16455
  • virs lee
    A PH-n Peterkenek van. Ha renew néven veszed, akkor van rá gari, ha asis, akkor nincs.
  • virs lee
    Ennyi pénzért nem kapsz jobbat, csak használtan.
  • virs lee
    a fujitsu simenszről mi a vélemény?

Melyik sorozatáról?
  • trackmaniac
    Hali! Szerintetek ez megéri az árát:

ASUS X50R AP199P - Pentium Dual Core T2130 / 1.86 GHz - RAM : 1 GB - HD : 120 GB - DVD±RW / DVD-RAM - WLAN : 802.11b/g - Win XP Pro - 15.4" Widescreen TFT 1280 x 800 ( WXGA )

Mindez 400 fontért, azaz kb. 150.000 Ft.
  • Psziho Apu
    Sziasztok a notebook store-nál lehet olyan hp laptopokat venni amiket külföldön már egyszer forgalomba hoztak aztán meg valamiért a hp visszarendelte.s ezeket most kedvező áron 1 év garival itthon meg lehet vásárolni van valakinek ilyen gépe ?
    a fujitsu simenszről mi a vélemény?
  • grizzly21
    hat leginkabb ismerossel kell kuldetni, az a legjobb, egyebkent vannak alternativak, pl:
    ez
  • vass17
    Gondolom,h akkor külföldön nézted a dell gépet. HA esetleg ismersz vmi olcso online áruházat, ahonnan a csomagküldése is megoldott Magyarországra, jó lenne ha belinkelnéd.

Jah egyébként notebookot szabad ilyen amd athlonnal venni?
    A hűtésre illetve az akkumlátor üzemidejére gondolok.(nyáron sok bajom van az asztali géppel, és nem szeretném ha ez is "túlfűtené" magát...
    Előre is thx a segítséget.
  • grizzly21
    virslee! ezt olvastam ma :
    a Dell worldwide garija érvényes itthon is.
    Egyszeri pár ezer Forintos regisztrációs díj fejében honosítják (adminisztrációs költség), de az alkatrészt és a munkadíjat nem kell megfizetni.
  • Psziho Apu
    Sziasztok!
    laptopot szeretnék vásárolni,de nem vagyok jártas.
    Prezentációra és kikapcsolódásra kellene, tehát jó lenne ha futna rajta a heroes 5 és a hl2
    Milyen márkájut vegyek?
    Melyik proci jobb centrio vagy amd?
    Milyen laptopot vegyek?
  • grizzly21

Latitude D830
    business sorozat
    • 15.4" WSXGA+(1680x1050pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 140M - 256MB video
    • Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800) • 2048MB DDR2 • 160GB HDD • DVD+/-RW DL
    • Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft Windows Vista Business

notebook PC
    • 3év teljes DELL garancia
    eredeti bruttó ár: 509.880,--

akciós, rendelésre
    • akciós nettó ár: 349.990,-
    akciós bruttó ár: 419.988,--

na ez a legjobb ar eddig. notebookstore.
    tud valaki olcsobbat?:)
  • vass17
    nem tudjátok véletlenül, hogy mi a különbség a dell 1501-es és a 6400-as szériája között??
  • grizzly21
    Szerintetek a macbook pro-hoz is hasonloan szivas a helyet mint a dellhez?
    (nincs viszontelado)
  • Zomil
    de kihalt a topic:((((
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Igen tisztel mesterek! Egy kéréssel/kérdéssel fordulok most hozzátok! Szeretnék hamarosan ha minden jól megy egy laptopot venni max 350.000 Ft-ból és az lenne a kérdésem, hogy (gondolom már rá jöttetek :D) milyet vegyek? Nekem főleg játékra kéne bár ezt már hallottam máshol is, hogy nem jó laptop játékra mert nagyon drága de én nem egy high-end, mindent vivő gépre gondoltam! Nekem kb. egy olyan gép kéne ami mindent el visz minimum grafikán, akkuról, szaggatás nélkül! Természetesen szerintem egy Core 2 Duo kéne bele meg vagy 2 Gb memória de a videókártya nem kell, hogy túl erős legyen csak éppen a minimumot bírja mindenben és Shader Model 3.0-ás kéne szerintem. Ja és még valami. Ha lehet ne szélesvásznú gép legyen mert azokat nem nagyon szeretem de ha nincs más az is jó! Lehet, hogy túl sok amit kérek de remélem, hogy valakinek van valami ötlete erre is! Előre is köszönöm mindenkinek!

Bye!
  • Zomil
    Sziasztok!
    Mi a véleményetek az MSI gx700-rol? ezt néztem ki magamnak, és sztem egész jó:)
    amug még a másik amit nézegettem az az ASUS G1/2, de pl G1 kevesebbet tud mint a gx700 mégis egy 50ezerrel több:S (miért?)
  • grizzly21
    most nezem h a precision laptopok a dellnel 64bitesek! Az nagy kulonbseg 32 hoz viszonyitva? ugy ertem teljesitmenyben
  • virs lee
    A felismerés szoftvertől függ, a tablet csak annyit tud hogy kifordítható kijelző, ami ráadásul érintőképernyő. PDA-kon is szokott lenni kézírásfelismerés, tehát elvileg ez is képes lehet rá (ha van hozzá olyan szoftver, de sztem IBM-nél figyelnek az ilyesmire).
  • Mityu91
    enovo (IBM) Thinkpad X61 Tablet MIt gondoltok erről a laptopról?
    Igazából az érdeklene, h a kézírást felismeri e ?
    Vagy paintbe kell jegyzetelni vagy ez, hogy működik ezeknél a gépeknél?

Előre is kösszi
  • Tetsuo
    Azert vannak jobb minosegu kartyak is.. 2honap mulva en is veszek masjd a laptopomhoz. pl: EMU 1616M De van meg sok mas gyartotol is hasonloan jo hangminosegu es alacsony latency-vel rendelkezo kulso hangkari..
  • peteragoston
    Nincs valami teszt oldal, ami gyártók szerint rangsorolja a laptopokat?
    Nem tudom melyik gyártót válasszam...
    ACER? DELL? ASUS? HP? LENOVO? TOSHIBA?
  • grizzly21
    egyebkent a latitude d830 hany bites? ezek az ujak mind 64esek? bar inkabb 32re tippelek
  • virs lee
  • virs lee
    Ezt: Lenovo (IBM) Thinkpad X61s (UK336HL).
  • Mityu91
    Sziastok.

Akkor milyen laptopot ajánlotok kb ilyesmi árban és nagyon vékony és könnyűnek kéne, h legyn:)

Köszi előe is a segítséget és utobb is
  • virs lee
    a virusirto cegeket a microsoft fizeti hogy ilyeneket irjanak:))
    Nyilván... Amelyik meg az ellenkezőjét írja, azt a linuxosok fizetik. ^^

Nem feltétlen stabilabb. Én 5 perc alatt double panicot okoztam a SCO Unixnak, pedig csak a leírás szerinti műveleteket hajtottam végre. ^^ Stabilabbnak azért látszik, mert 1. nincs összehasonlítási alap (ugyanannak a prg-nek nincs win-es verziója). 2. Unix/Linuxra általában hozzáértőbb programozók írnak (nem feltétlen, de linuxra inkább csak a fanatikusabb vetemedik), ugyanezek az emberek win alatt is meg tudnák írni jóra a programot. 3. Ha a Vistát szopásnak tartja vki, akkor próbálkozzon ATI drivert telepíteni Linux al, sok sikert! ^^
  • grizzly21
    a virusirto cegeket a microsoft fizeti hogy ilyeneket irjanak:))
    Gondolom nem arulok el titkot azzal hogy nem vagyok hardveres, viszont nemregiben voltam egy angol studioban, kozel 40fos ceg volt, es a gepek nagyresze, de kozel a fele mindenkepp mac volt. Itthon nyilvan keves mac van mert megfizethetetlen a szar keresetekbol, de kulfoldon mar mas a helyzet.
    Ha igaz amit irtal, akkor miert stabilabb egy linux rendszer ugyanazon a konfigon mint egy windows?
  • grizzly21
    naja en kevertem ossze:)
  • bandeszbiro
    ok. Studio minőséget persze hogy nem tudok produkálni notival. De annyi nem is kell. Mixek felvétele a cél + bekötni a setupba. Most én, mint CDj+ Laptop dj szeretnék továbbhaladni. ( eddig csak keverő + cd játszó volt )
  • virs lee
    azert az asust nem kene egy lapon emliteni az acerrel meg fujival
    Oda tartozik. Inkább a FuSi lehetne kivétel, mert annak létezik minőségi sorozata is (Lifebook), a többi felsoroltnak nem.

A Clevonak is van SLI-s notija, az lealázza teljesítményben akármelyik meket, minőségben meg ugyanolyan gagyi.

mac gepet? mar maga az egesz felepitese hardveresen teljesen mas
    Persze, persze... Mostmár a procija is ugyanaz az intel mint bármelyik pc-nek, a többi alkatrész meg eddig is ugyanaz volt. Úgy látom te vagy az aki még nem látott meket sosem. Az OSX is csak azért tűnik hibamentesebbnek a Windowsnál, mert csak 1 féle konfigon kell futnia, elég azon kitesztelni, míg a Windowst millió féle alkatrészen futtatják, ebből jönnek össze a (kompatibilitási) hibák. Vírust meg arra írnak amit érdemes meghekkelni - a pár db meken nem lehet akkora rombolást végezni, ezért nem is célpont (de legalább annyira sebezhető mint a Win, érdemes vírusirtó cégek írásait olvasni).
  • bandeszbiro
    A neve nem stimmelt mivel úgy ismerem, hogy Macbook Pro, de a te általad nevezett iBook Pro-t nem sűrűn látni. :)
  • virs lee
    Lehet kapni PCMCIA Audigy2-t (XFi Extreme Audiot is, de annak kb. annyi köze az XFi-hez, mint a GF4 MX-nek a GF4 Ti4200-hoz - semmi, és sokkal szarabb), illetve vannak külső usb hangkártyák. Kb. ez a maximum amit ki tudsz hozni egy notebookból hang ügyben. Stúdió minőségű hangkarit biztos nem kapsz, bár az asztaliban is 300k, ennyit ki adna ki érte (kivéve aki zenét akar kiadni).

A ThinkPad a legjobb, mondhatni etalon, azzal mellé nem nagyon nyúlhatsz. De ha már ennyi pénzt kiadsz érte, akkor egy "kicsivel" többért dupla videoteljesítményt is kaphatsz. Ha tényleg kell, akkor inkább szánd rá a plussz lóvét, ha meg nem, akkor inkább vmi low-end videokaris T61-et vegyél, ugyanezt tudja, csak játékra nem jó (minimál szinten persze lehet próbálkozni), viszont kb. feleannyiba kerül.
  • grizzly21
    hat nezd, ha nem tudod beirni googlebe, akkor neked tenyleg folosleges egy ilyen laptop:)
    tessek
  • grizzly21
    azert az asust nem kene egy lapon emliteni az acerrel meg fujival.
    a macbook pro pedig teljesitmenyben odabassza a legtobb nem mac laptopot. hasznaltal te mar eletedben mac gepet? mar maga az egesz felepitese hardveresen teljesen mas, nem is beszelve az oprendszerrol, ami enyhen szolva feludules az elbaszott windowsok utan.
  • virs lee
    Itt a 31. Nem egy világcsúcs, de régebbi játékok elfutnak rajta. Ha játszani akarsz, ne notebookot vegyél! Sose lesz olyan mint egy asztali.

Hogy miért? Nézd meg mekkora hűtés van egy asztali videokártyán és mennyi áramot fogyaszt / hőt termel. Na most ugyanezt belepasszírozni egy szarrá integrált notebookba... Ott valami nem fog stimmelni. Aksiról menne vagy 10 percig, a hűtése 2x akkora lenne mint az egész noti >> a sőlya is. És még szét is égetné maga mellett a többi alkatrészt. Vannak gyártók akik megpróbálják, pl. Clevo 7800 GTX SLI-vel... az összes felsorolt hiba jelentkezik is a gépen.
  • bandeszbiro
    virs lee a te véleményedre adok a legtöbbet.
    Akkor szted is maradhat az IBM/Lenovo?
    + külső hangkarit hogyan? ( továbbra is )
  • virs lee
    Nem. Az Asus meg a business class két különböző fogalom.
  • virs lee
    Annál nagyobb átbaszás tényleg nincs. A mac noti sima konzumer játékgép, acer/asus/fusi amilo "minőség".
  • Mityu91
    Sziasztok!

Nekem is tudnátok segíteni abban, h a laptop amit kinéztem az jó e üzleti céloka?
    Laptop:Asus S6F
    Nagyon fontos lenne mert sürget az idő.

Előre is mindent köszi.
  • bandeszbiro
    Tudsz adni egy linket?
  • grizzly21
    ocsem 570 ezerert??:) nem kispalyazol. ha en ennyit fizetnek egy lapiert akkor mar tutira iBook Pro t vennek, annal jobb nincs is.