16455
-
vass17 #890 nem találsz ilyen árban vmi core2 duost? az sztem gyengepontja lehet, ha amdvel veszed, de te tudod. -
BladE666 #889 • 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™
• ATi Radeon X1250 - 512MB HyperMemory
• AMD Turion-64 X2 (TL-56 - 1.8GHz)
• 2048MB DDR
• 120GB HDD
• DVD+/-RW D-Layer
erröl mi a vélemény? (HPQ 6715s) -
vass17 #888 szvsz ne vegyél albacompot, én tudok olyanrol, hogy elrepedt a hátlapja, a kinyitásoktol és ugy hogy nem is volt sokat használva. egyszoval a minőség 0. -
balcsi70 #887 És ez milyen ez a gép?Albacomp Activa Eco -
balcsi70 #886 Kössz a válaszokat.Nem nekem kell csak én is segitek valakinek a vásárlásba és csak 130-ért akar venni gépet.Kössz a segitségeket. -
Inquisitor #885 Hát ehhez legalább 2GHz-es Pentium-M proci kéne vagy inkább frisebb, újabb Core Solo, Core Duo proci, vagy Core 2 Duo, de olyan gép tutira nem jön ki ennél sokkal többől.
Normális VGA-hoz, meg minimum 100K-t rá kéne dobni, bár annyiért még mindíg lasabb VGA lesz benne, mint az X800-as. -
Inquisitor #884 Az GMA 3100 szvsz jobb valamivel, de mivel egyik sem játékkártya, tök mindegy.
A Leonovo talán márkásabbnak számít (lásd Acer témában itthoni szerviz téma), de róluk is hallani érdekes történeteket (nem az a proci volt adott gépben, mint amivel eladták) szóval óvatosan. Gép fizetése elött egy pendrivon bevitt everesttel én megnézném jól. -
#883 egyik szarabb mint a másik -
balcsi70 #882 Sziasztok.Inkább Lenovo gépet vagy inkább vagy inkább Acer-t? A paraméterek majdnem egyformák,kivéve a Lenovo-ba Video:128 MB Intel GMA X3100 osztott,az Acer-be meg egy Intel GMA 950 int.-ált van. Szerintetek? Melyik jobb.A többi mondom ugyan az.Kössz a válaszokat. -
virs lee #881 Nem. -
Taibi #880 Szevasztok!
Jelenleg van egy asztali gépem (P4 2.8Ghz, 1GB Ram, 80Gb hdd, Radeon x800 videók.), ami eladás sorsára fog jutni a közeljövőben.
Az a kérdésem, hogy kb 120-140ezer forintból tudnék-e venni egy olyan laptopot, ami minimum olyan teljesítményű mint az eddigi gépem, de inkább annál jobb?
Egyáltalán nem vagyok képben a laptop márkák között, úgyhogy jól jönne minden tanács.
Előre is köszi! -
virs lee #879 Annál jobb. -
feketesarkany #878 hi! a nővéremnek szüksége lenne egy laptopra, most megy egyetemre, olyan kellene ami naon olcsó (50.etől 80.eig) csak annyi kéne h fusson rajta a word meg a net, semmi extra. ja és persze nem gond, ha használt. aki tud valami ilyet küldene neki egy mailt: [email protected]
előre is köszi -
#877 Én nem szeretem a laptop-ot, csak egy filmet néztem, ahol az emberek ilyeneken nyomták a játékokat. Néztem az oldalukat, valami rohadtdrágák, de a legszebbek(tükör króm). -
Kalozoner #876 az nem próbléma, mert legfőképp hálózatról használnám a gépet... egyébként akkor nem olyan rossz kártya? tudom nehéz pc-és kártyához viszonyítani de pl nekem a gépbe 6600GT-van 128-as, ahhoz képest milyen pl? -
virs lee #875 Sokat fogyaszt. -
virs lee #874 Nagyon... Lehetőleg minél többet költsél arra a kazánra, annál jobban fogsz emlékezni a tanulópénzre. -
Kalozoner #873 Sziasztok! Láttam a táblázatot amit belinkeltek pár oldallal előbb, de a kérdésem az hogy az x1600 ati 256os kártya milyen? Mert tudom fure de csak call of duty 4 miatt érdekel, mert veszek laptopot hétköznapi célra de ezt az egyet még szeretném neten játszani... -
#872 Alienware laptop van valakinek? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire éri meg az árát. -
tigriske87 #871 Sziasztok! Laptopot szeretnek vasarolni. Gondolom ezzel nem mondok sok ujdonsagot ;) Kineztem magamnak 3 modelt es szeretnek velemenyeket mindenikrol.
ASUS X51R-AP173
ACER EX5220-051G12Mi
Asus X51RL-AP022
Suliba is hasznalnam info egyetemen es szorakozasra(filmnezes, net, photoshop stb.). Elore is koszi -
vass17 #870 én a core2 duosra szavaznék, az amd szerintem nem éri el azt a szintet -
#869 msi gx600e ezt vedd :D -
#868 Szerintetek melyiket vegyem meg ?
MSI EX600X-076HU
Intel Centrino Core2 Duo 1,5GHz T5250
Chipkészlet: Intel® 965PM Express
Memória: 2GB DDR2 667MHz
Kijelző: 15,4" WXGA fényes 16:9
Winchester: 160GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: DVD író (supermulti)
Floppy meghajtó: külső USB opció
Videókártya: NVIDIA GeForce 8400M G 256MB (+256MB Hypermemory)
vagy a
MSI EX610X-011HU
AMD Athlon 64 mobile technology 1,8GHz TK55
Chipkészlet: ATI RX690+SB600
Memória: 2GB DDR2 667MHz
Kijelző: 15,4" WXGA fényes 16:9
Winchester: 160GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: DVD író (supermulti)
Floppy meghajtó: külső USB opció
Videókártya: ATI Mobility™Radeon™ HD2400 256MB
A korites mindkettonel ugyanaz csak a processzorban a VGAban ternek el egymastol, illetve a Core2Duo-s gep kb 6-7k-val dragabb.
Amugy nem itt vennem meg mert van egy bolt, ahol pl az AMD-s gep brutto 155k Ft-ba kerul. -
Courage182 #867 él
Hello!
Egy kis segítség kellene. Tegnap szerettem volna DVD-t nézni az acer aspire 3104NWLMi laptopomon, de nem volt hajlandó beolvasni a dvd lemezt. Utána kiderült h egyátalán nem olva be dvd-ket, de ami a vicces, h cd-t beolvas...
Nemrégiben tettem újra a windowst, normál sp2-s XP. Ez lehet baj? Mert eddig olvasott dvd-t...
Amugy a meghajtó típusa pioneer dvd-rw dvr-k17rs. A laptop kb. 4 hónapos.
Köszönöm!
-
vass17 #866 hmm, én is ilyent akartam, )aztán toshiba lett:P) . Föként jókat olvastam rola, bár talán irták, hogy fel tud forrosodni az alja. Meg a matt bevonat rajta nagyon fog zsirosodni. de ez csak esztétika, annyira nem fontos, mégis kellemetlen tud lenni. a konfigurácio ugy látom a legjobb, amit vele leeht rendelni, azzal nem hiszem, h sok gondod lesz:D külföldröl veszed, vagy hazai? Amugy notebookreview.com-on a legnépszerübb notik között szokott lenni, és van rola kb 3 cikk is. én csak azon gondolkoznék el, hogy ilyen áron (sztem 300k körül van) ez a tipus a legjobb válsztás...amugy dellröl főként pozitivumokat lehet olvasni. -
Soulskater #865 Sziasztok!
Most lesz egy Dell Vostro 1500-asom.Specifikáció:
Intel 965PM Express chipkészlet core2 duo 1,66ghz,2gb ddr2(667mhz) dualchannel,9cellás akku,nvidia geforce 8600M GT 256mb ddr2, 160gb sata vinyó 5200rpm a többi csak bla bla ennyi a lényeg!:D
Szerintetek milyen?Esetleg van valakinek ilyen laposa?Tapasztalat +/-
Előre is köszi!! -
tomo #864 esetleg akku kivesz? -
Roland16F #863 Hello mindenki !
Bocsi hogy ide írom problémám,de ez volt a legfrissebb. Szóval az a gondom hogy gyalogló.hu írok be egy nicket és mikor rámegyek a belépésre egyszerűen kilép minden addig megnyitott oldalból,de nem csak ezen az oldalon volt már ez más oldalakon is..Tudja vki mi lehet a gond?
Előre is köszi !
-
Monoton #862 nemreagál probáltuk már :S -
tomo #861 nyomd hosszan a kikapcsolo gombot, amig el nem sotetul minden. majd roviden nyomd meg ismet , hogy bekapcsoljona gep. ( szerintem nem tud visszaterni alvo uzemmodbol ) -
Monoton #860 Hali!
Olyan problémám lenne, hogy laptopot nem lehet bekapcsolni. Áram alatt van az egér és a webcam ledjei vilagitanak a laptom állapot jelző ledje villog!
tudom nem ide valo de talán ezt a topicot többen olvassák mint a többi laptoposat -
virs lee #859 Pl. itt a T60-at 210k-ért. -
#858 értem,és 200K-ig mit ajánlanál? -
virs lee #857 Ez a 3000-es sorozat az echte kínai gagyi, semmi köze a thinkpadhez! -
#856 kicsit bővebben ? -
tomo #855 eso utan koponyeg -
#854 Sziasztok!
Csütörtökön jön meg notim esetleg valakinek tapasztalatok-jók,rosszak- vele? -
virs lee #853 Mint a többi acer. -
gery21 #852 sziasztok...
mostanában szeretnék venni majd egy notebookot... de ebben a témában nem nagyon vagyok otthon... kinéztem egyet... tud valaki egy véleményt mondani rá nekem?
a választottam: Acer Aspire 5720-1A2G16Mi
thx -
virs lee #851 Nem tudok, de ha neten rendelsz közvetlen a Lenovotól, akkor valszeg lehet.