16455
-
#971 aceron szarrá kopnak a gombok fél év használat után
fujitsu is 1 fos
HP-ba van körömlakk és hosszú körmök ellen védelem is beépítve a gombokba -
Nandusz #970 Hát látom te igazi vak vagy öreg.
Az az MSI mintha jóval gyengébb konfig lenne, mint az enyém. Akárhogy is izzadsz itt, már 2 hónapja készülök laptopot venni és rengeteget olvastam, kutattam ezen téma felől. És azt kell hogy mondjam, hogy jelenleg az én gépem a csúcs összeállítás a piacon...NINCS erősebb konfig ez enyémnél.
Érted?....AZ A CSÚCS.
Na most amit belinkeltél:
Core 2 duo: MSI:7300 ACER: 7700
Videokari: MSI:Go 8600 ACER: M-8600 GT (érted?..GT!!!)
na akkor miről is beszélünk?
Sajnos jelenleg ez az ACER gép a király teljesítményben
ÉS persze vannak ennél 2-szer drágább Ferrari, meg Lamborghini notebookok is, de azok sem szárnyalják túl teljesítményben...csak designben....ENNYI
És lehet linkelni vagy infót küldeni 3DMark 05 tesztekről...azzal meg tudsz győzni....Csak az a baj, hogy ilyet nem fogsz tudni linkelni, ami ezt az ACER összeállítást verné.
-
#969 te miröl beszélöl? az1. egy vid kari a 2-ik meg proci -
#968 mobile HD2600XT az jobb és AMD Turion X2 olcsóbb is -
#967 nyesze meg ehhez a teljesítményhez tegyél hozzá még 20 % ot -
#966 msi-t a pcx.hu-n lehet olcsón venni -
#965 többet csinál mint 6650 hidd el nekem.....
barátom ugyanaz van benne mint a tiedbe csak meg 20 százalékkal jobb ,ilettve egy kicsit komolyabb -
#964 ránézésre is meglátszik
undorító formák
driver részleges is 1 fos a fujitsuval együtt
MSI-t ajánlom
de ha nem akarsz kompromisszumokat HP -
#963 miért fos? -
#962 acer 1 fos -
#961 Ez hol jobb mint az az Acer? -
virs lee #960 3 kilóért már vehettél volna jót is. -
Nandusz #959 Azért ha körül nézel a neten, akkor kiderítheted, hogy csak ezen a helyen ahol én is vettem árulják 300k-ért.....mindenütt 350k-tól!!! kezdődik ennek az ára. NA meg azért meg lehet néztni. hogy az MSIgx600 laptop mikor csinál 3DMark 2005-ben 6650 pontot.
-
#958 ,,!,,(-_-),,!,, -
#957 enyyiért NEM!!!!!!!!!!!! -
#956 Ok,de nekem laptop kéne.......nem tudtok valami jó notit? -
#955 mindenképpen saját memoriával rendelkezö grafikus maggal ellátott gpu-s gépet vegyél ha enyyi zséd van akkor vegyél asztalit -
#954 nekem valaszoltok? -
#953 300k ... akkor inkább veszek msi gx600e -
#952 akkor mondassz nekem egy jó laptopot jó vga val cod2 zni?130 ezr max 135 -
Nandusz #951 Azokra a játékokra teljesen alkalmatlan az a laptop. Az én Aspire 3100-ba is ATI X1100 kártya volt, de a MOST WANTED játszhatatlan volt (diavetítés), a KOTOR2-t is próbáltam, detto ugyanaz. pedig annak már jó régi a grafikus motorja. Ami még csisszesen elment rajta az a MORROWIND volt, meg a KNIGHTS OF THE TEMPLE. De például a MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT szintén játszhatatlan. ÉS a baj az, hogy ezek a játékok felbontástól függetlenül szaggatnak űberbrutál módon. -
#950 Helló!Mit szóltok ehhez a laptop vga hoz:Intel Graphics Media Accelerator x3100 vagy ehhez:ATI X200
Néhány régi játkra pl cod2,counter strike source,nfs u2,nfsmw ilyenekre,de főként munkára! -
Nandusz #949 Nahh én már vettem egy laptopot és 2-3 nap után egyelőre azt tudom mondani, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve. Pl. a COD4 is hibátlanul fut rajta. Igazi szórakoztató centrum és kiváló utitárs is lesz ez egyben.
Gyönyörű kontrasztos a képe, tele mindenféle extrákkal, úgyhogy örülök most ennek a beruházásnak.
Asztali gépem nincs, mert tavaly eladtam és úgy döntöttem, hogy nem is akarok a jövőben asztali PC-vel foglalkozni. Folyamatosan úton vagyok, vidékezem, külföldözöm, tehát mindenképp notebook kell. Igaz volt előtte (mondjuk még meg is van) egy Aspire 3100, de azon kb. csak az 5 évvel ezelőtti 3D-s játékok futottak viszonylag tűrhetően (más kérdés, hogy azt nem is játékra találták ki).
De most ez az Acer 5920G azthiszem jó sokáig fog szolgálatot teljesíteni nálam:)
A specifikációja alul található.
Hivatalos oldal
Itt vettem -
#948 nem. csak félremontam :D de külsö vid karit vehecc... -
#947 Miért ezekbe az integrált vidkaris gépekbe ugyanúgy lehet venni más kártyát, mint az asztali pc-kbe?[nincs otthon ezekben a dolgokban] Sajnos egyelőre ennél sokkal töb pénzt nem szánnék rá. -
#946 és veszöl bele rögtön uj vidkarit? mer ennek az a sorsa integrát 128mb neveccséges -
#945 itt is megvitatjuk a dolgokat virsli? -
virs lee #944 A minősége igazodik az árához. -
#943 Sziasztok!
Ezt a laptopot néztem ki, csak 2Gb rammal. De nem sokat értek hozzá ezért nem tudom hogy a videokártya és az akksi milyen minőségű. Ebben tudnátok segíteni? Ilyen vidkártyát már több laptopban is láttam.... Amúgy a gép inkább film nézésre netezésre kellene. -
virs lee #942 Persze, papíron. -
#941 Amugytényleg van olyan laptop amelyikben lehet cserélni a video karit :) -
dop3 #940 Hali all! Elore szolok, hogy ha lehet flame mentes hsz-eket, vagy inkabb semmit szeretnek valasznak kapni ha lehet. :P Arra lennek kivancsi, hogy melyik lehet az a laptop, amit a leheto legolcsobban meg tudnek venni es elfutna rajta a world of warcraft. Ja es legyen rajta wifi is. Kossz a segitseget! -
#939 vannak kiszedhető cserélhető pédányok már régóta -
virs lee #938 A felettiekben sem. Láttál már valahol mobil videokártyát? Hát ezért. -
#937 általába a 200eFt alattiakba nem -
BladE666 #936 érdeklödnék h van egy notebook-om vadi uj, minden jo benne csak a vidikártya gyenge, lehet azt cserélni? (venni bele jobbat és kicserélni)???? -
Kalozoner #935 lehet hogy az már ddr2-es azt nem figyltem, akkor megúszom olcsóbban ez király:D...köszi a választ... -
#934 gondolom DDR-es megy bele
abból meg 400-as vegyél az megy 266-on is
a 667-es az már DDR2 -
Kalozoner #933 Szevasztok...barátnőmnek van egy régebbi laptopja és minap megvizsgáltam és 266MHZ-es ram van benne 256Mb, hát mit ne mondjak nem szalad a win xp, ezért szeretnék egy gigát belerakni, a kérdés hogy ugye ezek a 266MHZ-es ramok aranyárba vannak, ha veszek 400MHZ-et vagy 667-est amik jóval olcsóbbak akkor vinni fogja a gép persze 266MHZ-en? Most ezen töprengek köszi előre is,,,, -
#932 MSI-t ajánlom
WinPX és Vista Ready-k is 2év gari és olcsók is
és közepes minőségűek