16455
  • grizzly21
    hat nem tudom, nekem nincs lapim meg ugyhogy ne tolem kerdezd megeri e.
  • peteragoston
    akkor hasznaltat lenne erdemes venni?
  • grizzly21
    annyi penzbol lehetetlent kersz. max ha usaban veszed akkor jon ki ennyibol valamire valo laptop, de meg az sem lesz az igazi
  • peteragoston
    Hello! Milyen laptopot vegyek netto 110-130.000 ft-ert?
    Az lenne a lenyeg hogy minosegi laptop legyen. Melyik gyartot tartjak legjobb minosegunek?
    Eleg aktiv hasznalatra lenne, office, filmlejatszas, zenebona, esetleg vista is rakerulne...

Pliz segitsetek milyet vegyek...
  • virs lee
    Fú, az aztán az igazi gép! Minél olcsóbb, annál jobb. Ez nem ám egy amerikai gagyi, hanem igazi kínai minőség!
  • Tetsuo
    Acer Aspire 5920 gyorsitomemos szerintetek megeri? Ezt neztem ugyanis ki..
    Velemeny?
  • virs lee
    Samsonite az pl. jó mint márka, de mások is gyártanak tatyót (pl. Dicota és ki tudja még mi).
  • akyyy
    de mind1 milyen márka?
  • virs lee
    Nagyot. ^^
  • akyyy
    milyen táskákat ajánlotok?

17colos laptophoz?
  • grizzly21
    azt nem ertem h van e kulonbseg precision meg latitude laptop kozott. arban van, nagyon is, de ha ugyanolyan parametert skalazok akkor is joval dragabb a precision :o
    latitude
    precision
  • grizzly21
    na ezaz amiben nem vagyok biztos es ezugyben irtam a dellnek de felreertettek a kerdest (az agyatlan customer service).
    dell nel is van NBD (villaggari) egyebkent
  • virs lee
    Egész addig amíg be nem szarik, akkor viheted amcsiba javítani. Kivéve a világgarisat, ezért (is) jó az IBM.
  • grizzly21
    mert a magyar kereskedok rateszik a mancsukat. ha azokat kihagyod akkor +20 K bol megoldod a szallitast es mas nem is kell
  • virs lee
    Ott minden olcsóbb, de mire elér ide ennyi lesz.
  • grizzly21
    irtam a dellnek megint a gariugyben..ha pozitiv a valasz akkor usaban kell lapit venni..mindenkepp, SOKKAL olcsobb
  • virs lee
    Ez a kínai Lenovo, semmi köze a ThinkPadekhez.

de most öszintén filmet nézzni zenét halgatni szinte bár meik jó nem ?
    A Trabantnak is 4 kereke van, lehet tekergetni a kormányát, mégse vállalna be vele egy görög nyaralást az ember.
  • Kövesdi A
    eröl mi a véleményed ?
    Lenovo / IBM Lenovo 3000 C200 (TZ04LHL)

http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=9250

de most öszintén filmet nézzni zenét halgatni szinte bár meik jó nem ?
    vagy legalábis a tőbbség !

ha igy ál a helyzet hogy szinte 200 allat nem is lehet találni normális laptopot akor lehet hogy ne is veszek mert több pénzt fölösleges bele ölni !
  • virs lee
    Ennek mi köze a notebookokhoz?
  • virs lee
    160k-ért nem kapsz hosszú aksis üzemdidőt. Az olyan 400k-nál kezdődik. Egy aksi kb. 30k. Az Inspiron inkább a FuSi Amiloval van egy szinten mint a HP nx-el. Teszkós notit csak akkor érdemes venni ha az ellenségednek veszed, szívjon az a gariztatással. ~~ Én Acert többet nem veszek, ezért ajánlani se tudom. Konzumer notik kb. ugyanaz a minőségi szint, itt max a 2 év gari jelent annyiban előnyt hogy tovább hordhatod oda szerelni. Asus, Clevo jellemzően 2 év garit ad.
  • Küldönc
    CSá . megvan a seagate 320as seagate vinyó, de nem tom leformázni. :S Az xp telepitőnél azt irja hogy nem lát vinyót, pedig a sata controllernél kiirja hogy a vinyót :S meg a sata controllernél nyomni kell egy ctrl+s-t és belép a sata kezelőbe. Ott rámentem hogy create--mitom én mi, és kirija hogy "not enough single..."meg ott rámentem a formatra, másfél óráig csinálta, és semmi.Ha egyedül kötöm be akkor se. De ha a 40 es rendszer vinyóm is bent van, és xp alatt nézem, akkor se irja ki a 320-as . A laphoz akartam felrakni sata driver, de telepitéskor ujraindul a gép :S plz segitsetek..
  • tomo
    100 ezerszer leirta mar, eleg visszaolvasni.
    160 ezerert jot csak hasznaltan kapsz a tobbi szar.
  • Kövesdi A
    akkor kb 160,000 körüli árért mit ajánlasz ami viszonylag sokáig birjah aksival ?
    amugy kb milyen árban van egy aksi ?

amugy a dell inspiron 6400 as notebook ról mi a véleményed tudom írtad hogy ez már konzumer gépek közé sorolható de gondolom jóbb mint pl a Hp Campaq NX7300 GB851ES vagy a Fujitsu Amilo PI1536 notebook-koknál ?

amugy szerinted érdemes auchanos notebook-ot veni vagy sem ?

amugy ara hogy dvd t nézzek meg filmet meg zenézek egy Acer Aspire 3104 NWLMi is elég vagy nem érdemes meg veni ?

vagy te mit ajánlanál az emlitet ár környékén ?
  • virs lee
    A jó vga nem fogja megakadályozni a rejtélyes lefagyásokat, hibákat, gagyi minőséget, mistral színvonalú szervízt.
  • virs lee
    Konzumer gépet kapsz milkáért is (alienware sli "csodák"), de egy átlagos játékgép is alig kevesebb (3-400k) mint egy korrekt üzleti (4-500k).

Ami vitán felül a legjobb: IBM T/X, HP nc/nw, Dell Latitude, Toshiba Portege / Tecra, FuSi Lifebook, illetve ezek belépő szintű szériái: IBM R, HP nx. A Dell Inspiron már inkább a konzumer gépek közé sorolható, A FuSi Amilo, Toshiba Satellite meg egyértelműen az. A tipikus konzumer gépek: Acer, Asus, FuSi Amilo, Clevo, Gericom, ECS, ezeket látod a teszkós katalógusokban. Nyilván nem azért olyan olcsóak mert minőségi darabok lennének. Amolyan eldobható borotva.
  • Kövesdi A
    pl meik gépek számitanak üzleti gépeknek ? és meik Kommersz -nek ?
    amugy az ilyen 160,000 ft környékén kapható laptopkban a vga van anyira jo hogy pl painkiller

de gondolom még ha játszani nem is de filmet nézzni és zenézni mind egyiken tökéletesen lehet nem ?
  • grizzly21
    dell d830?
  • virs lee
    Attól függ. Kommersz gépeknél 1-2 óra, üzleti gépeknél 4-11 óra (pótaksi és procitípus függvényáben).
  • Kövesdi A
    hi szeretnék felteni egy egyszerü kérédsét kb medig birja egy laptom aksija ?
  • VanBuuren
    én játszani nem szoktam rajta csak ps-ben dolgozom..tökéletesen viszi
  • VanBuuren
    nekem dell-em van(Dell Latitude X1) és még soha semmi baja nem volt. és csak 1.14 kg-os kis trendi dizájnos darab:)
  • peteragoston
    kis jatekra, photoshop, kepeket mutogatni, zene adas bulin, esetleg vj efektek... ja meg sok sok pdf dokumentum hordasara...
  • Inquisitor
    Mire akarod használni?
  • peteragoston
    Hello! Laptopot vennek. http://www.edigital.hu/product.php?productid=30461, lehet h. ezt. Ez megeri az arat. Vagy melyik markat ajanljatok esetleg?
  • Shongi
    Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy a legutóbbi GSben teszteltek játékra szánt notebookokat és nagyon megtetszett a Asus G1S. Ezzel csak az a probléma hogy hiába kerestem mindenhol ahol csak tudtam sehol sem találtam még eladót, nem tudjátok honnan lehetne beszerezni?
    Jah és esetleg erről mit gondoltak: http://www.ipon.hu/?art=78
  • Sweetraver
    Van olyan Asus laptop melyben CoreDuo proci van és legalább Geforce 7300-mal van ellátva? Na és persze nem 300 ezer...olyan 200-230 körül kellene.
    Acer Aspire(vagy Travelmate) mennyivel rosszabb,mint egy Asus ebben a kategóiában?(mert abban 7300-s van 200k-ért)

Inquisitor! Szerintem egy laptopba egy 7300-s igen csak jó,normális VGA!Egy laptopon nem az a léyneg hogy az izzadságcseppet is lásd a játékban levő emberek fején...
  • Inquisitor
    Sajnos tisztában vagyok a vidéki "ellátotsággal", meg a magas árakkal. :(
    (Bár sose értettem, pláne, hogy a nagykerek egy jó része már nem Bp-en van, onnantól a szállítás költségre se lehet kenni, meg van aki német vagy szlovák nagykerekből hozza a motyót, ami mégolcsóbb is.)
    Amúgy hülyén linkeltem, mert simán a dell.hu is az ő oldaluk. Ha van házhozszállítás ... persze tudom, a garancia miatt sokan nem vállalják be.
  • akyyy
    jó vazze én nem vgyok pesti, közelében se lakomképzeld, vannak vidékiek is

nálunk csak max triakba van "márkakereskedés", csak azt a kedves üzletet minden józan paraszti ésszel megáldott lakó elkerüli.

de attól nézegettem dell laptopokat, de szinte sehol nem volt. ha lett volna az veszek.
  • Inquisitor
    DELL márkakereskedés ...
    Elvileg ilyen bemutatóterem féle, természetesen. Cím és a többi a linken, meg ha beírod a keresőbe, hogy Dell márkabolt, kidobb a nyitásról egy halom cikket.
  • grizzly21
    de mi a ceg neve? ott meg is lehet nezni a lapikat ? (bemutatoterem jelleggel?)