16455
  • gurubefree
    Sorry - sorry

Beneztem ... "Milyen alaplapot"

Ha lehet toroljetek ...

Koszi
  • vass17
    nem véletlenül a milyen gépet vegyek most topikot keresed?:DD
  • virs lee
    Ennek mi köze a laptopokhoz?
  • gurubefree
    Sziasztok

AMD64 6400+ , 8800GTX , GEIL ULTRA 800 4GB 4-4-4-12

Na ehez kellene egy alaplap . Az elso nekifutasra ezt talaltam ki "Abit KN9 SLi nVidia nForce 570"

Valakinek van jobb otlete szivesen fogadom.

Koszi
  • vass17
    hát majd megnézem 1.5 hét mulva, azért gondoltam, h megveszem most, mert akkor ugyis tul türelmetlen leszek:D hát de akkor ugy néz ki, h meg kell nézni élőben a töltőt, mert anélkül tényleg nem lehet megmondani, h mind2 fszültésgen megy, vagy nem..
  • tomo
    viszont a mai trafok nagy resze tamogatja mindket feszultseget.
    szerintem mukodik.
    nezd meg a feliratokat a tolton irja e hogy 110/230
  • Attila8805
    Szerintem egy laptop nem 2 forint úgyhogy ne kockáztass.
    Vegyél hozzá normális töltőt.
  • virs lee
    Feltéve ha a 110-es töltőre rá akarod kúrni a 220-at. ^^
  • Zomil
    nem akarok hülyeséget mondani, de sztem elég a kábel, mert szvsz amcsiknál is a töltö kimenete 3eres, szoval csak a kábel vége kell h más legyen:)
  • vass17
    lenne egy kérdésem, nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, ezért megkérdezem hátha tudjátok:
    amerikai Dell-hez gondoltam, hogy veszek egy itteni töltőt (usanotebooknál kapható) ami kb 10 ezerbe kerül.
    Ezzel szemben árulnak egy univerzális háromeres kábelt 2400Ft-ért.
    Szerintetek elég ha egy ilyen kábelt veszek és beledugom az amerikai változat töltőjébe???
    belinkelem mind2-t: töltő
    kábel

előre is köszi a segítséget!
  • virs lee
    Nem! Ez az egy példány számit kifejezetten jó vételnek. Az nw ennél drágább szokott lenni.

szoval akor a toshiba.hp.dell. márkák közül érdemes választani !
    Toshiba Portege / Tecra, HP nc / nw és Dell Lattitude közül. Valamint Lenovo ThinkPad (ami nem azonos a 3000-es gagyisorozattal) közül.

A Benq egy beszállitó cég mint a Compal, sok márkának szállit, fejből nemtom, de ilyen Asus, Fusi féléknek. Konzumer gépeket gyárt. Hogy melyik gyártó melyik sorozata Benq vagy Compal, vagy akármi, azt csak a hozzáértő szervizesek / eladók tudják megmondani. Meg a gyártók. Te már csak a felmatricázott gépet látod, ami ismert(ebb) márkanevet mutat. Nos ezek a gyártók saját név alatt is szoktak kiadni gépeket, azért találkozol velük időnként.
  • Kövesdi A
    ez zserinte akkor hp ban a 150-200k közöti már elfogadható nem vagyis nem számit gagyinak ?
    mert azt megértem hogy a acer-e meg talán még a fusitsu simensre ezt lehet mondani de pl a hp-ra azért az egy egész jó márka

szoval akor a toshiba.hp.dell. márkák közül érdemes választani !

amugy a banq-t hova sorolnád ? mert eröl a márkárol még nemis nagyon halotam véleményt pedig van !
  • vass17
    hát valszeg igazad van, a táblázatban csak márkák voltak...
  • virs lee
    fujitsu siemensek (már nem tudom az oldal cimét), de magasan kiemelkedtek a meghibásodások terén, a szerviztapasztalatok alapján.
    Az Amilok igen, de csak annyira mint a többi konzumer masina. A Lifebook már egy más kategória.
  • virs lee
    Ennyiért már jót is kapsz - igaz használtan, de még úgy is majdnem 1 év gari maradt rajta. 1920*1200 felbontás(!), kb. x700 szintű videokarira még a játékgépet akarók is rámatyizhatnak, és ezért egy HP nw-t kapsz, nem egy teszkós talicskát.
  • virs lee
    Használtat.
  • virs lee
    Fusiból is van Lifebook (jó) és Amilo (nemjó). Az hogy Fusi kevés, nemmond semmit.
  • virs lee
    Attól függ melyik Toshiba. A Satellite az kommersz, a Portege / Tecra az üzleti modell.
  • vass17
    hát most ezt konkrétan nem tudnám megmondani, mert én is külföldről veszek notebookot. Majdnem ugyanilyen mint amit te linkeltél , csak DELL vostro 1500, az ára pedig átszámítva Ft-ba: 130e körül van, persze ismerős hozza Kanadábol, mert amugy vámot és Áfát is kellene rá fizetni.
    konkrét tippet nem tudok adni, de a fujitsu siemensek (már nem tudom az oldal cimét), de magasan kiemelkedtek a meghibásodások terén, a szerviztapasztalatok alapján.
  • Realtibi
    akkor szerinted milyet vegyek???
  • vass17
    Sztem egy fuj. sie. amiloért nem szabad ennyit kiadni, még akkor sem ha viszonylag jó konfigról van szó. 200k-ért már kapsz más terméket is..
  • Realtibi
    szerintetek megéri ennyiért egy ilyen????
  • 4kerek
    http://www.pcx.hu//?action=termekOldal&azonosito=08844
  • 4kerek
    Mityu, szerintem spóroljon...100ért most tud venni akciós laptopot a teszkóban...folytassam?:D:D Spóroljon, most jártam reggel utána, az első lépés lehetne egy MSI 150ezertől...
  • 4kerek
    Jóh, lehet h a vista szar, szerintem kurvajó lesz, csak még nagyon gyerekcipőben jár...és egyszer úgyis le kell cserélni az xp-t erre...
  • Mityu91
    Sziasztok!

Barátom szeretne 100ezer körül laptopot venni, Ti mit ajánlatok ilyen olcsón én egyből mondtam, hogy még spóroljon de...
  • Kövesdi A
    ara gondol hogy az már nem tartozik a gagyi kategoriába de még is kapni 200k allat nme ?
  • Kövesdi A
    jaja elég de az csak dvd-t játszik le és vinyloag kötöt a használhatósága
    na meg persze nem hordozható !
    de amugy nekkem egy ismerösöm mondta hogy náluk Fujitsu simensek vanak a munkahelyén és már 3-4 éve tökéletese müködnek egyedül egy két merev lemmez halt be de azt nem nehéz potolni !
  • virs lee
    Mivan vele?
  • Tomi613
    Toshiba :)
  • virs lee
    Arra elég egy 10k-s dvd lejátszó is.
  • Kövesdi A
    de pl egy dvd-t lejátszani nem eg teszi egy 150,000 ft-os ? ha csak ara használom minek vegyek 300,000 ft-ost ha nem használom ki ?

• virs lee
    Az vmi inspiron féle kacat.

Tökmindegy melyik proci, aksiról úgyis csak 1 GHz-n megy mind.
  • virs lee
    Eddig minden acer/asus/fusi amilo/gericom szarra azt mondtam hogy szar, igen. Nem az áron van a hangsúly, hanem hogy mit veszel. Hogy történetesen épp ezek kerülnek olcsóba, az véletlen egybeesés.

mutasd már meg pls h szted melyik jó ennyi pénzért kiváncsi vagyok :)
    IBM R, HP nx továbbra is.
  • vass17
    A dell vostro 1500-ról mi a véleményetek? Tudom , hogy nem egy régi konstrukció, ugyhogy az a baj, hogy hosszútávon sztem még senki sem tud rola bármit is mondani. jah és nagy különbség lehet a core due T5270 és a T5470, csak mert árban nem elhanyagolható...
    előre is köszi, ha bármihez hozzászóltok.
  • Zomil
    eddig minden 150-200k-ra rámondtad h szar:)
    mutasd már meg pls h szted melyik jó ennyi pénzért kiváncsi vagyok :)
  • virs lee
    Ez nem kilós árú mint a kenyér hogy ennyiért jó, annyiért meg nem. Lehet venni 150-200-ért is (viszonylag) jót, csak nem a gagyi játékmasinák közt kell keresni.

a haverom szar celeron2,2-esén is nézztünk filmet és nem volt vele baj
    A kinai sportcipővel sincs semmi baj ha nem használod...
  • Kövesdi A
    tudom hogy nem lesz a (gagyiból super) csak mert nekkem nincs 300-400k-m hogy vegyek egy supert de szerintem a mai 150k-200 k közöti laptopok már az elfogadható kategoriába tertoznak nem ?
    meg az hogy mi a super az változó mert lehet hogy 1-2 ével ezelőt az a laptop ami super volt de mostanra már gagyi akkor ara hogy media-s dolgokra használjam (video lejátszás dvd nézzés.zene halgatás )mért nem jó egy 170,000 ft -os laptop

amikor már a haverom szar celeron2,2-esén is nézztünk filmet és nem volt vele baj ! ugy hogy az hogy mi szar és mi super csak a pénz tárcsa válogatja más nem ! meg hogy ki mire használja persze !
  • davidka003
    Tudom, hogy nem lassabb, mivel én is Vista-t használok.
  • virs lee
    De nem is lassabb már mint az XP. Viszont nagy szükség nincs rá, főleg egy notebookon. Enyémet azzal adták, azért van csak rajta, amúgy tökmindegy.