16455
-
virs lee #1103 Nem elég látni Acert, hanem nyilván próbálni is kell ahhoz, hogy ilyen szinten elítéld.
Nyilvánvalóan próbáltam is (2 féle), egyik szarabb mint a másik. Amelyik nem alapból selejt, az csak úgy szimplán szar.
Suzukiból is többet adnak el mint merdzsóból, mégse ugyanaz a kategória. -
#1102 nekem 1 évig volt az .......
akk minek is 4 gb bele ha csak 3 at ltá?
viszont a billentyü nem kopott de a ház töredezni kezdett..... egy kicsit lol egy márka
(akkor amikor vetttem 300k volt......) -
Nandusz #1101 Meglátni és megszeretni mi?...Nem elég látni Acert, hanem nyilván próbálni is kell ahhoz, hogy ilyen szinten elítéld.
A másik meg, hogy az Acer is rengeteg megújuló átalakuláson ment keresztül az utóbbi 1 évben, mondhatnám azt is, hogy ez az Acer nem az ami régen volt. Ez már egy piacvezető cég. Na most ezt el kell fogadnunk, és nem a csomót keresni a kákán vadul. -
Nandusz #1100 Az, hogy fizikailag 4 Giga van benne.....jelenleg 3 Gigát lát ebből.
De a hivatalos Vista SP1 ezt is orvosolni fogja, és 4-et fog látni.
-
#1099 Nekem is 4 giga ramom van 32 bites vistával. 3,3gb-ot lát belőle az oprendszer. Nem okoz semmi problémát... -
arankamama #1098 Kövezz meg de szerintem 32bit alatt te nemtudod kihajtani azt a 4 giga ramot mivel a 32bites rendszer asszem max 3gigát kezel, nah akkor hogyisvanez? aláírásodba 4 giga van írva csak azért^^ -
virs lee #1097 Aki látott már acert, az tudja miért szar. -
Nandusz #1096 nem 64 bites vista van alatta. Egyébként a proci hőmérséklete elég magas a játékok alatt, akár 100 fok is (legalábbis az everest mérései alapján). Remélem ezt jól kitalálták, mert eddig nem léptetett ki emiatt a rendszer, meg nem is állt le a gép, de számomra ijesztő.
Maszka: az agy nélküli acer ellenességedről mikor mondasz le végre?
Hány acer volt a kezed alatt?
-
#1095 acer -
arankamama #1094 Nem melegszik a notid? acertol félek mert úgy olvastam h alapjáraton 50fokos a proci, neked? 64bites vista alatt gondélkül ment a cod4?
-
Inquisitor #1093 Hát azért nem is ultrajó játékra, ebben az árban amit írt úgy se kap gyorsabbat, ellenben jó a HD támogatása. -
Nandusz #1092 Acer Extensa 5620G-1A2G16Mi
Ezt is megnézheted. Ezt azért tudom ajánlani, mert az Acernél a tipusnévben ha szerepeltetve van a "G" betű, akkor az alkalmas játékra is.
Sztem ez se lenne rossz választás. A radeon X2400XT meg elég erős videokártyának tűnik. Ez 190.000 Ft
-
luckyboi #1091 Köszi , ez tényleg jól hangzik! Még keresgetek... -
arankamama #1090 180-200e között igazán nagy gamer notebookot nem naon veszel, itt egy laptop 180ért nézd meg , hali -
luckyboi #1089 Sziasztok!
Lassan elavulttá váló Asus laptopom cserére érik. Ő az.
Mint látjátok el volt halmozva minden jóval, kár hogy alapfelhasználásra az usb port volt a legfontosabb, de csak kettő adatott meg neki.
A fent említett notebook helyett szeretnék valami erős procival rendelkező, widescreen, jó grafikai motorral megáldott jószágot! A RAMból 2Gb alap. Nem szeretnék többet költeni kb 180-200e HUF-nál.
A gép munkában: főleg ütemtervezésre és CAD-re lenne szánva.
Szórakozásképpen pedig megnézném végre, hogy milyen játékok és nagyobb felbontású filmek léteznek manapság!
Várom és köszönöm a javaslatokat előre is!
-
#1088 Ott linkeltem videókat nézd meg.
Megy rajta a COD4, Pro Street,
Tuti menni fog rajta a CS: Source és a COD2. -
#1087 ja,de azért mennek?cod2 counter strike source menne rajta? -
#1086 Butítva mennek rajta a játékok:
http://www.youtube.com/watch?v=TNKn5N9NtqY
http://www.youtube.com/watch?v=Kw9I1TiQnHs
http://www.youtube.com/watch?v=qwiArBTs-6U -
#1085 Mit tudtok mondani az intel x3100 as noti vga rol?
Láttam videot hogy megy rajta a pro street meg hasonlók! -
#1084 hééééé 100 ért ujat kapsz ilyet 60k körül....sajna ez van -
virs lee #1083 Pedig de. -
#1082 Hát akkor nem veszem meg. :) -
Inquisitor #1081 Kis naív. Anno volt olyan márkás noti, amire rá volt írva, hogy bekapcsolva NE tedd az öledbe :) -
Kalozoner #1080 gondolom celeron és egy karcsú vidkártya van benne én azt mondom 100K...szvsz.... -
#1079 használt kb.1 éves -
#1078 Gondolom, nem dobnak piacra úgy laptopot, hogy túlmelegszik.. :) -
virs lee #1077 Költhetnéd az összes pénzed folyékony nitrogénre, nehogy szétolvassza magát a gép. ~~ -
#1076 jolenne ha bemenne a 8400 asom helyére.... akkor nekiállnék gyüjteni azt cumizhatnának a gázkazán asztali vasak amiket kakivá verne :D:D -
#1075 uj vagy használt? -
#1074 Sziasztok, mennyit érhet ez a laptop:
acer travelmate 2492wlmi
512 MB
802 wireless
60 GB
15,4 "
intel graphics media acc. 950? -
#1073 Na ilyen kéne. -
#1072 egy kicsit veri a mezönyt -
#1071 azzigen -
Nandusz #1070 300E + 14E felár a RAM csere miatt (alapból 2x1 Giga van benne) -
#1069 Pár hete már válaszoltunk. Vagy ennyire nem érted a madzsart? :D
Gyűjts még egy kis pénzt és 300 ezer Ft-ból tudsz venni egy laptopot, amin jól fut a COD4.
-
#1068 javitom magam 50-60 ezer forint!
blade666 -
#1067 Mennyi volt ? -
#1066 Nemhiszem. -
#1065 Helló!130 ezerből lehet olyan laptopot venni amin futna a cod4?vagy az nfs u2? -
#1064 Ja,de csak akkor lehet ha van smart card bővítőhely a gépeden!kb500-600 ezer forint