16455
  • SzirmosSzisza
    Nincs hozzá valami driver ami ezeket kezeli? Nekem ASUS laptopon az FN + x gombok fele nem működik, ha nem telepítem fel hozzá a dolgokat.
  • Béla9248
    Bocsi de megfelelő forumot nem találtam ezért itt tenném fel a kérdésemet!

Olyan problémám lenne hogy egyszer csak kikapcsolt a wifim és nem tudom sehogysem visszakapcsolni! Egy Lenovo IdeaPad Y560-ról volna szó! Bioszban engedéjeztetve van minden, windowson minden engedélyeztetve frissítve és megfelelően müködik is ezt írja! Na most van egy billentyü kombináció a gépen (FN + F5) amivel ki-be lehetett kapcsolni a wifit de most pillanatnyilag nem csinál semmit! Vagyis felugrik a képernyő közepére egy ablak amiben annyit ír hogy először be kell kapcsolni!

Esetleg valaki tudna erre valami megoldást? Van egy mobilnetem amit jelenleg használok és abban is van wifi mármint a stickben de az sem lát semmit!

• Zsoti90
    Toshiba

Acer

most hírtelen ez a kettő, ezek jók játékra is meg minden egyébre
  • tmilan87
    hy,szeretnék laptopot venni,de nemnagyon vagyok benne othon hogy melyik laptopnak jó a vidi kártyja stb,ebben kérnék segitséget. olyan 120ig szeretnék venni egyet uj/használt mind1 amin azért mennek az ujabb játékok is meg HD kijelzöHDM csati filmekhez és olyan 500as winxchestere van.mit ajánlotok?
  • DONGUBA
    Koszi akkor meggondolom.
  • Lacee86
    Hát ez egy elég meggondolatlan lépés lenne így... 130-ért használtan sem kapsz annyival jobb gépet, h megérje. Maximum ugyanezt megkapnád mondjuk i5-tel, de az játéknál sem sokat számít.
  • DONGUBA
    Sziasztok eladom a lapimat
    Acer aspire 5750g i3-2310m proci gt540 1gb kari.
    Lenne 130 ezer ft-om egy ennel jobb gepre ami jatekra kellene.
    Hasznalt is jo mit tudnatok ajanlani?
  • franc0
    Meg ennyit érnek a gagyi konzumer notik.

Ha nem gámázik az ember, 70-ér kapni használt T400 ThinkPad-et, ami konkrétan néma.
    De akinek ennyire sínen van az élete, az vegye tripla áron a géjmer gépet.
  • Lacee86
    Ennyit érnek az AMD procik notebook verziói...
  • DONGUBA
    es ez elado?
  • DaniX14
    Hello !

Egy ilyen notebookom van jelenleg fekete színben , és hát igazából elegem lett belőle mert eléggé melegszik és hangos is , így szeretnék valami olyan notebookot vásárolni helyette amivel megtudom nézni hibátlanul az 1080p filmek meg valamennyire játék is legyen , ezt néztem ki helyette, mert igazából vékonyabbat szeretnék körülbelül ez a 2 cm-es vastagság lenne jó SSD legyen és a bruttó ára is olyan 190 ezer legyen maximum , ha tudnátok még valami ilyesmi notebookot ajánlani , akkor azt megköszönném !
    Köszönöm előre is a segítségeteket !
  • XERT
    Hali! oylan kérdésem lenne h nem lehet e tudni mikor jönnek ki új videókártáyk? mármint h milyen fejlesztési szakaszban vannak az újak?! mert uyge az befolyásolja leginkább a gamer laptopok árát sztm (jó a proci is de az nem annyira )

jah és h szó volt nemrég arról h nagyobb teljesitmény nagyobb hő de ez azért a durvább gépeknél jobb hűtéssel párosul nem?

előre is köszi :)
  • Osi20
    Köszi választ. Majd gondolkodok azon kettön.
  • xxdani
    vagy akár
    Lenovo Z580
  • xxdani
    Dell Inspiron 7520

pl
  • Osi20
    olyan öszegért ajánlani tudsz laptop? Elöre is köszönöm választ. Nagyon nem értek laptophoz.
  • Lacee86
    Hát ne haragudj, de ezeknek nem kell 180-200 ezres gép, bár az Euro Tracknak nevetségesen magas gépigénye van még így is ahogy nézem.
  • Osi20
    Euro truck simulator 2 és a farming simulator 2013. Elöre köszi választ.
  • Lacee86
    Mégis melyik kettőre?
  • Osi20
    Milyen laptop tudnátok ajánlani? Olyan 180 000 ft és 210 000 között legyen? KéT JÁTÉKRA KELL.
  • JethroHUN
    Gyenge az a VGA már mindenhez. Meg a RAM is kevés. GT630 a minimum, vagy a vele egyenrangú Ati, ami HD7670 asszem.
  • Osi20
    Sziasztok. Olyan kérdésem lenne evvel laptoppal lehet játszani Asus K55VD-SX179D? Mi véleményetek róla?
  • Linux01
    Acer eMachines ha nem gond...
  • JethroHUN
    nagyobb teljesítmény->több hő. De mivel laptopról beszélünk teljesen mind1. Bírja, bírnia kell, mivel rossz a hűtés ígyis-úgyis.
  • makkero
    Amelyik ennyivel előrébb van, az ennyivel jobban melegszik is?
  • JethroHUN
    Én 7670-re szavazok, majdnem 100 hellyel előrébb van rangsorban.
  • multi13
    Üdv, melyik gpu-val szerelt laptopot érdemesebb venni? Geforce gt 520, vagy
    radeon hd 7670m? Kösz a választ.
  • Lacee86
    Egyértelműen a 2. Az 1.-ben hiába az i3, az 520MX még túl gyenge hosszabb távra játékra. Ráadásul az eredeti Windows megdrágítja, bár ez mindenkinek egyedi megítélése, h szüksége van-e vagy hajlandó-e pénzt áldozni eredeti op.rendszerre.
  • Kisnyilas86
    sziasztok.segítségeteket kérném 2gép közül!netezés,filmezés,töltögetés mellett föleg játékra szeretném használni!melyiket ajánlanátok,vagy esetleg tudtok-e ilyen árkategoriában jobbat!

http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Samsung_NP300E5A_Intel_Core_i3_2350M_6GB_750GB_NVIDIA_Windows_7_Ezust_NP300E5A-S06HU_3639.htm

http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B970_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotetbarna_LENOVO-G580-59-346876_7097.htm
  • Dean Winchester
    használt de még van hozzá gari, azért az nem mind1... az én tanácsom ne fogadd meg mert nem vagyok jártas ezen téren , de itt nem sokat számít ,hogy használt hiszen ez nem az igazán használt kategóriát képviseli! Ám én is úgy vagyok mint Gbor, ha csak lehet újat szeretek venni...
    ha regélve lennék itt akkor azért megkérdezném az illetőt, mi az oka, hogy fél év után eladja a laptopját?!
  • Gibor
    Én inkább újonnan venném :) Bár ez elvi kérdés, én ragaszkodom ahoz ha veszek valamit és van lehetőség csak újonnan.
  • Lacee86
    Legfőképp fontos a proci és RAM mennyisége is, sztem. Én ArchiCAD-del ill. Artlantis Studioval dolgoztam egyetem alatt, hát azoknak kell az erős proci és főleg a sok RAM. 4 GB RAM és i3 proci az a minimum, de 200 felett i5 is belefér, esetleg több RAM.
  • Taylorka
    Szeretném kérni a segítségeteket! Szeretnék venni egy komolyabb laptopot. Semmi másra, csak is a Nemetschek nevezetű építész programra használnám( tehát legfőképp a videókártya a fontos) A keretem rá 200-220e Ft.
    Szeretném, ha a gép 3 év múlva is gép lenne, és a minőségre törekszem, tehát legyen mondjuk 2-3 év gari rá, a váza legyen strapabíró. Köszönöm a segítségeteket!
  • Sly9119
    hmm, de viszont megér annyit hogy inkább használtan vegyem mint újonnan vegyem meg 120 ért az Acert? :-\
  • Gibor
    Na ezt nem tudtam hogy nvidiánál mai napig működik az átnevezés :)
  • Lacee86
    A 630M egy átnevezett 540M, gyakorlatilag ugyanaz, legfeljebb minimálisan gyorsabb. Az i3 viszont a hyperthreading miatt a 2 maggal 4 szálon is tud dolgozni, szemben a sima Pentiummal, ami csak 2 mag, 2 szál.
  • Gibor
    Hát így láthatatlanba szerintem az Acer ugyanis a 630 biztosra vélem hogy erősebb az 540-nél... Viszont a két processzor közötti különbséget nem tudom, valószínűleg abba az Asus Core i3-ja jobb.
  • Sly9119
    Már előrébb haladtam a döntésben, de elakadtam.

Asus
    mondjuk 110 000ft ért.. de ez használt..

Vs

Acer

melyik a bikább?
  • Sly9119
    Úgy néz ki, erre fog billenni a mérleg nyelve: Acer V3
  • Lacee86
    GTA IV az 1.-vel nem igazán, a másodikkal megy, de mint tudjuk, nagyon optimalizálatlan az a játék. :/