
kersõ1 vagy kersõ2 arra jók hogy könnyebben megtaláld milyen akarsz.
Laptop vásárlás elõtt állok és minél kevesebbet akarok költeni, de szeretnék játszogatni, 3d-ben/2d-ben is tervezni a gépen.
Kinéztem 2 notebookot, egy samsung és egy dell. Mi a véleményetek a Dellekrõl illetve a Samsungokról? Minõség? Melegedés? Meghibásodások?
Azt hallotam, hogy a dellek melegednek...
Nem tudok dönteni, hogy 3év gari elég? Egyáltalán 5 év garinak lenne értelme?😄
A DELL-hez +2GB memória mondjuk 4ezer, alapból 3 év gari, de+10.000 hogy 5 év legyen.
DELL
A Samsung 2év alapból, de +10.000 vásárláskor +1év. 4GB RAM alapból.
SAMSUNG
Találtam külön garit, az olcsóbb, mint ha vásárláskor veszem hozzá a kiterjesztést,ez miért van? (Talán ha vásárláskor terjesztem ki, akkor jár hozzá baleseti gari is+1évig?)
SAMSUNG GARANCIA
DELL elõnyei: USB3, e-sata
Samsung elõnyei: 500as nagyobb vinyó, 4gb memó alapból
DELL 4gb memóval 150.000Ft 3év garival
Samsung 4gb memóval és 3 év garival: 134e+8e= 142.000Ft
Köszi elõre is az infókat,észrevételeket, javaslatokat.
Ha tényleg nagyon kell egy laptop és megmondod mennyi kápéd van, talán tudok segíteni.
Ez a laptop mennyivel jobb, ennél a laptopnál? :SS
Mondjuk GtaSa menne-e rajta fullon/no-lag? X'D (Megelékszek régi játékokkal, nem vok nagy gamer)
Én szénné szopattam magamat életem során különbözõ hûtési problémákkal, így nem érdekel mások hülyesége, én nem sajnálom a pénzt megfelelõ hûtésre, mert tápon (stabil tápfeszültségek hmmm...) és hûtésen spórolni öngyilkos megoldás.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha szeretnénk életben tartani, vegyünk alá megfelelõ külsõ laptophûtõt/dokkolót.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3