16455
-
Inquisitor #410 Pl. a Westendben, egy egyébként internet előfizetéséről ismert céghez tartozik, és említett hely falán egy háztömb méretű hírdetésük vagyon. -
#409 az hol van? -
Inquisitor #408 "Sehol se találtam Dell-t,..."
Most már nem érdekes, de próbáltad te a Dell márkashopban? -
Huan28 #407 Thx a segítséget, úgy látom, akkor az Autocadhez kéne egy eléggé modern lapos... :( -
#406 Kijelentem, megvettem életem első laptopját. Sehol se találtam Dell-t, szal maradtFujitso :S
de csak jó lesz. 1 giga ram, 1,8 proci ( kicsit kevés, de jó az), meg egy 128 megás integrált videókari (ami szintén nem valami jó, de hű, max nem nfsezek rajta, arra ott van a másik gép. gyengébb játékok, amikkel eddigis játszottam, bejön rajta:9 wwp, vagy starcraft, esetleg sims. -
#405 vagy ezek közül amikitt vannak laptopok, milyet érdemes venni ( ugyanugy netezésre, torrentezés éjszakjára, progrmaok, meg egykét játék (nem fontos legujabb:D)
max 180, részletfizetésre, mert ugy meg tudnánk venni már most:D -
#404 ez megéri? -
Inquisitor #403 Nem. Ez integrált kártya, abból mindegyik nagyon lassú, bár tény, hogy a GF6100, X1150 és X1250 most a leggyorsabb, de még egy GeForce 6200, sőt egy GF2MX is gyorsabb. -
Inquisitor #402 Az X2300 egy átnevezett X1400, gyakorlatilag a leggyengébb X1300as DX9 kártyának felel meg. -
virs lee #401 Nem. -
Richard90 #400 128 MB ATI X1150 shared ez a videokari jobb mint a 6600gt?
van vmilyen táblázat az integrált videokártyákról? hogy milyen erősek? -
Bence01 #399 végül most arra jutottam hogy erről kéne valami info:
Lenovo 3000 N100 TY0FGHL vagy ami ez a sorozat ilyen árba hasonló tudással. -
virs lee #398 Viszont a laptop procikhoz nem értek valaki elmondhatná h mit is tudnak igazán egy asztalihoz képest!
Ugyanazt. -
Bence01 #397 Na most néztem ezt azt! Szóval most úgy gondolom hogy egy olyan laptop kéne amibe 1 giga ram van és éjjel nappal tud meni! Talán elég a 40es winyó mert akkor úgyis veszek egy külsőt. Márkkából én szívem szerint egy lenovot vagy msi-t akarok nem tudom miért ezek szimpatikus márkák. Tehát az összeg még mindig 150e (lehet netto). Viszont a laptop procikhoz nem értek valaki elmondhatná h mit is tudnak igazán egy asztalihoz képest! köszi! -
virs lee #396 Kevés delejt fogyaszt. -
peete #395 Hello!
Valaki tudna nekem mondani párszót olyan laptopról amiben ATI Mobility Radeon™ X2300 kártya van h hogyan muzsikál?
Kössz előre is -
Richard90 #394 köszi szépen :)
-
virs lee #393 IBM T/X / HP nc / Dell Latitude, FuSi Lifebook, Toshiba Tecra / Portege. -
Richard90 #392 mert azokkal mi baj?
te személy szerint milyen márkát ajánlasz?
(bocsi ha már volt) -
virs lee #391 Olyan olcsókategóriás. De inkább ilyet mint acert / asust / fusi amilot. -
virs lee #390 Meg. -
Richard90 #389 ehhez a laptop-hoz mit szóltok? -
Richard90 #388 a 6600gt-vel melyik integréált megoldás veszi fel a versenyt?
mert nem nagyon tudom, hogy milyen telejsítményűek az integrált videovezérlők -
#387 bocs 1024*768
-
#386 dell d600 megér 90.000et?
Pentium M Centrino™1600 MHz (1 MB cache)
1Gb (512+512) RAM
40 Gb HDD
DVD-CDRW Combo
14'' LCD - 1014x768
Ati Mobility Radeon 9000 32 Mb VGA
W-lan MiniPCI - WiFi
Broadcom 570x - LAN
56,6 Conexant D480 MDC V.92 modem
O2Micro SmartCardBus Smartcard
S-Video
Infra
2 x USB 2.0
1 x PCMCIA
+ Bluetooth (USB) -
virs lee #385 Hát ez újonnan garantáltan nem fog összejönni, de használtan is nagy balek kell aki ennyiért eladja. 150-160k-ért T43-at lehet kapni, T60 (ami már dual core, de nem core2) az 180-220k, core2 notit meg használtan nem nagyon ad el senki. Azaz de, asus / acer / fusi és hasonló kommerszektől szabadulna sokmindenki, de az meg az elvárásaidnak nem felel meg. -
virs lee #384 Ezt mondom én is. Ők vállalnak rá garit, nem a Dell. Ez elég messze van a világgari fogalmától. -
ziby #383 Szerintem az IBM egész jó cuccokat pakol össze.(Jó gondolom mindenki másra esküszik) de 150e az kevés arra amiket mondtál szerintem, használt cuccok között is, kivéve ha találsz valakit aki reális áron adja a használt cuccot de ilyet nem nagyon lehet találni:( .
Bár a másik oldal meg ez: http://www.medisoncelebrity.com/
30E egy viszonylag elfogadható gép. Már innentől az érdekelne hogy ez igaz lehete? -
tomo #382 üreshalmaz -
Bence01 #381 Hali!
Most készülök a BME-re és valami tényleg használható stabil laptopot akarok ami allandóan menni fog! Kéne bele egy min 120-as winyó! Meg 1giga ram. Nem ártana egy kisebb c2d is. A videokártya a mindegy úgyse játszok. Meg az számít még hogy könnyű legyen és sokat bírjon az aksija. Meg legyen márkás nem tudom melyik jobb csak ne tescos legyen mert tényleg használatra kell! És ami a fő 150e Ft-ot szánok rá! Az se zavar ha használt vagy lopott!
Köszi a segítséget! -
#380 ... jah, a bementem és megvettem: nulla Ft kezdőrészlet, nulla THM, ki nem szarja le: hazavitted és a tied és tudsz dolgozni, ráadásul pont annyit fizetsz, amennyibe kerül és van garancia MINDENRE! -
#379 Ömlesztve egy csomó gondolta az ócska laptop témához: Előre szólok, imádom a laptopokat!
hello! mivel nem futotta jobbra és volt egy kis albink, amibe nem fért nagyobb, egy évig egy P1-es IBM ThinkPad-ot használtam R14-el Win98SE alatt, a szokásos 2000-es MS Office-al. A koleszban sem sokkal jobb gépen nyomtam, de ott GB/s-os net volt ;) itt meg modemen át megy a T-valami netje 128KB/s-al, jobb esetben.
Egy lassú asztali gép gyors nettel elég gyorsnak tűnhet, ha nem akarod, csak a melóra használni.
Egy lassú laptop lassú nettel KIB. LASSÚ! Bekapcsolod, kimész zuhanyozni egyet, vagy bezúzni egy kávét, mire visszajössz, az ICQ éppen bedudál.
A web élvezhetetlen, sok fagyás és szinte minden nagyobb gépigényű már ennél.
Első adandó alkalommal vettem egy P4-es Intel Celeront 2.66GHz, alaplapon minden, 80GB vinyóval, DVD olvasóval, CD íróval, fél giga RAM-mal, házban 20kHUF-ért, bementem a Saturnba, vettem mellé egy 19 collos TFT-t, egy nyomtatót, szkennert és tökéletesen tudok itthon dolgozni (gépészmérnök vagyok és tervező) mint a huzat forgatok, zoomolok 3D-s rajzokat AutoCAD 2002-ben.
19 coll KELL!! A mai 21 collos monitorok sem sokkal drágábbak, érdemes utánanézni kicsit. Lehet a Rufusz olcsó, ott láttam hasonló TFT-t 40 alatt - lehet érdemes rárabolni.
Nem kell bevenni az eladó meséjét a kontrasztarányról és a ingyen cseréről, ha egy éven belül 3 vagy több hibás pixelt találsz, ha a drágábbat veszed! Neki el kell adni, neked meg megváltás lesz a régi szarok után! Egy retkes pixel senkit sem zavar! Nekem 30%-on a fényerő és a kontraszt és majd kiveri a szememet!
A 9:16 vagy milyen arányú monitorokkal nem árt vigyázni - fene se tudja, melyik szoftver nem fogja komálni. (Guruk mondják meg: ha a Win tudja kezelni, akkor a Win alatt futtatott alkalmazások is???)
Régi szart nem érdemes venni - én vettem épp eleget, nem éri meg!
Laptopok kijelzője kicsi AutoCAD-hez!
Egy minden-egyben gépnél ha valami beszarik, nincs géped két-három hétig (ja, neked garanciád sem lesz), ha egy asztali gépnél valami beszarik, akkor csere és muzsikál tovább, ha van garancia az alkatrészre, az még jobb.
Az asztali gép fejleszthető. -
zenoka #378 autocad laptop:
amire figyelj ugye korlatlan mennyisegben proci es memoria az a minimum foleg ha kisebb kijelzoset veszel mert ahhoz kell akkor a 2007-2008 as cad ahol megtudod csinalni hogy ne legyenek kint az iconok hanem max egy sor ahol lenyilo ikonokat pakolsz..
a masik a videokari sajna kulon allo kell ha azt akarod hogy normalisan latszodjanak a vonalak s nem szeretned hogy "szellemkepes maradjon a kijelzo" ez alatt azt ertem hogy ha arebb huzol egy vonalcsoportot s szar a videokartya akkor az eredeti helyen is megmaradnak a vonalak egeszen addig mig a viewportot nem frissited...
ez van olcson laptopot autocadezesre nem talalsz csak nagyon nagy kompromisszumokkal..
udv
zenoka -
Huan28 #377 363MHz, 224Mb ram
Ez az ismerősé, de hát ez semmi... :( -
Huan28 #376 Sziasztok! Szeretnék venni egy használt laptopot, amin szeretném ha elfutna az internet, meg az office, amihez én is tudom nem kell egy nagy was ist das lapos, elfutna egy 500Mhz-n is, viszont szeretném az AutoCad nevű programot használni 3d-s de nem annyira bonyolult rajzokhoz, cnc maróhoz szeretnék vele rajzolni idomokat...
Tehát mi lenne a minimum ehhez? Gondolom processzor és memóri kell hozzá...
Esetéeg, akinek van eladó laposa az kérem szóljon, felététel még, hogy az akksi elmenjen még...
Thx a válaszokat!
Ui.: Egy ismerőstől van eladó lapos 30k-ba, de azt nem tudom milyen, 30k-ba gondolom nem nagy szám, de mégis hátha... Azért kérdem mi lenne e aminimum... Köszi! -
#375 hogy ki vállalja be?
ők. kötelezségük ugyanis
http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/hungary?c=hu&l=hu&s=bsd -
#374 könyörgöm ez kocka, nincs lekerekitva a széle:) olyan mint egy doboz.. -
virs lee #373 Az Armani öltöny se matyómintás. Ez benne a lényeg, igazi elegáns, letisztult dizájn. Ezt elő lehet venni egy üzleti tárgyaláson is, amilóval / asusszal kiröhögnek. -
virs lee #372 Érvényesnek érvényes, de hol? Ki vállalja be a javítást? Mert hogy fizetség nélkól senki, az biztos. A Dell pedig nem fizet, mert nincs hova. -
#371 IBMről eleve letettem, mert eszméletlen hogy azok a lapik még most is ugy néznek ki design terén mint a 20 évvel ezelőtti szériák. hp még esetleg, de elég erősen meglettem győzve a dell féle minőségről