16455
  • Zomil
    én sem, csak van ismerös akinek elég komoly laptopja van és igy fut :)
    csak érdekességkép irtam le, arra volt kiváncsi :)
  • MaSzKa
    laptopon ilyen komoly játékokkal még nem játszottam
  • Zomil
    sztem azért medium 1024-ben 80fps meglenne:)
  • MaSzKa
    acert nem vennék

8600M GT-n futna a cod4 800x600-ba kb jól
  • MaSzKa
    majd szólok nekik, hogy is teszteljék le :D
  • MaSzKa
    az a véletlen egybeesés hogy Rudiék a ph-n pont ilyen tesztel készülnek és szerepel benne ez a laptop is :D
  • Solten
    A szokásos baromságodat most se hagyhattad ki:

"Úgy vettem észre laptokokról kevesen írnak cikket"

• MaSzKa
    nem fogod elhinni de sztem van olyan Fujitsu-Szarmen amihez semmi nincs még driver lemez se

• Solten
    Veszel egy értelmes laptopot OEM op.rendszer mindenképp van hozzá.
  • MaSzKa
    FreeDos=SzabadD(F)os

hihi

van sok olyan gép amihez még ez se jár :-(
  • Solten
    FreeDos?? Az meg mi??? Bammeg, a 21 században vagyunk... Látod, vásárolj csak a ph-s kóklerektől..
  • MaSzKa
    nem
    FreeDos jár hozzá
  • Solten
    Gyárilag XP hozzá az op.rendszer?
  • MaSzKa
    MSI VR610X-012HU Laptop

hátha érdekel valakit 1 történet a laptopról

http://logout.hu/iras/msi_vr610x-012hu_laptop.html
  • virs lee
    Ha sok pénze van, akkor már IBM-ből is válogathat: T61, X61, T61p. 300-600k HUF konfigtól függően. És ez nem egy kommersz Mac...
  • Mityu91
    Már 6 éve erre gyűjt és mivel angol,spanyol-t fordít ezért.... de én nem szólok bele mert leolt...:D:D:
    csak kérte, hogy kérdezzem meg....
  • Zoli007
    Apple? Látom valakinek sok a pénze!
  • Mityu91
    Sziasztok!

A családban a testvérem éppen laptop vásárlás előtt áll és elég nagy kerete van erre a célra most fog egyetemre menni és szeretne egy új laptopot venni egyenlőre Apple MACBook pro-n (2,4ghz 4gram) gondol Ti tudnátok e valamit ajánlani hasonló felszereltséggel megbízhatót az árat meg viszonyítsátok a feljebb írottakhoz...

Köszönöm a segítséget!!
  • fittyfene
    Magyarországon az Asus feljövőben van
    2007-es év negyedik negyedévében ugyanis (2006 negyedik negyedévéhez viszonyítva) 33,5%-ot nőttek az eladások.
  • MaSzKa
    nen éppen olcsó és nem is drága
    a 2 között

a HP a legjobb attól lejjeb van kicsivel
  • madass
    ész mit tud? mennyire occo?
  • MaSzKa
    van már Samsung Laptop is :D

szóval ilyet vegyetek :D

• madass
    vannak olyan programok amelyek kihazsnálják mind a 2 magot vagis azon programoknál igen meg kell szoroznod az értéket 2 vel.

ma már szinte minden játék mind a 2 magot ki tudja és használja is
  • arankamama
    Igen de pontosabban csak a sima G -verzióra : GeForce 8400M G

Mert 3 verzió létezik : http://www.nvidia.com/object/geforce_8400M.html

De a 2 között a különbség csuopán az első érték alatt van!

Még egy kérdés : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz -> ez a processzor lassabb mint a mostani laptopomba lévő 1,56 GHz-s Intel caleron? Nem értem ezt a processzort, megkell szorozni 2vel? vagy nemtom

• madass
    gondolom errre gondolsz : nvidia geforce 8400m gs nekem mis ez van és az én konfigommal maxon szaggatás nélkül ment
  • arankamama
    Nem tudok linkelni mert még újj vagyok és kell várni 30 napot!

Ezen a videókártyán elfut a cod4? Nvidia 8400g 256mb?

köcce
  • arankamama
    Sziasztok!

180 ezerért akarok venni laptopot szerintetek http://www.edigital.hu/product.php?productid=33893 megér ennyit?

Vagy tudnátok ajánlani 180e körüli értékben jó laptopot?

köszi
  • virs lee
    Kommersz gépekből - PH-s vélemények alapján - az MSI a legjobb minőségben. Árban az is az Acerek / Asusok / Fusi Amilok szintjén van, akkor már inkább azt.

És nem, nem érdekel milyen fasza gépeket gyárt a FuSi 800K+tféfa fölötti presztizs kategóriában
    Azt úgy hívják hogy Lifebook, amit a tescoban kapsz, az meg az Amilo, nem ugyanaz.

Az X3100 a Vista Aero futtatására lett kitalálva, annyit tud, nem többet, mivel az ilyen integrált cuccoknál a minimál fogyasztás a fő szempont, nem a 3Dmark.
  • Kandurex
    kiszedegettem ezt, azt, bár nem tudom minek, annyira nem volt durva :/

de azért nem kellene elmenni ebbe a stílus irányba, :/ (Virs Lee -re és Naduszra gondolok)
  • Inquisitor
    Hát tudja a fene ... én is olvastam sokat a jó kis szerviz háttérről ... ööö ... mármint annak nem létéről, de ha olcsót kéne venni notiból mindenképpen, elöbb vennék Acer-t, mint FuSi-t.
    (És nem, nem érdekel milyen fasza gépeket gyárt a FuSi 800K+tféfa fölötti presztizs kategóriában.)

Virs Lee, te meg nyugodj bele, hogy Ő ezt asztali gép helyett vette. Ha arra való, ha nem. Ha ilyet akart és ennyije volt rá, akkor nem sok választása van, nem? Ha meg már integrált VGA kéne, akkor elöbb vennék még egy ultra gyenge X200/X1100/X1150-es gépet is (vagy ezek NV megfelelőjét), mint mármilyen Intel GMA-s verziót. Mióta Intel beszopatta a saját vásárlóit a GMA900 nem támogatásával elgé rossz véleménnyel vagyok róluk, nem mellékesen meg talán csak a VIA Crome szériája szarabb nála ...
  • davidka003
    Link

Újra első a hazai noteszgéppiacon az Acer

"A cég a dizájnváltást követően tavaly ősszel felvásárolta az amerikai Gatewayt, majd év végén a Packard Bellt, ezzel az Acer a globális PC-piac harmadik legnagyobb gyártójává válhatott."
  • virs lee
    Az a baj, hogy azt se tudod mit kell egy notebookban nézni (ezt nem flémnek szántam). Itt a MHz és GB a legutolsó szempont. Akinek ez kell, vegyen asztali gépet.
  • Nandusz
    Megsúgnám az ACER-en is van világgarancia és pont annyi mint a lenovon.
    Tehát mindenre kiterjedő. Jó azt elismerem, hogy az alap 1 év garin a plusz 2 az további 22000Ft-be kerül, aki igényli. Aki meg nem, annak marad az egy éves gari.
    Viszont továbbra is....az a lenovo laptop labdába se rúghat ezen ACEr mellett...fogd már fel.
  • Zomil
    viszont nem fogsz vele szervizbe járni és világgarancia is elég jó...
    ráadásul egyszerüen csak IBM
  • ates84
    naná csak gyengébb benne minden cucc ja
  • Zomil
    ilyen teljesitmény mellett tuti lesznek gondok, vele én egy msigx700-at akartam venni sokaáig nézegettem, de egyszerüen jó teljesitmény az az asztali gépre való ennyi, lehet fasza 8600-as laptopot venni csak minek ha füt mint állat és még nagyobb is a kockázat arra h tönkremenjen
  • virs lee
    Csak szervízbe ne kelljen vinni...
  • Nandusz
    De egyébként ITT tudsz olvasni erről sztem kicsit kimerítőbb vélemyényezést. A te sima lehúzós kritikádnál mindenképp figyelemre méltóbb....olvasd el.
    Bár igaz, ott az enyémnél eggyel gyengébb laptop a csúcs a tesztben, viszont kinézetre asszem ugyanaz.
    Szóval nemhinném, hogy ez a széria megtartotta volna a régebbi laptopok gyermekbetegségeit, gondolok itt az elkopó gombokra, meg hasonlók.
    Rendes ráncfelévarráson estek át.

• virs lee
    Mindenhol.
  • Nandusz
    Hovatovább...az MSI-ben csak free DOS van, mig az enyémben Vista premium...ráadásul teljesen jó szoftvertámogatással megspékelve.
    Na meg azért ne feledkezz meg, hogy Az ACER-em a legújabb szabvány szerinti 802.11/N -t használja, mig az MSI még az elavult b/g-t.
    Sajnos első kézből való tapasztalatom, hogy kategóriákkal jobb a wifi vétel ezzel, mint az előző b/g-s laptopommal.
    Észrevesz olyan kapcsolódási pontokat, amit a régi nem látott.
    Szal azért ionkább ne vitázz velem, mert felkészületlen vagy ebben a témában kissé.