16455
-
#931 egyebkent laptopot irtam nem notebook-ot, mint a cikkirok is -
#930 ja, okes, a szakdefiniciokat nem ismerem, de ami 15.4 colos, es 1CD vastagsagu az nekem laptop:) -
virs lee #929 Egy igazi notebooknak ilyesmire nincs szüksége. ~~ -
virs lee #928 DTR = DeskTop Replacement = (notebooknak látszó) asztali helyettesítő gép -
#927 ACER Asp5710G: 15, 4" / T5500-1, 66GHz Core 2 Duo /1GB DDR / DVD Super Multi 160GB, WLAN, Webkamera, 512 MB ATI MOBILITY RADEON
LCD: 15, 4" WXGA (1280x800), Crystal Brite
CPU: 1, 66GHz (667FSB), IntelCore 2 Duo T5500 2MB L2
RAM: 1x1024MB DDR-II, 667MHz
HDD: 160GB 5400, SATA
ODD: DVD S-Multi
WLAN: 802. 11b/g
WebKam. : 0, 3 MPixel OrbiCam
Chipset: Intel 945PM
Kártyaolvasó: 5in1 (SD, MMC, MS, MSPro, xD)
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x modem ÿ(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1x fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó (S/PDIF) , 1x mikrofoncsatlakozó , 1x vonalbemenet-csatlakozó, 1 x ExpressCard™/54 bővítőhely.
Akkumulátor: 6 cellás (44W)
AC-Adapter: 90W-os hálózati tápegység
vagy ez 129k-ért? -
#926 ASUS F5V :
CPU: Intel Core Duo T2080 1.73 GHz
RAM: 1024MB DDR-II (667 MHz), max. 2 GB
HDD: 120 GB (5400 rpm) SATA
Kijelző: 15.4'' WXGA (1280 x 800), Color Shine
VGA: ATI X2300 128 MB (max.: 384 MB)
ODD: DVD Super Multi
Akku: 6 cellás, 4400 mAh
Bill.: magyar
Szoftver: Windows Vista Home Premium (magyar és angol is választható)
Egyéb: 4x USB 2.0, VGA, DVI, modem, ethernet, mikrofon, fejhallgató, 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD / MMC / MS / MS PRO), Express Card, WLAN (IEEE 802.11b/g), 1,3 MPixeles webkamera.
19 hónap garanciával, 130k. ez nekem jónak tünik. Szerintetek? -
#925 szerintem ez egy picit több mint 130 -
fittyfene #924 Ha pedig megvan a gép, már csak egy ilyen kell hozzá -
fittyfene #923 MSI laptopok kifejezetten fiataloknak -
#922 Sziasztok, szükségem lenne egy laptopra amin filmet néznék, zenét hallgatnék és wifin keresztül netteznék és talán néha valami régi játékkal(gta sa)játszanék. Erre milyet ajánlotok, ja és nem szánok rá 130 nál többet és használt is lehet. -
#921 1.macbook pro, hardverileg pc igazad van, de elmeletileg nem
2. mi az a dtr? -
virs lee #920 1. Hol van itt nem pc notebook?
2. A DTR mióta notebook?
^^ -
#919 hello pc laptopok:) -
Kalozoner #918 hali..videokártya táblázatot már találtam de proci táblázat is létezik? vagy esetleg valaki tudja hogy a core2 dou mennyivel jobb a core duo, csak ujabb technológia(kisebb csíkszélesség?)? vagy pl a turionok hogy állnak az intellel szemben? THX a választ -
Joker Hun #917 http://prohardver.hu/hir/ujra_elso_a_hazai_noteszgeppiacon_az_acer.html
Biztos azért mert olyan szar ugye. -
#916 ezt most muszáj volt? -.- -
#915 Cod 2 elmegy rajta esetleg low-on. -
garfield592 #913 xD Gondoltam,és régebbi játékokat pl cod2 -
#912 Nem nagyon. -
garfield592 #911 Helloka!130 ezerből lehet olyan laptopot venni amin lehet futtatni pl a pro streetet vagy a cod4 et? -
virs lee #910 minél nagyobb teljesítmény kell minél olcsóbban
Mindenkinek kéne, senki nem úgy vásárol hogy minél kevesebbet kapjon a pénzéért. Besztof gépet hugyé-fosé természetesen nem fogsz találni.
Inkább az a kérdés hogy játékgéppel akarsz sokat szervízbe járni, vagy nem játékosat sokáig hibátlanul használni.
játékra ... mobilitás
A kettő kizárja egymást. A játékos videokártya pikpak leszopj az aksit.
Itt van pl. T60 160k-ért (az X1300-ba még egy kis régebbi game is belefér), T40 85-ért, D600 70-ért. Ezek megbízható, mobil használatra kitalált gépek. Gari az nem sok van rajtuk (ennyi pénzért...), de egy vállvonogató Acer szervízbe is hiába van 1 év garid, ha úgyse csinálják meg, vagy másnap már viheted is vissza másik hibával. -
#909 Ja értem, nekem a minél nagyobb teljesítmény kell minél olcsóbban.Az, hogy mondjuk nem -teszem azt- Geil ramok vannak benne hanem kingmax vagy valami olcsóbb tipus, az nem baj.Netre néha játékra(nem csak legújabbakra)kell, meg egy kis munkára, de az bőven elég ha tudok rá tenni valamilyen office-t.Leginkább a mobilitás kell, hogy ne csak itthon a 4 fal között gépezhessek. -
#908 azert kerdeztem hatha valaki hasznal es utanajart mar.. -
virs lee #907 Konzumer = home usernek szánt "teszkós" gép. Akár milka is lehet (pl. Alienware), nem az ára határozza meg, hanem a minősége. A konzumer célja a minél olcsóbb ár a minőség rovására (500k+ cuccok a 8800 GTX SLI, és hasonló extrák miatt kerülnek annyiba, nem mert jobb a minőségük), businessnek pedig a minőség az ár rovására. Kérdés hogy olcsót vagy jót akarsz, a kettő együtt nem megy. Persze itt jönnek a "de az én notim már 3 éve nem volt szervízben" dumák, na ezek a kivétel, és nem az átlag. Jóval nagyobb az esélye hogy a tied nem ilyen lesz, mint a business kategóriában. Van persze szervíz, kérdés mit érsz vele ha Mistral színvonalú. -
#906 Nem az elsődleges prioritás a játék, most se sokat játszok pedig van egy jó asztali PC-m, leginkább arra kell a notebook, hogy kint netezhessek a teraszon vagy egy jó kávézóban vagy ilyen helyeken.De mivel az asztali PC-met odaadnám tesomnak kellene néha játékra is, max. WoW esetleg Counter Strike, semmi Crysis meg hasonló gépzabáló játékok.Meg vennék még hozzá egy Logitech G9-et vagy valami jó kis egeret.
Mi az, hogy konzumer gép?360ezer Ft-ot ér egy "konzumer" gép? -
virs lee #905 Ezt gondolom tőlük kéne megkérdezni. :) -
virs lee #904 Hát ha vistával adják, akkor nyilván fut rajta. Lehet rajta játszani ha elég igénytelen vagy grafikában. Crysis maxon kizárt. Konzumer noti lévén üresjáratban kb. 2 óra, használva 1, ezek a tipikus értékek. A konzumer gépek sokkal gyakrabban járnak szervízbe mint a businessek, mivel gagyibb alkatrészekből készülnek, azért olcsóbbak.
Én a helyedben lemondanék a játékról és inkább a minőségre + hordozhatóságra helyezném a hangsúlyt - különben mindek notebook? Otthon játszásra elég az asztali gép is. -
#903 az erdekel konkretan, hogy melyik szolgaltatonal van a legkedvezobb lehetoseg, es mennyiert, milyen sebessegen. -
#902 Bővebben?Az érdekelne, hogy hogy fut a Vista rajta mivel csak vistaval adják és a gyártó oldalán is csak vistas driverek vannak a géphez.Játékra mennyire jó?Mennyi ideig bírja az aksija?Sűrűn jár-e szervízbe? stb.
Itt a LEÍRÁS.
Ez lenne életem első laptopja szóval rám férne egy pár tanács.Ja és hogy megéri-e ennyi pénzért. -
virs lee #901 Hát ez nemigazán derült ki. De vannak netes szolgáltatók is. :) Mit kéne tudni róla? Bedugod a HSDPA kártyát a gépbe és netezel, kb. ennyi. -
#900 ember:) netes szolgaltato a kerdes, nyilvan, pl vodafone -
virs lee #899 Ugyanolyan mint a többi konzumer. -
#898 Fujitsu-Siemens Amilo Xi2550 L masinériája van valakinek?Vélemények,tapasztalatok érdekelnének. -
virs lee #897 IE, FF, Opera, ilyesmik. Ingyen. -
#896 netezni szoktatok laptopon? milyen lehetosegek vannak most, es mennyiert? -
virs lee #895 Magyar. Jellemzően Clevo barebonet heggesztenek. -
virs lee #894 Jó, hát nem is csodálkozik itt senki hogy magyar fizetésekből mindenki max 100-150k-ért akar notit venni, de jót nem lehet. Főleg nem újat és főleg nem játékgépet. -
virs lee #893 Nem márkásabb, csak a ThinkPad sorozatuk az. Azt az IBM-től vették át tokkal-vonóval, (egyelőre) nem nyúltak hozzá gagyizás szándékával. Az alap Lenovo gépek (3000-es széria) az a tipikus ecseri piacos gagyi. -
virs lee #892 Feltételezem 3000-est akarsz, nem ThinkPadot, szal minőségben tökmindegy. Amiért mégis inkább a Lenovo, az a szervízháttér. -
BladE666 #891 144ezer ft az ára. ilyen árba nem találok most sok a különbség?