16455
-
#14371 Erről mi a véleményetek? Lenovo
pl GTA IV mit szól hozzá :)
És erről mi a vélemény: Asus -
Gibor #14370 Mond kérem mi a bajod az Acer-al, felénk összes ismerősömnek Acer gépe van és mind működik hibátlanul már több éve... Jelenleg egy 3éves Acer gépet használok (e725) és érdekes mód nem zavar hogy Acer mert hibátlan gép. Ellentétben hogy amint látom a te kedvenc Asusodról is essen pár szó, ismerősömnek annyit ajánlottam hogy dobja kukába és szerencsére megtette, annyi probléma volt a géppel. -
#14369 Akit nem zavar, h Acer. -
#14368 Ez az -
mjanika #14367 Esetleg ez: Szerintem best buy -
#14366 Á, Samsung márkával kapcsolatban nincsennek jó tapasztalataim :( Lenovo, HP, Dell, Asus -
#14365 Ehhez mit szóltok, Sly9119nek?
Samsung 141k-ért +2500 posta költség, ha iponról venné.
-
#14364 Hát, én még mindig, 4 hónap távlatából is, mióta megvan a lent olvasható notim, azt mondom, hogy best buy áron vettem 153k-ért. Azóta sem nagyon látok ilyen tudású normális gépet ennyiért... -
#14363 Megcáfolom magam! ASUS X53SD-SX1237D (de még keresgélek tovább)
vmi [url=http://www.avplanet.hu/asus-x53sd-sx1237d-15-6-notebook.html]random oldal goolgleből.
-
#14362 Annyiért újan is kapsz sztem ilyen tudású notit. Annyit tud, mint egy mostani i3+HD 3000 kombó. -
#14361 Szerintem ennyiért jó. Nem valószínű h lehet jobbat kapni (újat) ezért az árért. -
Novatek #14360 Szerintetek ez jó vétel, lenne?
Packard Bell EasyNote F4244-HR-467HG
aqua.hu -
#14359 Lenovo PHról vélemény? 125 000 ért ideadja ( személyes átvétel lenne ) Szerintetek jó? -
#14358 Vannak ám igényeid. Amúgy mit értesz jobb VGA alatt? De 4 magos proci kizárt. 140k-ért i3 / 2magos i5 -os gépet lehet kapni, de csak Intel 3000 gpu-val. Ha te 4 magos lapost akarsz a 200k felett van.
esetleg, ha a 140k-ból kiutazol az Asus gyárba, és ellopsz egyet a kamionról -
#14357 Sziasztok! 130 000Ft a keret :) max 140,000 HUF Ha kevesebb az sem baj :)
HDMI kimenet megléte fontos, hol érdemes szétnézni? Miskolci vagyok.
Esetleg ha valaki linkelne is párat. 4 magra van esély ilyen árkategóriában és esetleg egy jó VGA ra benne ?:) -
Egerwin #14356 Sziasztok!
Kollégám szeretne laptopot venni, főleg filmnézésre használná (rákötné a tv-jét, meg az 5.1-es audio hangrendszerét),
én ezt a laptopot néztem ki neki, szerintetek megfelel a célnak?
http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_x54hr_so087d/200989
Illetve a hangrendszer rákötéshez pedig ezt a külső hangkártyát:
http://www.arukereso.hu/hangkartya-c3140/creative/surround-pro-5-1-p44850710/
Amúgy ezt a hangrendszer rákötést csak külső kártyával lehet megoldani vagy létezik más módszer is? -
Gibor #14355 Köszi az infót. Mondjuk nem írja milyen aksi van benne. De remélem valahogy megtudom oldani. -
Nardon #14354 Figyelj arra, hogy amerikából jelen pillanatban tilalom van már fél éve, és minden eszközt amiben litium akkumlátor van nem engednek repülőre fel csomagként. -
#14353 Ki mondta h a takaróra kell rakni? Van olyan tálca (kajának) aminek van lába, direkt fekvő betegeknek. Magasabban és stabilabban lenne a laptop + az alján lévő nyílásokat se takarná le a szövet.
Tablet szövegszerkesztésre teljes mértékben alkalmatlan, arra jó h beírd a weboldal címét de többre nem. Netbookot meg neméri meg venni, olyan kicsi a kijelző + háttértár, h az film nézésre végképp nem alkalmas.
Én normális notebookra szavazok, innentől már csak az ár a kérdés. -
#14352 Hát, a ventilátor fúj, nem szív... Szvsz nem kerülne több por a gépbe, mint átlagos használat mellett. Tableteket nem ismerem, így ahhoz nem tudok szólni. Esetleg netbookok között lenne még érdemes szétnézni. -
makkero #14351 Fekvőbetegnek vennék laptopot, de elbizonytalanít, hogy az ágyneműből magába szívja a ventilátor a szöszmöszt. Általános használatra kellene: internet, szövegszerkesztés, videonézés stb. Ha tudtok olyan típust, aminél ez meg van oldva, osszátok meg velem, pls. Vagy vegyek inkább tabletet? Minden ötletet szívesen veszek. -
kattyalina #14350 köszönöm szépen :) -
#14349 Hát nagyobb lélegzetű tervezést sztem totál nem a laptop saját kijelzőjén szokás, hanem rákötött monitorral. Egy 17,3-as is kijelző is nagyon kicsi még ilyen célra. -
#14348 Nekem pl gőzöm sincs h mik azok a programok amiket leírtál "pro engineer" De gondolom vmi 3D tervező program, (mint a 3DsMAx) tehát dedikált VGA kellene hozzá, egy intel 3000 biztos kevés hozzá.
Ilyen programokhoz szerintem kicsi egy 15,4" kijelző. Játékra még elmegy de dolgozni, nem nagyon fér rá ki sok minden. PS, 3Ds MAx ablakában is van egy rakás kezelő panel.
Ami kéne az egy i3/erősebb A4 proci, 4 Gb ram minimum, VGA 1 gb vrammal. -
#14347 Hát, ahogy nézem, a 7970M kb. másfélszer erősebb kari, mint a GTX670... -
#14346 Intel i3 esetleg i5 + 4 GB RAM (több se árt), nagy vonalakban... Asus, Dell, Toshiba, Lenovo, HP, esetleg Samsung. Nézegess, linkelj ide konkrét típusokat. Nem kell várni, h a sült galamb a szádba repüljön. -
Gibor #14345 Tovább kutakodtam laptop ügyileg, találtam 2 lehetőséget ami elég korrekt áron lenne ebay-en. Asus G75 ill Alienware M17x
Ha a szívemre hallgatok akkor Alien mivel az nvidiáért kevésbé vagyok oda. De érdekelne hogy ha konkrétan ez a kettő a lehetőség ki melyiket ajánlja. Ahogy olvastam az Asusnak a hűtése jobb de nem módosítható benne semmi, az Alien meg tovább fejleszthető.
#14344 Nekem vegyesen kellene... de játékot írtam hogy legyen kraft... nincs válasz, tehát az állításod helytelen :) -
kattyalina #14344 jópofák vagytok, ha valaki tanácsot kér mert munkához venne gépet (#14326) nem játékra, no comment, de ha vmi hű de csúcs játék előtt kockulni vágyó ír annak lökitek az okosságot. nagy bizakodva írtam ide, hogy profi véleményt kaphat az ember, én ha akkora infomágus lennék örömmel várnám ki mit kérdez tőlem hogy segítsek, ha már érdemesnek tart. vagy ez a topic már játékra szakosodott csak nem vettem észre? -
#14343 Egyszer volt csak egy regebbi....felnem kellene tole?Jatekra akarom azert cserelnek mert ugye ebben eros van. -
#14342 Tekintve, h a tiédben a proci egy picit erősebb, de a cseregépben sokkal erősebb a VGA és egy kicsit nagyobb a vinyó, és ha nem félsz az Acertől, akkor szvsz elfogadható ajánlat. -
#14341 Sziasztok erdemes a ket lapit elcserelnem?
Enyim a sasmung...
http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop
http://www.cserebere.hu/termek/samsung-gamer-laptop-core-i5-76
Jatek ugyeben lenne a csere es 15-ot kernek ra.
Egyik gep se garis mar. -
#14340 xD -
#14339 Ha jó kondiban vagy -
RYO21 #14338 17 colos laptopot mikor érdemes venni? -
Novatek #14337 Találtam egyet ami elfogadhatónak tűnik :
ASUS X54HR-SO310D
Ha valakinek van ilyen írhatna a tapasztalatokat.
Köszi -
#14336 Igaz, elirtam!
A lenyeg hogy meg tudtam huzni annyira, hogy elboldoguljon a D3-al. -
#14335 3450-ben csak HD2500 van. -
#14334 Ok, nincs mit. -
#14333 Nekem fent van a 2 irodai gépemen. Az egyik i5 3450, a másik i7 3770s, mindketto HD 4000-el és 4gb 1600-as rammal. 1280x720-ban 30-35 fps high beállításokkal, élsimítással. az árnyékokat mediumra állítottam.
Mondjuk az Intel Extreme Tuning cuccal 1600-ig húztam a kártyákat, 0,425 mV feszültséggel, szóval nem félek tole hogy ne szaladna el ugyanezzel a részletességgel egy csont ugyanilyen laptopon. :)
Azért kösz hogy utánanéztél! -
#14332 Itt egy teszt a HD 4000-ről, nézd csak: link
A Diablo 3 is pont benne van. Hááát, már mediumon is határeset. :/