16455
  • grizzly21
    ehhez csak annyit tennék hozzá hogy nem igaz:)

tudtommal legalábbis nagyon is érvényes magyarországon az itteni világgari, ezügyben irtam többször is a dell ügyfélszolgálatnak, és pozitiv választ kaptam.
  • virs lee
    A fusival csak annyi a gond hogy az emberek 99%-ának fejében = amilóval. Pedig a Fusinak van minőségi szériája is, az a Lifebook. De a teszkós katalógusban csak amilót látsz, nyilván mert az az olcsóbb, de hát olcsó húsnak híg a leve. Hogy mi a különbség? Hát ami a párizsi és a pick szalámi közt. ^^
  • virs lee
    Ha már mindenképp batár gép kell, akkor inkább ez vagy ez. Nem 17", "csak" 15.4", de a felbontása szanaszét gyalázza a fusit, ráadásul a videokártyával se lesz gondod. Ne bohóckodj már itt fusi amilo / asus gagyival ennyi pénzért! ^^
  • bandeszbiro
    köszi!
    Asus G2sc 7T008G- Na ezt néztem még. Egyébként ehhez hasonló lenne talán a legjobb, mert nekem fontos, hogy 17" meglegyen, a proci itt nagyon ott van. Meg is venném, csak a Ram nem tetszik, hogy nem tudom tovább bővíteni. Van hasonló ami erre hajaz, csak bővíthető a memóriája?
    Egyébként mi a baj a Fujival? ( nem volt még laptopom se, szóval tapasztalat 0 )
  • virs lee
    Dellnek nincs magyar márkaképviselete, ezért a Dell világgari nálunk nem is érvényes (amely boltok itt Dellt árulnak, azt saját maguk gariztatják). Ezért itthoni használatra felesleges kint Dellt venni, hacsak nem akarod majd minden hibánál amcsiba kivinni. Ellenben az IBM (és HP) világgari itt is jó.
  • grizzly21
    értem. nehéz lesz megszokni, de ez van. mondjuk nem baj, jobb ha ahhoz szokok.

egyébként most ugy néz ki ismerössel küldtetve 1 honapon belül veszek Dell Latitude d830 at, kb 1600 dolcsi. akinek van jobb ötlete (de csakis Dell), azt szivesen veszem
  • virs lee
    Német és magyar billentyűn van felcserélva (az amcsihoz képest). GB = USA.
  • grizzly21
    egyébként az amerikai bill ugyanolyan mint az angol? vagy hogy van ez az Y - Z csere?
  • virs lee
    Amcsiban biztos nem magyar kiosztással árúsítanak. Persze jó pénzért mindent lehet, biztos beszerzik a megfelelő billentyűzetet is.
  • virs lee
    5 kilóért már notebookot is kapsz, ne ilyen gagyi amilóban gondolkodj! Lenovo (IBM) Thinkpad T61 (ND218HL)-et kapsz már majd 4 kilóért is. Egyedül vga-ban gyengébb, kb. x700 szintű, de ennyivel kisebb a fogyasztása és melegedése is. Zenéléshez úgyse kell 300000 pont 3dmarkban. Ezenkívül mindenben jobb. Főleg megbízhatóság, minőség és (világ)garancia terén.

Itt megkapod 360k-ért is, bár gyanús nekem az 1680*1050 felbontás, meg hogy ugyanúgy 956-os chipsetet (el)írnak a 965 helyett mint az usanotinál. Szal nem árt rákérdezni, nehogy meglepődés legyen. Az usanotis adatlap tuti helyes, én is ott vettem.
  • grizzly21
    magyarhoz. tehát:
    qwertz
    íyxcvb
  • virs lee
    Mihez képest?
  • grizzly21
    ha félmilláért veszel akkor ne fujitsu legyen:) sztem
  • bandeszbiro
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem ajánlani hasonló laptopot? Pl.: Fujitsu Siemens Amilo Xi 1546 ( mármint a tudására gondolok ) Ár: max.: 500 000. Amire használnám az "zeneszerzés" főleg. Be lenne kötve egy Dj Setupba is. Ha van vmi, akkor merre tudnám beszerezni, esetleg külföldi rendelés is érdekel.
    Előre is köszi.
  • grizzly21
    azt nem tudjátok, hogy amerikai lapin nincs e forditva a z meg az y?
  • virs lee
    Egyik se.
  • Inquisitor
    200K-ért? Normális VGA?
  • Sweetraver
    Helló!

Mi a különbség ezek közül, vagy melyik jobb?:

Asus F5V AP026
    Asus F5V AP040
    Asus F5V AP055

Vagy tudtok ajánlani 200 ezer körüli hasonló laptopot? (Mindenképp Intel Core proci és vmi márkásabb,jobb videókari legyen benne)

Köszi!

• grizzly21
    megnéztem közbe, drágább sajna:S
  • trackmaniac
    Köszke! most már ezt is tudom...

Grizzly-nek válaszolva: nem tudom én csak az angliai árak után érdeklődtem. De tudod... GOOGLE...
  • grizzly21
    egyébként angliában usához képest mennyire olcsok a lapik? azt tudom hogy itthon venni hülyeség, mert majdnem kétszer annyit mint usában
  • virs lee
    Ez egy notebooknak látszó tárgy.
  • Oehler1985
    igen le lehet szedni az eredteti Vistát! Xp telepítőlemez be, majd formázod azt a meghajtót amin a vista van és föltelepíted helyére az xp-t.

Remélem segítettem
  • trackmaniac
    Halihó! Szerintetek ez milyen? Nemsokára megyek Angliába és tervezem, hogy veszek egy laptopot. A kérdésem még az, hogy ha Vista van rajta eredetiben, le lehet szedni és XP-t rárakni?

Acer laptop
  • tmisi
    de netezni meg wordozni jó
  • virs lee
    "Tudásilag" is gyenge. De az MSI mint márka állítólag a konzumer kategóriában viszonylag jónak számít.
  • akyyy
    még ez sem lehet rosz tudásilag, de nekem kurvára ocsmánynka tűnik:S
  • virs lee
    A sempron mint erős proci?? Ez a konfig kb. úgy lett összekaparva a raktáron maradt, eladhatatlan alkatrészekből. Olcsónak olcsó, de olyan is.
  • akyyy
    bluetoothm, meg wifi, ez a kettő ami fontos számomra, meg hogy ne legyen nagyon drága (160fölé ne menjen)

memória kevés , nemtom bővíthető e, de a procija elég erősnek tünik (nem egy duo, de gyorsabb lesz 900 Mhz-nél:D
  • akyyy
    ez milyen sztetek?
  • Klemice
    ati xpress 200 nem videókari hanem videóvezérlő ami a ramból eszik
  • UoNokedli
    Hi! Tervezek egy Asus F5R-AP040 vásárlását... esetleg tudna valaki mondani véleményt róla?
  • virs lee
    Mindegyiknek látszik. Persze ha belesüt a nap, akkor nem annyira. Ez mindegyiknél így van, mivel ez nem márkafüggő, hanem tft technológia.
  • borsika
    Sziasztok! Olyan laptopot szeretnék venni, amit szabad téren is lehet használni, tehát a kijelzője normálisan látszik. Nem nagyon láttam ilyet eddig, ezért szereintetek lehet egyáltalán kapni? És ha igen mennyire elérhető áron? Köszi!
  • madrix
    Asusn, a pontos árát nem tom
  • tomo
    ez igy nem mnotebook , hanem par technikai parameter. a markajatol es aratol lesz notebook. ( marmint a technikai adatokon kivul.)

bar ami ebbol is latszik a hordozhatosag nem volt szempont a gyartonal.
  • madrix
    Haly , mi a véleményetek erről a notebook -rol :

LCD: 15,4" WXGA (1280x800) Color Shine
    CPU: AMD Turion64 MK38(2.2G,L2 512KB*2)
    RAM: 1x1024MB DDR-II (667MHz), max. 2 GB
    HDD: 120GB 5400 SATA
    ODD: DVD Super.Multi
    WLAN: IEEE 802.11a/b/g
    WebKam.: 1,3MPixel
    BlueTooth: -
    TV-Tuner: -
    VGA: nVidia GeForce GO6100 integrált.
    Chipset: nVidia GeForce GO6100
    Kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO
    Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x IEEE1394, 1 x modem ÿ(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x vonalbemenet, 1 x Express Card
    Akkumulátor: 9 cellás, 4800mAh
    AC-Adapter: Output: 19 V DC, 90W
    Méret/tömeg: 365x269x28-40.5mm / 2,95 kg
    Ajándék: hordtáska, USBs optikai egér
    Garancia: 2év nemzetközi (1év az akkumulátorra)

?????
  • atee20
    hali. Cad progihoz tudnátok ajénlani valami laptopot?...de ne 300-400K árkategóriában...
    pl.ha valaki már valamilyet használ...saját tapasztalat érdekelne
    nem feltétel hogy új legyen
  • atee20
    eleg szerintem........
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Érdekelne hogy erről mi a véleményetek: ASUS F3H-AP060C NB Yonah T2080(1.73GHz,,2MB L2 Cache). Videokártya gondolom integrált mert arról nem láttam leírást, de azért érdekelne hogy milyen mert alapból adják hozzá a vistát, de vajon elég benne az integrált vga ahhoz is hogy az aero felület működjön?