16455
  • virs lee
    Nem elég látni Acert, hanem nyilván próbálni is kell ahhoz, hogy ilyen szinten elítéld.

Nyilvánvalóan próbáltam is (2 féle), egyik szarabb mint a másik. Amelyik nem alapból selejt, az csak úgy szimplán szar.

Suzukiból is többet adnak el mint merdzsóból, mégse ugyanaz a kategória.
  • madass
    nekem 1 évig volt az .......
    akk minek is 4 gb bele ha csak 3 at ltá?
    viszont a billentyü nem kopott de a ház töredezni kezdett..... egy kicsit lol egy márka
    (akkor amikor vetttem 300k volt......)
  • Nandusz
    Meglátni és megszeretni mi?...Nem elég látni Acert, hanem nyilván próbálni is kell ahhoz, hogy ilyen szinten elítéld.
    A másik meg, hogy az Acer is rengeteg megújuló átalakuláson ment keresztül az utóbbi 1 évben, mondhatnám azt is, hogy ez az Acer nem az ami régen volt. Ez már egy piacvezető cég. Na most ezt el kell fogadnunk, és nem a csomót keresni a kákán vadul.
  • Nandusz
    Az, hogy fizikailag 4 Giga van benne.....jelenleg 3 Gigát lát ebből.
    De a hivatalos Vista SP1 ezt is orvosolni fogja, és 4-et fog látni.
  • czky
    Nekem is 4 giga ramom van 32 bites vistával. 3,3gb-ot lát belőle az oprendszer. Nem okoz semmi problémát...
  • arankamama
    Kövezz meg de szerintem 32bit alatt te nemtudod kihajtani azt a 4 giga ramot mivel a 32bites rendszer asszem max 3gigát kezel, nah akkor hogyisvanez? aláírásodba 4 giga van írva csak azért^^
  • virs lee
    Aki látott már acert, az tudja miért szar.
  • Nandusz
    nem 64 bites vista van alatta. Egyébként a proci hőmérséklete elég magas a játékok alatt, akár 100 fok is (legalábbis az everest mérései alapján). Remélem ezt jól kitalálták, mert eddig nem léptetett ki emiatt a rendszer, meg nem is állt le a gép, de számomra ijesztő.
    Maszka: az agy nélküli acer ellenességedről mikor mondasz le végre?
    Hány acer volt a kezed alatt?
  • MaSzKa
    acer
  • arankamama
    Nem melegszik a notid? acertol félek mert úgy olvastam h alapjáraton 50fokos a proci, neked? 64bites vista alatt gondélkül ment a cod4?

• Inquisitor
    Hát azért nem is ultrajó játékra, ebben az árban amit írt úgy se kap gyorsabbat, ellenben jó a HD támogatása.
  • Nandusz
    Acer Extensa 5620G-1A2G16Mi
    Ezt is megnézheted. Ezt azért tudom ajánlani, mert az Acernél a tipusnévben ha szerepeltetve van a "G" betű, akkor az alkalmas játékra is.
    Sztem ez se lenne rossz választás. A radeon X2400XT meg elég erős videokártyának tűnik. Ez 190.000 Ft
  • luckyboi
    Köszi , ez tényleg jól hangzik! Még keresgetek...
  • arankamama
    180-200e között igazán nagy gamer notebookot nem naon veszel, itt egy laptop 180ért nézd meg , hali
  • luckyboi
    Sziasztok!

Lassan elavulttá váló Asus laptopom cserére érik. Ő az.

Mint látjátok el volt halmozva minden jóval, kár hogy alapfelhasználásra az usb port volt a legfontosabb, de csak kettő adatott meg neki.

A fent említett notebook helyett szeretnék valami erős procival rendelkező, widescreen, jó grafikai motorral megáldott jószágot! A RAMból 2Gb alap. Nem szeretnék többet költeni kb 180-200e HUF-nál.
    A gép munkában: főleg ütemtervezésre és CAD-re lenne szánva.
    Szórakozásképpen pedig megnézném végre, hogy milyen játékok és nagyobb felbontású filmek léteznek manapság!

Várom és köszönöm a javaslatokat előre is!
  • davidka003
    Ott linkeltem videókat nézd meg.
    Megy rajta a COD4, Pro Street,
    Tuti menni fog rajta a CS: Source és a COD2.
  • mademan
    ja,de azért mennek?cod2 counter strike source menne rajta?
  • davidka003
    Butítva mennek rajta a játékok:

http://www.youtube.com/watch?v=TNKn5N9NtqY

http://www.youtube.com/watch?v=Kw9I1TiQnHs

http://www.youtube.com/watch?v=qwiArBTs-6U
  • mademan
    Mit tudtok mondani az intel x3100 as noti vga rol?
    Láttam videot hogy megy rajta a pro street meg hasonlók!
  • madass
    hééééé 100 ért ujat kapsz ilyet 60k körül....sajna ez van
  • virs lee
    Pedig de.
  • Narxis
    Hát akkor nem veszem meg. :)
  • Inquisitor
    Kis naív. Anno volt olyan márkás noti, amire rá volt írva, hogy bekapcsolva NE tedd az öledbe :)
  • Kalozoner
    gondolom celeron és egy karcsú vidkártya van benne én azt mondom 100K...szvsz....
  • spatz
    használt kb.1 éves
  • Narxis
    Gondolom, nem dobnak piacra úgy laptopot, hogy túlmelegszik.. :)
  • virs lee
    Költhetnéd az összes pénzed folyékony nitrogénre, nehogy szétolvassza magát a gép. ~~
  • madass
    jolenne ha bemenne a 8400 asom helyére.... akkor nekiállnék gyüjteni azt cumizhatnának a gázkazán asztali vasak amiket kakivá verne :D:D
  • madass
    uj vagy használt?
  • spatz
    Sziasztok, mennyit érhet ez a laptop:
    acer travelmate 2492wlmi
    512 MB
    802 wireless
    60 GB
    15,4 "
    intel graphics media acc. 950?
  • Narxis
    Na ilyen kéne.
  • madass
    egy kicsit veri a mezönyt
  • caseih9400
    azzigen
  • Nandusz
    300E + 14E felár a RAM csere miatt (alapból 2x1 Giga van benne)
  • davidka003
    Pár hete már válaszoltunk. Vagy ennyire nem érted a madzsart? :D
    Gyűjts még egy kis pénzt és 300 ezer Ft-ból tudsz venni egy laptopot, amin jól fut a COD4.
  • mademan
    javitom magam 50-60 ezer forint!
    blade666
  • caseih9400
    Mennyi volt ?
  • caseih9400
    Nemhiszem.
  • mademan
    Helló!130 ezerből lehet olyan laptopot venni amin futna a cod4?vagy az nfs u2?
  • mademan
    Ja,de csak akkor lehet ha van smart card bővítőhely a gépeden!kb500-600 ezer forint