16455
-
#330 tesco-ba a feléépésen mulik a garancia
lén párszor qrva mérges lettem
eredménye is meglett:-) -
Oehler1985 #329 Eddig tök jól mükszik és remélem tényleg nem lesz baja !!!! -
Oehler1985 #328 Különben a medionok sokkal jobbak mint az Acer notebook-ok. -
atix2 #327 TESCOban vettél gépet? Háát....megmondom neked öszintén hogy nincs jo tapasztalatom a TESCOs gépekkel...Remélem neked nem lesz vele gondod. -
#326 pont azzal akartam. mi azzal a baj?:o -
tomo #325 maximum a ram es avinyo cserelheto benne. a tobbi fix -
#324 csak ne dhl-el hozasd haza -
Oehler1985 #323 eddig naon jól múzsikál !!!:):):):):):) -
Oehler1985 #322 Hali !!!
Megvettem a TESCO-ba 139990 ft azt a MEDION notebook-ot (celeron 1,7 Ghz, 1 gb ram, 120 gb vinyo, Ati mobiliy radeon xpress 200 vidikari pci-express , 3 usb, wifi, lan, vga csati, miki+füllhallgató csati).
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek bővithető ( ram, proci, vga )???
És ha igen akkor hol találok hozzá olyan oldalt ahol megtom venni a kiegészítőket??
Előre is kössz -
#321 most azon gondolkozom hogy talán a legjobb ha rokonaim cimére veszem, akik elküldik nekem postán (az kb 20 K max). még igy is jobban kijövök mintha itthon venném, legalább +150K val drágább -
#320 értem én , csak a kérdésre váalszoltam -
#319 na igen, de nekem nincs haverom aki usába cikázik:)
a baj az hogy a customize olt lapikat házhoz kell kinti cimre szállítani -
Gascan #318 a Notebook FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V3515 vagy pedig a BENQ Joybook A52-901 lenne a jobb választás? -310 -es kommentben megfogalmaztam mire kéne a gép... -
#317 fujisu siemens-ek elég olcsón és nem rosszak lehet már kapni 110000ft körül újat -
#316 énkábbveszek egyet 15%-al drágábban de legalább új visszavihetem 3napon belül bármilyen problémával
a használtba meg ki tudja milyen (rejtett-amit a tulaj nem mond el) hibái lehetnek -
#315 használt gépeket nem érdemes venni mert elavulnak és olcsón lehet venni az újakat
akksi miatt sem célszerű mert ki tudja mit bír
az újra garanci van
meg szeretem kibontani az uj cuccokat -
#314 inkább 1-2éves de jó minőségű, mint új acer asus...... -
virs lee #313 Mindkettőtöknek használt, de minőségi cuccot tudok javasolni, jó esetben 1-2 év garival (3-ról indulnak ezek). Pl. itt vagy itt fajin IBM T / HP nc cuccokat találni. -
#312 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni mivel nem nagyon vagyok otthon a a laptop témában de szeretnék vásárolni a közeljövőben egyet. Max 180.000ft-om lenne rá, főként munkára, filmnézésre, netezésre, és fontos lenne hogy elfusson rajta a vista is. Nézelődtem már több oldalon is de nem nagyon tudok dönteni. Tudnátok esetleg ajánlani pár olyan modellt ami a leírtak alapján szóba jöhetne, kedvező ár\teljesítmény mutatókkal? Előre is köszönöm a segítséget! -
Gascan #311 Visszavonnám a renderelés, azt túl sokba kerülne :) De a video filmek elkészitése maradhat -
Gascan #310 Sziasztok. 170 000 forintig szeretnék magamnak notebookot vásárolni a nyáron nehezen megdolgozott pénzemből :) Egyetemre járok, és oda kéne a gép, tehát word, excel, internet és néha még kis video filmeket is szeretnék késziteni vele, tehát renderelésben ne legyen az utolsó. Nem lenne rossz a Vista sem és ha a szimpla 64mb -osnál gyorsabb graf kari lenne benne az lenne a tökéletes. Létezik ilyen gép? Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm -
#309 to grizzly
mostanság minden haverom work and travelozik usába,aztán nyár végén hoznák.a múlt éven is hoztak..vagyis hozott mindenki aki dolgozott. gond nélkül ment minden.ott is a delleket dicsőitik. -
#308 AZ a toshiba
dell nem nagy szám csak sokat adnak el mint a suzuki -
#307 nyilván a kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy teljesitményben ha a paraméterek jók, akkor az ugy fog müködni, hiába titulálják akárminek.
Egyébként nem üzleti vs otthoni, hanem üzleti vs teljesitmény (Dellnél az ilyen a Precision) miatt kérdeztem, én egy customize olt D830ra beneveznék).
#304 Amerikából hogy hozatnál?
#306 ilyenre nem is reagálok, mert 1.teljesen fölösleges flame lenne belőle, 2.az egyik legszánalmasabb emberfajta az, aki vadidegenekbe köt bele kitudja milyen egyéni gondjai miatt -
tomo #306 egy ideje figyellek, jol birod ezeket a seggeket.
gratulalok -
virs lee #305 Már hogyne jelentene? 2 féle van: üzleti és konzumer. Előbbi értelemszerűen üzleti júzereknek, utóbbi otthonra. Előbbi kategóriában a minőség a fő szempont, utóbbinál az ár. Egyik a másik rovására megy. A kettő közt vannak a belépő szintű business gépek, pl. IBM R, HP nx. -
#304 hát a dellről sok jót hallottam de olyat caskis amerikából hozatnék.szlovákban van disztribútor..pozsonyban.
Szétnézek aztán írom hogy dönöttem....köszi az érveket -
#303 akkor szerinted melyik az?:) gondolom ami neked van...
az hogy drága az lehet hogy problémás, de azt ne hozzuk már fel mint érvet, amikor arrol beszélünk hogy melyik a legjobb minőségü.
Egyébként az hogy "üzleti laptop" azt szart sem jelent ugye? ha jot veszek mondjuk egy jol customizeolt D820ast azt ugyanugy lehet használni renderre, modellezés stb, nyilván jobban futna kicsit egy precision-ön, de az még nagyon drága. -
virs lee #302 És persze árban is. -
virs lee #301 Az IBM Txxp sorozata (lényeg a "p") a kifejezett CAD noti, jellemzően nvidia quadro kártyával. HP-nál, Dellnél nemtom van-e megkülönböztetés. De mint a konzumer játéknotiknál, itt is számítani kell a többletfogyasztásra, és jelentősen rövidebb aksis üzemidőre. Minőségben viszont magasan a játékgépek felett áll. -
virs lee #300 A Dell a 3 nagy (IBM + HP + Dell) közt van az üzleti sorozatával (Latitude), az Inspiron viszont csak egy konzumer széria. Magyar disztribútora nincs, ezért a Dell világgari se érvényesíthető itthon. Ami Dell gép bekerül, az a boltok egyéni akciója, a garit ők állják. Bár még mindig messze nem az Acer-Asus-Gericom gagyikategória, mostanában sok panasz van a Dell gépekre (de mint mondom ez viszonylagos, a konzumer szériában megszokott nagyságrendet nem éri el). De az hogy a Dell lenne a legnagyobb márka, "enyhe" túlzás. -
#299 A DELL laptopokat nem üti semmi, ha a minőség számít neked akkor csak olyat veszel. Külföldön is mindenki (aki komolyabban foglalkozik dolgokkal) dell-t használ. -
#298 hello.tudnátok ajánlani notebookot...főleg CAD progikhoz, nem játékra.fő a jó graf.kártya ill. min. 1GB ram.ASUS,IBM,TOSHIBA,HP?kinek melyikkel van tapasztalata?nem arra vagyok kíváncsi mit irnak róla a termékismertetőkben,hanem a személyes tapasztalatok érdekelnének...összerakottság,teljesítménybeli különbség...hasonlók.
előre is köszi -
#297 hp
-
#296 de én nem váltani akarok, hanem párhuzamosan használni a 19es TFT-t 1280on, meg a lapit is néha -
virs lee #295 Nem játszok rajta, arra ott az asztali 8800 GTX-el. :)
Nem sok az, van 1900*1200 is. Hamar megszokja az ember a jót. Utána már az 1024*768 is pixelhalmaz, pedig 19"-es crt-n is azt használtam, és akkor jó volt. -
#294 van valakinek tapasztalata dell.com ról való rendelésről?
egyébként ezek közül lehet választani bele:
128MB NVIDIA® Quadro NVS 135M™ [add $70]
256MB NVIDIA® Quadro NVS 140M™ [add $130]
May delay your Latitude D830 ship date
Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 [Included in Price]
a tied játékra milyen?
felbontásban az 1680×1050 (WSXGA+)15.4es monitorra sok egy kicsit nem? -
virs lee #293 Quadroból is van sokféle, kb. mint geforceból, nemtom a d830-ban milyen van. Az enyémben quadro nvs m140, az kb x700 szintű kártya. Azért remélhetőleg kisebb csíkszélességen készült és nem fogyaszt annyit. -
#292 mondjuk akkor ez ami a d830ban van (nvidia quadro) az jo nem? -
virs lee #291 A notebook nem játékgép. Arra ott az asztali. Mivel igény van rá, sok gyártó megpróbálja megerőszakolni a notit egy rezsóval, és meg is lesz az eredménye: fűt mint az állat és fél óra alatt lemerül az aksi. Emellett még jól el is marad teljesítményben az azonos asztali géptől. Ez miért jó?