16455
  • vass17
    két cikk róla: 1.
    2.
  • vass17
    Hát elég sok tesztet elolvatam a dell 6400-asáról és sok jót írnak róla. ha jól emlékszem, talán a készülékház elkezd egy idő után kopni, meg hát nem is a legkisebb laptop, de azért 2,8 kg-tól nem fog leszakadni a kezed.....a dell hírneve és a 3 év garancia miatt szerintem ez a jobb vétel.
  • Inquisitor
    Pont ilyen problémával szívott a szervizesünk. Bizonyos notigyártók "tesznek róla", hogy csak a "saját" ramjaikkal menjen a noti, amit persze 3-4x-es áron adnak. Szóval itt volt egy Toshiba, és kb. semmilyen notirammal nem volt hajlandó menni. Ettől még lehet tök hibátlan a ramod.
  • Gulfnar
    A turion procis laptopokról mit tudtok jók??? mert találtam egy ilyet MSI M673X-039HU csak nem tudom mit bírnak jah a dell inspiron 6400-57 re még mindig nem válszolt senki. a kettő közül melyik a jobb sztetek?
  • NeoMaN
    Intel gyártja? Kötve hiszem.
    :DDDDDDD
  • atenza
    Hát ha az Intel vietkongi v. zimbabwei... Ugyanis az a "márkája".
  • virs lee
    Arra mondom hogy fiktív hogy még a gyártójáról se hallottam semmit, ez vmi vietkong / zimbabwei teszkós hulladék lehet. Ehhez képest még az Acer is világmárka, pedig...
  • virs lee
    X61 / T61 / T61p, attól függ mire kéne. Játékra nem vennék notit. Ha LAN partira kell cipelni, arra ott a HTPC + TFT monitor.
  • atenza
    Fiktív?? Mert nem hallottál még róla? Merthogy élőben láttam már és valódi tényleg, csak nem ismert itt Mo-on...
  • akyyy
    ha lenne rá kereseted milyet vennél? csak 1
  • Tomi613
    Hello!
    Lenne egy nagy problémám. Vettem egy Toshiba satellite L30-L34 es laptopot. A gond az hogy 4 napja vettem bele 1GB Crosair DDR2-533MHz-s memóriát.
    Mert alapbol csak egy 512MB Hyundai DDR2-533MHz-s van benne. Mikor beraktam fel is ismerte, de egy idő után megjelenik a kék képernyő és újraindul. Ha kiveszem müködik a gép. Lehet a memória rossz? Vagy csak laptop nem akar vele müködni?
  • virs lee
    Hát ez elég fiktív egy cuccos, én ezért pénzt nem mernék kiadni.
  • atenza
    Kedvedért: nemderdiedas
  • virs lee
    Lehet, de nem ennyiért.
  • hNeo
    Köszi a tippeket.
    Tudom hogy van 200000-ért is jó cucc. Úgyis csak karácsonyra vennék.
    Egy Asus, egy jó kis 4400-as aksival, nem integrált vidkarival jó lenne.

Szóval lehet ugye olyat kapni, ami nem merül le 2-3órás dvd-zés közbe?
  • MaSzKa
    HP 6715s 160-250eFt AMD proci AMD chipset AMD Ati x1250
  • virs lee
    derdiedaswerbungführer... mittomén mit gagyognak ott. ~~
  • atenza
    Akkor mit szólsz ehhez 223k-ért??
    intel
  • Gulfnar
    jah a típusa Dell inspiron 6400-57 :)
  • Gulfnar
    Na srácok tudna válaszolni vki a kérdésemre? Megéri ez a dell a pénzt amit kiadok érte vagy sem.Jah még 1 kérdés a wow elfut majd rajta meg 1-2 hl2 és far cry szintű játék?
  • virs lee
    szerintem

Szerinted...
  • vass17
    ajánlok 1et 160k.ért és a különbözetet felszámolom közvetitési dijként:D.szerintem ez az ASUS már elég tűrhető! link
  • virs lee
    A filmet akkuval kéne, szóval ne merüljön le nekem a hepiend közbe a vonaton.
    Szorozd be az összegedet 2vrl, abból már talán kapsz ilyet.
  • virs lee
    Aranyból ne legyen, és 0 ft?
  • hNeo
    Sziasztok!
    Laptopot szeretnék venni. Maximum 200000Ft-ot szánnék rá.
    Ilyeneknek kéne futnia rajta: Operation Flashpoint, Football Manager 2008, Photoshop CS3.
    Le kéne játszania Dvd-t, vagy divx-et jó sebességgel.
    A filmet akkuval kéne, szóval ne merüljön le nekem a hepiend közbe a vonaton.
    Mire kell figyelnem, ha vásárolok?
    Ezenkívül legyen benne minden kütyü, kártyaolvasó, mindenféle bemenet, kimenet, átmenet. :)
    És jó sok garancia kell (2-3év+ ha lehet)...
    Köszi
  • virs lee
    Nekem is volt 2, és szar.
  • Gulfnar
    Sziasztok! Én most szeretnék venni egy laptopot és ebben kérném a segítségeteket. 200.000 max 215.000 forintom lenne rá. Eddig amit találtam és sziompatikus az egy Dell Inspiron 6400-57, mivel ahogy utánanéztem viszonylag türhető videókártya van benne ami nekem fontos. Ha tudtok ebben az árkategóriában hasonló vagy esetleg jobb teljesítményűt plz válaszoljatok.
  • Mersh
    Üdvözlet

megcáfolnám hogy Acer szar
    nekem ez a 3.
  • virs lee
    Illetve itt van egy IBM T60 220k-ért, elvileg használtnak minősül, gyakorlatilag mivel 2010.07-ig garis, és az ilyesmire 3 év gari van, ez azt jelenti hogy 2007.07-i gyártású (vagyis idő se volt széthajtani). A laptopinfo.hu-s vásárlásról olvastam már negatív tapasztalatot is, viszont én is ott vettem az előző gépemet, és nem volt semmi bajom. Ráadásul az IBM-nek világgarija van, és az IBM saját szervizében javítják, nem a hungarisztáni kereskedők suttyó szakbarbár sufniszervizeiben, ami jó. Egyedül annyi a dolgod hogy a szériaszám alapján (amit az eladó mond meg neked ha megmond - ha korrekt akkor igen) itt csekkolod a garanciát, és ha frankó (nem lopott / ismeretlen cucc), akkor bajod nem lehet.

Ennél jobbat 2 kilóért ajánlani nem tudok.
  • virs lee
    100k-ért se tudok Toyotát meg VW-t ajánlani, mégha egyeseknek az is sok pénz. Ott csak Wartburg meg ezerkettes Lada akad, szanaszét hajtva.
  • virs lee
    A pavilion a HP konzumer sorozata, kb. a Dell Inspironnak felel meg, de (szerencsére) hazánkat megkímélik a forgalmazásától. Mindenhol csak rosszat olvastam róla.
  • virs lee
    Fujits LIFEBOOKot nyugodtan vehetsz. Amilot inkább ne.

Viszont amelyik "szaki" Acert ajánlgat mint megbízható, jól összerakott cuccot, annak a szaktudása minimum megkérdőjelezhető, de inkább nyíltan kiröhögöm. ~~

250-ért minőségi játékgépet nem kapsz. Maximum használtan, előző generációsat. De felesleges is játékra noti, kb. minden szempontból. Csak a baj lesz vele.
  • atenza
    Tudnátok 200k körül ajánlani egy laptopot? 3d-s progikhoz és gyengébb játékokhoz kellene! Tudom h 400-nál kezdődnek ezek, de azért nem ilyen high-end kellene most...
  • grizzly21
    mondjuk ez hulyeseg, az acer se jo
  • tomo
    igaza van, tenyleg szarok, viszot az acer is szar. ehehehehehheh
  • Psziho Apu
    Sziasztok a minap egy számítástechnikai szakember azt mondta,hogy hp pavilion meg fujitsu ne vegyek mert gagyin vannak összerakva s hosszú távon nem jó a szervízelésük,s nem éri meg.inákb acert vegyek vagy tosibát.
    Igaza van?
    Játékra kellene s prezentációra de max 250 em van rá
  • virs lee
    És a cerka-m nem olyan szar mint a P4 cerka, csak nincs benne energiagazdálkodás.
  • virs lee
    Nem, még annál is többet fogyaszt.
  • vass17
    De ha olcso notebookot vesz vki, akkor mégis jobb mint a celeron, vagy nem igaz??
  • virs lee
    notebookot szabad ilyen amd athlonnal venni?

Ha folyékony nitrogén hűtésű a noti, akkor igen, egyébként nem. :) Nem véletlenül lettek kitalálva a mobil procik.