16455
-
BladE666 #1063 érdeklödnék h olyan lehetöség van e h egy notebookra külsöleg csatlakoztatni videokártyát (még ha csak ithon használatra lehet ezt a célt megvalosítani is) ???? -
#1062 hm, megse osszekevertem
http://shinza.com/product_info.php?products_id=57 -
#1061 hohohoo, a lofaszt most latom hogy megint lehet kapni!!
itt van
1 hete meg nem volt -
#1060 ertem.
es meg valami: laptoptaska, viszont inkabb toknak neveznem. tehat lenne egy taska amiben benne lenne ezaz, koztuk a laptop is, de egy tokba kene hogy ne seruljon azert.
pl zeroshock-nak volt egy nagyon jo, 15.4es meret (ami nekem kellene) de kifogytak es nem tudni mikor lehet ujra venni -
#1059 etyetértek a g7 és a vx revo mindent visz ilyen téren a vx sokkal hordozhatobb de a g7 meg sulyilag stb... -
virs lee #1058 Nekem még mindig a gyári elemekkel megy a VX, pedig megvan már fél-1 éve, és 2. egérként azért van rendszeresen használva is. Ergonómiailag kényelmes, jobb mint a G7 (nem is értem a G sorozat miért maradt ki a Revolution szériából). Mióta megvan, a V500-at már nem is használom. -
#1057 nem jatekra kell, csak hasznalni, meg mivel laptophoz, igy minnel kisebb legyen. megnezem eloben majd koszi a tippet -
virs lee #1056 Baj?? Éppen azért jó. Amúgy meg Logitech minőség, az sosem szar. Nekem is az van, amíg a G7 elemét töltöm (a második elem dizintegrált valahova), addig a VX-et szoktam használni asztali géphez is. Játékra mondjuk a G7 jobb valamivel, de VX-el is lehet. Hordozni meg egyértelműen a VX. Egyedül a rádió hatótávja nem az igazi, az ágyból már kicsit akadozik, a G7 meg nem - igaz ez nem a tipikus mobil felhasználási terület. :D -
#1055 az nem baj hogy vezeteknelkuli? nehezebbek altalaban, meg elem.. -
virs lee #1054 Logitech VX Revolution. -
#1053 Elcsesztem, bocsi, alaplaphoz akartam beírni -
#1052 ajanljatok valami fasza kis egeret laptophoz -
#1051 Lingvin tényleg jó, én is oda járok. -
virs lee #1050 Ennek mi köze a notebookokhoz? -
#1049 Hi @ all
2008.02.01. -én vettem egy ASUS P5N -E Sli alaplapot az IPON -ból IPON Computer
Hétvégén össze lett rakva a gép, azzal a hibával szembesültem, hogy, ha bellépek a BIOS -ba, majd ki, SAVE & EXIT parancsnál leállitja a gépet teljesen, ugyanezt csinálta a RESET gomb megnyomásánál, és a Windows újeaindításánál, persze amikor játszottam, akkor is leállt a gép...
Hétfőn jeleztem a boltnak, kedden vissza is lett szállitva, internetes rendelés volt. Persze arról hallgattak, hogy 8 napon belül vissza kellett volna kapnom a pénzemet, 17/91 -es paragrafus, mivel internetes vásárlásnál, közölni kellett volna velem ezt a boltnak. Az gépet kiprobáltuk másik táppal és videokarival, de ugyanezt produkálta. Azóta már majdnem 3 hete szívat a bolt, és nem kaptam semmit, se csere se semmi, mindig leráznak telefonon.
Most már meguntam és vettem egy másikat, vagyis GIGABYTE -ot GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L...
Hiába mondtam, hogy minden évbe 100.000 -ret költök náluk, hiába ugattam semmi.
Többet a bűdős életbe nem fogok vásárolni náluk.
Persze azóta sem láttam semmit még ( Szemét rohadt egy banda )
Itt Kecskeméten a Lingvin -ben azonnal cserélnek, mihelyt megtehetik, hogy ne veszítsék el a vevő állományt -
virs lee #1048 lol -
#1047 via az meg közepes bár mostanába nem látni sehol -
#1046 laptop chipset:
nvidia jó
intel jó
sis fos
amd jó
laptop chipset integrált vga:
nvidia jó
intel fos
sis fos
amd jó
-
#1045 HP olyanból va most az euronics-ba 99eFt-ért 1Gb rammal
de MSI-t vegyél Athlon X2 TK-55 2GB ram HD2400 160GB ilesmit vegyél 160eFt-kb
ugyanez csak jobb videokártyával
http://logout.hu/iras/msi_vr610x-012hu_laptop.html -
virs lee #1044 használt -
#1043 vegyé vmi 80 gb -s 512 es m440 es hp-t 100 körül kapol ilyet -
Sz Matyi021 #1042 Hy all! A segítségetekre lenne szükségem. Elszeretném adni a PC-m, és laptopra cserélni, mivel én nem játszok már csak netezek, meg zenéket töltök meg ilyesmi így nekem nem kellene olyan csúcsszuper laptop, és most ilyen a PC-m: AMD Sempron 2200+, 512 MB RAM, 80GB-os Samsung vinyó, ATI Radeon 9600os videókártya. Meg nekem sincs laptopra sok zsém szal nekem 1 netezésre alkalmas elég lenne. Mi véleményetek ? -
#1041 nekem nforce lapkakészletkém vam az azért jo? -
#1040 itt a hiba: Chipkészlet: SIS671DX+968 és Asus -
#1039 én ilyen kiszedett op rendszert nem igen használok
jobb a gyári inkább amondó vagyok
amit kell azt meg én is kitudom szedni és ami kell bele az nehogy már kiszedjék -
Czivil #1038 Hello mindenki!!!
mi a véleményetek erről a laptopról?/ASUS F5V AP055/
adatok
Processzor: Intel Centrino Duo Core 1,86GHz T2130
Chipkészlet: SIS671DX+968
Memória: 2 GB DDR2 667MHz
Kijelző: 15,4" WXGA fényes 16:9
Winchester: 120GB SATA 5400rpm
Videókártya: ATI X2300 128MB (384MB HyperMemory)
Hangkártya: Azalia compliant audio chip SB Compatible
Akku/üzemidő: 4400 mAh (Lithium-ion)
Keretembe ez fér bele amennyi pénzem van rá!!!
Fontos,hogy nem csak játékra használnám.De azért mondjuk az ilyen 2007-es játékok fussanak illetve olyan mostani játékok amihez nem kell atomerőmű...
Valászokat előre is kösszönöm!!! -
#1037 Dell Vostro 1500 - 5
Intel Core 2 Duo T5470
1024 MB DDR II 667MHz
120 GB HDD 5400rpm SATA
DVD+- RW Double Layer
Nvidia GeForce 8400M G (128MB + 384MB Turbo Cache)
7.1 channel stereo speakers -
#1036 melyik ? vagy mien konfig? -
#1035 Üdv!
Egy Dell Vostro 1500 került a közelembe. Mennyire vannak ezek a gépepek összerakva, mindennapi általános használatra mennyire felelnek meg? Írták hogy magnézium ötvözet ház, meg rázkódás védelem meg más ilyenek vannak írva, de ezek mennyire valós dolgok a mindennapok során? Valakinek valami személyes tapasztalat...? -
virs lee #1034 A Vista is stabil, csak nem önmagától is széjjelfagyogató asrock / tomato / acorp szarokból kell összegányolni a gépet. Az oprendszer nélkül is kifagy magától... -
#1033 Ha már az op.rendszernél tartunk, vissza kellett tennem a vistát.. :( De Lite verzió ( ) 1 cd-t foglal. Jó gyors, felesleges sz@rságok kidobva belőle. Tudniillik a windows prof X64 edition volt fennt -> alapja a a win 2003 server (köze sincs az xp 32 bithez). Davidka003 ha nem láttál még gyors op.rendszert akkor probiren.. :) Vista kismiska ehhez képest. Az x64 csak a játékoknál nem hősködik.. :(
Na mind1 elnézést a sok rizsáért, az egészből azt akarom kihozni hogy laptopot csak ezzel az op.rendszerrel használnék (Win X64), atomstabil. -
#1028 'A gagyi msi' 150 be kerül nem 300 ba......
A gyönyörü ékkő' na igen izlések és pofonok... -
#1027 akkoriba a 6715b volt 170eFt
de van többféle vátozat -
BladE666 #1026 te mennyiért láttad?, -
#1025 "gagyi MSI-vel"
hihi
:D -
#1024 én is olyat akartam venni
csak 1 baj volt vele: drága
amugy ha magamnak veszek sztem HP jöhet szóba
régen Compaq-m(HP) volt -
BladE666 #1023 van egy HP Compaq 6715s, semmi kifogásom ellene :D cask a vidi kártya gyenge benne, vki nemtudja van lehetöség arra h azt kicseréltessem benne? -
Nandusz #1022 A The Witcherben csak a látótávolságot vettem mediumra, meg a fű minőségét. Mindemellet az anisotropic filteringet 8x-re állítottam.... a többi minden maxon van. -
Nandusz #1021 Ez az új Acerem:) (benne a gagyi MSI-vel)
Ezen a laptopon csodásan megy a COD4, de ezt már korábban említettem, és nem szokásom lóditani. Natív felbontásban max. graffal megy a játék, sorry a kételkedőknek és Acer elleneseknek. Valamint a The Witchert is elkezdtem játszani és ugyan nem maxra állítva (úgy is megy csak ici picit rángat már és ez engem zavar), de majdnem max. grafra felhúzva mindent megy az is.
Hát nem gyönyörű ez az "ékkő"? :-))
-
#1020 1 kép is van róla
így néz ki