16455
-
virs lee #290 Csak 12" és csak 1.4 kg. -
#289 ahh ne is mondjatok semmit, megtaláltam: D830, ez szép és jó is -
#288 ehhez adjatok tanácsot:
Dell Latitude D520, vagy D620 ? esetleg más dell? dell-nél maradtam, az már biztos -
#287 gyenge a vga nem? az hogy keveset fogyaszt az jo, de kevésbé fontos -
#286 X41 miért jó? csak 1500Mhz, és 512mb ram :(
egy msn cimet tudsz adni pmbe? htx -
virs lee #285 Ez is csak egy Acer.
Ez belefér a keretbe, de csak sempronos. Ennyi pénzből ennyire futja. Ez egy kicsit több, de már duplamagos. De ha azt nézzük hogy ennyiből T41-et is kapsz még 1 év garival, akkor már nem is olyan jó vételek. Persze ha csak új lehet, akkor ez van. -
#284 ehhez mit szolsz?
bumm!
2.2Ghz, 120gb, de nem tudom milyen az a vga :o
inkább ajánlj vmit ujonnan, mert csak olyat vehetek :(
160 körül -
#283 köszönöm, megnézem! -
virs lee #282 Mitől lenne szar? Keveset fogyaszt. Az a jó. -
#281 csak a VGA szar:( de egyébként jo lenne nagyon -
virs lee #280 De itt is vannak jók, főleg a T60, nc6400. Az IBM esetében a garit le tudod csekkolni a honlapjukon, ha a T43-ra van még 1.5 év, az annál újabb T60-ra is kell hogy legyen, nem csak az a 6 hónap amit az eladó vállal. -
virs lee #279 Ennyiből inkább használt, de minőségi cuccot vegyél! Itt van egy T43 140k-ért, ráadásul 1.5 év garival. -
virs lee #278 Vélemény? Olcsó húsnak híg a leve. Mint mindenhol, itt is igaz. -
virs lee #277 FuSi Lifebook, Toshiba Portege/Tecra is jó. -
virs lee #276 Az jó gép. -
#275 jó drága :D -
#274 Dell Latitude D620 erről vélemény? -
#273 hát nekem ő is teccik:
HP Compaq nx7300 ( GB851ES )
15.4'' Widescreen TFT, Core 2 Duo T5500 1.66 GHz, 1 GB Ram, 120 GB HDD -
#272 de ezen mi futna el? :o
pl játékok közül milyen szint? -
#271 te jó ég , most néztem meg a lenovo lapikat, ezek olyanok külsöleg mintha 20 évvel ezelőtt csinálták volna őket -
#270 ez kicsit erős sztem:) -
#269 _Notiból_ csak Lenovo, vagy Dell, legvégső esetben HP.
A többi nagy kalap szar... -
#268 ehhez vélemény?:
BenQ Joybook A52
Jellemzők:
Intel Core Duo T2250 1,73GHz, 100 GB HDD, 1 GB RAM, 15,4\'\' TFT, Wlan, Ati Xpress 200 VGA
nem akarom én a 200ezret erőltetni, inkább olyan 150-60 körül
-
#267 :'( -
#266 olyan négyszögletűt nagy képernyővel és soksok billentyűvel :-)szép feketét
azt ajánlanám:P -
#265 üdv!
150-200e között szeretnék laptopot venni!
Várok véleményeket milyet vegyek :D
Nem nagyon ismerem a laptopokat, ezért kérném segítségeteket!
inkább játékra használnám...
előre is köszönöm! -
#264 azért van, csak integrált:) de mondjatok akkor jobbat, mást nem találtam itt -
Inquisitor #263 Hát az elsőben jóvval gyengébb a VGA, a másodikban meg nincs is ... -
#262 mondjuk a webkamera fölösleges bele.. -
#261 asusokból ez a kettő jónak tünik minden szempontból:
egyik
másik -
#260 ami a fujitsu 1556 m ben van (Geforce 7600) az böven jó már.
tudtok olyan boltot, ahol meg lehet nézni ezeket (tehát nincsenek mind bedobozolva) ? -
Inquisitor #259 Nehéz ügy. Az Acer nem olyan rossz, de szintén ha visszaolvasod, láthatod itthon gagyi a szervizháttere. Ha pl. Németországban lennénk, akkor nyugodtan vehetnél olyat. A Dell meg itthon nem olcsó, viszont még nem épült ki szerintem a szervizháttere, de ebben lehet tévedek. Nyugateurópában imádják a márkát, veszik mint cukrot.
Asus esetleg? Viszonylag nem drága. (Mit értesz te jó VGA-n, mert az olyan amire én gondolok, az atomdrága noti esetén?) -
#258 nem megbizhato? értem, ez baj.
én mindenképpen olyat szeretnék ami 1.jó (tehát gyors: core2duo, jo vga, és 1 gb ram), 2.de esztétikus is.
Ilyet tudtok ajánlani? Még nincs lapim, igy ez valoszinu jo néhány évig használatban lesz, tehát minőségi kell, az ár max 400, de inkább 300 talán.
Fujitsu, Acer akkor kilőve?
Ezt ajánlgatták mások: inspiron 9400 (Dell)
de fene egye meg a finnyás izlésemet, elsőre nem volt vele bajom, de jobban megnézve nem tetszik, kicsit olyan mü, csillogó ezüst, gagyi design.
Külsőre szerintem nekem valami full vagy legalább félig fekete tetszene, mint ez is (Fujitsu 1556 m)
technikai adatok is jók hozzá, de ha azt mondjátok hogy gagyi a fujitsu akkor nem ilyen kell.
Valaki tud ajánlani olyat, ami szép is és jó is?:)
iBook Pro-ra is gondoltam, azzal az a baj hogy egy picit drága, ésa fehér kicsit koszolódik talán, feketébe meg nem néz ki jól, na meg az Mac, arra át kéne térni akkor -
Inquisitor #257 Ez nem chate, ez egy fórum. Ide néha ritkán írnak be. :)
A kérdésedre válaszolva, említett modellt nem ismerem, de a mindenfelől hallott infók alapján bármit, csak FuSi-t ne vegyél! (Olvasd vissza mondjuk ennek a témának utolsó pár oldalát például, hogy miért ...) -
#256 van itt valaki?:) -
#255 meg ugy általán fujitsu -
#254 Fujitsu 1556 M ről mi a véleményetek? -
#253 230ba kerül. játszani nem igazán akarok rajta, bár most, hogy említetted a gf7300gs-t a mostani asztalimat is kenterbe veri. :) mondjuk azt nem tudom megér-e 230at -
Inquisitor #252 Hát arra bőven még sok is. Játékra meg éppen csak (Gf7300GS szint), mondjuk legalább jó a proci benne. A fő kérdés, hogy mennyiért? -
#251 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni mit szóltok ehhez:
Acer AS5632WLMI V128 laptop
Intel® Core™ 2 Duo Processzor T5200 (1,6 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) , 1024 MB RAM, 160 GB HDD, DVD SuperMulti író, 15,4"-os WXGA TFT színes kijelző, NV7300 128 MB/256 MB Turbocache grafikai meghajtó, WLAN, (integrált) LAN, modem, 1,3 Mp Orbicam, Windows XP Home operációs rendszer
Filmnézés és netezés a fő szempont.