16455
-
virs lee #210 Nagyon régiek. -
virs lee #209 Ha már mindenképp játékgép kell, itt egy 280-ért, de nyilván erre is igaz mindaz a sok hátrány ami a többi játéknotira. -
virs lee #208 Ennyi pénzből már ilyet is kapsz, mégse Acer / Fusi színvonal. -
OPM #207 Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Sulinetből venném, nem játszani akarok vele ofkóz :) -
#206 Ha már a 250 közelében nézelődsz miért nem nézed meg amit, abban X1600 van és 1024 mega ram -
Inquisitor #205 Az X700 úgy 20x gyorsabb játékban és nem azért mert villámgyors, hanem mert a GMA950-nél nem sok lasabb létezik :) -
Inquisitor #204 Az X700 úgy 20x gyorsabb játékban és nem azért mert villámgyors, hanem mert a GMA950-nél nem sok lasabb létezik :) -
Meiser #203 Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni,de egyszerűen nem tudok dönteni két gép között.
egyik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
másik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_pi1505_sulinet
Az első AMD procival,512 rammal,80gigás vinyóval,és ATi x700-as vidkártyával van szerelve. A második Intel Core2 Duo T5500(64bit),1024ram,120giga vinyó, integrált intel gma 950 videókártya.
Igazából ez az integrált videókártya ami nagyon zavar.Sok rosszat hallottam róla, de egyesek dícsérik...Igazából játszani is szeretnék rajta.Melyik a jobb gép? Légyszi segítsetek,előre is köszönök minden választ. -
#202 Üdv! Van egy Acer travelmate 2492 es laptopom a bisoban van oylan h lehetséges usb röl bootolni és vettem is hozzás egy usb n ráköthetö winchestert...de semmi képpen nem engedi a bootolást arrol:S! Mi lehet az oka? -
#201 Geforce GO 6100-as videókarin milyen játékok mennek? -
izb #200 gond nincs velük.ajánlott -
#199 Notebookba AMD procik jók? vagy inkább Intel?
ezt néztem
véleményetek? -
#198 Muternak lenne elsősorban 2d-re:) de én is elcsenném, nyaraláshkor(\me kócka:P), egyéb esetkben, és akkor szeretném használni filmnézésre zenére, photoshopolásra, és hát lehetőség szerint játékra is:)
Persze nem az az igényem(még jó hogy nem nekem lesz:D) hogy a legújabb játékok fullon elmenjenek rajta. Mondjuk visual pinball, mame emu, far cry
ps1emu, sof2\cod2. Szal kb ilyen kaliberü játékokra gondoltam. Ebben az árkategóriában van erre egyáltalán lehetőségem? -
Inquisitor #197 Mit akarsz vele? A proci gyors, a ram nem kevés, a VGA meg ... nos 2D-re megfelel. -
#196 Metroban, de azt mondták rá máshol, hogy drága. -
#195 hol lehet venni? -
#194 Sziasztok, mi a véleményetek a következő laptopról?
amd turion x2 tl50(1,6)
1gb ram
dvdrwdl
ati radeon x1100
brutto 214eft.
-
#193 nemtudnak,nekem se valaszoltak normálisan :)
de én már találtam :P -
Kontroll69 #192 sziasztok még 1x:D
volna még 1 kérdésem: az AMD procikat főleg játékra lehet kihasználni???
tanácsokat kérek
csáóóó -
Kontroll69 #191 Sziasztok.segítségeteket kérem.szeretnék vásárolni 1 Asus A6VM-Q068H notebookot.a véleményeteket kérem.főleg iskolai,irodai használatra kellene.mindenképp asust szeretnék vásárolni.ha valakinek van ,esetleg hasonló tipusú akkor kérem segítsen.
kb 230000ft-om van rá
köszike
csáó mindenki -
#190 tesómnak kéne egy sulinetes laptop
filmnézésre,netezésre+dvd írásra
max 150k
tudtok vmi ilyet? -
virs lee #189 Volt már egy pár, Acerral is szoptam eleget, többet ingyen se kéne. Najó, ingyen még oké, egyből elpasszolnám vmi lúzernek. Két féle is volt, egyik gyári selejet, a másik meg csak szimplán szar. Buktam rajta, de örülök hogy megszabadultam tőle. -
#188 jah Te csak ugy váltogatod a laptopokat mi?
és már láttam Acer laptopot szal(suliba olyan volt),de sokáig nem használtam -
#187 jó akkor azt kapok erre voltam kiváncsi...akkor olyan lesz és kész
ugyse nekem lesz,csak ha már van gép és van egy kis időm akkor játszottam volna :P
de akkor várok az új AMD-re :) -
virs lee #186 Amíg nem volt Acered, addig nem is tudod ezt saját tapasztalatból megcáfolni. -
virs lee #185 A support egy dolog, az valóban átlag alatti, de a maga a gép minősége is csak egy mezei konzumer noti szintje. Recseg-ropog a műanyag, ami ráadásul vékony is. Állandóan meleg lesz (ez különösen hasznos a kánikulában) köszönhetően a videokártyának (és ahol van, a duál magos procinak), de legalább sokat fogyaszt, és hamar lemerül az aksi (1-2 óra használattól függően). És aztán jönnek az olyan rejtélyes hibák mint az asztali gépekben hasonlóan megbízható Tomato/Acorp/Asrock cuccoknál megszokott, pl. lefagy a gép egy pendrive fel/lehúzáskor, vagy csak úgy. -
#184 én is amondo vagyok arra h az Acer az nem ratyi -
virs lee #183 Nekem meg kéne 1 milkából rózsadombi villa, ez se lehet túl bonyolult. 250k-ért egy belépőszintű üzleti notit kapsz, vagy egy átlagos / -alatti konzumer DTR-t. Azt kell eldöntened hogy mi a fontos neked: a minőség vagy a felszereltség. Csodák itt se léteznek. -
izb #182 nyugodtan vehetsz kint inglisben acert.csak nálunk ilyen csapnivaló a a supportja.
-
#181 én nem csak függeni akarok vele.
arra majd jővőre veszek gépet
azért irtam azt h pár régi játék induljon el rajt ennyi és max 250k-ból legyen.
ez ennyira bonyolult lenne?
ha nincs ilyen gép akkor mondjátok h nincs. és akkor felejtős lesz a téma.kész -
virs lee #180 260-ért az olyan is, biztos Acer vagy FuSi.
milyen 1 milkáról beszélsz?
Ilyenről.
ez egy Dell gép
Igen, a Dell konzumer sorozata, az Inspiron. De az Acer-Clevo-FuSi-Gericom brigádnál ez is jobb, bár a célja a velük való árverseny a konzumer piacon, sejtheted hogy nem a profitból, hanem inkább a minőségből engednek.
meg akkor nem notebookra költöm azt a pénzt.
Látom felismerted, szal mégse semmit kaptál. :) A notebook alapvetően nem játékra való, ennek kicsinek, könnyűnek és aksiról reális időt üzemelőnek kell lennie, ennek mind ellentmond egy melegedő, sokat fogyasztó, nehéz (főleg a hűtés miatt) erőmű, ami főleg a videokártyát jelenti. Mivel van rá igény, manapság mindenki notebookot akar venni, nem mintha kellene neki, de az a divat, és valós igény híján azt keresi amit az asztali gépben már megszokott, ezért a gyártók próbálják kielégíteni az igényeket. Ez persze a notebook fogalom megerőszakolásával jár (15.4-17", 3-6 kg, pff...), de nekik a profit a lényeg, ha a szarra van igény, akkor azt gyártanak. A normálisabbja igyekszik különválasztani ezt a gagyit az üzleti szériától, nehogy elveszítse a minőségért (sok) pénzt áldozni hajlandó céges ügyfeleket, ezért a legtöbbnél már a széria név alapján megmondható melyik gép mit tud. De nem mind ilyen, pl. az Acernak mind az Aspire, mind a TravelMate sorozata ugyanaz a gagyi (jó kérdés mi alapján lesz egyik gép Aspire, másik meg TM).
A lényeg: játékra jobban jársz asztali géppel, azt lehet fejlesztgetni, megfelelően hűteni, és egy TFT monitor + HTPC kombó nem is sokkal hordozhatatlanabb mint egy 6.6 kilós DTR szörnyeteg. -
#179 hehe LOL
unokatesóm most kapott egy laptopot ami: dualmagos Intel,x700,1 gb memória és a San andreas jol megy rajt,néha nem tom miről beszélsz itt.
ja és azt mondta 260k körül volt neki
milyen 1 milkáról beszélsz?
abból már Geforce Go 7800Gtx-el ellátott notebook-ot veszek(671.999 HUF)
ez egy Dell gép
meg akkor nem notebookra költöm azt a pénzt.mindegy
kösz a semmit -
virs lee #178 A San Andreasnak az x700 is kevés (lebutítva azért elmegyeget), ilyet vagy jobbat meg csak konzumer kategóriában kapsz (vagy bizniszben 800k-1M körül). Vagy teljesítmény vagy minőség, a kettő együtt 1 milka alatt nem nagyon van. Fogyasztásban meg az 1 milkás is ugyanúgy fogyaszt, a hardvernek áram kell akármilyen márka meg minőség, tehát jó videokártyával sosem lesz hosszú életű a gép aksiról. -
#177 lehesen régi gamesokkal(GTA San Andreas,némi stratégiai: LOTR: Battle for middle earth szal 1 és 1,5 évvel ezelötti játékok) játszani :)
de nem fontos annyira
Intel cpu-s laptopok vannak jobban elrterjedve,nemde?
az AMD-sből pedig Turion alatt nem kéne gondolkodni
vagy egy Sempron 3000+ 3200+-al is jó,nem?
szal 512Mb min legyen a winfos miatt is,de nem az 1 gb az ütne már.
VGA pedig nehogy már inteles legyen
alap a 6200Go-tól felfele vagy a Radeon Xx00-tól felfele.
winyo min 60Gb.
többi nem érdekes -
izb #176 írd le mi a fontos!Mi az hogy régi game? -
#175 áááááááá
megböszmülök
Laptop kéne nővéremnek,de nem vagyok a témában:(
250k-ból már türhető laptopot lehet kapni?
amin nem szaggatnak a filmek + egy két régi games?
Mondjatok párat plíz -
#174 vágom
erről vélemény? -
virs lee #173 A proci jobb. De egy notebook nemcsak prociból áll. -
#172 Turion64-es laptopok már jóak,nem?
jobb mint egy sempron,I think so :) -
virs lee #171 sulinettel 100k-ert is kapsz mar
es he neked ez nem a beleposzint akkor,mi?
Ipari hulladék.
Látom a 2. pontot még mindig nem sikerült megértened.