16455
  • davidka003
    Felesleges várni a Service Pack-ra, mert nem lesz gyorsabb tőle.
    Cikk:
    Nem várható jelentős sebességnövekedés a Vista első szervizcsomagjától
  • davidka003
    Felrakhatod a Vistát. A 2 giga RAM miatt gyorsan fog menni.
  • grizzly21
    szerintem meg semmire sem erdemes. amig nincs service pack addig semmikepp de utana sem nagyon...
  • virs lee
    Azt mi nem tudjuk eldönteni hogy kell-e neked a vista vagy nem.
  • 4kerek
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy MSI VR600X laptopot, ugyanúgy néz ki, mint amit itt Maszka ajánl, csak kicsit mások az adatai: Intel Pentium Dual Core T2080 (1.73GHz / 533MHz / 1MB L2), Intel 943GML + ICH7M 128MB, 2x1GB/667MHz, 160GB SATA 5400ford. Nah, szóval a kérdés az, hogy erre érdemes lenne-e windows vistát feltenni. Egyébként ez 146e ft...
  • MaSzKa
    MSI M670X-070HU
    ezt a laptopot ajánlom mindenkinek
    116eft-ért már láttam ismerősnek is ilyen van

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5483&cikk=termek_436063

• virs lee
    Válogaztni lehet, de attól még nem válik jóvá a gagyi hogy nincs rá pénzed.
  • Zomil
    erre azt fogja mondani h akkor ne vegyél laptopot :DDDDD
  • Solten
    Igaz csak desktop pc-jüket használtam ,de az meggyőzött, igényes, minőségi.
  • Solten
    Szerintem a Fujitsu Siemens.
  • Kövesdi A
    valahogy éreztem hogy töled csak ez a válasz lehetséges !
    de ha egyszerüen jobbat nem enged meg a pénztárcám akor ez van mindenki ugy válogat ahogy engedi a pénz tárcsája !
  • virs lee
    Egyik se.
  • Kövesdi A
    Hi ha választani szerintetek meik a job márka benq vagy a fujitsu simens tudom hogy mind a 2 a kevésbé jó kategoriába tartozik de szeretném meg kérdezni hogy e 2 közül meika jobb !
  • Solten
    Olyan mint aGT esetében. Beígérték hogy jó olcsó lesz, aztán nagy sz@rt... Na szóval a két termék közt az a párhuzam hogy rohadt nagy kereslet felnyomja az árat. Amíg Asus kis masinája iránt cégvezetők érdeklődnek sosem lesz 100$... Majd ha elterjed, megkapjuk simán 50-ért v. még olcsóbban.
  • MaSzKa
    csak 1 baj jelenleg azért az árért sokkal jobbat kapni 399Dollar
  • Solten
    Valójában ez egy remek húzás, átmenetet képez a palmok és a laptopok közt. Rengeteg embernek igénye van ilyenre. Kedvező ár esetén az ASUS nagyot szakít.
  • Solten
    Hehhehhe kis zsebnotesz...

• Solten
    Olvastam már végig azt.
  • MaSzKa
    olvasd már végig ezt
  • Solten
    Akkor jó.. Veszek 1et a csajomnak
  • Solten
  • Solten
    100k HUF? Nem arról volt szó hogy 100$?
  • virs lee
    Hehehe pc? Hát az olyan hehehe...
  • MaSzKa
    és kapszhozzá "2GB-os!!!!!!!!!!!!!hdd-t vicc kategória

számold már át a dollár nálunk=Ft-be
    400x250 szerinted ?ft

prohardver.hu
  • vass17
    az ár azért nem teljesen igaz: itt van egy, 48e brutto plusz két év garancia.ez természetesen az alapverzio...
  • MaSzKa
    7coll vitz és 400dollásos ár=100000Ft

enyiért veszek Fujitsu Siemens szart is M520-as procival 15.4 kijelző 512mb és 80gb-os verziót

Euronics és Tesco-ba kapni

De inkább ha olcsó legyen MSI 670X-070HU 120eFt 2év és 3500+ 64bit+nvidia 6100
  • Solten
    ASUS Eee PC. Vélemény?
  • Badika
    Sziasztok!
    Ez szerintetek milyen? Asus X51R-AP109 http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=6669
    És úgy egyébként az ASUS-okról valami vélemény? Csak zenehallgatásra filmnézésre és szövegszerkesztésre meg persze netezésre kellene. A Dell-ről és a Lenovo-ról olvastam jókat. Azok sokkal jobbak? Vagy egy kutya mind? Esetleg írnátok párat, hogy milyet lenne érdemes venni 150-200 között!? Segítségeteket köszönöm!
  • Zsolt1964
    Hát olcsót nem igazán vennék, + előtte megnézném a laptop teszteket, + kérdés hogy mire kell!
  • virs lee
    Autót, lakást is 200 ezerért veszel? A notebook se a kiló kenyér árkategóriába tartozik, amit ott találsz az a teszkós kinai cipő "minőség". De ha neked szar kell, vedd azt, csak ne utána sirjon a szád, mert tudtad előre mit veszel!
  • Zomil
    végülis igazad van vegyen csak mindenki 500ezres "nem konzumer gépet" mer az fasza...
  • virs lee
    Akkor vegyél olyat, de ne siránkozz 1 hét múlva hogy miért szar ez, miért szar az...
  • grizzly21
    konzumer fobiad van:)))
  • virs lee
    DVI, HDMI jellemzően konzumer notikon van, de olyat én nem ajánlok senkinek.
  • Alblink
    Hello,milyen laptopot ajanlatok max 260ert?dvi,hdmi kimenetest.
    Ezekete lehet boviteni +hdd-vel,5.1es hangkartyaval?es abbol milyet erdemes venni?koszi a segitseget.

• mj0019
    Ugye nem mondod komolyan .
    Akkor mit lehet tenni? Esetleg saját költségen milyen drága lenne.
  • MaSzKa
    arra nincs garancia
  • mj0019
    Hello!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudok ajánlni egy korrekt IBM szervízt mert most vettem egy IBM Thinkpad R61 -est és úgy látom, hogy van rajta egy pixelhiba. Vagy ilyen esetben mi a teendő?
    A noti 1 hetes.
  • vass17
    Valószínűleg meg tudom szerezni a kinézett notebookot Kanadából, de még mindig nem vagyok tisztában a hálózati töltő kérdésével?
    Az egész annyi, hogy itt Mo-n valamelyik kereskedésben veszek egy DELL töltőt és meg van oldva??
  • grizzly21
    jah, tudja hogyan kell megelni Magyarorszagon:)